back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 01:26

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 02:14

De la: mytcor, la data 2010-05-17 01:26:38

www.youtube.com/watch?v=tEr4wP4Yx5E&feature=related

Raporteaza abuz de limbaj
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 02:16

De la: karpov, la data 2010-05-17 02:14:19
De la: mytcor, la data 2010-05-17 01:26:38

www.youtube.com/watch?v=tEr4wP4Yx5E&feature=related

somn usor , din nou..

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:13

De la: mytcor, la data 2010-05-14 17:59:15br />

....xyz, nu reușesc rezolvarea multilemelor de pe 9 am. m-ajuți ?...

Mytcor, mai usor te ajut sa rezolvi teorema aia a lui Fermat (care ma hipnotizeaza)...sau problema ''cioatelor''
In multilemele de pe aici iti prinzi urechile...

Ah, si mai am o enigma de rezolvat: esti suspect de bland. Tu, raul Mytcor, care apareai vijelios cu flacara albastra incat ma resemnam...sper sa-ti revii.

Si bine ai revenit! Mi-a lipsit scufia ta de noapte...si proteza.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:14

De la: 9am182131, la data 2010-05-14 18:02:19br />
`yxz`? Sigur? Nu-mi vine sa cred! Daca esti tu lasa-ma sa-ti trimit un gand fumos de bun venit!

Din pacate, voi fi telegrafica pana prin martie...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:17

De la: yxz, la data 2010-05-17 08:14:50
De la: 9am182131, la data 2010-05-14 18:02:19br />
`yxz`? Sigur? Nu-mi vine sa cred! Daca esti tu lasa-ma sa-ti trimit un gand fumos de bun venit!

Din pacate, voi fi telegrafica pana prin martie...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:17

De la: 9am186235, la data 2010-05-14 18:04:53intri tu pe mina mea Zyzy!
Deocamdata

Ah, pai chiar banuiam ca te-ai intors pt. mine...adica, pt. a ma stresa pe mine.
Mai, sa stii ca am plans dupa tine pe hotelul inimilor frante, desi ma enervezi teribil...

Te-as pupa, dar iar o sa-mi spui ca-ti las urme de ruj pe guler si te vede nevasta...asa ca iti trimit doar niste baloane. Ai grija sa nu le spargi...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:18

De la: 9am045616, la data 2010-05-17 08:17:12br />

Ce faci, 616?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:20

De la: yxz, la data 2010-05-17 08:18:09

Ce faci, 616?

bine ai venit ,iubita!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:21

Ce faci, 616?

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:21

Ah, si ca sa nu fiu off topic...in sufletul meu sunt nori involburati...

Gata, fuuug....obtin doar picaturi din zile fara timp...

Ebony:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:22

De la: 9am045616, la data 2010-05-17 08:21:17

Ce faci, 616?

Bine te-am regasit

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:22

De la: Merry, la data 2010-05-17 08:20:34br />
bine ai venit ,iubita!

Mariana, bine te regasesc! O intrebare: maine nu cumva e ziua lui Florin???

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:24

De la: yxz, la data 2010-05-17 08:22:44
De la: Merry, la data 2010-05-17 08:20:34br />
bine ai venit ,iubita!

Mariana, bine te regasesc! O intrebare: maine nu cumva e ziua lui Florin???

Ba da!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:25

De la: 9am045616, la data 2010-05-17 08:22:15br />
Bine te-am regasit

Multumesc, pribeagule!
Bine te revad! Fuuug....

Sper ca ai fost cuminte...tot cu una mica, neagra si fierbinte? Ti-am zis: te pot prezenta unei cameruneze....cu cafeaua e mai greu.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:26

De la: Merry, la data 2010-05-17 08:24:26br />
Ba da!

Nu uit ziua lui de nastere...e un taur rosu.

La multi ani, Florin!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:28

De la: yxz, la data 2010-05-17 08:26:15
De la: Merry, la data 2010-05-17 08:24:26br />
Ba da!

Nu uit ziua lui de nastere...e un taur rosu.

La multi ani, Florin!

da este un taur f incapatinat!!!

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:28

Pfoai, ce-i aici: dictatura florilor si a baloanelor....

Fuuug....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:31

De la: yxz, la data 2010-05-17 08:28:56Pfoai, ce-i aici: dictatura florilor si a baloanelor....

Fuuug....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:34

De la: yxz, la data 2010-05-17 08:28:56Pfoai, ce-i aici: dictatura florilor si a baloanelor....

Fuuug....
Nu fugii,ai grija la picioare!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 19:42

Astazi fac abstractie de ce este ...............daca-mi amintesc .....imi piere pofta de forum .

GINA
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 19:54

De la: Ebony, la data 2009-05-25 12:21:00 ma intreb oare de ce nu imi voteaza nimeni topicu asta?o fi pe bani.... ......glumeam desigur...

Ebony, eu vreau sa-l votez dar nu gasesc buletinul de vot si nu vad nici urna! Da-mi indicatiile necesare!

Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil! Gresim ca sa avem ce sa iertam!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 21:26

De la: yxz, la data 2010-05-17 08:13:34
De la: mytcor, la data 2010-05-14 17:59:15br />

....xyz, nu reușesc rezolvarea multilemelor de pe 9 am. m-ajuți ?...

Mytcor, mai usor te ajut sa rezolvi teorema aia a lui Fermat (care ma hipnotizeaza)...sau problema ''cioatelor''
In multilemele de pe aici iti prinzi urechile...

Ah, si mai am o enigma de rezolvat: esti suspect de bland. Tu, raul Mytcor, care apareai vijelios cu flacara albastra incat ma resemnam...sper sa-ti revii.

Si bine ai revenit! Mi-a lipsit scufia ta de noapte...si proteza.

..."mai blând", hmm!...normal !...

Mă-mmpinse dreaqu-n campania electorală să m-apuc de demontarea acțiunilor propagandistice de pe topicele politice, am încercat să-i determin să discute despre adevăratele probleme ale realității economice pe care le-ar intenționa un viitor ales să le pună-n practică odată cu alegerea sa pe funcția de reprezentare respectivă și unde-am ajuns...

Am ajuns să mă cert cu Vannea, cel ce nu știe decât să-și îndrepte arătătorul intr-o singură directie, cu toate că; nu i-ar ajunge toate degetele din dotare dacă ar fi dispus să indice spre toți cei ce sunt responsabili d-acestă prăbușire financiaro-economică a Ro. din ultimii 20 de ani.
Apoi, am trimis-o pe Găbela să-și prepare răciturile prin bucătărie, mmmdeh, ce să-i faci, așa se-ntâmplă atunci când dovedești inclinații telenovelistico-propagandistice, mai mult, a mai manipulat-o și Vannea, sugerându-i susținerea candidaturii la președenție a lui R.Duda, despre care fie vorba-ntre noi, nici măcar Vannea nu credea.
Eu , nici atât !...a fost un bluf pur și simplu.

De fapt, efectul de bumerang al campaniei electorale negativiste susținută de căre respectiva coaliție s-a observat, nu ?...și-acum umblă toți cu borșu' la nas !...

Dacă atunci, discutau cu seriozitate problemele situației economico-financiare de astăzi , T. Băsescu n-avea sorți de izbândă, nu v-ar fi "ciuruit", pentru simplul motiv că astăzi, evidența lipsei de soluții competente de combatre a crizei , nu există !...
Iar atunci când ele există, dar sunt punitive, conduce sigur spre colaps.
Găbela s-a supărat atunci când am avertizat-o despre sosirea poștașului cu pensia, acum ?...

Așa că XYZ, am renunțat a mai demonta texte propagandiste de pe topicele politice, acum le-am dat temă .
Lecturarea rapoartelor Curții de Conturi a Ro . din perioada 2000-2008, raportul pe 2009 nu-i !..

SURPRIZĂ!..au tulit-o toți d-acolo !....nu doresc discuții pe marginea rapoartelor CCR...

Totuși, am să merg pe acel topic și-am să-mi fac mea culpa, am să-mi cer și scuze, dar , aștept să oberv cum evoluează situația. vor texte propagandistice, sau discutăm despre realitățile fnanciar economice ale prezentului,

Despre aceste realități am dorit să discut încă din urmă cu doi ani, de prin Martie 2008 tot avertizez, tot mă chinui să le spun una-alta, dar, nimic !....

O țin tot într-o campanie electorală, ce vină am eu !?...

Acum observ, tu Yxz?...ce-ai pățit, ai început permutările coordonatelor spațiale ?...te interesează a-IV-A dimensiune ?...

Dacă da, să-mi spui !... o să-ți recomand un experiment și-ai s-o descoperi !...
N-am scufilă și nici proteză, în schimb mă laud c-un ciuf pe cinste și c-o dentiție de-ți sparg sâmburi de mâsline instant, concasez orice !...
Sorry, rateul atribuirii celor două accesorii este scuzabil, atât timp cât nu se repetă !..

O seară plăcută !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 22:35

In sufletul meu este o mare bucurie: am rezolvat o problema si in felul acesta mi-am mai dislocat o piatra de pe ficat! Dar in sufletul meu salasluieste o amintire de pe cand in tara noastra se mai lucra. Eram la Camera de comanda a CET Iasi, (1979). Vine dispecerul pe centrala cu un ziar din R. Moldova scris cu litere din L.rusa si intreaba: Cine stie rusa ca sa aflam ce fac fratii nostri? Temerara m-am oferit si in jumatate de ora am parcurs articolele principale. Figura s-a repetat cateva zile in sir. Intr-o zi avand avarie am plecat din camera de comanda cand a venit cu ultimul exemplar si intreaba de mine ca sa i-l citesc. Un alt inginer ii zice: Da-mi-l mie ca si eu stiu ruseste! I-l da si acesta incepe sa citeasca si dupa doua fraze, stupefiat striga: Bai da asta e scris cu litere rusesti dar cuvintele sunt romanesti! Azi m-am intalnit cu batranul inginer si am ras amandoi de aceasta amintire.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 22:57

...am fücut armata-n Iași, mai exact in Copou.
Deoarece mă gândeam că cele 9 luni vor trece foarte repede, încă de prin luna a doua sau a treia îl tot șicanam pe col. Ivanschi să mă trimită-n frontieră.
El nu și nu, că să-vezi și pe dincolo, că las' c-avem timp și-o să mergem și p-acolo, etc, etc,...
Eu, nu și nu, ..și până la urmă n-a mai scăpat de mine și-a trebuit s-o comită.

Am mers în frontiera , și-am văzut Prutul, și-am văzut și teritoriul CCCPM, dar eu știam de la profu' meu de istorie din gimnaziu c-acolo-i Basarabia, știam și de ka cei cu care-am copilărit, asa că ;.....
Cât era ziulica de mare mă tot zâiam, prin luneta Bosh, spre "vecinii noștrii" de se mirau ăia d-acolo, cum de stăteam atât de mult prin foișor .

Apoi m-am apucat de treabă, am reparat televizorul clubului din unitate și-am îndreptat antena spre Basarabia să văd ce"prind"...am prins un concurs de poezie, recitau câțiva copii într-o Lb.Românească mai ceva decât auzeam eu p-acolo prin Iași, apoi atât de mult mi-a plăcut acea emisiune încât o dată din fiecare săptămână, atât cât am stat acolo , eram un telespectator fidel al celor de dincolo de Prut.

Mi-amintesc ultima emisiune, Sara pe deal a lui M.Eminescu a ocupat locul trei, pe-ntâi și doi erau deja ocupate de autori ruși.
De-atunci mă uit cam chiorâș la Esenin, dar cu timpul mi-a trecut necazul...așa i-am cunoscut eu prima dată pe Basarabeni la ei acasă.....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 23:16

De la: mytcor, la data 2010-05-17 22:57:41...am fücut armata-n Iași, mai exact in Copou.
Deoarece mă gândeam că cele 9 luni vor trece foarte repede, încă de prin luna a doua sau a treia îl tot șicanam pe col. Ivanschi să mă trimită-n frontieră.
El nu și nu, că să-vezi și pe dincolo, că las' c-avem timp și-o să mergem și p-acolo, etc, etc,...

Am mers în frontiera , și-am văzut Prutul, și-am văzut și teritoriul CCCPM, dar eu știam de la profu' meu de istorie din gimnaziu c-acolo-i Basarabia, știam și de ka cei cu care-am copilărit, asa că ;.....
Cât era ziulica de mare mă tot zâiam, prin luneta Bosh, spre "vecinii noștrii" de se mirau ăia d-acolo, cum de stăteam atât de mult prin foișor .

Apoi m-am apucat de treabă, am reparat televizorul clubului din unitate și-am îndreptat antena spre Basarabia să văd ce"prind"...am prins un concurs de poezie, recitau câțiva copii într-o Lb.Românească mai ceva decât auzeam eu p-acolo prin Iași, apoi atât de mult mi-a plăcut acea emisiune încât o dată din fiecare săptămână, atât cât am stat acolo , eram un telespectator fidel al celor de dincolo de Prut.

Mi-amintesc ultima emisiune, Sara pe deal a lui M.Eminescu a ocupat locul trei, pe-ntâi și doi erau deja ocupate de autori ruși.
De-atunci mă uit cam chiorâș la Esenin, dar cu timpul mi-a trecut necazul...așa i-am cunoscut eu prima dată pe Basarabeni la ei acasă.....

Pe unde prin Copou ? Pe podgoriei -pe langa Gradina Botanica !?? Sau pe George Enescu-sau Sadoveanu ? Te plimbai prin gradina -pe aleea cu trandafiri cu gagicile,hotzomanule ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 23:20

De la: karpov, la data 2010-05-17 23:16:57
De la: mytcor, la data 2010-05-17 22:57:41...am fücut armata-n Iași, mai exact in Copou.

Pe unde prin Copou ? Pe podgoriei -pe langa Gradina Botanica !?? Sau pe George Enescu-sau Sadoveanu ? Te plimbai prin gradina -pe aleea cu trandafiri cu gagicile,hotzomanule ...

SARA PE DEAL

Sara pe deal buciumul suna cu jale,
Turmele-l urc, stele le scapara-n cale,
Apele plâng, clar izvorând în fântâne;
Sub un salcâm, draga, m-astepti tu pe mine.

Luna pe cer trece-asa sfânta si clara,
Ochii tai mari cauta-n frunza cea rara,
Stelele nasc umezi pe bolta senina,
Pieptul de dor, fruntea de gânduri ti-e plina.

Nourii curg, raze-a lor siruri despica,
Stresine vechi casele-n luna ridica,
Scârtâie-n vânt cumpana de la fântâna,
Valea-i în fum, fluiere murmura-n stâna

Si osteniti oameni cu coasa-n spinare
Vin de la câmp; toaca rasuna mai tare,
Clopotul vechi împle cu glasul lui sara,
Sufletul meu arde-n iubire ca para.

Ah! în curând satul în vale-amuteste;
Ah! în curând pasu-mi spre tine grabeste:
Lânga salcâm sta-vom noi noaptea întreaga,
Ore întregi spune-ti-voi cât îmi esti draga.

Ne-om razima capetele-unul de altul
Si surâzând vom adormi sub înaltul,
Vechiul salcâm. – Astfel de noapte bogata,
Cine pe ea n-ar da viata lui toata?

(1885, 1 iulie)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/sara_pe_deal.htm

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 23:30

Mi-a placut evocarea pe care ati scris-o despre moldoveni. Sa stiti ca erau, (nu stiu daca mai sunt si acum) mai romani decat noi si toti oamenii de litere sau de stiinta din Moldova noastra erau revendicati ca fiind ai lor si au facut un cult din a-i respecta si a le face cunoscute operele. A fost un timp cand sustineau ca Teiul e pe teritoriul lor si ca insusi Eminescu e inmormamtat la ei.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 23:57

Am o dilema ... Care ar fi diferenta de varsta acceptabila intre parteneri ?

Am gasit,pe net, un mod original de a studia ...oportunitatile ...

""Barbat, 45 de ani, cu toate “bifele” la activ (trecut prin casatorie, copiii deja mari, la scoli etc…). Citit si nu tocmai prost, plin de energie, cu o situatie materiala decenta. Care vrea sa se bucure de viata. On a daily basis, si fara nici un fel de apetit pentru drame.

Alternativa 1 – o partenera in categoria 40 – 46 de ani. De cele mai multe ori, femei cu copii de 10 – 14 ani care nu doresc sa se expuna in fata acestora. Pe buna dreptate. Dar nu pot lipsi o noapte de acasa, nu pot merge intr-un weekend nicaieri.
Alternativa 2 – peste 46 de ani. Blazate, ciudate, neadaptabile si suparate pe viata. Se gandesc deja cum sa-si aranjeze pensia.
Alternativa 3 – intre 30 si 40 de ani. Carierista, care s-a trezit dintr-o data ca nu a avut timp sa se marite, si puternic afectata de “sindromul de cuib”. Te vezi cu ea la o cafea. La a doua intalnire, te abordeaza direct “ce ganduri ai, ca eu nu mai am de pierdut doi ani degeaba”. Este genul care, daca-i spui sambata dimineata “hai sa ne suim in masina si sa plecam la munte” iti raspunde cu “nu se poate iubitul meu, astazi avem in plan sa mergem la IKEA sa luam covoare”.

Asa ca, singura varianta fezabila, este categoria 25-30 de ani, unde mai exista un oarecare apetit pentru risc. Ceea ce inseamna “hai sa nu ne grabim, sa vedem daca merge…” Adica o diferenta de 15-20 de ani. ""...............................................

La doamne cum o fi ? Alta dilema .....

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 23:59

De la: yxz, la data 2010-05-17 08:21:25Ah, si ca sa nu fiu off topic...in sufletul meu sunt nori involburati...

Gata, fuuug....obtin doar picaturi din zile fara timp...

Ebony:

Ah...te-ai intors... ..ne-ai cam lipsit... ..bine ai revenit....,printre noi..

Pagini: << 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: