back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 18:43

De la: a_anca, la data 2010-03-31 18:35:37Sint cuvinte care nu se spun..se simt...
am imagini in minte care staruie acolo in coltul lor si de multe ori...in multe secunde le gasesc asemanari..in prezentul meu.Incerc tot timpul sa-ma regasesc in mirosuri,in cuvinte,in simtiri..sa regasesc eu-l meu cel pe care-l stiam...Poate ca ..dintotdeauna de cind am pierdut-o incerc sa-mi regasesc copilaria
incerc sa-mi amintesc ..cum a fost..incerc sa regasesc ce a apartinut copilariei mele..de parca timpul meu...a inceput sa fuga in pas ametitor si incerc sa -mi aduc aminte tot ce a fost ..sa nu irosesc nimic.Ieri..cind am fost in vizita in casa copilariei mele....am cautat ore in sir prin valize prafuite ..o felicitare pe care mi-a dat-o tatal meu cindva..de 8 martie.Stiam ca exista pe undeva dar nu stiu de ce ..tocmai ieri mi-am dorit-o atit de mult...Pina cind in sfirsit..mama mi-a spus cu glasul stins..Anca...nu mai este..renunta...Ea a stiut dintotdeauna ce caut...ce este in sufletul meu...Nu cautam acea scrisoare..cautam...o parte din tatal meu..
si mi-am dat seama..cit de ridicola e cautarea mea...si am privit cu ochii stinsi..printre maldarele de praf...
atit aveam de la tatal meu...o amintire..de cind ne uitam la Oblio..si eu stateam cu capul in bratele lui ..si acea felicitare..
dintr-odata aveam nevoie de tot ce a insemnat copilaria mea...cu toate nimicurile ei...dar nu mai gaseam nimic...Era doar praf...
Azi...verisorul meu...cu care am copilarit,cu care am impartit toate aceste nimicuri..imi spune...ca ii este dor de copilarie...si copilaria lui sint eu.Si am inceput sa plingem amindoi..ptr ca ne-am dat seama ca mai presus de toate...de faptul ca uitam de noi..uitam sa ne vorbim....exista...sufletele noastre...care simt la fel...si plingem la fel...chiar daca sintem atit de departe unul de celalalt...Ceva din copilaria mea...ramine neschimbat...si stiu ca...n-am pierdut inca tot..

Pastreaza-l acolo in suflet, detaseaza-te si mergi mai departe. Ca viata nu se traieste in trecut. Cei care mor revin la viata...unde...nu se stie. Iar copiii sint tot ei, macar partial. Nu degeaba nepotii seamana cu bunicii. Dar in mod real oamenii se reintorc in viitor. Dar nu toti. Unii nu se mai reintorc niciodata. Sint in alte dimensiuni ale existentei. Dar isi pot face simtita prezenta la modul real. In spirit. Dar e bine sa nu te mai gindesti atit. Cauta-ti o preocupare f puternica, sa te acapareze. Ptr copii. Propune-ti ceva de viitor ptr ei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 18:45

Mihai...nu e vorba numai de tata....s-au pierdut mai multe....nu stiu ce-a fost ieri...dar asta a fost...ma pierdusem...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:16

De la: a_anca, la data 2010-03-31 18:45:37Mihai...nu e vorba numai de tata....s-au pierdut mai multe....nu stiu ce-a fost ieri...dar asta a fost...ma pierdusem...
Anca, toti avem zile in care ne-ncearca melancoliile, ne uitam la fotografii si apoi ne uitam in oglinda si incercam sa intelegem cum si cand a trecut timpul. Uneori simtim o bucurie pentru ceea ce avem si ceea ce suntem iar alteori privind in trecut regretam unele fapte intamplari sau pur si simplu regretam ca puteam sa iubim pe cineva mai mult si n-am facut-o. E bine sa privim inainte! Chiar daca mai tragem cu ochiul spre trecut, sa privim cu optimism si detasare inainte. Va fi bine!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:36

De la: rodik_mi, la data 2010-03-31 19:16:29
De la: a_anca, la data 2010-03-31 18:45:37Mihai...nu e vorba numai de tata....s-au pierdut mai multe....nu stiu ce-a fost ieri...dar asta a fost...ma pierdusem...
Anca, toti avem zile in care ne-ncearca melancoliile, ne uitam la fotografii si apoi ne uitam in oglinda si incercam sa intelegem cum si cand a trecut timpul. Uneori simtim o bucurie pentru ceea ce avem si ceea ce suntem iar alteori privind in trecut regretam unele fapte intamplari sau pur si simplu regretam ca puteam sa iubim pe cineva mai mult si n-am facut-o. E bine sa privim inainte! Chiar daca mai tragem cu ochiul spre trecut, sa privim cu optimism si detasare inainte. Va fi bine!

Buna seara, fete frumoase si baieti cuminti! Toti aveti dreptate. Si pentru ca v-am cam necajit cu problema mea de sanatate, cinstit e sa scriu cate ceva. Am fost la Iasi si frumoasa Ancuta poate jura fara sa o oblige cineva, si doctorita mea (directorul spitalului Cardiologie din Iasi), m-a programat pentru miercuri 07.04 la internare pentru a-mi schimba intregul aparat. Din cei 10 volti cati are o baterie noua, inca mai functioneaza normal la 2,31volti. A mea nu are decat 0,5 volti. Daca simpt ceva in neregula voi chema salvarea spitalului si imediat voi fi operat de orice medic. Nu mai am voie la absolut niciun efort decat sa apas cu degetele pe taste si sa merg la bucatarie pentru mici impresii culinare! Sunt bucuroasa cand scrieti vesti bune si sunt alaturi cu sufletul de voi cand suferiti. Ancuta isi trage ea poze dar in realitate e o dulce. Tu sa nu scrii nimic despre mine ca mi-ai aduce ofense daca vor fi de bine.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:44

De la: norinmunti, la data 2010-03-31 19:36:20

Buna seara, fete frumoase si baieti cuminti! Toti aveti dreptate. Si pentru ca v-am cam necajit cu problema mea de sanatate, cinstit e sa scriu cate ceva. Am fost la Iasi si frumoasa Ancuta poate jura fara sa o oblige cineva, si doctorita mea (directorul spitalului Cardiologie din Iasi), m-a programat pentru miercuri 07.04 la internare pentru a-mi schimba intregul aparat. Din cei 10 volti cati are o baterie noua, inca mai functioneaza normal la 2,31volti. A mea nu are decat 0,5 volti. Daca simpt ceva in neregula voi chema salvarea spitalului si imediat voi fi operat de orice medic. Nu mai am voie la absolut niciun efort decat sa apas cu degetele pe taste si sa merg la bucatarie pentru mici impresii culinare! Sunt bucuroasa cand scrieti vesti bune si sunt alaturi cu sufletul de voi cand suferiti. Ancuta isi trage ea poze dar in realitate e o dulce. Tu sa nu scrii nimic despre mine ca mi-ai aduce ofense daca vor fi de bine.
Norisor, dar chiar m-ai intristat. Cum se poate sa ai asa probleme ? Dupa cata vitalitate ai si dupa cum postezi, n-as fi crezut... Imi pare rau dar cred ca totul va fi bine pana la urma. Odihneste-te si incearca sa te relaxezi. Asculta muzica si gandeste pozitiv. Te iubim si iti dorim multa sanatate si sa fii tare!

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:46

Sa ai mult CURAJ si o sa fie bine!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:47

Noricel...floarea de la tine e minunata exact asa cum esti si tu....de-abia astept sa te revad din nou..partea buna din tot ce ti se intimpla este ca vei veni la Iasi din nou.Cind te-am imbratisat am avut un sentiment...cuvintele nu pot sa o spuna ..dar acum stiu de ce te-am indragit de cind te-am citit prima data pe 9 am.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:50

HAI SA va postez ceva sa va binedispun,eu m-am amuzat citind articolul asta

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, imediat ce se termina stirile de la 7, imi iau telefonul langa mine si astept sa ma sune mama.
Daca la stiri se anunta ca in zona Vrancea s-a produs un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter, stire care se difuzeaza ca sa mai umple jurnalul cu ceva, dat fiind ca nu clatina nici macar un pahar in bufet, mama ma suna sa se asigure ca n-am patit nimic. In caz ca pe Calea Dorobanti se ciocnesc un Maserati Spyder Gran Sport cu un Ferrari, mama intra in panica si suna sa vada daca sunt bine, desi eu am o rabla. Daca pe CNN se anunta ca naveta spatiala Discovery s-a ciocnit cu nava USS Enterprise a capitanului Jean-Luc Picard undeva in galaxia Andromeda, mama ma suna sa ma-ntrebe daca nu mi-a cazut cumva un nit in cap.
Cateodata, nu ma-ntreaba direct daca am patit ceva, ci daca am fost acolo. De pilda, daca vede la televizor ca la Constanta au fost valuri mari in weekend, nu se linisteste pana nu-i spun ca n-am fost la mare - desi e luni si, dat fiind ca vorbesc cu ea la telefon, inseamna ca am supravietuit (cateodata, desi am fost la mare, o linistesc spunandu-i ca am fost la Sinaia sa fac bungee-jumping). Saptamana trecuta, m-a sunat sa vada daca n-am fost la Dinamo - Steaua si daca nu sunt cumva ranit, desi, dupa cum probabil stiti, suporterii Universitatii Craiova nu prea se omoara dupa echipele din Bucuresti (si, in general, singurele derby-uri la care pot fi intalniti fani ai Stiintei sunt asa-numitele derby-uri ale retrogradarii, in care joaca cu totul alte echipe decat Dinamo sau Steaua).
Ma intreb daca si pe Napoleon il suna maica-sa toata ziua sa-l intrebe: "Mama, ai vazut ce macel a fost ieri la Austerlitz? Au dat aseara la stiri. Sper ca tu n-ai fost acolo!".

Sursa: Ziarul

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:59

Mama mea zice sa las prostiile ca sunt copil pana moare ea!!

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:06

De la: GigiOctan, la data 2010-03-31 19:59:16

de obicei mamele stiu cel mai bine

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:08

De la: coradu, la data 2010-03-31 19:50:58HAI SA va postez ceva sa va binedispun,eu m-am amuzat citind articolul asta

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, imediat ce se termina stirile de la 7, imi iau telefonul langa mine si astept sa ma sune mama.
Daca la stiri se anunta ca in zona Vrancea s-a produs un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter, stire care se difuzeaza ca sa mai umple jurnalul cu ceva, dat fiind ca nu clatina nici macar un pahar in bufet, mama ma suna sa se asigure ca n-am patit nimic. In caz ca pe Calea Dorobanti se ciocnesc un Maserati Spyder Gran Sport cu un Ferrari, mama intra in panica si suna sa vada daca sunt bine, desi eu am o rabla. Daca pe CNN se anunta ca naveta spatiala Discovery s-a ciocnit cu nava USS Enterprise a capitanului Jean-Luc Picard undeva in galaxia Andromeda, mama ma suna sa ma-ntrebe daca nu mi-a cazut cumva un nit in cap.
Cateodata, nu ma-ntreaba direct daca am patit ceva, ci daca am fost acolo. De pilda, daca vede la televizor ca la Constanta au fost valuri mari in weekend, nu se linisteste pana nu-i spun ca n-am fost la mare - desi e luni si, dat fiind ca vorbesc cu ea la telefon, inseamna ca am supravietuit (cateodata, desi am fost la mare, o linistesc spunandu-i ca am fost la Sinaia sa fac bungee-jumping). Saptamana trecuta, m-a sunat sa vada daca n-am fost la Dinamo - Steaua si daca nu sunt cumva ranit, desi, dupa cum probabil stiti, suporterii Universitatii Craiova nu prea se omoara dupa echipele din Bucuresti (si, in general, singurele derby-uri la care pot fi intalniti fani ai Stiintei sunt asa-numitele derby-uri ale retrogradarii, in care joaca cu totul alte echipe decat Dinamo sau Steaua).
Ma intreb daca si pe Napoleon il suna maica-sa toata ziua sa-l intrebe: "Mama, ai vazut ce macel a fost ieri la Austerlitz? Au dat aseara la stiri. Sper ca tu n-ai fost acolo!".

Sursa: Ziarul

Nu conteaza sursa conteaza doar faptul ca daca mai postezi asa ceva nu voi mai muri de inima ci de ras!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:10

Gigi,mama ta nu precizeaza ce fel de prostii?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:10

De la: a_anca, la data 2010-03-31 20:06:35

asa-i..doar ca mai si exagereaza uneori...
,,daca se suie mâța pe dulap si rastoarna drobul de sare in cap la BEBE?,,

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:11

Frmosa mea Ancuta sa nu uiti numarul meu de telefon!

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:12

De la: norinmunti, la data 2010-03-31 20:10:19

Gigi,mama ta nu precizeaza ce fel de prostii?

Norisor, se poate?

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:13

De la: norinmunti, la data 2010-03-31 20:11:26

Frmosa mea Ancuta sa nu uiti numarul meu de telefon!

nici o grija...hai sa-ti dau si o adresa pe mess

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:16

Nu conteaza sursa conteaza doar faptul ca daca mai postezi asa ceva nu voi mai muri de inima ci de ras! [/quote]

Bine,nu mai precizez nimik..
Si eu cred ca Mihai avea dreptate.Cel mai usor treci peste necazuri,gasindu-ti alte preocupari..

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:17

De la: rodik_mi, la data 2010-03-31 19:44:24

Norisor, dar chiar m-ai intristat. Cum se poate sa ai asa probleme ? Dupa cata vitalitate ai si dupa cum postezi, n-as fi crezut... Imi pare rau dar cred ca totul va fi bine pana la urma. Odihneste-te si incearca sa te relaxezi. Asculta muzica si gandeste pozitiv. Te iubim si iti dorim multa sanatate si sa fii tare!

Draga Rodik_my, toate sfaturile tale si ale celorlalti vor deveni paragrafuri de lege. Si pentru ca Ancuta stie cat de obosita eram, chiar acum plec si va las gandurile mele de bine. Distrati-va ca aveti cu cine si materiale doldora!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:21

noricel ,paaa!!! somn usor!!! vezi ca ti-am scris mesaj..sa te vad pe mess!!!

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:26

De la: norinmunti, la data 2010-03-31 20:17:20
De la: rodik_mi, la data 2010-03-31 19:44:24

Draga Rodik_my, toate sfaturile tale si ale celorlalti vor deveni paragrafuri de lege. Si pentru ca Ancuta stie cat de obosita eram, chiar acum plec si va las gandurile mele de bine. Distrati-va ca aveti cu cine si materiale doldora!

Noapte buna Norisor, iti urez sa dormi cu spor!

...n-am gasit alta rima !

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:31

Se spune că demult s-au întâlnit câteva sentimente și câteva calități ale omului. Când PLICTISEALA bombănea a treia oară, NEBUNIA a propus: hai să ne jucăm de-a ascunselea.

INTRIGA a făcut pe mirata iar CURIOZITATEA, fără să se abțină, a întrebat: De-a ascunselea? Și cum este asta?

“Este un joc în care eu mă fac (îmi acopăr fața) și încep să număr, de la unu la un milion, în timp ce voi vă ascundeți. Când termin de numărat, vă voi căuta până vă găsesc”, explică NEBUNIA.

ENTUZIASMUL dansa de mulțumire iar BUCURIA țopăia pentru că a reușit să convingă ÎNDOIALA și chiar INDIFERENȚA, cea pe care n-o interesa nimic.

Dar nu toți au vrut să participe. ADEVĂRUL a preferat să nu se ascundă.
De ce? Pentru că la sfârșit îl găseau mereu.

ORGOLIUL considera că jocul acesta era o prostie. În fond îl deranja că nu fusese ideea lui. Iar LAȘITATEA a preferat să nu riște.

NEBUNIA a început iute să numere.

Prima care s-a ascuns a fost LENEA care, așa cum face mereu, s-a tolănit pe prima piatră care i-a ieșit în cale.

INVIDIA s-a ascuns după TRIUMF, care prin propriile puteri, a reușit să se urce în copacul cel mai înalt.

GENEROZITATEA aproape nu reușea să se ascundă. Fiecare loc i se părea minunat pentru oricare dintre prieteni.

Lacul cristalin pentru FRUMUSEȚE.

Coroana unui copac era perfectă pentru TIMIDITATE.

O adiere de vânt i se părea magnifică pentru LIBERTATE.

În fine, după ce s-a gândit la toți, GENEROZITATEA s-a ascuns într-o rază de soare.

EGOISMUL în schimb a găsit un loc foarte bun de la început. Era aerisit, comod, doar pentru el.

MINCIUNA s-a ascuns după curcubeu.

Iar PASIUNEA și DORINȚA, printre vulcani.

Când NEBUNIA aproape terminase de numărat, DRAGOSTEA încă nu găsise un loc să se ascundă căci toate erau ocupate.

Până ce într-un târziu a văzut o tufă de trandafiri și s-a hotărât să se ascundă între flori.

“Un milion!”, zise NEBUNIA. Și începu să caute. Prima care a apărut a fost LENEA care era la doi pași.

PASIUNEA și DORINȚA s-au simțit în vibrația vulcanilor.

Fără să vrea a găsit INVIDIA. Și a găsit imediat și TRIUMFUL.

Pe EGOISM nici n-a trebuit să-l caute pentru că a ieșit singur. Ascunzătoarea lui era de fapt un cuib de viespi.

De atâta căutat, NEBUNIEI i s-a făcut sete. Și apropiindu-se de lac a descoperit FRUMUSEȚEA.

A fost mult mai ușor să găsească INDOIALA. Stătea și nu putea să se hotărască unde să se ascundă.

Așa i-a găsit pe toți.

TALENTUL era în iarba crudă

NELINIȘTEA, într-o peșteră întunecată.

MINCIUNA, în spatele curcubeului

Și a găsit chiar și UITAREA, care uitase că se joacă de-a ascunselea.

Doar DRAGOSTEA nu era de găsit.

NEBUNIA a căutat în fiecare copac, în fiecare izvor, pe crestele munților.

Și când era să se dea bătută, a văzut tufa de trandafiri.

A luat un băț și a început să miște crengile. Imediat s-a auzit un țipăt de durere.

Spinii răniseră ochii DRAGOSTEI.

NEBUNIA nu știa ce să mai facă să se scuze. A plâns, s-a rugat, a implorat, a cerut iertare și a promis să rămână mereu împreună.

De atunci DRAGOSTEA este oarbă și NEBUNIA este mereu lângă ea.

De aceea se spune c㠓Să iubești este o nebunie, dar măcar să iubești nebunește.”

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 21:39

scumpii mei prieteni ,la revedere.va iubesc mult,ne vom revedea.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 21:46

De la: coradu, la data 2010-03-31 20:31:14Se spune că demult s-au întâlnit câteva sentimente și câteva calități ale omului. Când PLICTISEALA bombănea a treia oară, NEBUNIA a propus: hai să ne jucăm de-a ascunselea.

INTRIGA a făcut pe mirata iar CURIOZITATEA, fără să se abțină, a întrebat: De-a ascunselea? Și cum este asta?

“Este un joc în care eu mă fac (îmi acopăr fața) și încep să număr, de la unu la un milion, în timp ce voi vă ascundeți. Când termin de numărat, vă voi căuta până vă găsesc”, explică NEBUNIA.

ENTUZIASMUL dansa de mulțumire iar BUCURIA țopăia pentru că a reușit să convingă ÎNDOIALA și chiar INDIFERENȚA, cea pe care n-o interesa nimic.

Dar nu toți au vrut să participe. ADEVĂRUL a preferat să nu se ascundă.
De ce? Pentru că la sfârșit îl găseau mereu.

ORGOLIUL considera că jocul acesta era o prostie. În fond îl deranja că nu fusese ideea lui. Iar LAȘITATEA a preferat să nu riște.

NEBUNIA a început iute să numere.

Prima care s-a ascuns a fost LENEA care, așa cum face mereu, s-a tolănit pe prima piatră care i-a ieșit în cale.

INVIDIA s-a ascuns după TRIUMF, care prin propriile puteri, a reușit să se urce în copacul cel mai înalt.

GENEROZITATEA aproape nu reușea să se ascundă. Fiecare loc i se părea minunat pentru oricare dintre prieteni.

Lacul cristalin pentru FRUMUSEȚE.

Coroana unui copac era perfectă pentru TIMIDITATE.

O adiere de vânt i se părea magnifică pentru LIBERTATE.

În fine, după ce s-a gândit la toți, GENEROZITATEA s-a ascuns într-o rază de soare.

EGOISMUL în schimb a găsit un loc foarte bun de la început. Era aerisit, comod, doar pentru el.

MINCIUNA s-a ascuns după curcubeu.

Iar PASIUNEA și DORINȚA, printre vulcani.

Când NEBUNIA aproape terminase de numărat, DRAGOSTEA încă nu găsise un loc să se ascundă căci toate erau ocupate.

Până ce într-un târziu a văzut o tufă de trandafiri și s-a hotărât să se ascundă între flori.

“Un milion!”, zise NEBUNIA. Și începu să caute. Prima care a apărut a fost LENEA care era la doi pași.

PASIUNEA și DORINȚA s-au simțit în vibrația vulcanilor.

Fără să vrea a găsit INVIDIA. Și a găsit imediat și TRIUMFUL.

Pe EGOISM nici n-a trebuit să-l caute pentru că a ieșit singur. Ascunzătoarea lui era de fapt un cuib de viespi.

De atâta căutat, NEBUNIEI i s-a făcut sete. Și apropiindu-se de lac a descoperit FRUMUSEȚEA.

A fost mult mai ușor să găsească INDOIALA. Stătea și nu putea să se hotărască unde să se ascundă.

Așa i-a găsit pe toți.

TALENTUL era în iarba crudă

NELINIȘTEA, într-o peșteră întunecată.

MINCIUNA, în spatele curcubeului

Și a găsit chiar și UITAREA, care uitase că se joacă de-a ascunselea.

Doar DRAGOSTEA nu era de găsit.

NEBUNIA a căutat în fiecare copac, în fiecare izvor, pe crestele munților.

Și când era să se dea bătută, a văzut tufa de trandafiri.

A luat un băț și a început să miște crengile. Imediat s-a auzit un țipăt de durere.

Spinii răniseră ochii DRAGOSTEI.

NEBUNIA nu știa ce să mai facă să se scuze. A plâns, s-a rugat, a implorat, a cerut iertare și a promis să rămână mereu împreună.

De atunci DRAGOSTEA este oarbă și NEBUNIA este mereu lângă ea.

De aceea se spune c㠓Să iubești este o nebunie, dar măcar să iubești nebunește.”

coradu, te rog ceva......fa-ti simtita prezenta mai des cu asemenea materiale......faine....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 05:51

ANCUTA
Am cunoscut-o! Eram la locul de intalnire; ea vorbea la telefon si incet se rotea pe cizmele cu tocul inalt sa ma recunoasca. I-am zambit si imediat m-a imbratisat: Galina! Am inceput sa continuam discutiile de aici. E o fata extraordinara cum nu o poti descoperi pe forum. Noi ne facem pareri despre prieteni dupa ceea ce scriu, dar in realitate sunt mult mai minunati, mai magnetici si cu mult mai multa verva in a te descoase si a se lasa descusuti. Azi noapte primesc un mesaj in care imi da datele de e-mail: ai grija de el pentru ca eu ma retrag de pe 9am. Am citit tarziu mesajul. Cand am cautat-o sa intreb de ce, nu am mai gasit-o. Uite asa, in fiecare zi mai pleaca un prieten, mai asezi un of in inima si tu nu ai voie pentru ca alimentarea ei cu energie e cu economie.Dupa ce imi schimb aparatul ii voi plange pe torti la un loc.

SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 05:59

De la: Ebony, la data 2009-05-21 15:38:57De obicei, oamenilor nu le place sa stie cineva,ce este in sufletul lor.Mai greu sa te dezvalui in fata altora,deoarece vor crede ca esti slab(nu ma refer la greutate)Probabil e un subiect delicat,dar cine indrazneste sa spuna ce are ,,pe suflet?,,

DUPA VREMURI !

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 07:29

De la: intelus1946, la data 2010-04-01 05:59:50
De la: Ebony, la data 2009-05-21 15:38:57De obicei, oamenilor nu le place sa stie cineva,ce este in sufletul lor.Mai greu sa te dezvalui in fata altora,deoarece vor crede ca esti slab(nu ma refer la greutate)Probabil e un subiect delicat,dar cine indrazneste sa spuna ce are ,,pe suflet?,,

DUPA VREMURI !

Daca nu e vorba de "amoruri" neimplinite sau consumate si apoi pierdute, orice spunem! Pentru acelea sunt bloguri!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:25

Unde ai disparut...Anca...?Te-ai suparat pe noi..???Vino inapoi.... imi erai asa de draga.... ...ne-ai parasit....

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:28

De la: a_anca, la data 2010-03-31 21:39:07scumpii mei prieteni ,la revedere.va iubesc mult,ne vom revedea.
Ancuta draga, sa fie asta mesajul de ramas bun inainte de-ati sterge contul si noi nu l-am inteles?

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 00:05

De la: rodik_mi, la data 2010-04-01 11:28:38
De la: a_anca, la data 2010-03-31 21:39:07scumpii mei prieteni ,la revedere.va iubesc mult,ne vom revedea.
Ancuta draga, sa fie asta mesajul de ramas bun inainte de-ati sterge contul si noi nu l-am inteles?

Nu mai vine inapoi...

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 00:07

De la: Ebony, la data 2010-04-02 00:05:17
De la: rodik_mi, la data 2010-04-01 11:28:38

Nu mai vine inapoi...

Vremuri rele,se supara lumea si pleaca !

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: