Info
x
Ce este in sufletul tau?
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:36
De la: karpov, la data 2010-03-02 01:23:01De la: Ebony, la data 2010-03-02 01:01:47De la: karpov, la data 2010-03-02 00:58:14 Eu nu cred ca as fi in stare de sacrificiul suprem pentru o anume cauza reprezentata de un ins pentru ca sunt circumspecta si printre altele as analiza si daca ceea ce las in urma mea merita sacrificiul suprem. Totusi mi-am amintit de-o intamplare care m-a torturat mult timp dupa aceea. Un ins s-a curentat in timpul unei manevre si, desi imi era antipatic asa cum imi sunt multi altii in viata, in momentul acela l-am salvat fara sa tin seama ca ma expun. In alta ocazie, se cauta un donator de rinichi si m-am dus si eu sa-mi fac analizele. Acasa unul din copii m-a intrebat: daca renunti pentru un strain, in momentul cand am avea nevoie unul din noi de un transplant ce ai mai ceda? Am avut noroc sa ies din incurcatura pentru ca nu eram compatibila. Acum poate sa ma judece Karpov pentru ca sunt sigura ca nu la astfel de sacrificii s-a referit.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:39
karpov are suflet bun, dar e inca un copil
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:45
De la: bad, la data 2010-03-02 12:39:00karpov are suflet bun, dar e inca un copil Spre deosebire de tine, care va sa zica... Dar tu ce esti? Nici pana acum nu am reusit sa adun suficient material pentru a-ti face un portret robot pentru a fi recunoscut in cazul cand as face un sondaj. Esti mai instabil decat o zi de primavara! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:48
n-o sa reusesti niciodata.
Dintr-un motiv simplu. Eu, bad, exist doar aici, in situl asta. Virtual
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:55
De la: bad, la data 2010-03-02 12:48:35n-o sa reusesti niciodata.sau pe alte forumuri pe care le umpli de venin
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:58
daca zici mata, bre nea mitica, asa o fi, ca prea o zici cu foc
Altceva?
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:02
De la: bad, la data 2010-03-02 12:58:04daca zici mata, bre nea mitica, asa o fi, ca prea o zici cu focesti prost,SICTIR ---GUNOIULE
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:05
Asta mi-ai mai spus-o de cateva zeci de ori. Altceva?
|
|
|
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:21
De la: bad, la data 2010-03-02 13:05:36pai ti-o mai spun de inca tot atatea ori pana-ti intra-n cap,repetitia-i mama invataturii,boschetarule
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:25
credeam ca stai prost (si) cu memoria.
Uitasem de mintea ta odihnita Altceva, puiule?
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:28
De la: bad, la data 2010-03-02 12:48:35n-o sa reusesti niciodata. Adica, esti "Dincolo" si iti trimiti din cand in cand sufletul sa ne sacaie? Incepi sa ma sperii dar numai pana ma voi ebisnui si cu aceasta nazbatie de virtual!
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:32
stimata doamna, exist in real, cu viata mea, asa cum mi-am facut-o si de care nu ma plang.
Intru in net pentru ca am posibilitatea s-o fac, si-mi reclam coltisorul meu, daca tot e virtual si nu incalc teritoriul nimanui. Am auzit ca forumul asta e public, da' e posibil sa ma fi inselat... Si inca ceva - nu-s un bun crestin. Nu stiu sa intorc si celalalt obraz, dar sunt educat, si raspund corespunzator felicitarilor de tip "florinpreda"
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:35
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:39
De la: bad, la data 2010-03-02 13:32:30stimata doamna, exist in real, cu viata mea, asa cum mi-am facut-o si de care nu ma plang. Eu cred tot ce-ti arogi a fi dar pana sa ajungi la a primi prima lovitura, de ce sacai intr-un fel ca iriti pe toti si cand nu te adresezi lor? Eu nu pun la indoiala inteligenta nimanui dar parca ori deschizi geamurile sa iasa toata odata si pe urma nu mai ai pentru a continua o intervenite, ori pur si simplu esti gata iritat cand intervii, din motive dinafara virtualului. Nimeni nu intoarce si celalat obraz pentru ca pana la tine nu a avut motiv s-o faca. De acum nu ma voi mai intercala in comentariile tale pentru ca am un respect deosebit pentru Florin si nu-mi place sa citesc aberatii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 13:43
am retinut, multumesc
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:47
Au innebunit salcamii
Arhip Cibotariu Au innebunit salcamii De atata primavara, Umbla despuiati prin ceruri Cu tot sufletu-n afara Si l-au scos de dimineata Alb si incarcat de roua Cu miresme tari de ceruri Smulse dintr-o taina noua Au innebunit salcamii Si cu boala lor odata S-a-ntamplat ceva imi pare Si cu lumea asta toata Pasarile aiurite Isi scot sufletul din ele Pribegind de doruri multe Calatoare printre stele S-a-mbatat padurea verde Nu mai e asa de calma, Tine luna lunguiata Ca pe-o inima in palma Nu-mi vezi sufletul cum iese In haotice cuvinte, Au innebunit salcamii Si tu vrei sa fiu cuminte? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:51
De la: florinpreda999, la data 2010-03-02 13:02:35De la: bad, la data 2010-03-02 12:58:04daca zici mata, bre nea mitica, asa o fi, ca prea o zici cu focesti prost,SICTIR ---GUNOIULE subscriu si eu
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:55
De la: 9am045616, la data 2010-03-02 16:51:47daca esti fara pacat atunci poti da cu piatra dar daca nu.... nu Asa ca 616 verifica-te...De la: florinpreda999, la data 2010-03-02 13:02:35De la: bad, la data 2010-03-02 12:58:04daca zici mata, bre nea mitica, asa o fi, ca prea o zici cu focesti prost,SICTIR ---GUNOIULE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:56
nu mai era nevoie, 616, tu ai demonstrat-o cat se poate de convingator
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:58
De la: rodik_mi, la data 2010-03-02 16:55:36De la: 9am045616, la data 2010-03-02 16:51:47daca esti fara pacat atunci poti da cu piatra dar daca nu.... nu Asa ca 616 verifica-te...De la: florinpreda999, la data 2010-03-02 13:02:35De la: bad, la data 2010-03-02 12:58:04daca zici mata, bre nea mitica, asa o fi, ca prea o zici cu focesti prost,SICTIR ---GUNOIULE
|
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 17:00
Ia o bere si nu mai plange ca ma induiosezi si pe mine si-om plange pe patru voci...
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 17:00
De la: rodik_mi, la data 2010-03-02 17:00:00
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 17:03
De la: 9am045616, la data 2010-03-02 17:00:37mersiDe la: rodik_mi, la data 2010-03-02 17:00:00
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 18:59
Buna seara ,dragii mei
,de ce va certati voi ?
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 13:46
dictaturaaaaaaaa
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:03
De la: 9am045616, la data 2010-03-03 13:46:09N-o lua in seama. Poti sa o ignori....
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:07
De la: rodik_mi, la data 2010-03-03 15:03:10pai cum???ochi vad , inima cere .....sufletul nu si nu sinu ......asta nu-i dictaturaDe la: 9am045616, la data 2010-03-03 13:46:09N-o lua in seama. Poti sa o ignori....
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:11
Pai, daca asa stau lucrurile, atunci da-i domnule ce-ti cere
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:33
De la: 9am045616, la data 2010-03-03 15:07:40De la: rodik_mi, la data 2010-03-03 15:03:10pai cum???ochi vad , inima cere .....sufletul nu si nu sinu ......asta nu-i dictaturaDe la: 9am045616, la data 2010-03-03 13:46:09N-o lua in seama. Poti sa o ignori.... de la zis pan' la facut.....e cale de strabatut......
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 16:51
foarte suparata....
|
|
|

subscriu si eu
Ia o bere si nu mai plange ca ma induiosezi si pe mine si-om plange pe patru voci...
dictaturaaaaaaaa