Info
x
Filmul asta m-a "spart" incredibil!
|
corall2004 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 11:53
De la: dianet, la data 2009-03-05 11:13:08 Nu prea vad conexiunea a ceea ce spui cu subiectul despre care se discuta aici. Ce legatura are reactia in conditii extreme cu cruzimea si atrocitatile comise fata de animale de niste monstrii(ca oameni nu pot fi numiti) care nu fac lucrurile astea nici intr-un caz pentru supravietuire sau in circumstante extreme ci doar din placere sadica?! Si legat de exemplu pe care il dadeai, ce ai rezolva daca ai sari dupa cineva daca nu prea stii sa inoti si ai muri si tu?! (pentru ca e clar ca te-ai inneca, nu asa cum spui "te poti inneca"). Ti se pare o dovada relevanta de umanitate faptul ca te sinucizi constient in incercarea, din start esuata, de a salva pe cineva?!...mi se pare ca vezi un pic deformat ideia de umanism si solidaritate, adica ceva in genul...daca tot moare hai sa mor si eu cu el(si eventual sa-mi las familia si copii singuri) ca sa-mi dovedesc umanismul! Hai sa fim seriosi, a fi uman nu inseamna neaparat sa te sinucizi pentru altii, inseamna sa arati intelegera, toleranta si de ce nu, sa faci tot posibilul in a salva pe cineva, dar in caz ca ai macar certitudinea 70% ca poti sa-l salvezi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 12:16
Merci!
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 12:17
Cotall2004, Scurt si la obiect:
1. Raspunsul meu se referea la om. Sa traduc: prin om eu nu inteleg persoana, prin om eu inteleg fiinta rationala care da dovada de umanitate. Propuneam un test in scop de testare (numai pleonasmica nu am mai fost pana acum), poate ales cam prost. Umanitatea nu se manifesta numai fata de animale, asa cum nu se manifesta nici numai fata de alte persoane bipede. Asta era legatura. Ca sa stii si tu, in citatul dat de baiatul ala destept de-si zice Kenny, nu era vorba de animale (daca stii din ce context e scos), ci de un singur animal, ala de-si zice om. 2. Uita-te in dex, corect in limba romana e: "a se ineca" in loc de "a se inneca"; "niste monstri" in loc de "niste monstrii". 3.A fost un exemplu dat fortat, nu ma refeream nici la "eroism cu orice pret sau de dragul epatarii, gloriei, etc.", nici la suicid. Daca vrei cauta altul mai bun. Ma refeream la IDEEA de umanitate (ma repet), daca poti s-o pricepi. 4.Din punctul meu de vedere intelegerea si toleranta sunt sinonime cu ipocrizia, atunci cand doar dai din buze fara sa iei masuri concrete (din acest motiv am si specificat conditiile extreme si sefia in postare). Daca nu dai din buze si actionezi, bravo tie. Mai ai o sansa. Nu-mi raspunde. Nu ma intereseaza raspunsul din respect fata de tine, sa nu te mai faci de ras. Adios.
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 12:18
roxanapitis
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:24
De la: dianet, la data 2009-03-05 12:17:39Cotall2004, Scurt si la obiect: Probabil nu voiai sa-ti raspund ca sa nu te fac pe tine de ras . Am incercat cu greu, recunosc, sa-ti urmaresc firul cat se poate de ilogic si de incoerent al exprimarii si sincer n-am prea inteles mare lucru, dar asta e, am inteles ca te exprimi cu cuvintele tale si te exprimi mai greu, trebuie sa fim toleranti doar, nu-i asa? Cat despre corectiile tale gramaticale, ce pot sa-ti zic, ma amuza foarte tare cand vad ca unii care habar n-au sa se exprime tin lectii de gramatica.Da, intr-adevar am gresit se spune ineca si nu inneca, imi pare rau ca ti-am "agresat" gramatica ta academica cu greselile mele nerusinate si recunosc ca asta a fost o greseala facuta din graba, insa in legatura cu cel de-al doilea cuvant "monstrii"....ai auzit cumva de articolul hotarat si de forma de plural a substantivului?... a scuza-ma, am intrat deja in chestiuni avansate la care probabil nu mai esti in stare sa tii lectii. Eu pot spune ca nu fac parte dintre cei care "dau doar din buze" asa cum te-ai exprimat(bineinteles intr-o maniera foarte academica), insa nu vreau sa ma laud cu asta si nici n-are rost sa ma complic sa explic chestii de bun simt unor persoane care nu inteleg notiunea si respectul fata de ceilalti si fata de opiniile lor si le sar la gat cand nu le impartasesc parerile. Si nu te chinui sa cauti greseli gramaticale in ceea ce am scris, foloseste-ti mai bine timpul testandu-ti "spiritul umanitar", crede-ma, e mult mai constructiv. A si ....ADIOS si tie!! |
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:27
De la: roxanapitis, la data 2009-03-05 11:04:28Cine isi poate dori sa fie pus in situatii extreme si in ce scop? Ai dreptate, tocmai aceste situatii extreme ne transforma si a ne degradeaza ca oameni. Mai grav e ca unii din semenii nostrii savureaza cruzimea, agresivitatea, se "hranesc cu adrenalina" zic ei. "Situatiile extreme" nu ne degradeaza. Ele doar ne arata asa cum suntem deja. In cazul "situatiilor extreme" de cele mai multe ori actionezi din instinct, rationalul trecand in plan secund. Atunci se vede cel mai bine cam cum esti de fapt, cam dispar diplomele si distinctiile, cravata sau geanta cu Swarowsky. Ca o situatie de acest gen te poate marca, riguros adevarat. Dar asta se intampla post-factum.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:43
"Probabil nu voiai sa-ti raspund ca sa nu te fac pe tine de ras . Am incercat cu greu, recunosc, sa-ti urmaresc firul cat se poate de ilogic si de incoerent al exprimarii si sincer n-am prea inteles mare lucru, dar asta e, am inteles ca te exprimi cu cuvintele tale si te exprimi mai greu, trebuie sa fim toleranti doar, nu-i asa? Cat despre corectiile tale gramaticale, ce pot sa-ti zic, ma amuza foarte tare cand vad ca unii care habar n-au sa se exprime tin lectii de gramatica.Da, intr-adevar am gresit se spune ineca si nu inneca, imi pare rau ca ti-am "agresat" gramatica ta academica cu greselile mele nerusinate si recunosc ca asta a fost o greseala facuta din graba, insa in legatura cu cel de-al doilea cuvant "monstrii"....ai auzit cumva de articolul hotarat si de forma de plural a substantivului?... a scuza-ma, am intrat deja in chestiuni avansate la care probabil nu mai esti in stare sa tii lectii. Eu pot spune ca nu fac parte dintre cei care "dau doar din buze" asa cum te-ai exprimat(bineinteles intr-o maniera foarte academica), insa nu vreau sa ma laud cu asta si nici n-are rost sa ma complic sa explic chestii de bun simt unor persoane care nu inteleg notiunea si respectul fata de ceilalti si fata de opiniile lor si le sar la gat cand nu le impartasesc parerile. Si nu te chinui sa cauti greseli gramaticale in ceea ce am scris, foloseste-ti mai bine timpul testandu-ti "spiritul umanitar", crede-ma, e mult mai constructiv.
A si ....ADIOS si tie!! " M-am lamurit. Pricepi greu si uiti repede. Cand "niste" va fi articol hotarat, eu voi fi Presedinta SUA. "Niste cartile", ca "e sub 50". Tu ai dat prima cu bata, asa ca nu mai emite pretentii. Corect, nu inteleg "notiunea si respectul", ca nu ma duce. Inteleg doar respectul, pe care la tine nu l-am vazut. Si nu am sarit la gatul tau, am incercat sa-ti explic sa intelegi. Dupa cate am vazut, degeaba. Eu doar mi-am exprimat o opinie raspunzand cuiva. Si persoana aia nu erai tu. In rest, baga-te in seama. Si vaneaza incoerente. Spor sa ai!
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:57
De la: dianet, la data 2009-03-05 13:43:49 Aoleeeu, da chiar ca te faci de ras , la atata igoranta chiar nu ma asteptam, sa stii ca acum m-am amuzat copios si m-am lamurit complet de "capacitatile" tale intelectuale (apropos, ai terminat liceul?), imi pare rau, nu voiam sa te jgnesc insa o faci singura, e clar ca asa cum am mai spus, habar n-ai gramatica insa incerci sa faci pe intelectuala. Si hai sa-ti explic de ce: cand m-am referit la articolul hotarat si la forma de plural a substantivului nu ma refeream la "niste" ci ma refeream la al doilea "i" din cuvantul monstrii (pentru ca tu ai spus ca ar fi corect "monstri' ) care este de fapt articolul hotarat. Da ce sa-ti mai explic m-ai lasat masca, m-am lamurit, scuza-ma dar ma respect prea mult ca sa mai continui schimbul de replici cu tine.
|
|
|
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:03
Decat sa va dati la glezne, nu mai bine continuam ideea topicului, ca sunteti fete destepte?
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:05
Acordul substantivului cu articolul care-l preceda.... Aia de se respecta.... Respectati-va cu manele, de unde va invatati gramatica, mama ei de gramatica cu cine a inventat-o. Tot un imbecil de la coada vacii, nu ca multi altii care se dau academicieni.
Kenny, opreste-ma
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:08
De la: Kenny, la data 2009-03-05 14:03:45Decat sa va dati la glezne, nu mai bine continuam ideea topicului, ca sunteti fete destepte? Buey, ia nu ma mai "jicni", ca dau de-a dura cu tine Eu nu-s desteapta, sa-ti fie clar.Acum fara suparare, dar tanti aia m-a scos prea tare din sarite ca sa mai intru pe topicul asta. Imi da senzatii prea neplacute. Ne vedem pe alte topicuri. Ti-am zis ca te urmaresc.
Work Shall Set You Free!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:11
De la: dianet, la data 2009-03-05 14:05:51Acordul substantivului cu articolul care-l preceda.... Aia de se respecta.... Respectati-va cu manele, de unde va invatati gramatica, mama ei de gramatica cu cine a inventat-o. Tot un imbecil de la coada vacii, nu ca multi altii care se dau academicieni.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:11
De la: Kenny, la data 2009-03-05 14:03:45Decat sa va dati la glezne, nu mai bine continuam ideea topicului, ca sunteti fete destepte? Da ai dreptate Kenny, nu are nici un sens, imi cer scuze de la persoanele cu bun simt de aici de pe forum pentru deviere, si promit ca n-o sa mai am schimb de replici cu persoane care nu merita nici o atentie.Oricum nu mai aveam de gand sa continui. Scuze inca o data ca am deviat de la subiectul topicului. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:12
stop,poate vrea si gura ta sa mananca ceva,ete asa,na c-am zis-o
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:16
Hihi, a dracu' pielea pe voi !
Stiti bancu ala cu Bula la scoala? "Doamna profesoara, azi nu, ca e inspectie si nu vorbim urat, da' maine sa fie mama lor a dracu'..."
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:19
De la: Kenny, la data 2009-03-05 14:16:28Hihi, a dracu' pielea pe voi ! Ce bine ca mai sunt si oameni simpatici care destind atmosfera!
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:20
De la: Kenny, la data 2009-03-05 14:16:28Hihi, a dracu' pielea pe voi ! Vezi ca sari . Si te-apuci de jigniri. Domnu' vanity care nu esti, ca iar m-ai facut sa postez aici, lua-te-as la palme
Work Shall Set You Free!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:24
Măi fetelor, amândouă sunteți OK, dar poate ați trecut prin sidromul premenstrual de v-ați încins așa....Fiți fete bune și dați-vă câte
și gata....trece supărarea. Hai...gata...fără alte supărări!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:28
E, pana acuma e bine ca vorbiti amandoua cu mine. Inca oleaca si vorbiti si intre voi si s-a rezolvat problema.
Asa, dianet, ia-te de mine ca m-ai vazut mai mic si mai timid. Ce oameni, bai, ce oameni! Da, stiu,
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:50
De la: Kenny, la data 2009-03-05 13:27:19De la: roxanapitis, la data 2009-03-05 11:04:28Cine isi poate dori sa fie pus in situatii extreme si in ce scop? Ai dreptate, tocmai aceste situatii extreme ne transforma si a ne degradeaza ca oameni. Mai grav e ca unii din semenii nostrii savureaza cruzimea, agresivitatea, se "hranesc cu adrenalina" zic ei. Just for your info, intamplator sunt o persoana care sistematic a trait in situatii extreme, am iesit din una si am dat de alta. A devenit un mod de viata. Inca mai rezist!
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:54
De la: roxanapitis, la data 2009-03-05 14:50:06De la: Kenny, la data 2009-03-05 13:27:19De la: roxanapitis, la data 2009-03-05 11:04:28Cine isi poate dori sa fie pus in situatii extreme si in ce scop? Ai dreptate, tocmai aceste situatii extreme ne transforma si a ne degradeaza ca oameni. Mai grav e ca unii din semenii nostrii savureaza cruzimea, agresivitatea, se "hranesc cu adrenalina" zic ei.
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:57
Bine, bine, ...............................povesti, povesti, ...........................DAR AICI SE VORBEA DESPRE CRUZIMEA FATA DE ANIMALE SI DESPRE "SUPERIORITATEA" CU CARE TRATATEAZA OMUL CELELALTE VIETUITOARE!!!! Bineinteles ca acest fapt ( adic vorbe, vorbe goale despre nimicuri ) se datoreaza EGOISMULUI DEBORDANT AL OMULUI IUBITOR DOAR DE SINE! Oameni, care mai sunteti oameni, CE FACETI P. PREVENIREA ACESTOR PROBLEME?????? |
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 16:29
Sunteti cu totii vegetarieni? Sigur nu purtati blana naturala si piele de animal pe voi? Aveti grija ca animalele din jurul vostru sa fie tratate fara violenta si fara abuzuri de orice fel? Incurajati vanatoarea? Respectati padurile si toate spatiile in care animalele isi au habitatul? Va place cum sunt tratate animalele la Zoo si la Circ? Cum se face ca oamenii care respecta animalele sunt mai civilizati si mai spirituali decat ceilalti??? |
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 17:31
De la: dagaio, la data 2009-03-05 16:29:53 Da dagaio, ai perfecta dreptate, asta ar trebui facut de catre toti cei care spun ca vor sa faca ceva si daca am respecta toti macar principiile pe care le-ai enumerat tu mai sus, ar fi nemaipomenit! Si spun asta pentru ca eu chiar fac lucrul asta insa ma intristeaza faptul ca sunt privita uneori ca o ciudata, chiar si in cercul de "prieteni" si asta pentru ca nu mananc carne, nu port blanuri si piele si nu imi duc niciodata copii la circ sau la gradina zoologica si incerc sa le insuflu cat se poate ideia ca un animal trebuie sa fie liber nu tinut intre gratii sau obligat sa faca diverse giumbuslucuri pentru care este chinuit sau infometat. Si multi imi spun ca e "educativ" sa duci copii la gradina zoologica ca vad animale si invata chestii noi, dar oare, lucrurile astea nu se pot invata din documentarele de la televizor?!... si acolo pot vedea animalele in habitatul lor unde se comporta firesc si nu au expresia aia deprimata pe care o vezi pe fetele lor la gradina zoologica de ti se rupe inima. Oare noi, care n-am vazut nicodata un leu sau un tigru "pe viu", chiar suntem inapoiati din cauza asta? Este si o maxima care spune "Nu e un semn de sanatate sa fi adaptat la o societate profund bolnava", asa ca prefer sa raman o "inadaptata". |
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:16
Draga corall2004,
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:29
De la: dagaio, la data 2009-03-05 16:29:53 Nu. Partial, adica am curea de piele. Da. Nu, mi e pare o imbecilitate agreata de niste impotenti. Da. Nu, m-ar incanta sa alerg un imbecil de dresor cu biciu' si sa-l urc pe toate scaunele alea. Tine de bunul simt la modul general.
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 19:45
De la: dagaio, la data 2009-03-05 18:16:28 dagaio, multumesc pentru incurajari , nu as vrea sa se creada ca am facut-o ca sa ma laud ci doar ca mi-ar placea sa se "trezeasca" mai multi oameni si sa respecte, macar in parte, niste reguli esentiale de bun simt si umanitate, si lumea ar fi un loc putin mai bun.
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 21:41
|
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 19:03
De la: Kenny, la data 2009-03-05 21:41:44www.youtube.com/watch?v=NpxFCGOPjZw[/quote] |
|
|
|

.
. Am incercat cu greu, recunosc, sa-ti urmaresc firul cat se poate de ilogic si de incoerent al exprimarii si sincer n-am prea inteles mare lucru, dar asta e, am inteles ca te exprimi cu cuvintele tale si te exprimi mai greu, trebuie sa fim toleranti doar, nu-i asa?
Cat despre corectiile tale gramaticale, ce pot sa-ti zic, ma amuza foarte tare cand vad ca unii care habar n-au sa se exprime tin lectii de gramatica.Da, intr-adevar am gresit se spune ineca si nu inneca, imi pare rau ca ti-am "agresat" gramatica ta academica cu greselile mele nerusinate si recunosc ca asta a fost o greseala facuta din graba, insa in legatura cu cel de-al doilea cuvant "monstrii"....ai auzit cumva de articolul hotarat si de forma de plural a substantivului?... a scuza-ma, am intrat deja in chestiuni avansate la care probabil nu mai esti in stare sa tii lectii. Eu pot spune ca nu fac parte dintre cei care "dau doar din buze" asa cum te-ai exprimat(bineinteles intr-o maniera foarte academica), insa nu vreau sa ma laud cu asta si nici n-are rost sa ma complic sa explic chestii de bun simt unor persoane care nu inteleg notiunea si respectul fata de ceilalti si fata de opiniile lor si le sar la gat cand nu le impartasesc parerile. Si nu te chinui sa cauti greseli gramaticale in ceea ce am scris, foloseste-ti mai bine timpul testandu-ti "spiritul umanitar", crede-ma, e mult mai constructiv.
. Si te-apuci de jigniri. Domnu' vanity care nu esti, ca iar m-ai facut sa postez aici, lua-te-as la palme