back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Agricultura

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

liviu_doru2008

87 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 15:27

Care agricultura ? O buna bucata de timp m-am ocupat cu punerea in functiune , intretinerea , instruirea personalului , conservarea ptr iarna a masinilor de irigat cu tambur cit si cu exploatarea si intretinerea ULM -urilor ptr agricultura , bai fratilor am umblat prin toata tara , am cunoscut agronomi adevarati , toti, da toti ,sint pedepsiti de statul roman ptr ca fac agricultura , mai multa grija are statul de hotii si tilharii din puscarii decit de cei care ne pun painea pe masa . Politicieni de kkt , asta avem ! Trezirea !!!

CREDINTA SI CALITATE !!!
9am173376

112 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:35

De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 03:18:07Te-am avertizat. Fii atent ca iti fac praf toate postarile. Nu te mai juca cu mine. Lasa-mi in pace postarile serioase. Nu sint aici ptr joaca ta.
Te avertizez cu toata seriozitatea. ASTIMPARA-TE.

Raporteaza abuz de limbaj
9am173376

112 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:36

De la: 9am173376, la data 2010-04-22 14:35:55
De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 03:18:07Te-am avertizat. Fii atent ca iti fac praf toate postarile. Nu te mai juca cu mine. Lasa-mi in pace postarile serioase. Nu sint aici ptr joaca ta.
Te avertizez cu toata seriozitatea. ASTIMPARA-TE.

9am173376

112 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:45

Interesant.au dat faliment mii de firme datorita politicii conducerii statului actual si ce s-au gandit astia :
_sa facem din fiecare taran o firma si vom avea milioane de noi firme,altfel nu le mai dam subventii.
Bravos natiune! nu mai stiti de unde sa stoarceti bani si va-ti gandit ca orice firma ,nou infiintata,costa
s-atunci;SO PE EI [ciini nesatui ]

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 10:33

De la: 9am173376, la data 2010-04-22 14:45:38Interesant.au dat faliment mii de firme datorita politicii conducerii statului actual si ce s-au gandit astia :
_sa facem din fiecare taran o firma si vom avea milioane de noi firme,altfel nu le mai dam subventii.
Bravos natiune! nu mai stiti de unde sa stoarceti bani si va-ti gandit ca orice firma ,nou infiintata,costa
s-atunci;SO PE EI [ciini nesatui ]

si de ce iti trebue neaparat firma sa lucrezi pamantul?
numa o dictatura militara mai poate salva tara de la prabusirea totala
sau sa invie ceausescu

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 09:52

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 04:57

Si cine sa-i dicteze unui om care lucreaza pamintul. Unul din birou, care nici nu stie mirosul culturilor. Ca asta e o dictatura. Unii care dicteaza si altii care i-au dictare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 12:24

De la: nastasemihail, la data 2010-04-29 04:57:46Si cine sa-i dicteze unui om care lucreaza pamintul. Unul din birou, care nici nu stie mirosul culturilor. Ca asta e o dictatura. Unii care dicteaza si altii care i-au dictare.

si alti dau notele

9am173376

112 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 22:51

De la: 999florin, la data 2009-02-28 11:10:35Agricultura Romaniei incotro?Va rog sa raspundeti,eventual sa dati unele sugestii,s-auzim numai de bine!

9am173376

112 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 23:18

Sunt fiu de taran,din Ardeal,am prins perioada dinainte de razboi si-mi aduc aminte ca satul
era dotat,prin asociere, cu multe utilaje agricole si de folos comunal ca : batoza,locomobila,
joagar,motor de taiat lemne si altele.Tractoare nu erau necesare.Pamantul se lucra cu caii,
boii,bivolii si chiar cu vacile [ in general sasii ] si nu exista pamant nelucrat.
In ficare inceput de iarna cca 50 de perechi de boi,intre 1600-2000 kg/pereche erau vandute ,
la stat,pentru carne.
In sat functionau doua macelarii.Macelarii, mandatari,aveau obligatia sa asigure cu carne nece-
sarul satului,in special,pentru zilele de sarbatoare.
In perioada comunista utilajele au fost comfiscate,abatorul si macelariile distruse,sau adus ,insa tractoare si prin colectivizare taranii au ajuns roboti agricoli,dar pamantul se lucra si roadele erau
destul de bune,nu cum se raportau,dar erau.
Astazi tot pamantul este nelucrat. Expl.:com.Jibert,satul Dacia.
Acolo nu stiu ce se mai poate face ca tinerii si -au luat lumea-n cap iar cei care au ramas nu mai au putere ce munca.
Tinerii care au plecat in ITALIA,SPANIA,etc,au pamant in propietate si poate sar intoarce daca statul iar ajuta cu unelte agricole.
Cum:in ce conditii? Sa plateasca utilajele in rate,anuale,cu produs si sa li se faca si alte facilitati
ca de expl.:reducerea pretului la carburant.
DOMNILOR DACA NU PUNEM AGRICULTURA PE ROATE NU VOM IESI DIN CRIZA.

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 22:26

De la: 9am173376, la data 2010-04-30 23:18:52
Sunt fiu de taran,din Ardeal,am prins perioada dinainte de razboi si-mi aduc aminte ca satul
era dotat,prin asociere, cu multe utilaje agricole si de folos comunal ca : batoza,locomobila,
joagar,motor de taiat lemne si altele.Tractoare nu erau necesare.Pamantul se lucra cu caii,
boii,bivolii si chiar cu vacile [ in general sasii ] si nu exista pamant nelucrat.
In ficare inceput de iarna cca 50 de perechi de boi,intre 1600-2000 kg/pereche erau vandute ,
la stat,pentru carne.
In sat functionau doua macelarii.Macelarii, mandatari,aveau obligatia sa asigure cu carne nece-
sarul satului,in special,pentru zilele de sarbatoare.
In perioada comunista utilajele au fost comfiscate,abatorul si macelariile distruse,sau adus ,insa tractoare si prin colectivizare taranii au ajuns roboti agricoli,dar pamantul se lucra si roadele erau
destul de bune,nu cum se raportau,dar erau.
Astazi tot pamantul este nelucrat. Expl.:com.Jibert,satul Dacia.
Acolo nu stiu ce se mai poate face ca tinerii si -au luat lumea-n cap iar cei care au ramas nu mai au putere ce munca.
Tinerii care au plecat in ITALIA,SPANIA,etc,au pamant in propietate si poate sar intoarce daca statul iar ajuta cu unelte agricole.
Cum:in ce conditii? Sa plateasca utilajele in rate,anuale,cu produs si sa li se faca si alte facilitati
ca de expl.:reducerea pretului la carburant.
DOMNILOR DACA NU PUNEM AGRICULTURA PE ROATE NU VOM IESI DIN CRIZA.

Mai fiule de taran,sa stii ca statul iti da,dar nu-ti baga si-n gura.Inainte de razboiul despre care vorbeai,nu-ti dadea statul nimic.Acum sunt fonduri europene,unde nu doar ca nu trebuie sa platesti in rate,dar sunt bani ce nu-i mai dai deloc inapoi,trebuie doar sa muncesti cu uneltele si utilajele agricole,macar cinci ani.Si culmea,chiar se dau aceste fonduri,doar ca trebuie sa fii inteligent,sa stii ce faci si ai banii in banca.Ba la fondurile astea FEADR,(pana acum era masura 121 dar am auzit ca s-a schimbat si e o alta masura,interesati-va si voi,ca vad ca de scris pe aici,scrieti,dar mai bine cautati ce va trebuie ca si asta se poate,pe internet) si aportul propriu,ti-l da banca,in niste conditii foarte bune.De ce vorbiti,daca habar nu aveti ce spuneti.Eu cred ca ar trebui sa va informati si sa fiti inteligenti,nu sa cereti tot timpul de la guvern doar pt ca voi nu stiti pe ce lume sunteti si aveti impresia ca Carolica sau fonfaitul va dadea de toate.Aia umblau dupa cu-ruri de muieri,nu staeau de voi,dar taranii de atunci munceau,se interesau si-si faceau.Acum cand primiti,sunteti atat de inapoiati si aveti impresia ca doar prin furt se realizeaza altii.Nu bai fiule de taran,nu,inteligenta e la fel de buna,in agricultura(de fapt mult mai buna),ca si puterea de munca.FOLOSITI-VA CAPETELE SI INTELIGENTA,nu va mai plangeti ca milogii.

EU
liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 12:51

Domnule , dumneata nu stii ca pentru a lua " fonduri europene " tre sa cotizezi la intrmediar pina la 60 % si ramai pentru investitie cu nimic ? Daca doresti i-ti dau un nr. de telefon al unui producator particular Roman de echipamente agricole , un om deosebit , om cu relatii grele , dar care datorita MAFIEI din sistem a a vut de suferit numa ca face ceva ptr AGRICULTURA ROMANEASCA !

CREDINTA SI CALITATE !!!
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 19:36

De la: 9am173376, la data 2010-04-30 23:18:52Sunt fiu de taran,din Ardeal,am prins perioada dinainte de razboi si-mi aduc aminte ca satul
era dotat,prin asociere, cu multe utilaje agricole si de folos comunal ca : batoza,locomobila(...),

Lasand la o parte faptul ca aveti dreptate sau nu (parerea va apartine si nu o discut acum) IMI PUN / VA PUN INTREBAREA :

DE CE VRETI SA NE ... "ABURITI" CU VARSTA PE CARE O AVETI ACUMA ?

Credeti ca, toti cei care citesc acest topic sunt ... copiii, pe care puteti sa-i "aburiti" ("pacaliti", etc.) dupa cum doriti dumneavoastra ?!

VA INSELATI SI II JIGNITI PE CEI CARE AU O VARSTA MAI INAINTATA (PESTE 60 DE ANI) !!

Daca ati fi trait in vremea de ... "DINAINTE DE RAZBOI" (si ma refer numai la perioada 1935 - 1940) ar fi insemnat ca aveati CEL PUTIN acuma (2010) ... peste 80-85 de ani (ca sa incepeti sa intelegeti ce se intampla in jurul dumneavoastra trebuia sa aveti ... cel putin 5 - 10 ani, daca nu chiar mai mult) ca sa puteti sa cunoasteti din proprie STIINTA (adica, din ce ati vazut singur) si nu din auzite, ce se intampla cu AGRICULTURA DE DINAINTEA RAZBOIULUI II MONDIAL. Iar, daca acum ati fi avut varsta de ... 80 - 85 de ani, cu siguranta ca nu ati fi stat sa "palavragiti" cu noi pe acest Forum ... despre "Agricultura". Q.E.D. !

Deci, daca ati luat citatul de undeva (pe care il dati acum ca ar fi al dumneavoastra), politicos (fata de noi) ar fi trebuit sa ne spuneti de unde l-ati luat (sursa - ca sa poata fi verificat), altfel ar insemna ... PLAGIAT si nu v-ar baga nimeni in seama (dupa ... "dezvaluire"). Daca este doar pur ideea dumneavoastra ca sa scriti ... "povesti", ar fi trebuit, tot din politete, sa ne avertizati ca aveti si astfel de intentii. In amandoua cazuri ... ati gresit crezand ca cei care va citesc postarea au sa si va creada imediat fara sa va verifice ce spuneti. Pacat ! Daca nu ati fi scris "am prins perioada dinainte de razboi" aveati sansa sa va creada cineva din cititori, dar asa ...

P.S.1.
Afirmatia era valabila ... numai daca ati fi considerat "de dinainte de razboi" = "de dinainte de ... 1989", dar si asa trebuia sa ne avertizati de acest lucru de la inceput ca faceti o "figura de stil" (fapt ce nu sa intamplat).

P.S.2.
Daca aveti probleme cu intelegerea unor cuvinte pe care le-am folosit (ex. ABURITI, PACALELI, PLAGIA sau POVESTI) puteti sa intrati pe "dex-online.ro" si veti gasi ... "traducerea" lor.
Pentru "Q.E.D. = Quod erat demonstrandum" aveti ro.wikipedia.org/wiki/Quod_erat_demonstrandum ca sa aflati tot ce va intereseaza despre aceasta expresie latineasca (la origine greaca). Sa nu va lasati "inselat" de faptul ca initial, a fost folosita in Matematica si ca acuma am folosit-o si eu. Se foloseste si in alte ... situatii, fara sa faceti o greseala gramaticala.

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 21:29

De la: 9am033287, la data 2010-05-02 12:51:34 Domnule , dumneata nu stii ca pentru a lua " fonduri europene " tre sa cotizezi la intrmediar pina la 60 % si ramai pentru investitie cu nimic ? Daca doresti i-ti dau un nr. de telefon al unui producator particular Roman de echipamente agricole , un om deosebit , om cu relatii grele , dar care datorita MAFIEI din sistem a a vut de suferit numa ca face ceva ptr AGRICULTURA ROMANEASCA !

Domnule,eu ma ocup cu constructiile de sere si eu imi construiesc o sera ultramoderna si cu bani europeni,FARA SA FI DAT NIMIC NIMANUI. Exceptand acei 6%,cuveniti prin contract si perfect legali,firmei de consultanta.Dumneata vorbesti din auzite si altii care nu sunt in stare de nimic,ca sa-si ascunda impotenta,vin cu palavre d-astea de adormit copii.In primul rand,NU AI CUM sa dai 60% din fondurile accesate,avand in vedere ca personal nu vezi nici un leu in mana,ca sa poti sa jonglezi cumva cu ei.Totul se duce doar in banca si doar banca face plati,dupa ce controleaza ca destinatia banilor se face strict in scopul declarat(adica sa cumperi utilaje agricole,sa cumperi si sa construiesti sera,........)Tu trimiti factura proforma,la banca iar aceasta trimite banii in contul furnizorului de utilaje sau ce ai specificat tu ca faci cu banii europeni.Dupa care primesti factura finala,cand te duci sa ridici bunurile.Sau daca faci plati in avans,primesti pt cat ai platit.Dar,poti trimite bani doar unei firme si daca banca constata ca cine a primit banii nu face ce scrie in contract,intra in puscarie.Cine spune ca a trebuit sa dea un procent(cu atat mai mult 60%),manaca cu gura plina din hazna fara jena.Nu vrea decat sa nu rada lumea de el ca e prost si nu poate sa faca un plan de afacere bun sau nu a gasit firma de consultanta cea mai buna.Si sunt foate multi cretini d-astia.Da-i dumneata numarul meu(il gasesti pe site) si spune-i ca-i pot spune eu,linistit si ca minte cu nerusinare si ca e cretin.Si daca vrea,il pot invata si cum sa acceseze fonduri europene.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 21:36

EU
liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 14:48

MULTUMESC

CREDINTA SI CALITATE !!!
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 21:56

23 Februarie 2010, ora 14:25 - 02 mai 2010, ora 21:36

Atata a rezistat domnul "gispas" fara sa-si vada RECLAMA afisata a propriului "site". Se vede ca iar sta si n-are ce face pe acest "site" si a venit iar ca sa ne ... "invite" sa-i cumparam marea realizare. Hai, dati navala stimati forumisti ! Sunteti asteptati ("cu mici si cu bere" ?!) !

Fosta membra 9am.ro

126 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 02:54

agricultura in romania a luat-o mama dracului

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 10:55

Intreaba-l pe cite hectare este rentabil sa lucrezi cu un tractor si atunci o sa-si dea seama ca pentru o ferma agricola iti trebuie cel putin 5o de ha. Citi tarani au in tara asta 50 ha de pamint? Asta numai un aspect din complexitatea problemei.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 15:57

se suventioneaza si pamantul de sub casa

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2010, ora 18:18

Deci ar trebui sa se uneasca mai multi tarani pentru ca sa faca acele 50 ha minim. Uite cum au aparut atunci la noi (parvenitii in Agricultura) ... ARENDASII. O sa ajungem in final iar la o ... RASCOALA ?! Ne-ar trebui atunci si un ... Rege (pe ... "Tron"), ca sa fie toate conditiile pregatite. Armata nu mai are de mult un conducator militar, ci numai ... Politicieni la conducere, care nu mai grija taranilor cu siguranta. De pensionari, de cei din invatamant si sanatate, etc. au scapat deja Basescu si Acolitii lui (Boc, Guvern si PDL) taranii mai ramasesera pe lista ... Unde esti tu, Tepes Doamne ... !? Cred ca s-ar face foarte repede atunci mai multe "Case de nebuni" si "Puscarii" pentru ... Politicienii coruptii din Romania !

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 11:32

Din nefericire pe aici nu scriu decat ageamii cu aere ieftine(vezi acest eugenb).Si care habar nu au de ce spun in general,daramite in ceea ce priveste agricultura,care au vazut cum arata porumbul doar la televizor.
Daca esti dumneata asa darnic,incat sa dai tractoare fiecarui taran care are 5000m2 de teren,de ce nu o faci dumneata,domnule atotstiutor?E logic sa se dea tractoare sau utilaje(de fapt bani) doar daca detii suprafete mai mari de teren.Pt astea mici nu ar fi eficient si de fapt ar fi complet nerentabil,nu si-ar amortiza banii investiti.Cand ai de semanat,arat,....o suprafata mica de teren,inseamna ca folosesti acel tractor o data pe an si ai un castig infim.E absolut normal si logic sa nu primesti bani.Chiar si pt taran ar fi neproductiv.Numai motorina ca sa ajungi la terenul pe care-l ai,in camp si inapoi,te-ar costa,poate,mai mult decat scoti tu pe produsele agricole.Ce sa mai vorbim de amortizarti de utilaje si celelalte?Sau ca sa nu mai spun ca nici daca primesti fonduri si subventii,nupoti sa amortizezi nici macar partea ta de contributie publica,pt ca fondurile europene nu se dau in proportie de 100%,trebuie sa ai si tu ceva bani proprii.Facandu-se un calcul,s- ajuns la acei 50 de HA ca minim necesar ca tractorul sa fie produciv.Altfel,nu-ti da nimeni ca sa tii tu tractorul degeaba in curte si sa ai bibelou in gradina.E absolut normal.Am spus-o de mai multe ori pe aici,de ce vorbiti fara sa ganditi?

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 11:43

De la: eugenb, la data 2010-05-03 21:56:4923 Februarie 2010, ora 14:25 - 02 mai 2010, ora 21:36

Atata a rezistat domnul "gispas" fara sa-si vada RECLAMA afisata a propriului "site". Se vede ca iar sta si n-are ce face pe acest "site" si a venit iar ca sa ne ... "invite" sa-i cumparam marea realizare. Hai, dati navala stimati forumisti ! Sunteti asteptati ("cu mici si cu bere" ?!) !

Fraiere,in loc sa te oftici de ce vezi la altii,mai bine te-ai apuca sa faci ceva constructiv si productiv,pt tine.Nu te-am rugat sa-mi cumperi nimic.Lucrez cu oameni inteligenti si tu sigur nu faci parte din aceasta categorie.Ti-am mai spus,nu incerca sa-mi duci grija.Pe langa ca nu stau,cum prost apreciezi,stii bine ca doar cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia.Ei,la aia care duc grija altora,te incadrezi perfect.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 11:44

EU
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:30

Lui "gbispas" :
1) Din nou s-a vazut cat de ... "cult" sunteti. Felicitari ! A dat afara ... "coada vacii" pe care ati dus-o la pascut o viata intreaga. Acum ati venit la oras (dar nu se cunoaste prea mare diferenta, tot asa ati ramas cat doriti sa pareti altul) !
2) Daca erati mai atent ati fi vazut ca era doar o remarca care era adresata altcuiva, dar .... "marlania sateasca" v-a imboldit sa interveniti ca ... "desteptul facut gramada". Succes in continuare !
3) Va propun ceva (care sa fie de ... "folos" pentru toti forumistii care citesc acest topic) :
Afisati la fiecare postare a dumneavoastra pe acest topic ... cati v-au intrebat si cati v-au solicitat sa cumpere "minunatia" de Hala cu care va laudati atata de la anterioara postare (ca AUTO-reclama va tot faceti) ! Pentru inceput v-as propune sa faceti public (daca aveti curaj - dar nu cred ca o sa faceti acest lucru) cu cati bani ati inceput afacerea si cati aveti acuma de pe urma ei. Nu ma intereseaza in special suma de bani respectiva. Cu toate ca pe unul care vrea sa se apuce de aceasta afacere l-ar interesa amanuntul banilor si ar trebui sa-i aratati Actele Contabile justificative (desigur o sa faceti - contra cost, daca este cineva interesat intradevar), ci doar sa ne spuneti daca la suma X initiala, la ce valoare X +/- Y ati ajuns (cat este reprezinta acel Y "procentual" - in plus sau minus, desigur). Pe mine ma intereseaza mai mult sa aflu ... cati dintre forumisti care posteaza pe acest topic de cand ai inceput sa-ti faci AUTO-RECLAMA (in afara de cei doi "prieteni" care v-au facut ... PUBLICITATE la reclama, anterior) au mai fost interesati si cati v-au "cumparat" IDEEA (Hala - "produs finit" sau in faza de "proiect" si cat il costa pe un doritor cele doua variante) si au pus-o in practica . Asta daca puteti fi ... cinstit (cu ADEVARUL) si nu incepeti cu ... "marlanii" si cu "mobilizarea" prieteniilor care sa minta pentru dumneavoastra.

P.S.
Sper ca ati vazut ca eu va ajut, sa faceti o .... PUBLICITATE constructiva si de folos pentru toti, a IDEII cu care ati venit pe acest topic. Succes in continuare !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 11:38

Agricultura va scoate romania din groapa in care au bagat-o (politicienii)

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:18

Dar unde ai vazut tu ca as fi afirmat faptul ca raspunsul acela imi era adresat tocmai mie?Sau trebuie sa mi te adresezi doar mie ca sa pot sa spun adevarul?Oricui ar fi fost el adresat,tot o mare aberatie era.
Asa-i ca te roade ca am facut eu ceva bani?Numai cretinii incep sa se laude cu cat,ce,unde,.....tot ce pot sa-ti spun,e ca am facut bani frumosi doar cu cei 3 clienti care au fost mult mai destepti ca tine si au devenit clientii mei,doar de pe acest forum.Baga-ti unghia in gat,fraiere.
Ah,ca sa nu uit,stii ce frumos e sa mergi cu vaca la pascut?Tu nici d-aia n-ai,milogule.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:19

EU
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2010, ora 01:02

De la: gbispas, la data 2010-05-12 10:18:29Dar unde ai vazut tu ca as fi afirmat faptul ca raspunsul acela imi era adresat tocmai mie?Sau trebuie sa mi te adresezi doar mie ca sa pot sa spun adevarul?Oricui ar fi fost el adresat,tot o mare aberatie era.
Asa-i ca te roade ca am facut eu ceva bani?Numai cretinii incep sa se laude cu cat,ce,unde,.....tot ce pot sa-ti spun,e ca am facut bani frumosi doar cu cei 3 clienti care au fost mult mai destepti ca tine si au devenit clientii mei,doar de pe acest forum.Baga-ti unghia in gat,fraiere.
Ah,ca sa nu uit,stii ce frumos e sa mergi cu vaca la pascut?Tu nici d-aia n-ai,milogule.

Numai ... 3 (fraieri) ati reusit sa ii pacaliti ? De atata vreme nu v-a mai "cazut in plasa" nici unul ? Ar trebui sa inchideti "sandramaua", ca PUBLICITATEA nu este de voi ! Dar nu este de mirare acest lucru, atata vreme cat vorbiti ca unul crescut ... "la coada vacii". Politetea este ceva necunoscut pentru dumneata, dupa cum se vede ! Mai intai, invatati sa vorbiti CIVILIZAT si numai dupa aceea sa asteptati sa va bag in seama. Pana atunci va recomand ... sa luati niste lectii de la PRESCOLARI (despre cum trebuie sa vorbiti in public) de la vreo gradinita din apropriere. Sau in satul dumneavoastra nu se gaseste asa ceva ?

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2010, ora 15:03

De la: eugenb, la data 2010-05-13 01:02:13
De la: gbispas, la data 2010-05-12 10:18:29Dar unde ai vazut tu ca as fi afirmat faptul ca raspunsul acela imi era adresat tocmai mie?Sau trebuie sa mi te adresezi doar mie ca sa pot sa spun adevarul?Oricui ar fi fost el adresat,tot o mare aberatie era.

Numai ... 3 (fraieri) ati reusit sa ii pacaliti ? De atata vreme nu v-a mai "cazut in plasa" nici unul ? Ar trebui sa inchideti "sandramaua", ca PUBLICITATEA nu este de voi ! Dar nu este de mirare acest lucru, atata vreme cat vorbiti ca unul crescut ... "la coada vacii". Politetea este ceva necunoscut pentru dumneata, dupa cum se vede ! Mai intai, invatati sa vorbiti CIVILIZAT si numai dupa aceea sa asteptati sa va bag in seama. Pana atunci va recomand ... sa luati niste lectii de la PRESCOLARI (despre cum trebuie sa vorbiti in public) de la vreo gradinita din apropriere. Sau in satul dumneavoastra nu se gaseste asa ceva ?

Fraier esti tu bai praduitor jegos.Si crede-ma ca atunci cand am de-a face cu oameni de caracter si nu cu schije coclite,cum esti tu,vorbesc si civilizat.In cazul tau,dau Cezarului ce-i al Cezarului.Sau prostului ce-i al prostului.
Si nu stiu care-s fraierii,cei care isi construiesc sere si fac ceva pentru ei si pt cei dinjur ori un puturos jegos,comunist imputit,cum esti tu care asteapta sa dea guvernul si intre timp se mai tine de ceva praduiala?
Apoi,doar cu acesti trei clienti ai mei de aici ,am castigat mult mai multi bani decat ai reusit tu sa castigi intraga viata.Eu as zice sa iti bagi un rahat in gura si sa taci ca de prosti e plina lumea.Si daca tot e plina,noi ceilalti chiar nu avem nevoie de confirmarile unora,stim si asa ca existati,fii pe pace.

EU
Pagini: << 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului AGRICULTURA
Mergi la: