back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 21:00

De la: Ebony, la data 2009-05-21 15:38:57De obicei, oamenilor nu le place sa stie cineva,ce este in sufletul lor.Mai greu sa te dezvalui in fata altora,deoarece vor crede ca esti slab(nu ma refer la greutate)Probabil e un subiect delicat,dar cine indrazneste sa spuna ce are ,,pe suflet?,,

Tristete un pic,daca cade Guvernul si ne pune poporul suveran la plata !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 22:31

Raporteaza abuz de limbaj
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 22:50

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 00:07

Am in suflet un vis,un vis in care tu apari mereu ! Esti ceea ce imi doresc de mult timp ,e o dorinta care stiu ca nu se va mai putea implini ! Visul tau era spre el,el nu mai exista ,eu exist, insa tu pe mine nu ma vrei ! Ai avut si tu acelasi vis insa l-ai vrut asa cum credeai ca este -daca ar fi sa fie altfel atunci nu mai poate fi un vis al nostru ! E visul care se loveste de dorinta,de dorinta de al avea pe el sau pe mine ! Amandoi gandim la fel ,suntem aceeasi dar tu vrei sa-l alegi pe cel care nu mai este ! Cel care este gandeste ca tine ,pentru tine,insa nu si prin sufletul tau -sufletul tau visa la cel care nu putea sa fie desi poate tu ti-ai fi dorit chiar si cu riscul de a-l avea doar pentru o clipa !

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:49

De la: karpov, la data 2010-05-22 00:07:34

Am in suflet un vis,un vis in care tu apari mereu ! Esti ceea ce imi doresc de mult timp ,e o dorinta care stiu ca nu se va mai putea implini ! Visul tau era spre el,el nu mai exista ,eu exist, insa tu pe mine nu ma vrei ! Ai avut si tu acelasi vis insa l-ai vrut asa cum credeai ca este -daca ar fi sa fie altfel atunci nu mai poate fi un vis al nostru ! E visul care se loveste de dorinta,de dorinta de al avea pe el sau pe mine ! Amandoi gandim la fel ,suntem aceeasi dar tu vrei sa-l alegi pe cel care nu mai este ! Cel care este gandeste ca tine ,pentru tine,insa nu si prin sufletul tau -sufletul tau visa la cel care nu putea sa fie desi poate tu ti-ai fi dorit chiar si cu riscul de a-l avea doar pentru o clipa !

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:42

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:45

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 15:28

De la: Ebony, la data 2010-05-22 14:45:40www.youtube.com/watch?v=sia0IA9NvZM&playnext_from=TL&videos=0IER...

50 Cent - Ready For War MUSIC VIDEO

E foarte interesanta muzica pe care ne-ai recomandat-o. Nu pot s-o descriu , nu ca nu as fi in stare ci pentru ca fiecare are gustul sau, rabdarea sa, memoria sa.
Acum trec dintr-un subiect in altul: Vad la B1tv un leu asa frumos ca-mi vine sa-l evoc pe nastasemihail! sa i-l fure lui Urania!

Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil! Gresim ca sa avem ce sa iertam!
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 15:46

De la: norinmunti, la data 2010-05-22 15:28:57
De la: Ebony, la data 2010-05-22 14:45:40www.youtube.com/watch?v=sia0IA9NvZM&playnext_from=TL&videos=0IER...

E foarte interesanta muzica pe care ne-ai recomandat-o. Nu pot s-o descriu , nu ca nu as fi in stare ci pentru ca fiecare are gustul sau, rabdarea sa, memoria sa.
Acum trec dintr-un subiect in altul: Vad la B1tv un leu asa frumos ca-mi vine sa-l evoc pe nastasemihail! sa i-l fure lui Urania!

vorbesti de pisicul portocaliu ce se priveste-n oglinda si se vede un falnic leu ?

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 17:05

De la: gabigabi, la data 2010-05-22 15:46:15

vorbesti de pisicul portocaliu ce se priveste-n oglinda si se vede un falnic leu ?

Buna, Gabita! Nu! Chiar la inceputul zodiei arata intr-o fotografie un leu mare, frumos si liber mergand. De fiecare data mi-l doresc sa vina si in curte la mine dar daca nu se poate, macar sa si-l ia nastasemaihail ca "unde-s doi..." de fapt nici eu nu stiu ce se intampla!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 19:08

De la: norinmunti, la data 2010-05-22 17:05:24

Buna, Gabita! Nu! Chiar la inceputul zodiei arata intr-o fotografie un leu mare, frumos si liber mergand. De fiecare data mi-l doresc sa vina si in curte la mine dar daca nu se poate, macar sa si-l ia nastasemaihail ca "unde-s doi..." de fapt nici eu nu stiu ce se intampla!

pai, tot la Urania, atunci cind incepe zodia Leului, apare si acel pisoi portocaliu, de care am zis eu si care se vede leu in oglinda si, multi sunt asa si in realitate : chiar daca arata ca niste pisoi ,au o inima de leu....din pacate si reciproca e valabila : se dau Lei ,dar au o inima fricoasa ca un pisic neajutorat ....si asta mi-aduce aminte de filmul de desene animate " Pisicile aristocrate" unde, cel mai mic dintre pui - Robespierre - se -nfoia tot ,dindu-se mare viteaz !

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 19:13

Dece sunteti pesimisti ,cind viata este asa de frumoasa ?

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 19:15

De la: gabigabi, la data 2010-05-22 19:08:14
De la: norinmunti, la data 2010-05-22 17:05:24

pai, tot la Urania, atunci cind incepe zodia Leului, apare si acel pisoi portocaliu, de care am zis eu si care se vede leu in oglinda si, multi sunt asa si in realitate : chiar daca arata ca niste pisoi ,au o inima de leu....din pacate si reciproca e valabila : se dau Lei ,dar au o inima fricoasa ca un pisic neajutorat ....si asta mi-aduce aminte de filmul de desene animate " Pisicile aristocrate" unde, cel mai mic dintre pui - Robespierre - se -nfoia tot ,dindu-se mare viteaz !

Ei, Gabito ce de amintiri avem noi despre lei si despre pisici! Ce mai faci ca nu te intalnesc pe unde umblu eu si as intra pe unde te afli tu dar cand te vad ma inciti sa te contrazic si sunt precauta!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 19:19

pai, ce sa fac si eu : ma fitii mai mult pe politic....alea cu religia ,asa si asa .....pe social ,un pic.....si pe dincolo, deloc !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 19:36

De la: gabigabi, la data 2010-05-22 19:19:03pai, ce sa fac si eu : ma fitii mai mult pe politic....alea cu religia ,asa si asa .....pe social ,un pic.....si pe dincolo, deloc !
Bine, iubito! Eu nu mai merg decat in cafenea sa-mi recuperez geanta pe care mi-am uitat-o alaltaieri si mi-a gasit-o Symy. Apoi, acasa ca mai am putina treaba! La revedere.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 00:04

Sufletul meu se zbate -incearca sa faca alegerea corecta ! Cum oare este mai bine ? A fi sau a nu fi ? A fi cu tine ar insemna un vis implinit -dar poate fi un vis din care tu sau eu ,in timp ,am vrea sa evadam !
A nu fi cu tine inseamna o suferinta -insa ar fi un vis in care am ramane impreuna chiar daca de fapt nu am fi ! Ar fi visul neimplinit -ar fi speranta -ar fi gandul ca ai pe cineva care te-a iubit si a trait o viata cu gandul la tine ! Ar fi ceva frumos ,neumbrit de nimic -a nu cunoaste decat iubirea nu ai cum sa-ti inchipui nefericirea vietii in doi -nefericirea care poate aparea fara posibilitatea de a o opri ! Poate este mai bine sa ai o amintire despre o iubire neimplinita decat sa fii nefericit alaturi de cea pe care o iubesti . Atunci se pierde si ultima speranta ! Ramane doar ultima -evadarea in neant !

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 00:13

De la: karpov, la data 2010-05-23 00:04:11

Sufletul meu se zbate -incearca sa faca alegerea corecta ! Cum oare este mai bine ? A fi sau a nu fi ? A fi cu tine ar insemna un vis implinit -dar poate fi un vis din care tu sau eu ,in timp ,am vrea sa evadam !
A nu fi cu tine inseamna o suferinta -insa ar fi un vis in care am ramane impreuna chiar daca de fapt nu am fi ! Ar fi visul neimplinit -ar fi speranta -ar fi gandul ca ai pe cineva care te-a iubit si a trait o viata cu gandul la tine ! Ar fi ceva frumos ,neumbrit de nimic -a nu cunoaste decat iubirea nu ai cum sa-ti inchipui nefericirea vietii in doi -nefericirea care poate aparea fara posibilitatea de a o opri ! Poate este mai bine sa ai o amintire despre o iubire neimplinita decat sa fii nefericit alaturi de cea pe care o iubesti . Atunci se pierde si ultima speranta ! Ramane doar ultima -evadarea in neant !

........

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 01:07

De la: Ebony, la data 2010-05-23 00:13:31
De la: karpov, la data 2010-05-23 00:04:11

........

-

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 16:57

Sunt anumite subiecte,care nu mai sunt de actualitate,si ca atare,anumite topice ,pe care nu se mai posteaza... ,va doresc sa fiti iubiti ...si numai bine...

Fosta membra 9am.ro

310 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 16:59

De la: Ebony, la data 2010-05-23 16:57:04Sunt anumite subiecte,care nu mai sunt de actualitate,si ca atare,anumite topice ,pe care nu se mai posteaza... ,va doresc sa fiti iubiti ...si numai bine...

Si acum ce faci ,te ascunzi ? Trebuie sa ai curaj sa spui tot ce ai pe suflet !

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:06

De la: ENKI, la data 2010-05-23 16:59:01
De la: Ebony, la data 2010-05-23 16:57:04Sunt anumite subiecte,care nu mai sunt de actualitate,si ca atare,anumite topice ,pe care nu se mai posteaza... ,va doresc sa fiti iubiti ...si numai bine...

Si acum ce faci ,te ascunzi ? Trebuie sa ai curaj sa spui tot ce ai pe suflet !

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:52

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:52

De la: Ebony, la data 2010-05-24 00:52:04www.youtube.com/watch?v=sJCqAhV5mW0&playnext_from=TL&videos=xjqb...

Europe - open your heart

-

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 03:25

Si tu la fel ,iubita!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 00:23

De la: Merry, la data 2010-05-24 03:25:31
Si tu la fel ,iubita!!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 00:29

De la: Ebony, la data 2010-05-25 00:23:31
De la: Merry, la data 2010-05-24 03:25:31
Si tu la fel ,iubita!!!

-

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 00:29

S eu cind am venit am reactivat o multime. Unele merg si acum. Se vede la treapta de timp.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 07:28

In fiecare dimineata ma scol cu o stare sufleteasca optimista. Imi zic: azi voi face lucruri pe care le-am neglijat: voi cauta cele mai cuminti cai de a ma impaca cu sine pentru a-mi reveni la un echilibru ce altadata parea stabil. Ma uit din cerdac la scurgerea apei din stresini: iar ploua! Ce melodie ar putea sa-mi estompeze gandul ca parca totul e impotriva firii? Sunt atat de derutata ca nimic nu mai este asa cum am gandit si cum m-am straduit sa fie. Sa merg la greselile pe care le-am facut? Si? Le mai pot indrepta daca totul e la timpul trecut? Nu? Povara greselilor ma vor urmari mult timp pana cand din eroare voi face altele care sa le acopere si ca un perpetuum mobile ma voi simti din nou vinovata si din nou nu voi gasi caile spre indreptare. Poate firea-mi descopusa intre ce ar trebui sa intreprind si rezultanta intreprinderii imi creeaza cele mai multe dezamagiri. Azi cand as vrea sa ies din impas, descopar ca nu se mai poate. Activitatea reala nu ma linisteste mai mult decat un nes luat cu anumite medicamente. Uneori as vrea sa plang dar nici asta nu pot s-o fac pentru ca orice gest nu vine la comanda si daca nu vine de la sine, nu m-ar linisti mai mult, din contra. Observ ca din ce in ce mai mult devin neputincioasa si ca se adevereste ideea ca fiecare e ceea ce gandeste, ce infaptuieste si mai ales ce nu poate sa repare. Cat timp nu va fi vreme de munca fizica numai gandurile pot distruge o fiinta altadata echilibrata.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 10:04

De la: norinmunti, la data 2010-05-25 07:28:01In fiecare dimineata ma scol cu o stare sufleteasca optimista. Imi zic: azi voi face lucruri pe care le-am neglijat: voi cauta cele mai cuminti cai de a ma impaca cu sine pentru a-mi reveni la un echilibru ce altadata parea stabil. Ma uit din cerdac la scurgerea apei din stresini: iar ploua! Ce melodie ar putea sa-mi estompeze gandul ca parca totul e impotriva firii? Sunt atat de derutata ca nimic nu mai este asa cum am gandit si cum m-am straduit sa fie. Sa merg la greselile pe care le-am facut? Si? Le mai pot indrepta daca totul e la timpul trecut? Nu? Povara greselilor ma vor urmari mult timp pana cand din eroare voi face altele care sa le acopere si ca un perpetuum mobile ma voi simti din nou vinovata si din nou nu voi gasi caile spre indreptare. Poate firea-mi descopusa intre ce ar trebui sa intreprind si rezultanta intreprinderii imi creeaza cele mai multe dezamagiri. Azi cand as vrea sa ies din impas, descopar ca nu se mai poate. Activitatea reala nu ma linisteste mai mult decat un nes luat cu anumite medicamente. Uneori as vrea sa plang dar nici asta nu pot s-o fac pentru ca orice gest nu vine la comanda si daca nu vine de la sine, nu m-ar linisti mai mult, din contra. Observ ca din ce in ce mai mult devin neputincioasa si ca se adevereste ideea ca fiecare e ceea ce gandeste, ce infaptuieste si mai ales ce nu poate sa repare. Cat timp nu va fi vreme de munca fizica numai gandurile pot distruge o fiinta altadata echilibrata.

De ce vrei sa repari ceva ?
Toate au fost asa cum trebuia sa fie !
Nu mai putem schimba trecutul!
Traim in prezent cu gandul in viitor!
Mai bine gandim pozitiv !

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 10:11

Si eu obisnuiam sa gandesc pozitiv...s-a dus.

Inima mea bate in copaci azi...

Pagini: << 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: