back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Spiritismul

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 22:41

Am deschis acest subiect,deoarece,considerindu-ne moderni,educati,emancipati,evoluati...multi recurg la practici primitive si necrestine...
Ce e defapt "spiritismul"....cind s-a vorbit "deschis" despre el prima data...
Ce cuprinde el defapt...
A intrat si in practicile bisericilor..?
Va provoc...la o discutie deschisa...dar o vreau documentata...

Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 22:48

Noi nu avem voie sal practicam....nici macar sa-l cautam....Ce te-a apucat Tilsor la ora asta??? Aintrat ceva DUH la tine in casa??? suna la 112.....

symy-apocalipsa.blogspot.ro
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 23:01

SYMY draga...am sunat la 112..m-au identificat..m-au intrebat care-i problema...(le-am zis-o) si mi-au zis ca nu se ocupa ei de asta...ca e spirit "de gluma" si mi-au zis sa sun la 666....

Draga SYMY...cred ca e de datoria noastra sa facem un pic de lumina in anumite privinte,caci multi nici nu stiu la ce se inchina de fapt...
E un subiect vast...care da multa bataie de cap...multora....crezind ca ceea ce fac..fac bine...
Domnul fie cu tine...

Maranatha
mariatu

320 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 23:03

Domnul este Pastorul meu.
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 23:54

Sa incepem cu cei trei MAGI....Erau intelepti,bogati.....cunosteau stelele....legendele(prorociile)israelului.. .Ce zici????

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 00:04

Sa nu uitam de cristale....ma refer la toiagul lui Moise(nu stiu sigur)avea un cristal in el(sti ceva??)....Pieptarul lui Aron.....cele doua cristale...URIM....PURIM(sper ca nu gresesc!!!)am sa caut maine.... In Biblie sunt multe aspecte legate de cristale....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 00:22

Symy n-ai inteles provocarea lui tilsor.

N-au nici-o legatura cristalele,toiagul lui Moise ,pieptarul lui Aron sau Urim si Purim cu spiritismul Sorry.

Este o problema mult mai serioasa care ne priveste pe toti ,si la care lumea nici nu gandeste la ce surpriza se vor trezi.

Nu spun mai multe...ti-ajunge.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 00:54

Eu m-am gandit la latura spiritismului in care se foloseau cristale(diamante,topaz,iapis,margaritare...ect).....Tilsor se referea la DUHURILE...de ghicit viitorul;de vindecare;de citit gandurile....si alte bazaconii...

mariatu

320 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 11:01

De la: gabita_02, la data 2009-03-21 00:22:50

N-au nici-o legatura cristalele,toiagul lui Moise ,pieptarul lui Aron sau Urim si Purim cu spiritismul Sorry.
Este o problema mult mai serioasa care ne priveste pe toti ,si la care lumea nici nu gandeste la ce surpriza se vor trezi.

Domnul este Pastorul meu.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 11:05

incercati sa sunati la 999,poate aveti mai mult noroc,bafta!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 13:18

De la: gabita_02, la data 2009-03-21 00:22:50

Corect GABYTA...este adevarat..e o problema cu care se confrunta lumea de mult timp si care in final..va fi socanta..
Symy..nu stiu ce s-a intimplat cu tine(ia-o sub forma de gluma) dar parca esti Florin.(care l-am cunoscut la inceput) ....si acum Florin parca e SYMY..(tot care l-am cunoscut la inceput.
As vrea sa prezint prima manifestare a SPIRITISMULUI in gradina EDENULUI manifestata prin sarpe...
Zicea ANDU,pe alt topic ca satana nu are putere de manifestare asupra altora,chiar de vindecare...sau alte minuni...
Apoi Biblia descrie treptat formele sub care s-a manifestat aceasta putere diavoleasca pentru a crea confuzie si a indeparta pe oameni de puterea si planul lui DUMNEZEU...

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 13:30

La vara nu ma mai duc la pescuit....ma duc la Oradea..la facultatea de teologie Tilsor zicica m-am schimbat....se poate....VINE PRIMAVARA....SI O IAU RAZNA....O YES...YES...YES...

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 13:51

SYMY.. ..sa te tii de cuvint...sa te ajute DOMNUL...dar nu uita ca vei raspunde cum ii vei conduce pe cei cu care te vei "intilni" pe CALE..spre ACASA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!asa ca iti doresc sa ne intilnim SUS....

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

SYMY.. ..sa te tii de cuvint...sa te ajute DOMNUL...dar nu uita ca vei raspunde cum ii vei conduce pe cei cu care te vei "intilni" pe CALE..spre ACASA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!asa ca iti doresc sa ne intilnim SUS....

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 15:19

Tilsor
Cand voi ajunge ACASA...sti unde te voi astepta pe tine????
EZECHIEL47/9-10.....Sa nu uiti Tilsor,ca Domnul Isus le-a spus ucenicilor sa mearga deoparte SA SE ODIHNEASCA....DE LUCRAREA LOR.
Tilsor si cei din prima linie trebuie sa se odihneasca,dar iti doresc ca Duhul Sfant sa te umple cu putere si ravna pentru CUVANTUL LUI DUMNEZEU.!!! Pace tie frate....

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 09:36

SPIRITISMUL...vreau sa continui acest subiect.
Am observat ca pe mai toate topicurile se comenteaza nedocumentat,in lipsa de cunostinta(nu toti)..si cind se cere ceva concret nu mai intereseaza...
Subiectul acesta l-am considerat interesant deoarece arata cit de rataciti sint marea majoritate a lumii(aicea as vrea sa spun pacaliti de Diavolul--acest print al acestui pamint)
Dupa prima manifestare spiritista din Eden,aceasta miscare a "prins" din ce in ce mai mult la oameni...sub diferite forme.
Cea mai frecventa era vrajitoria,discutia cu cei morti-pentru a cere sfaturi,..inchinarea la astre,la idoli...si lucrurile au crescut in intensitate,incit s-a ajuns chiar la minuni,vindecari,preziceri..si multe altele..
Aici puteti comenta si adauga altele....
Apoi lucrurile sint impinse la extrem de catre biserica catolica care incearca sa desfiinteze crestinismul ,prin acea miscare numita"inchizitie" pe lungimea a aproape 1260 de ani(numita in istorie-perioada neagra a crestinismului)
Apoi in secolul 19 apar o serie de miscari care zguduiesc lumea crestina.Aici voi comenta data viitoare...

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:29

Era nevoie de o schimbare de actiune a SATANEI pentru a indeparta subtil cit mai multa lume de DUMNEZEU...
Prima miscare SPIRITISTA,ce ia un avint foarte mare a fost la 31 martie 1848 intr-un sat numit Hydesville,din NEW YORK intr-o familie metodista.
Dupa 10 ani se puteau numara 3000 de mediumuri si peste 3 milioane de adepti in SUA.
In intreaga lume au luat fiinta societati spiritiste si chiar biserici crestine spiritiste.(L.E.FROOM.."SPIRITUALISM TODAY, Washington 1963)
SE cunosc 3 epoci in istoria acestei miscvari..
1) aparitia sa in 1848 si raspindirea in SUA
2)Transformarea sa intr-o biserica crestina incepind cu anul 1863
3) Intrarea sa in lumea stiintei si cercetarea lui prin infiintarea parapsihologiei
Dupa 1882 iau fiinta in intreaga lume societati pentru cercetari psihice...
Spiritismul,incearca sa-i faca pe oameni sa se impotriveasca lui DUMNEZEU si dragostei SALE.....Satana ,este printul lumii acestea...(ioan 8,44; 14,30;12,31; 2 cor4,4)
Lucrul cel mai interesant este ca spiritismul a "prins" si la politica

Vin cu o intrebare....CARE ESTE BISERICA CRESTINA care a imbratisat spiritismul...?

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 19:37

Acum ,cind lumea se indreapta spre final...mai intereseaza pe cineva adevarul in care traim,realitatea lucrurilor,importanta lor..?
Lucrurile banale,improvizatia,libertatea la maxim,tembelismul,grandomania,alcoolismul,sexualitatea.crima,...si partea spiritista a lucrurilor trecute..ne reprezinta in aceasta societate multdezvoltata si moderna...
E FIRESC...?

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 19:48

Dumnezeu ne da avertismente infricosetoare impotriva spiritismului. �Sa nu va duceti la cei ce cheama duhurile mortilor, nici la vrajitori: sa nu-i intrebati, ca sa nu va spurcati cu ei. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru.� Leviticul 19:31. Cu siguranta nu avem nevoie de altcineva. �Daca cineva se duce la cei ce cheama pe morti si la ghicitori, ca sa curveasca dupa ei, Imi voi intoarce fata impotriva omului aceluia si-l voi nimici din mijlocul poporului lui.� Leviticul 20:6. Aceasta este o puternica avertizare.

Spiritismul se bazeaza pe o doctrina falsa care nu este in Biblie si anume, pe nemurirea sufletului. Iata o declaratie din Manualul Spiritist: �Spiritismul este stiinta, filozofia si religia continuitatii vietii.� Ei cred si invata ca sufletul omului este nemuritor. �Caci trebuie ca trupul acesta supus putrezirii sa se imbrace in neputrezire si trupul acesta muritor sa se imbrace in nemurire.� 1 Corinteni 15:53. Noi nu ne vom imbraca cu ceva cu care deja suntem imbracati. N-avem nemurirea acum, deaceea o vom imbraca atunci cand Hristos va veni. �Si anume, va da viata vesnica celor ce, prin staruinta in bine, cauta slava, cinstea si nemurirea.�

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 00:05

de la tilsor,

Vin cu o intrebare....CARE ESTE BISERICA CRESTINA care a imbratisat spiritismul...?

care sunt oare bisericile care au imbratisat spiritismul?
Diavolul este si a fost bun teolog...si cand te gandesti cati oameni sinceri sunt inselati crezand ca sunt pe drumul cel bun ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 00:20

Dragii mei va rog sa urmariti urmatorul videoclip care se intituleaza :

MESAJUL LUI SATANA CATRE DEMONI...si va rog sa meditati.

Cuvintele pe care le veti citi sunt reale rostite de satana insusi la sedinta pe care a tinut-o ingerilor sai.

God bless you.

www.youtube.com/watch?v=2cHnz3ho3uE&eurl=file://C:PROGRA~1Yaho...--

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:01

Gabyta
Foarte adevarat filmuletul....DAR ce facem???Mergem la manastire???Eu zic sa folosim toate lucrurile cu intelepciune...spre Slava lui Dumnezeu....intradevar linia dintre bine si rau este foarte suptire...

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:07

Tilsor
Nu putem face o lista cu Bisericile "nevrednice"...CARE BISERICA FACE 100%...VOIA LUI DUMNEZEU????
Iti spun eu...NICI UNA...!!!!Deci raman la singura optiune....doar HARUL lui ne SALVEAZA....nu fapte,nu plecaciuni,nu pomene,nu lupte....Oinima curata,un cuget curat.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:07

Symy ,

nu nici vorba de manastire...dar stii ca satana e fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.perfid, si-am vrut sa spun ca e bine sa implinim vointa lui Dumnezeu exact asa cum doreste EL, nu doar 99%, ca ne pierdem mantuirea.

Satana e multumit daca facem voia lui Dumnezeu 99% si doar 1% sa-i dam lui astfel e sigur ca suntem pierduti.

Dumnezeu vrea totul ori nimic.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 17:02

GABYTA...de mult am vizionat filmuletul..sint si multe altele...ce ai postat ca raspuns..e corect..
Symy..ai dreptate ca nimeni nu poate fi corect(perfect)..sau sa folosesc alt termen..sfint(ca sens bun al cuvintului..nu divin)
Referitor la miscarea spiritista,care s-a intrupat intr-o biserica anume....si aicea din respect nu dau numele(dar dau"declaratia de la BERLIN" unde la 15 sept 1909 se intrunesc 56 reprezentanti si discuta efectele miscarii acestei biserici unde ei vad o legatura directa cu spiritismul si cu fenomenele sale(atunci se formeaza Alianta Evanghelica)
O serie de conducatori de Stat(dintre cele mai mari) apeleaza la mediumuri pentru gasirea rezolvarii in dif situatii...
O alta forma a manifestarii spiritiste este miscarea harismatica care cuprinde toate bisericile crestine si chiar biserica catolica...
MATEI...7,21-23..(cititi va rog)
Cu pasi repezi spiritismul se apropie tot mai mult de tinta sa de a crea o religie unica mondiala.....de fapt intre timp bisericile protestante s-au unit in cadrul ecumenismului si a CONSILIULUI MONDIAL AL BISERICILOR...
Ce urmeaza...?

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 12:14

Tilsor
Sincer sa-ti spun cu istoria religiilor sunt in plop,si plopul in aer Deci fi dragut si recomanda-mi ceva de citit..nu de alta dar mai stau un pic pe-acasa , si apoi plec in CONCEDIU PRELUNGIT.....Vine Domnul pe la mine,ai pregatesc peste prajit

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 13:45

De la: symy1, la data 2009-03-27 12:14:31Tilsor
Sincer sa-ti spun cu istoria religiilor sunt in plop,si plopul in aer Deci fi dragut si recomanda-mi ceva de citit..nu de alta dar mai stau un pic pe-acasa , si apoi plec in CONCEDIU PRELUNGIT.....Vine Domnul pe la mine,ai pregatesc peste prajit

SYMY draga..citeste pentru inceput...REVOLUTIE LA VATICAN...de Martin Kobialka....ceva,la editura Zappy,s...(intra pe google) si SALVARE DIN UNIVERS..? tot de acelasi autor si la aceiasi editura.
Apoi... ARMAGHEDON,PETROLUL SI CRIZA DIN ORIENTUL MIJLOCIU... de JOHN F. WALVOORD...editura agape...(nu editurile au vre-o importanta,ci subiectul acestor carti in concordanta Biblica...
SYMY....la peste mai trebuie ceva...eu vin cu PIINEA...
AMIN,VINO DOAMNE ISUSE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maranatha
pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 13:47

tampenii

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 14:28

Tilsor
Am comandat:1Revolutie la Vatican.....2Salvare din Univers?Ingeri si demoni...3Guvern Mondial sau Imparatia lui Dumnezeu?Toate de acelasi autor,si inca una "Ultimul Tren"....de Moriss Venden.... Abia astept sa vina....mersi mult God Bless You

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SPIRITISMUL
Mergi la: