Info
x
Ce este destinul?
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:20
un om care nu cunoaste necazurile-n viata nu stie sa se bucure cu adevarat de frumusetile si placerile ei,bucura-te pana nu-i prea tarziu
Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
jojondurant 148 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:25
In Filozofia Budista sunt descrise urmatoarele corpuri; - corp fizic(materie grosiera,perceptibila,palpabila) - corp astral care paraseste corpul fizic la moarte(avand ca invelis o materie mai subtila,invizibila noua cei de rand)
- corpul eteric inclus in corpul astral(avand un invelis de materie mult mai fina) - corpul cauzal,inclus in corpul eteric(fiind corp de lumina pura,Divina,Spirit pur Iluminat. Fiecare corp poate transcende cf. legii Rezonantei,doar lumea paralela cu care poate rezona,cf vibratiilor sale inalte. Corpul cauzal cu cele mai inalte vibratii,poate trece in lumile cu vibratii mai joase. Corpul eteric,la fel poate trece in lumile cu vibratii mai joase decat ale lui. Invers nu se poate. Cel mai inferior plan dupa pamant este planul Astral cu cele mai joase frecvente. Se spune ca planeta noastra este o copie a planului Astral. Sufletul este asimilat mentalului,psihicului,constientului. Spiritul este asimilat Subconstientului pe care noi nu il prea putem trezi ca urmare a corpului fizic grosier cu frecvente joase manifestate in mental. |
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:27
da' in filozofia marxist-leninista cum e cu grosierul?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Angeluca 31 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:29
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-13 22:20:25un om care nu cunoaste necazurile-n viata nu stie sa se bucure cu adevarat de frumusetile si placerile ei,bucura-te pana nu-i prea tarziu Sa stii ca pot si stiu sa ma bucur de fiecare rasarit de soare, de fiecare zi traita, de fiecare zimbet care imi este adresat, de fiecare floare, apreciez tot ce am in viata asta (nu ma refer la partea materiala), ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru grija Lui, dar cu toate astea nu pot sa nu-mi pun anumite intrebari.
Angeluca
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:30
cica spiritul reprezinta plus - valoare si trebuie impozitat ca atare,l-ai declarat la fisc?sau il ai[ la] negru?
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:31
De la: Angeluca, la data 2009-03-13 22:29:25pune-ti oricate intrebari,raspunsul nu-i la noiDe la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-13 22:20:25un om care nu cunoaste necazurile-n viata nu stie sa se bucure cu adevarat de frumusetile si placerile ei,bucura-te pana nu-i prea tarziu
|
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:45
De la: Angeluca, la data 2009-03-13 20:41:56Din pacate fericirea e atit de relativa! Dar moartea atit de concreta! DRAGA ANGELUCA ,VIATA E PREA SCURTA CA SA DESPICI FIRU IN MII DE ALTE FIRE . PROBABIL AI O ZI MAI NOROASA SI AI CAZUT IN BUTOIUL CU MELANCOLIE . EU AM STAT DE NENUMARATE ORI SA DESPIC FIRUL . TIMP PIERDUT -m-am nascut din parinti surdo-muti -cand aveam 10 luni mama moare intr-un stupid accident -la 3 ani tata se insoara cu una care , sa fiu sincera nu stiu de ce si-a facut de lucru cu ea? facea servici si atat , eu eram mobila in casa -am crescut odata cu responsabilitatile ce-mi reveneau , dupa puteri - prima dragoste nu a fost sa fie - a doua nu am mai lasat-o sa-mi scape , dupa 4 zile dupa ce ne-am cunoscut m-a ceryt de sotie si eu am facut bagajul sa nu se razgandeasca -am plecat cu el la BEIUS , casatorie , serviciu , au venit copiii , ne-am mutat la ORADEA eu cu copil de 1 an si 10 luni si gravida in luna 8-a , muta ,zugraveste, aseaza casa apoi naste . -nu tu mama ,nu tu soacra numai noi si Dumnezeu . -mi s-a agravat cu inaintarea in varsta malformatia de inima , am facut si doi copii fara sa am voie , necazurile s-au tinut lant , ACUM STAU SI MA UIT IN URMA SI VAD CA TOTUSI AM AVUT O VIATA FRUMOASA SI TIN CU DINTII DE EA DESI ACUM SANT SUBREDA , DUPA MULTE PROBLEME MEDICALE ,OPERATII SI VREAU SA-MI CRESC NEPOTII |
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:48
florine.. In Filozofia marxist-leninista(nu stiu daca ai studiat-o) predomina doar teoria evolutionista si nu cea Creationista. Omul se trage din maimuta. Este treapta cea mai dezvoltata a evolutiei,nu da socoteala decat lui,are dreptul sa faca ce vrea. El poate interveni oricand,oriunde si in orice,poate creea orice pe pamant numai sa fie indraznet. Dar n-au spus ca nu poate interveni impotriva mortii,nici nu si-au explicat fenomenul si cauza mortii. In conceptia materialista,Materialismul Dialectic,nu exista suflet(spirit Divin) ci doar EGO-ul(personalitatea) Filozofia marxist-leninista a vazut doar lumea grosiera pe care au putut ei s-o perceapa. Poate daca ar fi trait pe atunci Kirlian si tehnica ar fi evoluat mai devreme,ar fi vazut fotografierea aurei omului si i-ar fi pus pe ganduri.
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 23:08
..anna maria; Este admirabilla lupta si vointa ta. Oamenii trebuie sa fie optimisti,increzatori in sine,sa-si influenteze sufletul(mentalul),sa gandeasca pozitiv,sa daruie iubire celor dragi si semenilor sai,sa se bucure de natura si sa contribuie la infrumusetarea ei. Sa aiba compasiune,sa-si ajute semenii,sa fie capabili de iertare,de a-si recunoaste greselile...
Nu crezi ca de fapt asta este calea spre Spiritualizare,ganduri si fapte frumoase,vibratii inalte? Bucura-te de viata,contribuie la sanatatea corpului,fii fericita pentru tot ce te mandreste ca lasi in urma. Astfel sunt convins ca nu-ti vei reprosa nimic atunci cand vei face ultimul bilant. |
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 23:16
De la: jojondurant, la data 2009-03-13 23:08:58..anna maria; Este admirabilla lupta si vointa ta. Oamenii trebuie sa fie optimisti,increzatori in sine,sa-si influenteze sufletul(mentalul),sa gandeasca pozitiv,sa daruie iubire celor dragi si semenilor sai,sa se bucure de natura si sa contribuie la infrumusetarea ei. Sa aiba compasiune,sa-si ajute semenii,sa fie capabili de iertare,de a-si recunoaste greselile... EU AM FACUT BILANTUL ACUM 4 ANI CAND AM FACUT OPERATIA PE INIMA . ATUNCI ERAM MULTUMITA DE REALIZARILE MELE : COPII AMANDOI STUDENTI , DAR ACUM SANT SI MAI MULTUMITA : FIICA E PROFESOARA DE MATE DE 3 ANI , E CASATORITA , MICUTUL E LA MUNCA DAR MAI ARE LICENTA SI SPER CA VA FI AVANSAT LA POST DE INGINER . ASTEPT NEPOTII SI APOI VA SALUT DIN MERS VOI SALTA PRINTRE EI SI SERILE VIN PE FORUM INCEPE SA-MI PLACA |
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 23:24
De la: jojondurant, la data 2009-03-13 22:48:30florine.. In Filozofia marxist-leninista(nu stiu daca ai studiat-o) predomina doar teoria evolutionista si nu cea Creationista. Omul se trage din maimuta. Este treapta cea mai dezvoltata a evolutiei,nu da socoteala decat lui,are dreptul sa faca ce vrea. El poate interveni oricand,oriunde si in orice,poate creea orice pe pamant numai sa fie indraznet. Dar n-au spus ca nu poate interveni impotriva mortii,nici nu si-au explicat fenomenul si cauza mortii. In conceptia materialista,Materialismul Dialectic,nu exista suflet(spirit Divin) ci doar EGO-ul(personalitatea) Filozofia marxist-leninista a vazut doar lumea grosiera pe care au putut ei s-o perceapa. Poate daca ar fi trait pe atunci Kirlian si tehnica ar fi evoluat mai devreme,ar fi vazut fotografierea aurei omului si i-ar fi pus pe ganduri.nene,iei totul prea in serios,sigur ca am citit si pe kant si pe marx si pe nietzsche si pe freud si pe darwin,nu asta-i problema mea,eu vreau sa fac oamenii sa inteleaga ca viata-i prea frumoasa s-o inchistam in niste limite sau dogme prestabilite
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 23:27
si apropo de marx,sti ca maine se implinesc 126 de ani de la moartea sa?1818-1883
|
|
mariatu 320 mesaje Membru din: 4/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 23:30
Angeluca, in primul rand bine ai venit alaturi de noi!!
Domnul este Pastorul meu.
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 10:14
De la: mariatu, la data 2009-03-13 23:30:01Angeluca, in primul rand bine ai venit alaturi de noi!! Multumesc, bine v-am gasit, de fapt va urmaresc de multa vreme, dar pina acum cred ca nu am avut nimic de zis.
Angeluca
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 10:21
De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-13 22:45:42De la: Angeluca, la data 2009-03-13 20:41:56Din pacate fericirea e atit de relativa! Dar moartea atit de concreta! Multumesc, intr-adevar viata ta nu a fost deloc usoara, tot respectul pentru puterea ta de a merge intotdeauna mai departe. nu multi sunt in stare de asa ceva.
Angeluca
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:08
De la: Angeluca, la data 2009-03-13 19:45:04Cum ar trebui sa ne impacam cu vorba "a murit cu zile"? Omul semanand gandul culege actiunea. Seamana actiunea, culege un obicei. Semanand obiceiul culege un caracter. Seamana un caracter si culege un destin. Parerea mea este ca doar oamenii slabi cred in destin, oamenii care nu vor sa isi asume niste responsabilitati pentru faptele lor, pentru deciziile lor, pentru tot. ....le place sa dea vina pe altceva, pe altcineva.....si dupa cum spuneai amesteca divinitatea cu destinul... ...la fel ca si copii mici ..cand sunt prinsi ca au facut un lucru rau sau au stricat ceva....imediat au tendinta sa arunce vina asupra celuilalt partener de joaca, si asta pentru ca nu au inca constiinta formata, nu sunt responsabili...etc.
|
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:10
RELIGIA ESTE OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:26
Freddy
Ai auzit de LIBERUL ARBITRU????...Nu te obliga nimeni sa imbratisezi o anumita religie,cult.....Dar am o nelamurire....CINE TE INGROAPA???Ca de suflet nu te mai intreb UNDE MERGE..!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:31
Religia este un fel de reprezentant psihic al excitatiilor,izvorate din interiorul corpului si ajungand la psihism,tembelism sau delir,ca o masura a exigentei muncii impuse psihismului datorita legaturii sale cu corporalul.
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:35
Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii:
"Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!" La un moment dat, in timp ce se relaxa, ateul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios... Ateul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste: "Doamneeee!!!". In secunda urmatoare, timpul se opri,...... ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Ateul socat, auzi o voce: - Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice...vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevara! t ? Ateul se uita fix in lumina si raspunse: - As fi ipocrit sa-ti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel, sa devina ursul credincios ? - Foarte bine, raspunse vocea. Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse: "Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin"
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:39
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:47
Indiferent cit de responsabili suntem sau nu, unele lucruri tot se intimpla, dincolo de vointa noastra. Asta cred eu ca se numeste destin. Problema se pune daca le acceptam sau nu, daca putem trece peste ele. Aici intervine taria de caracter a fiecaruia, sa se ridice si sa mearga mai departe. Si apoi ce nu te omoara te intaraste, nu?
Angeluca
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:48
DUMNEZEU E MORT,NU-L MAI CAUTATI PE PAMANT,DUCETI-VA IN IAD DUPA EL!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:48
AMIN...AMIN....AMIN...
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:49
De la: click_cont, la data 2009-03-14 11:39:03TOTI CARE IL CAUTA PE DUMNEZEU VIU,INSEAMNA CA AU SUFLETUL MORT! |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:51
Mai Freddy...LSD....ti sa terminat doza????Apasa tasta..OF ON...!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 336 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:55
camelia destinul exista ,fiecare dintre noi are un drum in viata,insa nu este prestabilit de nimeni ci numai de noi singuri ,noi ne facem destinul.insa dumnezeu stie unde o sa ajungem noi la sfarsitul vieti noastre si tot ce o sa facem innainte ca sa ne nastem noi...noi oameni am complicat lucrurile fara rost......este simplu dumnezeu este atotstiutor ,,,,,,,asta nu inseamna in vreun fel ca esti legat de ceva in viata ,,noi ne facem singuri viata cum vrem,insa dumnezeu stie cum o sa arate destinul nostru la sfarsit,,,,asta este vezy simpluuuuu insa oameni normal ca au complicat ei lucrurile
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:58
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:59
PE DUMNEZEU L-AM INVENTAT NOI,TOT NOI L-AM OMORAT!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 12:00
De la: gangsta1, la data 2009-03-14 11:55:37camelia destinul exista ,fiecare dintre noi are un drum in viata,insa nu este prestabilit de nimeni ci numai de noi singuri ,noi ne facem destinul.insa dumnezeu stie unde o sa ajungem noi la sfarsitul vieti noastre si tot ce o sa facem innainte ca sa ne nastem noi...noi oameni am complicat lucrurile fara rost......este simplu dumnezeu este atotstiutor ,,,,,,,asta nu inseamna in vreun fel ca esti legat de ceva in viata ,,noi ne facem singuri viata cum vrem,insa dumnezeu stie cum o sa arate destinul nostru la sfarsit,,,,asta este vezy simpluuuuu insa oameni normal ca au complicat ei lucrurile Dumnezeu este peste tot ! Reprezinta partea pozitiva a tuturor lucrurilor existente! Cu credinta in Dumnezeu..putem avea un destin "mai fericit". Fiecare om .."cum isi asterne..asa va dormi". Roata vietii nu swe opreste...faptele rele...se vor rasfrange intotdeauna asupra celui care le-a infaptuit...cel ce seamana in viata - tot aia culege
|
|
|
|

VOI SALTA PRINTRE EI SI SERILE VIN PE FORUM
INCEPE SA-MI PLACA
....le place sa dea vina pe altceva, pe altcineva.....si dupa cum spuneai amesteca divinitatea cu destinul...
...la fel ca si copii mici ..cand sunt prinsi ca au facut un lucru rau sau au stricat ceva....imediat au tendinta sa arunce vina asupra celuilalt partener de joaca, si asta pentru ca nu au inca constiinta formata, nu sunt responsabili...etc.
Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!" La un moment dat, in timp ce se relaxa, ateul aude in spatele lui zgomote ciudate.