back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Diferenta intre credinta si bigotism - homo semi-erectus a.k.a. "crestinul de forum"

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:43

Destul de "blandut" raspunsul tau, Kenny. Tinand cont ca "drept-credinciosii" isi permit de prea multe ori, c-un aer nejustificat de superioritate, sa dea lectii-n stanga si-n dreapta, iar daca te-ai saturat de labarerile lor incoerente si irationale si deschizi si tu gura, se dedau la balacareli si accese de furie cam ca la usa cortului; s-ar fi cuvenit sa te dai la ei mai fara manusi. Ce-ar fi sa le amintesc cam cu ce se ocupa "mai-marii" lor, aia cu cartoiul ala cernit pe sub brat, care umbla cu capu` plecat mereu, smeriti nevoie-mare, dar le joaca ochii de sub sprancene mai ceva ca lu` Tom cand il ocheste pe Jerry, ca posed ceva date...???

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:50

Wow, mai nou numa"n versuri de Bug Mafia ºi Paraziþii
Da-i înainte...cã bine le mai zici!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:58

Normal, Dora! Parazitilor le trebe "Paraziti", iar mafiotilor - "Bug MAFIA"; cum "sloganarii cre(s)tini is si-una si-alta, Kenny le-a oferit spre delectare ambele! Nu-i corect?!

Kenny

230 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:55

Propusesem la un moment dat, pe un topic deschis de dianet, cu o tema similara cu asta, sa facem un top al "celor mai crestini dintre crestinii de forum".
Cred ca acum chiar a venit momentul, pentru ca eforturile depuse de unii membri ai acestei comunitati intru "aducerea necredinciosilor pe unica si dreapta cale" chiar nu ar trebui trecute cu vederea.
Acestea fiind spuse, propun pentru decernarea premiului la categoria "Io-s primu' care se da cu Isus pe mail" pe prietenul nostru, tovarasul iulcar. Trebuie mantionat faptul ca tovarasul iulcar este deja castigator al distinctiei "Sfecla furajera de aur", un membru de baza al societatii noastre cu baze virtuale dar care poseda si radacini adanc infipte in cea mai reala imbecilitate. Totodata, tovarasul iulcar are merite deosebite in asfaltarea caii spre mantuire, fara licitatie, executia lucrarii fiindu-i atribuita printr-un mesaj venit direct de la Isus.

Dar, vorba lunga saracia omului, asa ca sa trecem la subiect.
Cine este de acord cu decernarea premiului "Membrul de aur" (fara atasamentele naturale aferente acestuia. Acestea vor face subiectul unei categorii viitoare) ?

Vanity, definitely my favorite sin.
Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:57

P.S. Se accepta si dedicatii muzicale pentru nominalizati, sub forma de link-uri sau versuri.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:58

Deh, hai, treacã-meargã de la mine

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:01

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-06 11:58:50

Stimata tovarasa, va rugam sa prestati si in sensul dedicatiei muzicale. Considerati acest efort un omagiu adus unuia dintre cei mai buni semeni ai nostri.

Va multumim.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:03

pai io mi-s d'acord,ce mai tura vura,umplem golu' cu maimuta si cratita cu credinta,ca-i mai buna decat toate si-are gusturi aromate,pt.fete d'alea coapte.haida,de

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:04

muzica de cimitir pt.credinciosi cu stil,merge?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:05

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-06 12:03:10pai io mi-s d'acord,ce mai tura vura,umplem golu' cu maimuta si cratita cu credinta,ca-i mai buna decat toate si-are gusturi aromate,pt.fete d'alea coapte.haida,de

Tovarase, votul Dvs a fost contorizat. Ca si in cazul anterior, al tovarasei Dora, va rugam sa prestati la dedicatia muzicala.

Va multumim.

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:07

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-06 12:04:27muzica de cimitir pt.credinciosi cu stil,merge?

Ne pare rau, nu merge. Dedicatia trebuie sa reprezinte o reflectarea in plan artistic a capacitatilor si meritelor tovarasului iulcar.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:07

De la: Kenny, la data 2009-03-06 12:01:31

Stimata tovarasa, va rugam sa prestati si in sensul dedicatiei muzicale. Considerati acest efort un omagiu adus unuia dintre cei mai buni semeni ai nostri.

Va multumim.

Adicã ce va de genul ãsta?
www.youtube.com/watch?v=3ta4MQ5j_WY

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:08

dedicatie speciala,,MANTUI-V-AR NEA ISUS''

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:15

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-06 12:07:54
De la: Kenny, la data 2009-03-06 12:01:31

Va multumim.

Adicã ce va de genul ãsta?
www.youtube.com/watch?v=3ta4MQ5j_WY

Tovarasa, ati nimerit fix cu agheasma pe credincios, daca-mi permiteti o gluma. Desi dorinta exprimata in momentul artistic cultural-distractiv pare a fi deja indeplinitain cazul tovarasul nominalizat. Oricum va multumim pentru efortul depus in vederea ridicarii nivelului de culturalizare a statului si a poporului nostru suveran.

Cat despre tovarasul Florin, va rugam sa alegeti o dedicatie ancorata in meandrele concretului, nu nascociri imperialiste.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:20

Subscriu la nominalizarea tov. sfantului Iulcar (nu ca n-ar avea contracandidati, da` mi se pare ca-i totusi c-o juma` de treapta deasupra alorlalti), de-acord cu denumirea distinctiei, iar ca dedicatie muzicala, mere cunoscutul slagar "Noi suntem mandria tarii, spaima pacatosilor de-orice orientare" pusa pe acorduri de clopot? Io zic c-ai mai uitat de unele amanunte cum ar fi: "tolu` festiv" din pardesiu de scanduri, tratamentu` cu iradiere la lumanare, "miresme" pe masura (tamaie), bocitoare benevole care sa-mparta si niste brosurele cu "invataturi" (deh, gheseftu` n-ar trebui neglijat, ca sponsorizarea nu vine de la sf. duh!), coru` mixt de prohod ce trebe initiat in intonarea exacta si fara gres a ariei din opera "Du-l ma, du-l, c-a trait destul" a cunoscutului compozitor Popa Sapca. Asta-i doar asa, ca idee, tu mai poti completa daca mi-a scapat ceva din atentie! Cumu`-i?!

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:28

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-06 12:20:50 Subscriu la nominalizarea tov. sfantului Iulcar (nu ca n-ar avea contracandidati, da` mi se pare ca-i totusi c-o juma` de treapta deasupra alorlalti), de-acord cu denumirea distinctiei, iar ca dedicatie muzicala, mere cunoscutul slagar "Noi suntem mandria tarii, spaima pacatosilor de-orice orientare" pusa pe acorduri de clopot? Io zic c-ai mai uitat de unele amanunte cum ar fi: "tolu` festiv" din pardesiu de scanduri, tratamentu` cu iradiere la lumanare, "miresme" pe masura (tamaie), bocitoare benevole care sa-mparta si niste brosurele cu "invataturi" (deh, gheseftu` n-ar trebui neglijat, ca sponsorizarea nu vine de la sf. duh!), coru` mixt de prohod ce trebe initiat in intonarea exacta si fara gres a ariei din opera "Du-l ma, du-l, c-a trait destul" a cunoscutului compozitor Popa Sapca. Asta-i doar asa, ca idee, tu mai poti completa daca mi-a scapat ceva din atentie! Cumu`-i?!

Tovarasa, va rugam sa nu intrati in deliratii mistico-religioase care nu-si au locul in societatea noastra multi-lateral dezvoltata.

Din nou, va rugam sa respectati regulamentul nominalizarilor. Dedicatiile se primesc sub forma de versuri sau link-uri functionale.

De asemenea, asteptam propuneri pentru noi categorii precum si nominalizari in vederea decernarii de premii la categoriile respective.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:31

Dora,uita-te la linkul respectiv are o gramada de melodii,toate cu dedicatie speciala,am ras pana n-am mai putut

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:38

Iertaciune, tov. Kenny, venerate responsabil cu cestiunea-n discutie, da` n-am nici link-uri pe masura la dispozitie, iar inspiratiunea tocma` ce-a intrat in greva lasandu-ma amarasteana! Ce sa fac daca la capitolu` "versuri cu dedicatie" am luat mereu nota 2?!

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:43

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-06 12:38:25 Iertaciune, tov. Kenny, venerate responsabil cu cestiunea-n discutie, da` n-am nici link-uri pe masura la dispozitie, iar inspiratiunea tocma` ce-a intrat in greva lasandu-ma amarasteana! Ce sa fac daca la capitolu` "versuri cu dedicatie" am luat mereu nota 2?!

Tovarasa, de data asta nu va scoatem in careu. Va intelegem carentele si va acceptam asa cum sunteti.
Insa, in vederea evitarii unor posibile sanctionari din motive de rea-vointa, prin prezenta va aducem la cunostinta obligativitatea propunerii unei noi categorii precum si nominalizarea unui tovaras la categoria respectiva.
Va sugeram sa prestati cat mai grabnic in acest sens. Va multumim.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:46

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-06 12:31:15Dora,uita-te la linkul respectiv are o gramada de melodii,toate cu dedicatie speciala,am ras pana n-am mai putut

ªtiu.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:00

Multam din adancu` sufletelului meu, tov. Kenny, o sa fac penitenta dandu-mi de trei ori cu capu` de zid pana iese inspiratiunea din greva; pana una-alta, tre` sa ma chiorasc zdravan prin forumurile alea cre(s)tine sa gasesc unu` mai mare-n cap (sec) decat nominalizatu` tau. Da` sa nu-mi faceti vant de-aci, ca nu ma dau plecata pt. nimic in lume! Da`, o tarica de rabdare ca musai sa-mi repar gresala si sa-i purec sanatos ca sa ma reabilitez in ochii vostri, nu se cade sa vin c-un potential "catindat" ca vai de capu` lui, nu?!

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:46

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-06 13:00:32 Multam din adancu` sufletelului meu, tov. Kenny, o sa fac penitenta dandu-mi de trei ori cu capu` de zid pana iese inspiratiunea din greva; pana una-alta, tre` sa ma chiorasc zdravan prin forumurile alea cre(s)tine sa gasesc unu` mai mare-n cap (sec) decat nominalizatu` tau. Da` sa nu-mi faceti vant de-aci, ca nu ma dau plecata pt. nimic in lume! Da`, o tarica de rabdare ca musai sa-mi repar gresala si sa-i purec sanatos ca sa ma reabilitez in ochii vostri, nu se cade sa vin c-un potential "catindat" ca vai de capu` lui, nu?!

Tovarasa, ca sa vedeti cat de intelegatoare este societatea noastra, va vom da o mana de ajutor. Va rugam sa nominalizati un tovaras sau o tovarasa la categoria "Broasca cu bucle".

Va multumim.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 16:49

Sa traiti, am inteles! Raportez: pt. categoria "Broasca cu bucle", dupa indelungi si aprofundate cercetari am ajuns la constatarea ca pt. categoria mentionata, s-ar putea lua in discutie nominalizarea lu` tov. Symy, ca dovedindu-se corespunzator; in acest caz, daca se va lua in calcul propunerea, imi permit a sugera ca aceasta categorie sa poarte denumirea de "Brotacul buclat"! Am onoarea sa va salut, d-le!

sirius_zegetina

808 mesaje

sirius_zegetina

808 mesaje

:sml-happy0028

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 17:06

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-06 16:49:01 Sa traiti, am inteles! Raportez: pt. categoria "Broasca cu bucle", dupa indelungi si aprofundate cercetari am ajuns la constatarea ca pt. categoria mentionata, s-ar putea lua in discutie nominalizarea lu` tov. Symy, ca dovedindu-se corespunzator; in acest caz, daca se va lua in calcul propunerea, imi permit a sugera ca aceasta categorie sa poarte denumirea de "Brotacul buclat"! Am onoarea sa va salut, d-le!

Stimata tovarasa, s-a consemnat. Nominalizat la categoria "Brotacul buclat" este tovarasul Symy.
Va rugam sa specificati meritele deosebite de care a dat dovada tovarasul si care indreptatesc aceasta nominalizare precum si premiul propus spre decernare.

Va multumim.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 19:40

Raportez: tov. drept-credinciosu` propus spre nominalizare are "urmaretele" merite: nu se-abate de la calea biblica nici picat cu ceara, spurca-n stanga si-n dreapta pe orice "pagan", incurajeaza spurcaciunile tembelizatilor sai confrati in directia mentionata, ba le mai administreaza si cate-un ghiont de incurajare sa nu iasa el cu mot si sa nu poata fi tras la raspundere la o adica (fuga de raspundere = sport national!), insira alegatii cat o zi de post negru - fara noima si lipsite de-un minim de rationament si-n ultimul rand, e autorul caracterizarii mele - "amara ca pelinul" , precum si-a afirmatiei ca "am trait si-mbatranit degeaba"; premiu pt. decernare: mumia lui Moise in reprezentare grafica, executata de-un caricaturist pe care sa-l gasesti tu, ca eu de-aici n-am cum, iar dupa executie, montata intr-o superba rama de fier vechi. Ii bun?! Scuza-ma, Kenny, mi-a cam pierit pofta de mistocareala, tocmai ce-am urmarit niste filme pe youtube - Mircea Dogaru si-si intoarsa pe dos ca o manusa veche si carpita, cred ca-ntelegi...

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 20:17

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-06 19:40:25 Raportez: tov. drept-credinciosu` propus spre nominalizare are "urmaretele" merite: nu se-abate de la calea biblica nici picat cu ceara, spurca-n stanga si-n dreapta pe orice "pagan", incurajeaza spurcaciunile tembelizatilor sai confrati in directia mentionata, ba le mai administreaza si cate-un ghiont de incurajare sa nu iasa el cu mot si sa nu poata fi tras la raspundere la o adica (fuga de raspundere = sport national!), insira alegatii cat o zi de post negru - fara noima si lipsite de-un minim de rationament si-n ultimul rand, e autorul caracterizarii mele - "amara ca pelinul" , precum si-a afirmatiei ca "am trait si-mbatranit degeaba"; premiu pt. decernare: mumia lui Moise in reprezentare grafica, executata de-un caricaturist pe care sa-l gasesti tu, ca eu de-aici n-am cum, iar dupa executie, montata intr-o superba rama de fier vechi. Ii bun?! Scuza-ma, Kenny, mi-a cam pierit pofta de mistocareala, tocmai ce-am urmarit niste filme pe youtube - Mircea Dogaru si-si intoarsa pe dos ca o manusa veche si carpita, cred ca-ntelegi...

Stimata tovarasa, va multumim pentru promptitudine. Consideram totusi ca ar trebui aduse niste explicatii referitoare la meritele tovarasului Symy, explicatii care aparent au eludat capacitatea Dvs analitica. Nu avem nici o indoiala ce acest lucru s-a intamplat din cauza oboselii, ca urmare a eforturilor nemarginite pe care le-ati depus pe durata acestei zile in vederea dezvoltarii societatii noastre. Ca urmare, iata completarile:

1.tovarasul Symy nu se abate de la calea biblica datorita devotamentului sau si abnegatiei de care da dovada in urmarea instructiunilor de obtinere a mantuirii, versiunea 14.0.23, fara service pack.
2.tovarasul Symy nu incalca nici una din instructiunile de obtinere a mantuirii deoarece in release-ul anterior mentionat nu exista interdictia "Though shall not spurcheit"
3.incurajarile prestate de tovarasul Symy vis-a-vis de confratii sai precum si ghiontii didactici la adresa acestora denota un caracter ferm, lipsa de indoiala si combaterea expresiei "a te uita ca vitelul la poarta noua". Mambru activ al societatii noastre, tovarasul Symy nu accepta ideea de a se uita fara a face nimic si incearca distrugerea obstacolelor din calea mantuirii prin celebrul procedeu al impungerii.
4.ca si la punctul 2, tovarasul Symy nu intra in contradictie cu nici una din instructiuni, nefiind specificat nicaieri in setul de instructiuni indemnul "tovarasi, ganditi!"
5.tovarasa, penru a putea clasifica exprimarea tovarasului Symy "amara ca pelinul", rugam specificati care din extremitatile sau intremitatile Dvs a fost gustata de acesta si in ce contaxt. In vederea stabilirii veridicitatii afirmatiei, rugam mentionati si valoarea delta t, unde t1 reprezinta momentul ultimului dus efectuat de Dvs. anterior degustarii iar t2 momentul degustarii.

Referitor la premiul propus pentru decernare, sugeram inlocuirea acestuia cu subventionarea unei expeditii conduse de tovarasul Symy in vederea descoperirii adevaratei mumii a lui Moise. Premiul urmeaza a fi decernat in momentul intoarcerii triumfatoare a tovarasului cu mumia bine ancorata pe capota masinii. Valoarea subventiei va fi stabilita pe baza bonurilor fiscale prezentate de catre tovarasul Symy departamentului nostru de contabilitate.

Va asteptam in continuare cu dedicatia muzicala.

*Hai acuma, daca tot esti sictirita, macar sa te mai hilizesti un pic*

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 02:27

M-am hliziiiiiit; ultima figura, aia cu impuscatu` ii pt. persoana care m-a caracterizat ca fiind "amara". Sa explic: n-a apucat sa ma "deguste" ca-n mod sigur s-ar fi innecat de tot si definitiv; tembelu`, ca orice tembel care se respecta, a facut confuzia dintre "poftele" mele de-a manca f. des lamai (fara zahar) si "gustu`" meu ca individa (habar n-aveam ca un om poate fi si... gustat, da` - ma rog - de la muhaiele mistice ca el te poti astepta la orice strechiala). M-am gandit, la un moment dat, sa-i trimit prin "drot" o mostra din varful unghiei de la degetu` mic al piciorului stang, da` nu`sh ce s-a intamplat cu reteaua ca mi-a refuzat transferu` mostrei; pacat! asa ar fi putut constata si "personagiu`" de care vorbim c-am alt gust! Completarile de la pct. 1-4 - mi-ai luat vorba din gura, nu le puteam formula mai bine! Dedicatie muzicala? Hmmmm... n-am gasit ceva potrivit; ma gandeam sa gasim un poet cu inspiratie profunda si-un compozitor de exceptie care sa-si puna in valoare calitatile, unu` - cu versurile, celalalt - cu melodia; eu vin cu titlu`: "Batuta zamolxienilor". Daca nici p-asta n-o aprobi, cauta tu dedicatie, na!

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:42

De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 14:07:01bigot=piscot, crestin=cretin, popa=popo, pastor=cioban,predicator=prestidigitator

florinpetrepreda= un tampit,
Mai surprinde-ne si cu ceva comentarii constructive nu numai cu cretinisme de mahalagiu!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Diferenta intre credinta si bigotism - Homo semi-erectus A.K.A. "crestinul de forum"
Mergi la: