back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre prietenie.......

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 10:04

Un prieten adevarat, iti stie slabiciunile,dar iti arata calitatile,iti simte temerile,dar iti intareste credinta,iti cunoaste ingrijorarile,dar iti elibereaza spiritul,iti recunoaste defectele,dar iti subliniaza posibilitatile

Raporteaza abuz de limbaj
AdrianaAriadna

46 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 00:06

"De acum nu va mai spun slugi, fiindca sluga nu stie ce face stapanul sau; ci v-am numit prieteni, pentru ca pe toate cate le-am auzit de la Tatal Meu vi le-am facut cunoscute" (Ioan 15, 15).

Adriana
Castelana

59 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:16

Sorry ! Afinitati pentru cineva pot avea, dar singurul meu prieten in care ma
pot increde sunt EU ....NIMENI nu ma poate intelege mai bine decat ma inteleg eu,
NIMENI nu ma poate ajuta asa cum ma ajut EU ( de unde si una dintre zicalele mele
preferate : dute-n sat si da de veste, vin-o acasa fa cum poti ...

Castelana
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:46

De la: tongue_in_cheek, la data 2009-07-03 14:16:10Sorry ! Afinitati pentru cineva pot avea, dar singurul meu prieten in care ma

pot increde sunt EU ....NIMENI nu ma poate intelege mai bine decat ma inteleg eu,

NIMENI nu ma poate ajuta asa cum ma ajut EU ( de unde si una dintre zicalele mele

Acesta este o combinatie de narsicim si egoism! Deci ceva artficial !

Vrei sa-mi aspunzila cateva intrebari:

-ai avut vrodata un prieten adevat(barbat sau e femeie) caruia sa-i poti spune orice ?

Pnrtru care sa-ti dai viata fara ezitare !

Poate sa existe o prietenie sincera intre un barbat si o femeie (fara ainterveni relatia sexuala )"

Daca la toate acest intrebariv raspunzi cu NU, aunci esti de un egoism feroce ! Vei trai doar pentru tine, nu vei putre iubi niciodata cu adevara t si o familie adevata nu nvei avea !

Pacat !

Fosta membra 9am.ro

59 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 10:37

De la: tongue_in_cheek, la data 2009-07-03 14:16:10Sorry ! Afinitati pentru cineva pot avea, dar singurul meu prieten in care ma

Ti-ai gasit prieteni pe forum?

Fosta membra 9am.ro

59 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 10:48

Am incercat sa-i vad profilul. Are 28 de poze. Imi cere sa ii solicit prietenia pentru a le vedea. Stiind ce inseamnatate acorda prieteniei, la ce bun sa i-o ofer doar pentru a vedea niste fotografii?! Stiind ca singurul prieten in care ai incredere esti tu, nu crezi ca este cam ca nuca in perete sa soliciti si, totodata, sa accepti prietenii? Cred ca ai avut mari dezamagiri in viata.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 22:54

Trist !

Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
Castelana

59 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:45

Pentru : lorduljohn
Depinde din ce unghi vrei sa vezi si cu ce ochi ! Sa-ti raspund la prima intrebare : da, am avut si subliniez avut prieten/a dar care nu au jucat cinstit si nu am putut sa ma mai implic, timpul era mult prea pretios pentru a mi-l mai pierde cu prietenii...Viata, sincer, nu mi-o dau asa de usor si nici nu cer viata nimanui, fac acte de caritate dar din umbra, nu-mi place sa ies in evidenta si sa ma bat cu pumnul in piept, ce fapte deosebite am facut...La a treia ta sesizare, pot raspunde ca da - in ce ma priveste - nu stiu daca si din partea opusa exista aceiasi inclinatie si dezinteres.
Pentru 1954ppll :sorry,nu stiu exact ce fel de prietenii se pot lega pe acest forum sau la ce te astepti pentru ca cea mai mare parte a utilizatorilor sunt no face, no name...poze ? cine poate spune cu exactitate ca sunt ale celui/celei ce le-a postat sau le are ?!
Spunem ce ne trece prin cap fara niciun fel de retineri tocmai ca nu ne cunoastem, nu ne stim, si sunt curioasa daca ne-am aduna la o masa rotunda, face to face, am fi la fel de curajosi, frumosi, buni, destepti, etc.etc
Amtystule, ma cunosc foarte bine, si prefer sa ma dau cu capul de pragul de sus din vina mea, nu pentru ca am ,,urmat" sfaturile unui prieten/e

Castelana
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:32

De la: tongue_in_cheek, la data 2009-07-07 15:45:46Pentru : lorduljohn
Depinde din ce unghi vrei sa vezi si cu ce ochi ! Sa-ti raspund la prima intrebare : da, am avut si subliniez avut prieten/a dar care nu au jucat cinstit si nu am putut sa ma mai implic, timpul era mult prea pretios pentru a mi-l mai pierde cu prietenii...Viata, sincer, nu mi-o dau asa de usor si nici nu cer viata nimanui, fac acte de caritate dar din umbra, nu-mi place sa ies in evidenta si sa ma bat cu pumnul in piept, ce fapte deosebite am facut...La a treia ta sesizare, pot raspunde ca da - in ce ma priveste - nu stiu daca si din partea opusa exista aceiasi inclinatie si dezinteres.
Pentru 1954ppll :sorry,nu stiu exact ce fel de prietenii se pot lega pe acest forum sau la ce te astepti pentru ca cea mai mare parte a utilizatorilor sunt no face, no name...poze ? cine poate spune cu exactitate ca sunt ale celui/celei ce le-a postat sau le are ?!
Spunem ce ne trece prin cap fara niciun fel de retineri tocmai ca nu ne cunoastem, nu ne stim, si sunt curioasa daca ne-am aduna la o masa rotunda, face to face, am fi la fel de curajosi, frumosi, buni, destepti, etc.etc
Amtystule, ma cunosc foarte bine, si prefer sa ma dau cu capul de pragul de sus din vina mea, nu pentru ca am ,,urmat" sfaturile unui prieten/e

Foarte interesant !
In general. de data asta sunt de acord cu tine !
Probabil ai fost dezamagita rau de un(o) prieten(a) , numai asa poti face astfel de afirmatii !Dar nu generaliza !
Si eu am fost dezamagit foarte mult , dar asta nu inseamna ca nu am timp pentru a sari in ajutorul uni prieten.
In legatura cu actiunile de caritate te aprob in totalitate.
Toate cele bune

9am073190

190 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 04:40

Prietenul e ala care ti-o trage PRIMA DATA pt. ca te considera un prost.
Dusmanul e ala care ti-o trage a DOUA OARA pt ca CHIAR ESTI PROST.

PS: ARE DREPTATE @tongue_in_cheek....OMUL CU MULTI PRIETENI NU ARE NICI UNUL !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 05:10

E destul de usor sa-ti dai seama cind cineva ti-e prieten sau nu. Cind esti intr-o situatie dificila, daca te ajuta sau nu . Si daca nu e cazul sa te ajute, e trist, sincer ca iti e greu. Daca il vezi putin vesel cind tu esti la ananghie, atunci e clar un rival mascat sau chiar dusman. In privinta ta fiecare isi da seama mai bine cum e cu el visavis de prieteni.
Cind simti ca trebuie sa-l ajuti pe un prieten e prieten. Dar daca te bucuri de raul lui, e bine ptr amindoi sa rupi relatia pina nu se intra in conflict.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 06:19

cel mai bun prieten al omului este cainele..

Castelana

59 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:48

Draga Lordule, bine-ai revenit in realitate ! Departe de mine gandul de a brava, pentru ca-mi dai dreptate, ma intereseaza mai putin parerea celor din jur atata timp cat cel mai aspru judecator pe care il am sunt EU...Dezamagita ??!! E putin spus...amalgamul a fost complex si mult prea dur, pentru anii pe care ii aveam si nu eu am scos vorba : cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt ! Te asigur ca mi-a trecut, ranile s-au cicatrizat dar nu pot sa uit...asa sunt scorpionii.In orice relatie pe care am avut-o ulterior ( sesizezi ca ma feresc sa spun PRIETENIE ) am stabilit reguli stricte chiar de la inceput si atata timp cat au fost respectate, totil a fost in regula.La prima abatere s-a primit cartonas rosu, a urmat galben si in final out, ca la meciuri...important pentru mine, a fost ca nu s-a mai repetat povestea trecutului ! Poate vei/veti rade, dar si in casnicie am stabilit de la bun inceput regulile de comun acord, reguli care au fost trecute in Contract...au trecut mai bine de 16 ani si totul este ca in prima zi, ceea ce ma face sa fiu convinsa ca am procedat bine si corect !Aseara ma uitam pe diversele canale care nu mai pridedeau cu transmiterea ceremoniilor pentru Michael...hm ! La cati prieteni a avut in jurul lui, era de fapt un singuratic...toate comentariile de prost gust despre viata privata ( nedovedite ) s-au constatat ca au fost falsuri, nu au facut decat sa picure tristete in sufletul lui si asa destul de fragil si sensibil . Oare, de ce oamenii isi recunosc valorile, doar post-mortem ??!!! Ce am vazut aseara mi-a adus aminte si de Elvis, parca povestea s-a repetat...Imi este greu sa continui, greu pentru ca ne batem cu caramida in piept si tinem prelegeri despre corectitudine, cand de fapt nu suntem decat niste...nu am un cuvant portivit, poate voi !
Cheers

Castelana
| Varianta pentru tiparire a topicului Despre PRIETENIE.......
Mergi la: