gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2013, ora 17:13
De la: 999florin, la data 2009-10-05 19:19:23Un adevar socant,nu suntem singuri pe Terra
Category: Life
CE-I DE FACUT?
EXTRATERESTII SI OAMENII CONVIETUIESC DE MILENII IMPREUNA PE TERRA.
UN ADEVAR SOCANT SI UN REMEDIU PENTRU SITUATIA EXISTENTA.
Stiu ca este foarte greu ca sa fiu crezut in cele ce voi afirma, insa imi asum toate riscurile,cat si responsabilitatea, iar ca atare va voi spune totul pe sleau,fara ocolisuri.
Tin sa precizez ca in cele ce voi scrie mai jos nu voi avea drept scop sa jignesc sau sa critic pe cineva, ci doar sa-mi aduc si eu un aport modest pentru trezirea romanilor la realitate, pentru schimbarea actualei mentalitati umane in sensul ca sa se constientizeze odata pentru totdeauna ca sunt imperios necesare educarea si instruirea polulatiei pentru a se obtine o cat mai buna comunicare si conlucrare intre oameni, cat si mai ales un comportament uman civilizat si adecvat dezvoltarii industriale a Romaniei, pentru prosperitate economica generala nu doar a unora si pentru progres social.
Subliniez deasemenea faptul de loc de neglijat si anume intrucat femeia este stalpul societatii trebuie ca emanciparea femeii sa devina alaturi de educarea si instruirea populatiei o politica importanta de stat.
Rog sa se retina un adevar de necontestat si anume faptul ca in situatia in care femeia este negativa, needucata corespunzator si neemancipata, societatea in care traim va deveni decadenta si corupta!
-De ce?
-pentru ca femeia da nastere la copii si tot ea ii educa dupa mentalitatea ei.
Precizez ca toti oamenii sunt buni prin definitie insa doar dracul este rau pentru ca le sufla la ureche ca sa faca toate matrapaslacurile pe care le vedem zilnic,iar femeia care a fost facuta din coasta de drac a lui Adam de abia asteapta ca sa aibe cate o idee traznita si sa o puna apoi imediat in aplicare.
Barbatul este cruce intreaga prin faptul ca el rezista mai bine la stimulii externi negativi si aduce in societate cat de cat un echilibru,caci altfel nu s-ar mai gasi in magazine cercei, margele, cristale swarosvki, zorzoane bune de impodobit lustrele din casa,sau pomul de Craciun,cat si multe alte bazaconii inutile si bune doar pentru fudulie.
Snobismul este cultivat in vremurile noastre si ridicat la rang de virtute, iar saraca modestie rugineste pe undeva prin colturi.
Se spune ca prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul,sau tara arde si baba se piaptana!, asa ca barbatul este cel care discerne esentialul in viata spre deosebire de femeie careia ii ia dracul mintile mai usor prin stimulii electrici negativi pe care-i induce pe scoarta cerebrala a acesteia care apoi casuna, tabara fara zabava pe saracul barbat ca sa-i puna imediat aspiratiile fierbinti in aplicare.
Ce am scris pana acum este doar un preludiu,incalzirea pentru ceea ce va urma, asa ca asezati-va bine in scaun ca avem ceva de lucru,iar persoanelor care sufera de incontinenta urinara le recomand sa mearga mai intai la baie pentru pi-pi.
Prin acest proiect imi propun doar sa dau o mana de ajutor la schimbarea "omului nou" creat de sistemul comunist-ceausist,"om nou" care este hot,mincinos, lacom,parsiv si fara frica de Dumnezeu, pentru ca doar schimband acest om,adica calitatea sa umana vom schimba actuala societate, caci o sociatate progresista se bazeaza pe valorile sale umane si nu pe cele materiale.
In alta ordine de idei,eu respect si apreciez orice comentariu, insa pe toate persoanele care vor dori sa se repeada ca sa ma spulbere si sa ma faca praf cu contraargumente, le rog doar sa se documenteze mai intai bine si abia dupa aceea sa purceada la atac si mai ales le rog insistent sa atace ideea si nu persoana!
Asa ca hai sa nu mai pierdem timpul, gata cu introducerea si sa ma apuc de treaba caci "time is money!"
+++
Stiut fiind faptul ca nimeni nu stapaneste la data prezentei aici pe pamant adevarul absolut, nici eu nu am pretentia asta si de aceea in ceea ce voi prezenta mai jos va fi doar un punct de vedere, cat si un crez personal.
Trebuie sa precizez insa faptul ca nu sunt singurul om care are acest punct de vedere vis-a-vis de tematica respectiva si ca exista biblioteci intregi pline cu carti care sustin sub diferite forme exact acelasi lucru.
Din istoria noastra cunoastem cu totii foarte bine ca in epocile istorice anterioare, inceputul sfarsitului unui imperiu sau epoci a fost marcat de transformarea unei sociatati bine organizate si prospere intr-o societate decadenta, haotica si caracterizata de recesiunea economica, cat si mai ales de coruptie, in care dezbinarea, minciuna, intrigile, locomia, talhariile si jaful la drumul mare au fost singurele reguli sociale stabile si care se aplicau in practica de zi cu zi.
Am sa va aduc aminte de o anecdota veche,dar buna:
"-Un cetatean se plimba pe strada cu o punga in mana,pe care o agita periodic.
Un alt trecator l-a urmarit un timp curios,iar apoi s-a apropiat de acesta mirat si l-a intrebat:
-domnule nu te supara,ai un tic nervos,de ce tot agiti punga aceea din mana?
iar persoana cu punga i-a replicat:
-nu domnule,nu este un tic nervos ci doar un interes personal ca sa ajung cu ea intacta la serviciu.
-pai !!!!
-Vezi dumneata in punga am soricei si daca ii agit se iau la bataie intre ei si uite asa eu sunt linistit si am sanse mari sa ajung cu ei la laborator,caci in caz contrar,daca nu agit punga atunci soriceii care nu sunt prosti de loc,se vor intelege repede intre ei,vor roade punga si vor evada,iar eu ii voi pierde din gestiune".
La fel suntem si noi oamenii ca acesti soricei,cineva de undeva ne monitorizeaza permanent si ne agita periodic,ne dezbina si ne incaiera intre noi pentru ca sa poata sa-si vada linistit de interesele sale,care contravin dezvoltarii tehnologice a omenirii si mai ales armoniei si bunei intelegeri intre oameni..., sau poate ca asa arata programa scolara in care suntem incadrati cu totii aici pe Terra, caci in definitiv Terra nu este nimic altceva decat o scoala dura in care spiritul din noi care este de natura extraterestra,deoarece apartine altei dimensiuni si anume "Planului Spiritual Superior Divin", traieste o experienta umana aici pe Terra in dimensiunea materiala si evolueaza ciclic prin trairi succesive si repetate dar si simultane, in cele doua dimensiuni,vizibila si invizibila,materiala si spirituala.
Cu tot respectul si consideratia pe care le port cititorilor mei, trebuie sa le fac o dezvaluire socanta si anume ca dupa umila mea parere noi oamenii nu suntem singuri aici pe planeta Terra si in afara noastra a oamenilor mai sunt si altii care nu au sentimente si cu atat mai mult nu au sub nici o forma iubire, pentru ca sunt entitati nonumane, adica doar niste simpli executanti la care primeaza doar obiectivul si interesul.
Cine sunt ei?
-ei sunt ceilalti, le putem spune: ingeri cazuti, atlanti, zei, entitatile din Shambala-Regatul Inteleptilor, zmei, draci sau extraterestri, caci tot una sunt.
Atat noi cat si ei suntem creatia Divinitatii Absolute din Planul Spiritual Superior, Stapanul Universului Unic.
Ei sunt aici din vremurile stravechi si au ca sarcina reformarea fiintei umane,ei sunt profesorii nostri care prin lectiile dure de viata si prin suferintele provocate ne determina sa gandim si sa evoluam.Este stiut ca drumul Golgotei,al suferintei este calea spre intelepciune!
Este posibil ca pe langa aceasta sarcina sa mai existe si niste interese obscure drept pentru care ne-au dezbinat pe noi oamenii pe tot parcursul istoriei noastre,ca sa ne poata domina si tine-n frau pentru ca sa nu ne bagam nasul acolo unde nu ne fierbe oala,ori din alte motive lesne de inteles daca ne gandim putin si la urmatorul aspect si anume la acela ca nu este de loc de neglijat faptul ca dupa unii autori ingerii cazuti au fost incarcerati sub pamant doar pentru 70 de generatii si nu mai este mult pana vor iesi de acolo la lumina zilei,iar in acel moment dupa umila mea parere nu vor fi deloc incantati sa gaseasca aici la suprafata o civilizatie umana supra dezvoltata din punct de vedere tehnic si industrial sau mult evoluata din punct de vedere spiritual, asa ca nu trebuie sa ne miram de ce evolutia si dezvoltarea omenirii a fost mult incetinita de episoade gen inchizitia spaniola,crize economice,crize politice,sau calamnitati asa zise naturale,etc,caci toate au avut doar un scop foarte clar si precis:- incetinirea dezvoltarii si evolutiei noastre.
-Cum este posibil?
-Telepatic!,
caci inspiratia,impulsurile si ideile care ne vin, de fapt nu sunt ale noastre, pentru ca ele nu ne apartin noua ci lor, noua ne apartine doar decizia.
-In ce au constat dezbinarile pe parcursul timpului?
-in urmatoarele:
1-negativarea femeii,care astfel negativa fiind sa-i tulbure linistea barbatului si sa-l manipuleaze ca sa faca toate rele din lume pentru ca sa-i satisfaca ei toate poftele, de regula ffff. multe, costisitoare si cat mai traznite,
In spatele a mai toate conflictele, de la bloc pana la Parlament, NATO sau ONU, sta de regula o femeie negativa.
Asa ca in linii mari cam tot raul in lumea asta pleaca de la rautatea,egoismul,lacomia si ambitiile exagerate ale femeilor negative, care ii aduc pe barbati la disperare si ii pun sa fure sau chiar sa ucida, chipurile pentru familie si copii.
Mentiune: nu toate femeile sunt negative doar unele...,negativismul lor este dictat de slabiciunea lor de a nu se putea opune tentatiilor,caci nu degeaba sunt numite sexul slab in pofida faptului ca multe dintre ele sunt cu mult mai puternice si mai bine echilibrate din punct de vedere psihic decat multi barbati care se dau super bazati. Sunt si femei de nota 10, foarte inteligente si unele dintre ele deosebit de frumoase pe deasupra, acestea sperie de regula barbatii care insa au noroc cu carul deoarece sub forma aceasta de manifestare femeile sunt pe cale de disparitie si ar trebui sa fie declarate monumente ale naturii si ocrotite prin lege!
Femeia il ridica pe barbat si tot ea il coboara,dupa cum este aceasta, pozitiva sau negativa!
luam o scurta pauza pentru o noua anecdota.
"Bula il intreba pe tatal sau:
-tata de ce sunt femeile atat de frumoase?
acesta ii raspunde:
-pentru ca sa le iubim noi barbatii!
Bula intreaba iar
-bine,bine dar de ce sunt atunci atat de proaste?
raspuns:
-ca sa ne iubeasca pe noi!
Nota: persoanele cu un coeficient mic de inteligenta sar intotdeauna la scandal pentru ca nu au argumente logice cu care sa combata o idee care nu le convine, asa ca nu sariti la scandal, pentru ca normal sunt si exceptii!...
As ruga femeile care citesc aceste randuri pe care unele le vor cataloga ca fiind fara de respect si pline de necuviinta, sa nu ma considere un misogin,un dispretuitor al femeilor,caci nu este de loc asa, deoarece mama mea care mi-a dat viata este femeie,tovarasa de viata la fel si pe deasupra mai am si doua fete si doua nepoate, am trait toata viata mea intre femei si pot sa spun ca le respect si le iubesc pe toate femeile din lume,pentru ca doar ele sunt cele care dau viata,cresc si educa copiii, insa acest lucru nu le poate face pe unele dintre ele mai pozitive decat sunt de la mama natura.
Si apoi tare mult le rog pe cele care se simt ofensate sa gandeasca acum pe loc la rece si sa recunoasca in sinea lor cam de cate ori au zis pline de naduf:
-"mamaaaa ce proasta am fost, oare unde mi-a fost capul cand m-am lasat imbrobodita si m-am incurcat cu animalul de XXL, (Giorgica,Mitica,Aurica,etc...),...e sigur ca am fost in saptamana oarba !"
Gata cu recreatia,a sunat clopotelul...,hai sa continuam:
2-ambitia si perseverenta multor barbati infatuati si slabi la minte, dar cu functii mari de conducere in diferite state si asta in diferite perioade ale istoriei noastre, de a asigura pacea lumii prin razboi! Acestia au dorit sa aseze fericirea lumii pe suferinta, pe o balta imensa de sange si pe o gramada de morminte pline cu oseminte... ,acesta este marele paradox istoric!,....pentru ca bunul simt spune ca o pace durabila se asigura prin dialog si prin corectitudinea deciziilor luate!
3-aparitia raselor umane diferite,diferentiate prin culoare si a discriminarilor si conflictelor rasiale, incepute cu mult inainte de Martin Luther King si orice s-ar spune neterminate nici la venirea lui Barack Husein Obama,
4-incurcarea limbilor la Turnul lui Babel, aparitia etniilor si a nationalitatilor diferite si a conflictelor intre ele; de multe ori e greu sa comunici si sa te intelegi in limba ta materna,darmite atunci cand trebuie sa o dai pe limbi straine!!!...
5-dezbinarea intre bogati si saraci si lupta pentru hrana; cum a fost odinioara stim unii din cartea de istorie, insa cum este azi vedem cu totii zilnic la televizor cum se incaiera intre ei multi domni cu burta plina si sa ne imaginam cum decurg lucrurile pe burta goala!,..."PARTIEEE ca vine CRIZAAAA!"...
6-aparitia neincrederii,mandriei,intrigilor, minciunii, lacomiei,hotiei si a disputelor intre membrii apartinand unei aceleasi comunitati sau grupari sociale; din comuna primitiva si pana azi batalia pentru ciolanul gras a fost acerba!
7-aparitia formatiunilor statale si a natiunilor diferite si a luptelor intre ele dictate de interesele de stat,adica tot materiale; inca de la inceputuri statul a dorit sa ia de la toti si sa nu dea nimic la nimeni !
8-aparitia banului ca moneda de schimb si a luptei disperate pentru a acumula cat mai multa avere; in toata viata mea am gasit doar o singura persoana fericita,care spunea mereu razand ce-i in lada si pe mine!(se referea la saraca lada de zestre),iar in carti am citit ca a mai existat si unul Seneca, mare intelept care spunea "Omnia mea,mecum porto!" (tot ce-i al meu port cu mine!....adica in cap),asa ca daca ai avere multa ai si bataie de cap si griji multe, insa ceea ce ai in cap se fura mai greu pentru ca proprietatea intelectuala mai este inca protejata de legea drepturilor de autor.
-Oare cum o fi mai bine?,
"-sarac si curat?!"... la buzunar sau la minte? , caci "fericiti sunt cei saraci cu duhul!"...de unde concluzia ca banii nu aduc fericirea ci doar numarul lor!...oare?...
9-aparitia mai multor confesiuni religioase si a luptelor intre membrii acestora; vezi Cruciadele si razboaiele purtate in numele credintei ,dar care aveau de fapt un scop de pradare a bogatiilor din tarile musulmane, episodul Belfast din Irlanda de Nord, actiunile criminale teroriste ale fanaticilor religiosi musulmani,etc.Toate au insa un scop si o cauza,...BANUL!
10-dezbinarea intre oraseni si sateni,agravata de prapastia creata de conditiile grele de munca si de trai,atat la tara cat si la oras,
11-aparitia partidelor politice si luptelor intre politicieni; inca de la aparitia partidelor politice din trecutul indepartat, comunitatile sociale au fost pe loc dezbinate si zdruncinate de dese confruntari sangeroase,mai ales in perioada campaniilor electorale si a alegerilor,
12-negativarea copiilor,care au devenit neascultatori, nerespectosi; se tavalesc pe jos ca sa li se faca toate poftele, iar ei in schimb fac numai rele, caci cine a mai vazut baba frumoasa si copil cuminte?
pauza pentru o anecdota:
"un drac a umblat peste tot prin toata lumea si pe unde ajungea facea numai rele de-i incaiera si-i innebunea pe toti de cap si uite asa se face ca intr-o zi a ajuns impielitatul la o manastire unde si-a pus pe loc in cap sa-i duca pe toti calugarii in ispita,sa-i zminteasca si sa-si bata astfel joc de ei,cand a pasit insa pe poarta manastirii a zarit in curte un copilas dragalas care se juca si cum l-a vazut s-a si pus pe ras, a intors spatele si a plecat spunand;
-daca esti tu aici eu nu mai am ce sa fac,caci o sa faci tu toata treba in locul meu!..."
mergem mai departe:
13-dezbinarea si lupta pentru aur si pietre pretioase, sa ne amintim ca pentru a jefui de aur lumea noua a Indiilor (America de sud) conquistadorii spanioli condusi de Hernando Cortes pe anii 1520 in numele credintei si pentru a crestina chipurile bastinasii din aceasta lume nou descoperita, au exterminat populatia de amerindieni a unui continent intreg distrugand imperiul aztec al imparatului Montezuma. Toate marile imperii au cucerit teritorii si au ucis multi oameni din populatia autohtona a patru continente in goana dupa inavutire,aur si pietre pretioase,iar lupta continua si azi,
14-dezbinarea si lupta pentru petrol,gaze naturale si zone de influenta militara si politica,al doilea razboi mondial s-a dezlantuit si desfasurat pentru rezervele petroliere ale lumii si pentru impartirea teritoriilor bogate in zacaminte de petrol. Astfel Germania nazista a atacat URSS din dorinta de a ajunge cat mai repede printr-un razboi planificat sa se desfasoare ultra-rapid, la campurile petroliere de la Baku,pentru a pune stapanire pe acestea si intrucat situatia din teren nu a fast in concordanta cu strategia militara elaborata in Cancelaria Generala al celui de-al treilea Reich, Hitler a pierdut mai intai batalia pentru Africa din lipsa de carburant la Panzerele(tancurile) feldmaresalului Rommel si apoi razboiul. Care este astazi situatia nu este cazul sa mai spun ceva noutati, pentru ca voi toti cunoasteti la fel de bine ca si mine acest lucru,
15-lipsa credintei=dezbinarea intre om si Dumnezeu;In lumea noastra sunt multi oameni care l-au uitat pe Dumnezeu si se inchina la idoli,adica la bani. Acestia pun banul mai presus de spirit si asa se face ca a aparut un fenomen social general,care ne determina sa asistam neputinciosi la dezumanizarea individului in goana dupa inavutirea cu orice pret,chiar si cu acela de a calca peste cadavre!. Banul este insa ochiul dracului, si astfel se face ca din banii munciti jumatate ii ia diavolul, iar pe cei nemunciti ii ia pe toti! . Cunoastem cu totii multe situatii in care cel ce face bani peste noapte, tot peste noapte ii si pierde!
16-dezbinarea intre simpatizantii diferitelor echipe de fotbal;adevarate razboaie intre microbisti,
-oare care sa fie cauza?
-caci suporterii sunt poate vecini,sa nu zic prieteni,rude,sau membrii ai aceleasi familii care tin cu echipe diferite; fotbalul este doar o confruntare sportiva pe teren si nu trebuie sa genereze violente in tribune sau in afara stadioanelor si in definitiv daca ne gandim noi bine, fotbalul de astazi nici nu mai este un sport ci o afacere din care atat jucatorii cat si conducerile cluburilor castiga bani fara numar din incasarile pe biletele vandute,din vanzarea catre un canal de televiziune a drepturilor de a transmite in exclusivitate meciurile, din vanzarea de jucatori,sau din publicitate,blaturi,etc.
Spectatorii dau bani pe bilete si nu castiga nici un ban oricare ar fi rezultatul meciului,asa ca nu vad de ce ar trebui sa se mai si bata cu atat de multa furie cand multe meciuri sunt trucate,
raspuns:-doar daca nu si-a bagat cumva dracul coada!...,
asa ca pana una alta teoria mea cu dezbinarea sta fff. bine in picioare si la capitolul asta,
17-dezbinarea intre parinti si copii,oare cate violente, batai si chiar crime nu s-au produs intre acestia,de ce?
18-dezbinarea intre frati si surori, no comment!...
19-dezbinarea intre toti oamenii.....,cam asta ar trebui sa fie Apocalipsa! si daca ne uitam bine la ce se intampla in jurul nostru cred ca traim deja vremurile apocaliptice de cca. 19 ani.
Cineva spunea candva-undeva ca in anul 2000 nu va fi sfarsitul lumii,ci doar al omeniei si sanatatii mintale,caci vom fi cu totii nebuni de legat la noi acasa!...
Pe vremuri cand facea cineva o fapta rea toti cunoscutii spuneau:
-era om bun dar i-a luat dracul mintile!
Dracul acesta, adica impulsul si energia negativa,sau altfel spus ispita poate veni sub infatisarea lacomiei, a intrigilor, a curviei, a minciunii, a barfei, a hotiei, a violentei, a dusmaniei, a omuciderii, a bauturii, a drogurilor, etc.
Hai sa continuam, sa vedem cu ce ne confruntam noi aici si sa concluzionam:
Noi oamenii trebuie sa acceptam acest adevar ca impartim planeta cu o civilizatie extraterestra superioara noua atat din punct de vedere tehnologic, cat si din multe alte puncte de vedere si ca atare sa incercam sa ne desavarsim sufleteste, sa evoluam spiritual cat mai repede, sa ne infrumusetam caracterul, sa ne dezvoltam gandirea, sa cream, sa progresam din punct de vedere al cunoasterii si din punct de vedere social, sa fim mai buni, mai iubitori, sa ne ajutam intre noi, adica sa ne facem bine temele si sa promovam cat mai repede cursurile pe care am venit sa le absolvim aici pe Terra si care altfel ar necesita ca sa le absolvim o perioada indelungata de timp pe parcursul a mai multe vieti. Pentru a ne fi mai usor drumul trebuie sa fim uniti si solidari,caci drumul e greu dar nu suntem niciodata singuri,avem oameni dragi langa noi,de regula familia si prietenii,cat si mai ales avem pe Duhul Sfant in inimile noastre, insa sub nici o forma nu trebuie sa avem o atitudine dusmanoasa sau cu caracter militar ofensiva impotriva celorlalti, caci putem sa fim eliminati oricand din aceasta dimensiune a universului.Trebuie sa fim echilibrati si in armonie cu toate cele ce sunt create de Divinitatea Suprema.
Noi avem insa un singur atu fata de ceilalti inaintea Divinitatii Supreme, atu care este cel mai important si cel mai valoros, singurul care le lipseste celorlalti, fapt pentru care noi suntem mai iubiti in fata lui Dumnezeu decat ei si anume SENTIMENTELE POZITIVE SI IN MOD SPECIAL IUBIREA CU TOATE TRAIRILE SI EMOTIILE EI !
Iubirea se refera la Agapa si nu la Eros. Noi prin sentimentele noastre suntem calzi sau chiar fierbinti, iar ei sunt reci ca si gheata!
Trebuie sa retinem insa un lucru si anume ca nu este prost cine cere, ci acela care da!
Asa ca noi cunoscand acest ADEVAR si anume ca nu suntem singuri pe Terra, cat si stiind faptul ca instrumentul dominatiei este Dezbinarea, trebuie sa nu ne mai lasam MANIPULATI si DEZBINATI si sa intelegem odata pentru totdeauna ca Divinitatea Suprema asteapta de la noi sa ne demonstram clasa si superioritatea prin IUBIRE ! ...caci daca Dragoste nu e nimic nu e!....,iar Iubirea este singura noastra arma de aparare a Planetei Albastre.
"Viata este Iubire si doar Iubirea mai poate sa Salveze Civilizatia noastra actuala de la un dezastru global!"
Hai sa cream prin IUBIRE un spirit unic-solidar al comunitatii noastre sociale si atunci vom avea sanse reale sa ne depasim actuala conditie umana jalnica.
Cine are ochi sa vada si urechi sa auda !
Pacea, Iubirea si Lumina Divina sa se manifeste in Viata noastra a tuturor!
Justinian Cioroianu
PS: -sunt absolut convins ca vor fi fff. multe voci care vor spune astazi ca sunt UN RETARDAT MINTAL, SARIT DE PE FIX SI DUS RAU CU PLUTA!
- ramane de vazut, de confirmat sau infirmat in viitor, cine va mai fi si va mai auzi!....
- in conjunctura actuala sociala interna,internationala si mai ales galactica apreciez in baza unor supozitii avansate de cativa cercetatori renumiti in domeniu, ca avem o sansa dintr-o mie sa depasim anul 2012, in conditiile in care facem parte dintr-o societate plina de energii si manifestari negative,pentru ca atunci cand sistemul nostru solar va incepe sa traverseze centurile fotonice ale galaxiei (in anul 2012), energiile acestor centuri vor distruge tot ce este negativ si rau pe Terra. Parerea mea este ca indiferent ce va fi si daca va fi cu centurile acelea fotonice, sau cu acel asteroid care sta sa pice peste noi tot in anul de gratie 2012, dupa alti autori la fel de renumiti, noi oricum stam pe un mare butoi de pulbere pentru ca ura, rautatea, lacomia si dezbinarea au pus stapanire pe noi toti oamenii si ca atare daca dorim sa asiguram continuitatea civilizatiei noastre umane trebuie sa nu ne lasam,sa ne schimbam mentalitatea si comportamentul social, sa ne determinam astfel existenta pe mai departe cat si viitorul manifestand un atasament mental pozitiv, sa emanam prin toti porii fiintei noastre iubire si sa traim in prezent cu iubire de semeni, dar mai ales sa practicam determinismul existential prin credinta lucrativa-demonstrata Divinitatii prin faptele noastre bune pe care nu trebuie sa uitam sa le facem chiar azi, pe ascuns si nu spre lauda si fala noastra in fata vecinilor, rudelor si prietenilor, sa ne iubim si sa ne ajutam intre noi si tot asa sa ii educam si pe urmasii nostri sa faca, caci doar prin ei vom avea continuitate pe pamant!
Ne diferentiem de animale prin faptul ca suntem fiinte rationale superioare,dar avem si puterea de a iubi, asa ca totul depinde doar de noi si de capacitatea noastra de a manifesta sentimente puternice,fierbinti de iubire.
Suntem spirit dar suntem si duh-suflet si trebuie sa ne pazim inima cu mintea si amandoua deopotriva (=trezvia din mistica isihasta) si sa ne coboram mintea in inima unde este icoana sacra,chipul,tiparul-matricea Divina din noi,...treaba asta nu este pentru toti ci doar pentru cei chemati,ma depaseste si pe mine, insa subiectul acesta il putem dezbate alta data daca va prezenta interes.
+++
Cam asta a fost,a fost greu,a fost usor?
Trebuie sa recunosc ca teoria e mai usoara, practica insa este intotdeauna mult mai grea,
va urez succes si sa auzim numai de bine,cu multa dragoste!
tot eu.
27.01.2009
 absolut Mortal !
florine, l-ai contactat pe omul asta ? ai tinut legatura cu el ? ce mai face, ce mai zice ?
Raporteaza abuz de limbaj
|