back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Lucruri de baza in viata....

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
Bi_anca

1554 mesaje
Membru din: 8/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 02:12

De la: floare_de_lotus, la data 2010-01-01 21:50:03Clasificarea nevoilor umane caracterizate de psihologul Maslow sunt urmãtoarele, începând de la baza piramidei ºi terminându-se în vârf:

1. NEVOI FIZIOLOGICE. Sunt indispensabile pentru a supravieþui: a mânca, a bea, a dormi, a se proteja de frig ºi de cãldurã. Ele reprezintã cele mai puternice, cele mai importante nevoi ale omului. Satisfacerea lor este necesarã pentru a rãmâne în viaþã.

2. NEVOIA DE SIGURANÞA. Orice fiinþã omeneascã are nevoie sã se simtã protejatã în faþa oricãrei ameninþãri a vieþii. Dacã trãieºte într-o þarã care se aflã în rãzboi, de exemplu, se presupune cã aceastã necesitate nu este acoperitã. Odatã ce nevoile fiziologice sunt satisfãcute, intervine nevoia ºi dorinþa de a satisface nevoile de siguranþã. Cu toþii avem nevoie de securitatea casei si familiei, mai ales atunci când vine vorba de copii.

3. NEVOIA DE DRAGOSTE ªl APARTENENÞÃ. O datã acoperite necesitãþile de bazã, aceasta este cea mai importantã. Nimeni nu poate sã se realizeze ca persoanã fãrã a fi dorit ºi acceptat de cãtre celelalte fiinþe omeneºti. Aici sunt incluse nevoia de prietenie, familie, apartenenþã la un grup, sau de implicare într-o relaþie intima non-sexualã. Relaþia cu celelalte persoane la un nivel afectiv profund este forma obiºnuitã de a satisface aceastã necesitate. De exemplu, familia, tovarãºul de viaþã sau prietenul. Lipsa de dragoste ºi apartenenþã poate sã dea ocazie la importante dezechilibre mintale.

4. NEVOIA DE AUTORESPECT. Fiecare fiinþã umanã are nevoie sã se respecte pe ea însãºi ºi sã aibã o concepþie potrivitã despre propria sa persoanã. Este vorba aici de recunoaºterea venitã din partea altor indivizi (care rezulta în sentimente de putere, prestigiu, acceptare, etc) cât ºi din respectul de sine, ce creeazã sentimentul de încredere, adecvare, competenþã. Nesatisfacerea nevoilor de stimã rezulta în descurajare, ºi pe termen lung în complexe de inferioritate. Un nivel de autoestimare dezechilibrat (cum ar fi subestimarea, de exemplu, a gândi cã toatã lumea îmi este superioarã) are ca rezultat un randament scãzut ºi, în consecinþã, deteriorarea comportamentului.

5. NEVOIA DE AUTOREALIZARE. Potrivit lui Abraham Maslow, o persoanã din zece simte intens aceastã nevoie. Psihologul afirma cã oamenii care au totul pot mari potenþialul lor. Ei pot cãuta cunoºtinþe, liniºte, experienþe estetice, împlinire de sine. Cea mai mare parte se concentreazã în jurul nevoilor care pot fi prevãzute. Autorealizarea include obiective mai înalte ºi mai abstracte (de exemplu: dreptate, perfecþiune, bunãtate, adevãr, hotãrâri individuale), care sunt tot mai fragile, ca ºi vârful piramidei.


Esti asa dragutza sa-mi trimiti si mie asta in privat, ca nu ma descurc cu noul sistem de operare.
????

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

78 mesaje
Membru din: 18/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 13:15

De la: Dorulet, la data 2010-01-02 00:18:56
De la: floare_de_lotus, la data 2010-01-01 22:05:35nevoile umane au fost analizate si clasificate de-a lungul timpului in moduri asemanatoare in diferite studii de specialitate.
m-am mai uitat pe net, nu am reusit sa gasesc si nici sa-mi amintesc cine anume a inclus in clasificarea lui ceva ce din punctul meu de vedere este un element de baza pt a te putea bucura linistit de viata ca individ.
este vb de nevoia de-a nu trai cu frica, indiferent da cauzele ce-ti induc aceasta frica.
intr-o clasificare a lucrurilor de baza in viata, eu as include-o aproape de varf.




Nu ai citit mai atent la punctul doi, din Piramida lui Maslow? Nevoia de siguranþã...ºi la asta se referã...la a nu trãii cu fricã!
Explicaþiile postate de tine, sunt foarte pe scurt....nu ºtiu de unde le-ai luat, dar sunt incomplete.
În vârful piramidei sunt nevoile spirituale
LA MULÞI ANI !!!!



am citit punctul doi, nevoia de siguranta, eu ma refer insa la cu totul altceva. este vorba de nevoia de a nu trai permanent cu frica ca sa zicem: ramai fara locul de munca din cauza unui sef prea dur, iti ia banca casa pt ca nu faci fata ratelor, ai un sot nebun care te tine permanent intr-o stare de teroare cu iesirile lui violente, etc.

nu cred ca in varf stau nevoile spirituale. spune asta unui om al strazi care n-are ce manca si doarme sub cerul liber.

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 15:31

Cu dedicaþie pentru Floare de lotus:
Nevoile umane sau trebuinþa exprimã o stare de lipsã, de privaþiune sau disconfort care provoacã tensiune sau dezechilibru individului sau grupului uman ºi care se poate fi suprimatã prin consumul de bunuri sau servicii care se gãsesc pe piaþã. Nevoile umane sunt o componentã esenþialã din alcãtuirea fiinþei umane!
Între numeroasele teorii operatea de-a lungul timpului asupra nevoilor umane tu ai amintit de teoria lui Maslow, deºi sã ºtii cã mai sunt ºi altele la fel de valabile, cum ar fi cea a lui Murray...în fine.
Maslow a structurat spaþiul nevoilor ºi motivaþiilor umane sub forma unei piramide cu ºapte ºi mai apoi, cu cinci trepte, fiecare dintre acestea reprezentând o categorie distinctã de nevoi ºi aspiraþii umane.
Maslow este de pãrere cã nevoile fiinþei umane sunt plasate pew o scarã ierarhicã (antenþie te rog), pornind de la cele mai presante nevoi (nevoile fiziologice) ºi terminând în vârful piramidei cu cele mai puþin presante (nevoia de auto-actualizare).
O persoanã va încerca sã-ºi satisfacã mai întâi cele mai importante nevoi. În momentul în care o nevoie importantã este satisfãcutã, ea înceteazã sã mai fie un factor motivator al comportamentului, iar persoana respectivã va încerca sã-ºi satisfacã urmãtoarea nevoie în ordinea importanþei!
O sã încerc sã-þi arãt cât mai corect cum este structuratã aceastã piramidã. dar cum nu ºtiu sã "desenez pe forum" ...nu ºtiu în ce mãsurã îmi va reuºii...încerc totuºi.

5. Nevoi de autorealizare
de auto-împlinire
4. Nevoi de apreciere, de stimã
3. Nevoi afective, sociale, de apartenenþã
la un grup.
2. Nevoi de siguranþã socialã, securitate, protecþie.
1. Nevoi fiziologice.

Am vãzut mai sus, dupã rãspunsul pe care mi l-ai dat...cã nu ai nici cea mai micã idee despre ce ºi cum se interpreteazã teoria lui Maslow...probabil nici cum aratã.
Acum....sã revenim la punctul doi din aceastã piramidã....care spune cam aºa: nevoi de siguranþã socialã, securitate, protecþie.
Aratã-mi ºi mie unde este greºit ce am scris eu! Vrei sã-þi dau definiþia "siguranþei"? sau a "protecþiei"?

P.S. Nu cãutaþi pe net ceea ce am scris...cã nu este dat cu copy-paste.

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 15:41

Lucruri de baza in viata ---- tupeul,nesimtirea,grosolania,lacomia si daca se poate sa fii si prost esti omul ideal pt. noua ordine mondiala

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 15:52

Pffff...nu mi-a ieºit...încerc altfel:


.........................................................................5. Nevoi de auto-realizare
...........................................................................de auto-împlinire
..................................................................4. Nevoi de apreciere, de stimã
.............................................................3. Nevoi afective, sociale, de apartenenþã
.................................................................................la un grup.
........................................................2. Nevoi de siguranþã socialã, securitate, protecþie.
...................................................1. ................. Nevoi fiziologice.

Sper cã merge acum...


Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorinel

3855 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 16:08

De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 15:41:18Lucruri de baza in viata ---- tupeul,nesimtirea,grosolania,lacomia si daca se poate sa fii si prost esti omul ideal pt. noua ordine mondiala
Gresesti. Te uiti prea mult la filme gen Zeitgeist.

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 16:13

De la: Dorinel, la data 2010-01-02 16:08:01
De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 15:41:18Lucruri de baza in viata ---- tupeul,nesimtirea,grosolania,lacomia si daca se poate sa fii si prost esti omul ideal pt. noua ordine mondiala
Gresesti. Te uiti prea mult la filme gen Zeitgeist.
nu dorinele,eu nu ma uit la nici un fel de filme decat gen comedii sau documentare[la care renunt din secunda din care aud ceva caraghioslacuri gen domnul nostru......etc.]

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 19:41

De la: floare_de_lotus, la data 2010-01-01 22:09:25la multi ani Crio!
pai cred ca in manualele de liceu se invata asa ceva.
eu sa zic, parca am facut prin clasa aXa

multi ani!!! da mai,in clasa a x-a ,desi..noi le intelegem mult mai tirziu.Le invatam pe de rost dar..intelesul apare foarte tirziu...si ni le staisfacem prost incit ajungem sa ne pierdem indentitatea doar din simplu fapt ca gresim in satisfacerea propriilor nevoi.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

78 mesaje
Membru din: 18/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 20:03

bine, Dorulet. fie ca tine.
au fost destui care au studiat si redat prin scheme piramidale trebuintele/nevoile umane.
nu am pretentia ca sunt eu desteapta si le reinventez.
consideri tu ca nu le-am inteles,... parerea ta, esti libera sa gandesti cum vrei si-ti place, nu-mi pasa.
ca le citesti de sus in jos sau de jos in sus, ai dreptate, pt fiecare din noi conteaza sa ni le realizam pe rand pt a putea evolua.
nu cred ca neatingerea unora dintre acestea duce la dezechilibre si tensiuni, fiinta umana este usor adaptabila (ma refer aici la ceea ce ai punctat tu cu 3, 4 si 5).
fiecare a numit pe aici ceea ce a considerat ca fiind un lucru de baza in viata: somn, mancare sex etc. tu ai numit nevoia spirituala. pt mine vital a fost sa nu mai traiesc dominata de sentimentul de frica. pentru fiecare din noi conteaza altceva in functie de experienta si norocul din viata.

cred ca interesant ar fi sa spunem fiecare la ce anume am putea renunta in viata.

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 20:33

De la: floare_de_lotus, la data 2010-01-02 20:03:18bine, Dorulet. fie ca tine.
au fost destui care au studiat si redat prin scheme piramidale trebuintele/nevoile umane.
nu am pretentia ca sunt eu desteapta si le reinventez.
consideri tu ca nu le-am inteles,... parerea ta, esti libera sa gandesti cum vrei si-ti place, nu-mi pasa.
ca le citesti de sus in jos sau de jos in sus, ai dreptate, pt fiecare din noi conteaza sa ni le realizam pe rand pt a putea evolua.
nu cred ca neatingerea unora dintre acestea duce la dezechilibre si tensiuni, fiinta umana este usor adaptabila (ma refer aici la ceea ce ai punctat tu cu 3, 4 si 5).
fiecare a numit pe aici ceea ce a considerat ca fiind un lucru de baza in viata: somn, mancare sex etc. tu ai numit nevoia spirituala. pt mine vital a fost sa nu mai traiesc dominata de sentimentul de frica. pentru fiecare din noi conteaza altceva in functie de experienta si norocul din viata.

cred ca interesant ar fi sa spunem fiecare la ce anume am putea renunta in viata.


Floricicã, eºti sigurã cã ai citit ce am scris eu aici? Tot....
Eu nu am afirmat nicãieri cã nevoia mea se rezumã la spiritualitate! Nu ºtiu de unde ai scos asta?!
Eu doar le-am enumerat ºi le-am pus în ordinea fireascã...aºa cum le-a pus Maslow...cã doar pe el îl citeai.
Corect...ºi foarte adevãrat cã se poate trãii fãrã nr. 3,4,5....dacã la atât se aspirã...oamenii au nevoi diferite...însã oricum o dai la întors, fãrã nr. 1 (nevoi fiziologice) chiar nu se poate trãii. de-aia este pusã la BAZA PIRAMIDEI.....PENTRU CÃ NU SE POATE TRÃII FÃRÃ !
Cum naiba poate cineva sã afirme cã nevoile lui încep de sus în jos...sau cã nu conteazã...ba conteazã, conteazã foarte mult. Ordinea este fireascã....nu am inventat-o eu...ci alþii muult mai inteligenþi, care au spus cã AªA TREBUIE SÃ FIE !!!!
Depinde cine ce-ºi doreºte ºi cine la ce aspiraþii are. Dacã cineva se opreºte la pct-ul 1...foarte bine...înseamnã cã s-a nãscut sã mãnânce, sã bea, sã doarmã ºi sã-ºi facã "nevoile"....dar dacã aspirã la pct.2...trebuie sã lupte pentru a avea o familie....º.a.m.d.


Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:17

Lol Floricicã, am uitat sã-þi rãspund la întrebare....cu toate explicaþiile
Eu nu sunt dispusã sã renunþ la nici unul din cele cinci puncte...toate îmi sunt necesare! Trãiesc în Europa, într-un cadru civilizat, într-o lume suficient de evoluatã încât sã nu fiu nevoitã sã renunþ la nici-unul din cele cinci enumerate. Mi se pare normal ºi firesc sã evoluez...orice renunþare ...mi se pare o involuþie.

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorinel

3855 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:26

De la: Dorulet, la data 2010-01-02 15:52:57Pffff...nu mi-a ieºit...încerc altfel:


.........................................................................5. Nevoi de auto-realizare
...........................................................................de auto-împlinire
..................................................................4. Nevoi de apreciere, de stimã
.............................................................3. Nevoi afective, sociale, de apartenenþã
.................................................................................la un grup.
........................................................2. Nevoi de siguranþã socialã, securitate, protecþie.
...................................................1. ................. Nevoi fiziologice.

Sper cã merge acum...

1. Da ....
2. Da, dar nu traiesc cu ele 'pe cap' toata ziua si nu am un scop din asta ....
3. Afective da, sociale da, de apatenenta la un grup si da si nu
4. De apreciere ... da, de stima ...n-am nevoie ....
5. Unele deriva din pct 2 ... si nu traiesc doar pentru asta ... si pentru acestea ...
Fir-ar mama lor de sabloane inutile ... !

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 03:04

ALFA SI OMEGA.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 09:46

Yin si Yang.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:30

mamaaaaa,ce batalie se da aici

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:37

De la: crio, la data 2010-01-03 11:30:04mamaaaaa,ce batalie se da aici


Cine cu cine se bate??

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:39

alfa si omega cu yang si yin si nevoile fundamentale.
La multi ani Doraaa!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:40

E o batalie subliminara....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:44

ahaaaa!!! si pe cand aia supraliminara???

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:48

Dupa ultimii aburi ai betiei...Hac!

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:54

De la: crio, la data 2010-01-03 11:39:25alfa si omega cu yang si yin si nevoile fundamentale.
La multi ani Doraaa!!!!
La mulþi ani!
...sunt mahmurã...nu reuºesc sã mã trezesc deºi sunt la a 2-a cafea. În dimineaþa asta n-am reuºit sã trec de pct-ul 1 din listã!

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:54

maaaa,eu nici macar nu vreau sa ma trezesc!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:55

De la: Dorulet, la data 2010-01-03 11:54:30
De la: crio, la data 2010-01-03 11:39:25alfa si omega cu yang si yin si nevoile fundamentale.
La multi ani Doraaa!!!!
La mulþi ani!
...sunt mahmurã...nu reuºesc sã mã trezesc deºi sunt la a 2-a cafea. În dimineaþa asta n-am reuºit sã trec de pct-ul 1 din listã!

lasa maaa cafeaua!!! bea o bere!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:56

eu am trecut de pct 1 trec direct la 3 ca 2-ul nu stiu cu ce se maninca

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 05:46

Lista de cumparaturi. Ptr cei cascati.
Spunea un mafiot intr-un film o vorba cu mare adevar: "daca ai ajuns sa-ti faci liste lasa-te de meserie". Ce e interesant ca eu nu mai fac aproape deloc liste. Nu ma tin de ele, Ma enerveaza si oricum am un ritm aiurea in ce fac. Antinemtesc. Sint zile cind finalizez treburi ce dureaza de luni de zile. In toate activitatile.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Membru din: 30/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 13:08

Lucru de baza CAFEAUA!! azi m-am trezit fara...sunt deja in sevraj

Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 13:31

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 13:08:49Lucru de baza CAFEAUA!! azi m-am trezit fara...sunt deja in sevraj


Yessssssss!!!!!! Eu nu aº putea trãii fãrã...sunt dependentã total!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 16:05

Eu nu beau nici macar cafea. Aoleu,n-am niciun viciu??
Vreau si eu un viciu!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 17:25

De la: xyz, la data 2010-01-04 16:05:16Eu nu beau nici macar cafea. Aoleu,n-am niciun viciu??
Vreau si eu un viciu!!!

O,Doamne..te-am pierdut!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 17:26

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 13:08:49Lucru de baza CAFEAUA!! azi m-am trezit fara...sunt deja in sevraj

Eu nu pot functiona fara cafea.Nici nu stiu cum ma cheama daca nu beau cafeaua

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Lucruri de baza in viata....
Mergi la: