back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fondurile europene

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:07

As vrea sa accesez si eu aceste fonduri, sa incep o afacere de turism;
m-am gandit sa construiesc o pensiune turistica(am un teren care se incadreaza
in cerinte, adica are cel putin 1000 mp si nu este in oras).
Stie cineva sa-mi spuna, exact ce am de facut si daca se merita sa-mi cheltui banii si timpul cu proiect si altele care implica depunerea dosarului; prietenii imi spun sa nu mai visez, ca banii aceia nu se dau la toata lumea, ci in anumite conditii, daca ai pe cineva...sau platesti un comision...Nu am pe nimeni si as plati si comision, dar nu stiu, cui?. Oare este adevarat? Trebuie sa beneficiezi de "conditii speciale", ca sa ajungi la bani europeni, pt. a dechide o mica afacere?

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 07:16

Vd c ai rmas sigur i nu a binevoit nimeni s-i rspund. Probabil ntre timp te-ai mai dumirit cum st treaba cu fondurile europene. "Prietenii" care-i spun sa nu mai visezi, ca banii aceia nu se dau la toata lumea, o fac de regul din invindie. Eu am realizat zeci de proiecte - imclusiv 8 pensiuni- care au fost finanate, asta mi este meseria. Nu este uor s accesezi fondurile pentru c trebuie elaborate documentai destul de complexe, obinerea a tot felul de avize i astea cost, dar aa cum am mai spus, pn la urm se obine finanarea.

9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 12:12

uite, asta da, subiect bun! se pare ca fondurile europene sunt destul de usor de obtinut, si eu m-as baga in asa ceva, in afara domeniului meu de activitate. un centru din acesta, pentru accesarea fondurilor, era pe vremuri la Politehnica din Bucuresti....hai sa-ti spun o povestioara amuzanta de acolo...ma dusesem sa depun niste documentatie, in domeniul utilajului petrolier, lucru greu! era acolo o tipa care facuse un studiu pe cresterea morcovilor, si, cand sa-si finalizeze efectiv cercetarea, na! i-o furasera tiganii, noaptea de pe camp! nu stiu cum a descurcat problema, pentru noi cei din afara, era amuzant, dar ea, biata, avea de dat socoteala.
acuma, lucrul serios. intra pe site-ul pncd si ai sa gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie.
dar....cred ca ai nevoie de banii tai la inceput, ca sa demonstrezi ca esti o firma viabila...de-asta nu incep eu

razvan_vastea_2

1 mesaj
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:03

intocmim proiecte finantate din fonduri ue

www.agricons.weebly.com

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 13:36

De la: mihai5_2, la data 2009-05-07 07:16:30Vd c ai rmas sigur i nu a binevoit nimeni s-i rspund. Probabil ntre timp te-ai mai dumirit cum st treaba cu fondurile europene. "Prietenii" care-i spun sa nu mai visezi, ca banii aceia nu se dau la toata lumea, o fac de regul din invindie. Eu am realizat zeci de proiecte - imclusiv 8 pensiuni- care au fost finanate, asta mi este meseria. Nu este uor s accesezi fondurile pentru c trebuie elaborate documentai destul de complexe, obinerea a tot felul de avize i astea cost, dar aa cum am mai spus, pn la urm se obine finanarea.

Ce haios ai fost. Normal ca a ramas singura. Dovada faptului ca pe acest forum majoritatea suntem din cei care se zbat sa supravietuiasca iar fondurile europene sunt pentru alte specimene de oameni. Imi cer scuze dar simt nevoia sa fac o gluma nesimtita, nu ma pot abtine ca in povestea cu fetita care blestema : Sa si le bage-n... poate fac cancer de colon !
Felicitari in schimb pentru cei care intradevar au reusit sa beneficieze cinstit de aceste fonduri europene si le doresc succes !

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:48

De la: mihai5_2, la data 2009-05-07 07:16:30Vd c ai rmas sigur i nu a binevoit nimeni s-i rspund. Probabil ntre timp te-ai mai dumirit cum st treaba cu fondurile europene. "Prietenii" care-i spun sa nu mai visezi, ca banii aceia nu se dau la toata lumea, o fac de regul din invindie. Eu am realizat zeci de proiecte - imclusiv 8 pensiuni- care au fost finanate, asta mi este meseria. Nu este uor s accesezi fondurile pentru c trebuie elaborate documentai destul de complexe, obinerea a tot felul de avize i astea cost, dar aa cum am mai spus, pn la urm se obine finanarea.

La mine este prima data anul acesta cand am demarat elaborarea de documentatii pentru obtinerea de fonduri europene.Din punctul meu de vedere este o prostie sa nu profiti de niste bani care te pot ajuta sa-ti dezvolti firma.Singurul regret este ca statul nu se implica deloc in obtinerea acestor bani iar procesul de intocmire a documentatiilor ramane destul de dificil fiind inca putine firme care sa se ocupe cu profesionalism de aceste lucruri.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:53

De la: super_green_frog, la data 2009-06-30 13:36:13
Ce haios ai fost. Normal ca a ramas singura. Dovada faptului ca pe acest forum majoritatea suntem din cei care se zbat sa supravietuiasca iar fondurile europene sunt pentru alte specimene de oameni. Imi cer scuze dar simt nevoia sa fac o gluma nesimtita, nu ma pot abtine ca in povestea cu fetita care blestema : Sa si le bage-n... poate fac cancer de colon !
Felicitari in schimb pentru cei care intradevar au reusit sa beneficieze cinstit de aceste fonduri europene si le doresc succes !

De aceste fonduri au beneficiat si agricultori ,si mestesugari si multe alte "specimene" de oameni foarte obisnuite.De beneficiat de aceste fonduri la mine unul nu se poate pune problema de a nu beneficia cinstit de ele.Am dreptul la ele,am clar justificate planurile de dezvoltare ale firmei si nici prin cap nu-mi trece sa insel pe cineva nici macar cu un eurocent ci doar sa beneficiez de un drept al meu .

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:18

In cazul tau, din postul citat, sunt valabile doar felicitarile si succesul. Spor la treaba si inca o data felicitari pentru ca stii ce ai de facut. Daca toata lumea si-ar cunoaste drepturile si ar stii ce e de facut, delapidarile si deturnarile de fonduri nu ar mai avea loc, sau ma rog ar avea loc intr-o masura care nu ar afecta major nivelul de trai al celorlalti asa cum se intampla de 20 de ani incoace.Nu e de bun simt sa te intereseze ce fac altii atata timp cat nu te afecteaza direct. La noi in schimb, societatea a fost mult prea afectata de astfel de manarii asa incat ne intereseaza vrand nevrand.

magdabarbu61

1 mesaj
Postat pe: 17 August 2009, ora 23:22

buna,mam apucat si eu si am construit o mini pensiune in mediu ruralcu 3 camere pt inceput, acum fiind in faza de autorizare a pensiunii ma intreb cum as putea accesa fonduri europene pt a moderniza o alta cladire din aceasi curte pt crearea de noi spatii de cazare , astept orice informatie utila

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 13:33

De la: vaneamarin, la data 2009-07-10 11:53:12
De la: super_green_frog, la data 2009-06-30 13:36:13

De aceste fonduri au beneficiat si agricultori ,si mestesugari si multe alte "specimene" de oameni foarte obisnuite.De beneficiat de aceste fonduri la mine unul nu se poate pune problema de a nu beneficia cinstit de ele.Am dreptul la ele,am clar justificate planurile de dezvoltare ale firmei si nici prin cap nu-mi trece sa insel pe cineva nici macar cu un eurocent ci doar sa beneficiez de un drept al meu .

Am luat si eu legatura cu o firma care se ocupa cu accesarea fondurilor europene si mi-a raspuns ca ei incurajeaza afaceri in domeniul agriculturii.....

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 20 August 2009, ora 10:30

de omnia dubitandum
9am105330

6 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 10:35

Nu trebuie sa dai niciun comision! Apeleaza la ADR-UL din zona unde se afla terenul unde vrei sa construiesti pensiunea si ei te vor consilia in legatura cu intocmirea proiectului pas cu pas....Succes!...Neli

Raporteaza abuz de limbaj
9am074377

1 mesaj
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 19:17

As dori sa iau si eu legatura cu Domnul care are cunostinte in domeniu !

ioanaTudor

2 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 14:41

DA, se pot accesa, trebuies indeplinite acele conditii si e ok. desigur e nevoie de timp, de alergatura de bani, de initiativa. Va recomand sa incercati si pentru a infiinta o CIUPERCARIE. Orice s-ar intampla avem nevoie sa ne hranim. Proteina vegetala. Fara risc de boala vacii nebune, gripa aviara, Salmonela si altele. Ciupercile contin proteine, vitamine, saruri minerale, unele specii au si virtuti medicinale, exemplu : Pleurotus sp. sau Lentinus edodes., din cele cunoscute la noi.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 01:48

Nu-mi mai amintesc unde era topic-ul Agricultura. Unde era, la general ?

www.cosultaranesc.ro/

9am041731

3 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 11:57

Ati auzit de firma CEPU din Tg. Mures M-au contactat pentru fonduri . ce stiti despre ei.

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 10:05

De la: 9am041731, la data 2010-03-22 11:57:35Ati auzit de firma CEPU din Tg. Mures M-au contactat pentru fonduri . ce stiti despre ei.

In principiu poti sa vezi ce poate o firma de consultanta doar din discutiile cu ei.Nu stiu cat te pricepi si pentru ce vrei sa accesezi fonduri europene.Intamplator sunt in TG Mures si ma cam pricep pt ca si eu am accesat fonduri europene.Daca vrei sa te ajut cu ceva,gasesti numerele mele de telefon pe site.Daca nu ai nevoie de ajutor,iti urez succes!

WWW.SERATA.RO

EU
elena_m

1 mesaj
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 16:09

Pe www.finantare.ro sunt postate ultimele informatii din domeniul fondurilor europene. Succes!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 00:17

| Varianta pentru tiparire a topicului Fondurile europene
Mergi la: