back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:58

De la: Tycu, la data 2009-12-10 19:15:54
De la: coradu, la data 2009-12-10 19:02:36
De la: Tycu, la data 2009-12-10 18:12:50
De la: crio, la data 2009-12-10 16:18:15Domnita Crio..n-a vazut extraterestrii..ma confunzi musiu!!! Musiu Tycu!!! Eventual la un pahar de vin...il vad pe Mel Gibson...dar in nici un caz vreun extraterestru

Eu la un pahar de vin in plus il vad dublu pe Vadim , atunci sunt cel mai fericit !!!!

domnu TYCU are viiziuni bahice..HMMMMM...acum am inteles in sfarsit cum functioneaza clonarea,,
pe baza de vin!

Foarte bine , dar matale sa o scoti pe Hlluz bre ,de unde o ai ascunsa , ca anunt SRI-ul !!!!!

eiiii..nu schimba subiectul...ca doar n-o fi ramas Hlluz in sufletul matale..
eu zic sa n-o cautzi cu SRI-ul,poate se sperie..
mai bine-i dai un telefon sa vezi pe unde umbla..
BAFTA!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 07:40

De la: crio, la data 2009-12-10 17:11:05ASTAZI...e una dintre putinele zile cind ma simt bine.Ma simt a naibii de bine.Inca nu am trecut de faza cind nu am chef de nimic in special de smotru prin casa dar azi ma simt a naibii de bine.De la ora 3 tot cint si topai prin casa I FEEEEL GOOOD SI OFICIAL IMI MERGE BINEEEE!!!!
Deci am citeva ore de cind sint intr-o stare euforica .De maine merg la servici,surprinzator dar mai am inca servici!!!! Deci,gata cu hibernatu ala luung pe care il am de vreo 4 ani.,merg la servici in pas alergator.Mi-aduc aminte de un cintec de-al lui Stela popescu: ca viata e un mars in ritm ametitor.Incepe alergatura:servici casa copii...dar ma BUCUR ca le am pe toate!!
OFICIAL IMI MERGE BINE!!! CHIAR IMI MERGE BINEEE!!!
IN SECRET...
dar e secret asa ca...eu nu-l spui

SĂ AI BAFTĂ IN PRIMA TA ZI DE LUCRU,CRIO!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 13:39

De la: coradu, la data 2009-12-10 19:58:43
De la: Tycu, la data 2009-12-10 19:15:54
De la: coradu, la data 2009-12-10 19:02:36
De la: Tycu, la data 2009-12-10 18:12:50
De la: crio, la data 2009-12-10 16:18:15Domnita Crio..n-a vazut extraterestrii..ma confunzi musiu!!! Musiu Tycu!!! Eventual la un pahar de vin...il vad pe Mel Gibson...dar in nici un caz vreun extraterestru

Eu la un pahar de vin in plus il vad dublu pe Vadim , atunci sunt cel mai fericit !!!!

domnu TYCU are viiziuni bahice..HMMMMM...acum am inteles in sfarsit cum functioneaza clonarea,,
pe baza de vin!

Foarte bine , dar matale sa o scoti pe Hlluz bre ,de unde o ai ascunsa , ca anunt SRI-ul !!!!!

eiiii..nu schimba subiectul...ca doar n-o fi ramas Hlluz in sufletul matale..
eu zic sa n-o cautzi cu SRI-ul,poate se sperie..
mai bine-i dai un telefon sa vezi pe unde umbla..
BAFTA!

De-ar functiona clonarea , doar asa cand beau la vin, as clona tot RRM -ul, dar sa am butoiul plin !!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 17:53

Coraduleee, multumesc..a fost o zi extraordinara...Fiind bugetar..a fost si ultima zi inainte de concediu..ca sint 4 zile concediu fortat apoi sarbatorile concediu legal..niste lucrari la care nu iau parte ca..de-abia am picat in servici..deci...voie buna pina pe 4 ianuarie Bineinteles..salariu pe masura..Dar ce conteaza???? Am servici!!! inca toti s-au mirat de ce am venit doar ptr o zi??? ce fac??? stric turma???
ups!! gata !! eu am ami mult elan ca sint dupa 4 ani de stat acasa si sint pregatita sa stric sistemul Glumesc!!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 18:17

De la: crio, la data 2009-12-11 17:53:53Coraduleee, multumesc..a fost o zi extraordinara...Fiind bugetar..a fost si ultima zi inainte de concediu..ca sint 4 zile concediu fortat apoi sarbatorile concediu legal..niste lucrari la care nu iau parte ca..de-abia am picat in servici..deci...voie buna pina pe 4 ianuarie Bineinteles..salariu pe masura..Dar ce conteaza???? Am servici!!! inca toti s-au mirat de ce am venit doar ptr o zi??? ce fac??? stric turma???
ups!! gata !! eu am ami mult elan ca sint dupa 4 ani de stat acasa si sint pregatita sa stric sistemul Glumesc!!

Cu plăcere!
Lucrurile bune țin puțin..ce să faci...
Eu zic să devii spărgătoare de grevă!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 18:38

As vrea eu...dar am copii..care sint in vacanta..si sint bucurosi ca pot sta numai si numai cu mine...Ei nu vor jucarii,nu vor Mos CRACIUN,nu vor pe nimeni,doar pe mine.Crede-ma.primul lor cuvint de cumm se trezesc este...MAMA!! SI PRIN SOMN zimbesc si-mi striga numele zimbind:mama.Asa ca ptr ei...nu fac nimic ...contra sistemului..fac orice ..doar ptr ei.Ptr ca ma iubesc,ma asculta,si ma fac fericita.Intr-o lume in care totul se devalorizeaza,intr-o lume in care nu mai ai nimic ,eu am copii .Stii e a spus fetita mea la serbare cind a intrebat-o Mos Craciun ce vrea cadou? : O VREAU PE MAMA! a spus-o fara sa fie plangacioasa,sau melodramatica,sau...alintata..a spus-o detasat,zambind,sigura ca Mos Craciun ii va indeplini dorinta.Nici nu s-a uitat la cadouri,m-a asteptat cuminte,zambind,uitandu-se cu superioritate la ceilalti copii care se certau de la cadouri.Ea ma astepta doar pe mine.
Apoi m-am dus la baietel la cresa care ,cand mi-a auzit vocea a trecut ca o furtuna pe langa tata,pe linga surioara lui,pe linga asistente,si s-a aruncat in brate la mine si striga vesel:da pup mama!!!
ei sint copii mei si sint exact asa cum mi-am i-am dorit inca inainte de a se naste.Poate plictisesc cu povestile mele de mama a doi copii dar..de altfel in viata de zi cu zi,reala,nu vorbesc despre ei..ptr ca nu-mi place sa par infatuata,sau prea mandra,sau grandomana ,tin totul ptr mine...dar adevarul este ca eu sint foarte fericita cu copii mei si din cind in cand simt nevoia sa spun asta.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 18:41

De la: crio, la data 2009-12-11 18:38:18As vrea eu...dar am copii..care sint in vacanta..si sint bucurosi ca pot sta numai si numai cu mine...Ei nu vor jucarii,nu vor Mos CRACIUN,nu vor pe nimeni,doar pe mine.Crede-ma.primul lor cuvint de cumm se trezesc este...MAMA!! SI PRIN SOMN zimbesc si-mi striga numele zimbind:mama.Asa ca ptr ei...nu fac nimic ...contra sistemului..fac orice ..doar ptr ei.Ptr ca ma iubesc,ma asculta,si ma fac fericita.Intr-o lume in care totul se devalorizeaza,intr-o lume in care nu mai ai nimic ,eu am copii .Stii e a spus fetita mea la serbare cind a intrebat-o Mos Craciun ce vrea cadou? : O VREAU PE MAMA! a spus-o fara sa fie plangacioasa,sau melodramatica,sau...alintata..a spus-o detasat,zambind,sigura ca Mos Craciun ii va indeplini dorinta.Nici nu s-a uitat la cadouri,m-a asteptat cuminte,zambind,uitandu-se cu superioritate la ceilalti copii care se certau de la cadouri.Ea ma astepta doar pe mine.
Apoi m-am dus la baietel la cresa care ,cand mi-a auzit vocea a trecut ca o furtuna pe langa tata,pe linga surioara lui,pe linga asistente,si s-a aruncat in brate la mine si striga vesel:da pup mama!!!
ei sint copii mei si sint exact asa cum mi-am i-am dorit inca inainte de a se naste.Poate plictisesc cu povestile mele de mama a doi copii dar..de altfel in viata de zi cu zi,reala,nu vorbesc despre ei..ptr ca nu-mi place sa par infatuata,sau prea mandra,sau grandomana ,tin totul ptr mine...dar adevarul este ca eu sint foarte fericita cu copii mei si din cind in cand simt nevoia sa spun asta.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:50

De la: crio, la data 2009-12-11 17:53:53Coraduleee, multumesc..a fost o zi extraordinara...Fiind bugetar..a fost si ultima zi inainte de concediu..ca sint 4 zile concediu fortat apoi sarbatorile concediu legal..niste lucrari la care nu iau parte ca..de-abia am picat in servici..deci...voie buna pina pe 4 ianuarie Bineinteles..salariu pe masura..Dar ce conteaza???? Am servici!!! inca toti s-au mirat de ce am venit doar ptr o zi??? ce fac??? stric turma???
Eu muncesc inclusiv pina pe 31, si simbetele si duminica. Ma tine in loc numai viscolul, sau vreo ploaie torentiala.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 08:55

I-a sa vedem...muncesti pina pe 31 inclusiv simbata si duminica,noaptea scrii pe forum,e clar....tu desfasori o activitate independenta

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 00:50

De la: crio, la data 2009-12-12 08:55:58I-a sa vedem...muncesti pina pe 31 inclusiv simbata si duminica,noaptea scrii pe forum,e clar....tu desfasori o activitate independenta
curioaso

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 19:14

E sarbatoare...CRACIUNUL MAGIC...timpul in care oamenii isi deschid sufletul si inima ,devin mai buni,mai darnici si mai ingaduitori....As vrea sa existe tot timpul CRACIUNUL , ca oamenii sa ramana mereu....la fel de buni.....Craciun Fericit tuturor !!!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 19:18

Dar oamenii asa sint de felul lor.Asta e sufletul lor dar nici ei nu o stiu.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 22:00

De la: Ebony, la data 2009-12-22 19:14:37E sarbatoare...CRACIUNUL MAGIC...timpul in care oamenii isi deschid sufletul si inima ,devin mai buni,mai darnici si mai ingaduitori....As vrea sa existe tot timpul CRACIUNUL , ca oamenii sa ramana mereu....la fel de buni.....Craciun Fericit tuturor !!!

În tara lui Lerui-Ler
Nu e zbor, nici drum de fier
Numai lamurã de gând
Numai suflet tremurând
Si vâslas un înger.
În tara de peste veac
Nesfârsire fãrã leac
Vãmile vãzduhului
Sãbiile duhului
Pururea de straje.
Sus pe sparte frunti de zei
Sovãielnici pasii mei
Picuri de'ntrebãri momâi
Sã rãmânã sub cãlcâi
Si genuni de zare.
În tara lui Lerui-Ler
Nãzuiesc un colt de cer
De-oi gãsi, de noi gãsi,
Nimenea nu poate sti
Singur Lerui-Ler.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 11:07

azi e furtuna.M-am saturat sa le fac pe toate singura,sa dau la toti mura-n gura,nimeni sa nu faca nimic din proprie initiativa ,toti sa-mi steie in cap si nici macar 2 minute nu am liniste sa-mi aud macar gindurile!! gindesc la foc automat!!! nici macar suparata nu pot sa stau ca pling copii!!! Nu mai am nici un spirit al Craciunului!!! Vreau sa se termine toate.Vreau sa ma inchid in camera mea si sa nu mai aud nimic.DAU anunt la mica publicitate:pierdut rabdare
pierdut spiritul craciunului
pierdut zambet
pierdut ratiune
pierdut calmul
pierdut timp.
le declar nule.nu ofer nimic in schimb.daca le gasiti pastrati=le,nu le vreau inapoi ca oricum le pierd din nou.
Sarbatori fericite la toti.Nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni nici macar cu mine,ptr ca sint groaznica zilele astea!!!

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 12:59

De la: crio, la data 2009-12-23 11:07:23azi e furtuna.M-am saturat sa le fac pe toate singura,sa dau la toti mura-n gura,nimeni sa nu faca nimic din proprie initiativa ,toti sa-mi steie in cap si nici macar 2 minute nu am liniste sa-mi aud macar gindurile!! gindesc la foc automat!!! nici macar suparata nu pot sa stau ca pling copii!!! Nu mai am nici un spirit al Craciunului!!! Vreau sa se termine toate.Vreau sa ma inchid in camera mea si sa nu mai aud nimic.DAU anunt la mica publicitate:pierdut rabdare
pierdut zambet
pierdut ratiune
pierdut calmul
pierdut timp.
le declar nule.nu ofer nimic in schimb.daca le gasiti pastrati=le,nu le vreau inapoi ca oricum le pierd din nou.
Sarbatori fericite la toti.Nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni nici macar cu mine,ptr ca sint groaznica zilele astea!!!

Iesi pe furis din casa, da o fuga pana in Gradina Botanica,poposeste pe malul lacului,asculta linistea,priveste albul. Intoarce-te prin Gradina Copou,poate ai noroc si dai nas in nas cu vreo veverita. Nu-i asa ca viata deja devine mai frumoasa?!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 15:47

De la: crio, la data 2009-12-23 11:07:23azi e furtuna.M-am saturat sa le fac pe toate singura,sa dau la toti mura-n gura,nimeni sa nu faca nimic din proprie initiativa ,toti sa-mi steie in cap si nici macar 2 minute nu am liniste sa-mi aud macar gindurile!! gindesc la foc automat!!! nici macar suparata nu pot sa stau ca pling copii!!! Nu mai am nici un spirit al Craciunului!!! Vreau sa se termine toate.Vreau sa ma inchid in camera mea si sa nu mai aud nimic.DAU anunt la mica publicitate:pierdut rabdare
pierdut zambet
pierdut ratiune
pierdut calmul
pierdut timp.

..nu esti groaznica !!! esti deosebita ! trebuie doar sa ai incredere in tine !!!

Pastrasem pietricica aceea galbena
Pe care mi-o daruisei cand ploua
Intr-un parc oarecare,
Intr-o seara oarecare,
Fara doar si poate tarziu
De la prima si pana la ultima
Dezinhibare a viscolului
Cu tampla lipita de nori, auzeai
Bataia de inima de lup a Lunii
Mirandu-se, parca, degetele mele
Radeau in parul tau
Ca intr-o poveste, de iarna
Din nou, iarna, din nou, iarna
Oameni sfarmandu-si ceasurile
Treziti dimineata de scartaiala
Timpului amortit de frig
Zidindu-si, de vii, secundele-n piept
Intr-o apocalipsa a anotimpurilor
Si a stelelor muritoare, care cadeau,
Iti mai amintesti, cum cadeau
Imbratisandu-se cu fulgii, molcomi acum
Ca niste serpi buni, discontinui
Buzele tale muscate, sangerii,
Forma fina a sarutului,
Strabatandu-si otrava
Murisem in seara aceea, oarecare
Fara sa stiu, fara nimeni a sti
Mi s-au umezit palmele,
Pietricica aceea galbena
Pe care mi-o daruisei
Atunci cand ploua
Intr-un parc oarecare
Susura un izvor.

Liviu Plesoianu

Sarbatori fericite !!!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 17:27

multumesc.cita gingasie
intr-o poezie!!!
as vrea eu...sa las totu si sa plec hai hui prin gradina botanica..Dar mi-ar sari toti pe cap!! cu atita treaba eu ma flutur prin gradini??
multumesc ptr gindurile voastre frumoase.Mai..eu m-am mobilizat ,m-am apucat barbateste de facut cumparaturile ptr Craciun,am carat singura vreo 10 kile de mancare +bauturi,am impodobit casa,am escaladat peretii dupa paianjeni existenti doar in capul meu..dar ce sa-i faci? si aia trebuie dati jos,m-am certat cu toata lumea,inclusiv cu unu care incerca nu stiu ce agatament prin magazin,sotul mi-a fost privelegiat ptr ca nici nu i-am raspuns la telefon ,ptr a-mi da mie un ragaz sa-mi pregatesc un speach de sa-l tina minte o viata intreaga ,am facut bradu cu copii in spinare,in brate care si cum nimerea,unul din ei a nimerit si o pedeapsa cu izolare in propria camera ca-mi dezorganiza ordinea din haosul de ornamente!!! si am programat furtuna cu cer innorat pana maine seara cand trebuie sa vina mosul si trebuie sa fiu toata un zambet de sa-mi faca febra musculara la falci!! si sa-mi flutur genele ca intr-un bad romance si ptr ca toti sa avem un happy craciun.
Si sa nu-mi spuneti ca ar trebui sa fiu cuminte ca sa vina mos CRACIUN ca va spun eu: la mine daca sint cuminte mosu uita ca exist!!!
CRACIUN FERCIT TUTUROR!!!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 20:14

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 20:16

Ce faci Nico? nani de la ora asta??

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 20:20

De la: crio, la data 2009-12-23 20:16:25Ce faci Nico? nani de la ora asta??

Pai m-am trezit de la 5 dimineata,iar maine la fel.....ce zici.....ca nu mi-e somn?

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 20:22

da maaa,gata nani.Noapte bunaaa!!!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 21:49

A mai trecut un an....cu bune sau rele...
La fiecare inceput de an,avem sperante...ca anul care urmeaza ,va fi mai bun,plin de realizari pe plan personal sau financiar......eu ,Va doresc tuturor,.. UN AN PLIN DE IMPLINIRI SI SATISFACTII...
LA MULTI ANI "

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 21:52

De la: Ebony, la data 2009-12-27 21:49:41A mai trecut un an....cu bune sau rele...
La fiecare inceput de an,avem sperante...ca anul care urmeaza ,va fi mai bun,plin de realizari pe plan personal sau financiar......,eu ,Va doresc tuturor.. UN AN PLIN DE IMPLINIRI SI SATISFACTII...
LA MULTI ANI "

Sărrr'na!!! La fel îți doresc și eu....un an și mai bun și cât se poate de fericit! Întotdeauna ai fost o scumpă!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:26

De la: Ebony, la data 2009-12-27 21:49:41A mai trecut un an....cu bune sau rele...
La fiecare inceput de an,avem sperante...ca anul care urmeaza ,va fi mai bun,plin de realizari pe plan personal sau financiar......eu ,Va doresc tuturor,.. UN AN PLIN DE IMPLINIRI SI SATISFACTII...
LA MULTI ANI "

LA MULTI ANI !!!

P.S. te-ai maturizat sau ai devenit mai curajoasa sau ai mai multa incredere in tine ?
Fac aceste afirmatii avand in vedere avatarul pe care l-ai ales acum - pentru acest sfarsit de an !
Puteai sa alegi o craciunita care sa se ascunda in spatele unei lacrimi !

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:53

De la: karpov, la data 2009-12-27 22:26:18
LA MULTI ANI "

LA MULTI ANI !!!

P.S. te-ai maturizat sau ai devenit mai curajoasa sau ai mai multa incredere in tine ?
Fac aceste afirmatii avand in vedere avatarul pe care l-ai ales acum - pentru acest sfarsit de an !
Puteai sa alegi o craciunita care sa se ascunda in spatele unei lacrimi !

Ce, nu-ti place avatarul meu?sau te bucuri sa ma revezi?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:18

pierdut zambet
pierdut ratiune
pierdut calmul
pierdut timp.
La ce ai spus aici ( acum am vazut ), pot adauga. Eu demagnetizez cartela de la bloc daca o tin in mina citeva zeci de secunde. Si ma simt cam la fel. Dar ma abtin.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:28

Cum reusesti? Mie imi vine rau daca ma abtin prea mult.Mai ales cand exista vinovati palpabili.Mai ales cand ii pot face sa plateasca cu varf si indesat ,mai ales cand ii pot face sa nu mai greseasca .Nu ma abtin.Uite asa ca sint eu data

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:34

si stii ceva? merge dintotdeauna.Asa a fost de cand ma stiu .Nu mi s-a permis greseli,nu am permis greseli,nu am facut rau nimanui,nu treceam cu vederea raul facut. Stau la pinda si astept momentul potrivit sa lovesc exact in punctul slab si in momentele vulnerabile.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:40

De la: crio, la data 2009-12-28 19:34:43si stii ceva? merge dintotdeauna.Asa a fost de cand ma stiu .Nu mi s-a permis greseli,nu am permis greseli,nu am facut rau nimanui,nu treceam cu vederea raul facut. Stau la pinda si astept momentul potrivit sa lovesc exact in punctul slab si in momentele vulnerabile.
Parca spuneai altceva. ca te abtii de la cearta. Nu mai discut cu tine, ca o incasez.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:43

asa ca mine?la pândă?

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: