back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Verificati-va cunostintele de cultura generala

Pagini: << 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 12:11

Gata, ficior Negru'! Timpul ti-o expirat! Hai noroc si sanatate! Baga motorina in rezervor si intinde-o!

Have a nice day!

www.youtube.com/watch?v=W-NiJ9K4QKM

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 12:15

De la: Daphne, la data 2014-04-10 12:08:22Of course! Ia loc, ia o gura de apa si povesteste-ne despre viata ta! Ultima fapta buna ce o facusi matale, de exemplu!

Cuuuuuum? Nu suporti sa faci ceva bun? Nooooo, ce baiat rau, bad, bad, boy, Micule!

Moaaaama ce m-am mai ras! Cu glume din astea te agatau pe tine in fata la caminul cultural din satul tau in timp ce spargeai seminte si dadeai din fund pe ritmuri de manele?

Ieftine! Dar te inteleg, asta iti este nivelul si unde Dumnezeu nu da, nici nu cere...

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 12:33

De la: Daphne, la data 2014-04-09 12:03:23
De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-09 10:39:00la toate intrebarile de mai sus raspunsul meu este E...sper totusi ca nu astepti un raspuns final....

Sa vad care ar fi raspunsul tau E la fiecare dintre intrebarile mele.
Ma instalez cu o cafea si ma apuc de o rocada cu destinul. Ce zici? Mi te alaturi?

Dar mai inainte, vreau fiecare varianta E de la tine!

Am vrut sa dau viata acestui topic si sa il deschid tuturor mintilor libere. Nu preconizasem sa nu am parte de sustinere....

sa inteleg ca-mi reprosezi ceva....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 12:43

Cum se numeste un monument inalt, de obicei dintr-un singur bloc de piatra, care se ingusteaza catre varf ?
A: obelisc

B: obsidian
C: odalisca

D: odeon

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:30

A SE RADE......Te-ai mai ras, Negrule? Pe cap sau pe creier?

Reflecta putin singur, 100 in 1!

RÁDE, rad, vb. III. 1. Tranz. și refl. A(-și) tãia cu briciul sau cu mașina de ras pãrul, barba ori mustãțile de la rãdãcinã; a (se) bãrbieri. ♦ Expr. (Tranz.; fam.; ir.) A rade pe cineva fãrã sãpun = a critica aspru pe cineva. (Fam.) Sã-mi razi (sau sã-mi radeți) mustața, se spune pentru a arãta cã ești foarte sigur de cele ce afirmi. ♦ Tranz. A curãța pãrul de pe pielea unui animal sau solzii de pe un pește. 2. Tranz. A rãzui, a înlãtura un strat subțire de deasupra unui lucru. ♦ A șterge, a îndepãrta, a elimina (cu guma, cu un briceag, cu lama etc.) ceva scris. ♦ A da pe râzãtoare pentru a mãrunți. 3. Tranz. Fig. A distruge, a nimici, a șterge de pe fața pãmântului. ◊ Expr. (Fam.) A rade cuiva o palmã = a da cuiva o palmã. [Perf. s. rãsei, part. ras] — Lat. radere.
Sursa: DEX '09 (2009) | Adãugatã de blaurb | Semnaleazã o greșealã | Permalink
RÁDE, rad, vb. III. 1. Tranz. și refl. A(-și) tãia cu briciul sau cu mașina de ras pãrul, barba sau mustãțile de la rãdãcinã; a (se) bãrbieri. ◊ Expr. (Tranz.; fam.; ir.) A rade pe cineva fãrã sãpun = a critica aspru pe cineva. (Fam.) Sã-mi razi (sau sã-mi radeți) mustața, se spune pentru a arãta cã ești foarte sigur de cele ce afirmi. ♦ Tranz. A curãța pãrul de pe pielea unui animal sau solzii de pe un pește. 2. Tranz. A rãzui, a înlãtura un strat subțire de deasupra unui lucru. ♦ A șterge, a îndepãrta, a elimina (cu guma, cu un briceag, cu lama etc.) ceva scris. ♦ A da pe rãzãtoare pentru a mãrunți. 3. Tranz. Fig. A distruge, a nimici, a șterge de pe fața pãmântului. ◊ Expr. (Fam.) A rade cuiva o palmã = a da cuiva o palmã. [Perf. s. rãsei, part. ras] – Lat. radere.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adãugatã de nicksson | Semnaleazã o greșealã | Permalink
ráde (a ~) vb., ind. prez. 1 sg. și 3 pl. rad, 1 pl. rádem, perf. s. 1 sg. rãséi, 1 pl. ráserãm; conj. prez. 3 sã rádã; ger. rãzấnd; part. ras
Sursa: DOOM 2 (2005) | Adãugatã de raduborza | Semnaleazã o greșealã | Permalink
RÁDE vb. 1. a (se) bãrbieri. (Și-a ~ mustața.) 2. v. rãzui. 3. v. distruge.
Sursa: Sinonime (2002) | Adãugatã de siveco | Semnaleazã o greșealã | Permalink
RÁDE vb. v. reteza, tãia.
A RÁDE rad tranz. 1) (pãr, barbã, mustați) A tãia de la rãdãcinã, înlãturând complet (cu briciul sau cu mașina de bãrbierit); a bãrbieri. 2) (persoane) A lipsi de pãr cu ajutorul briciului. ◊ ~ (pe cineva) fãrã sãpun a critica foarte aspru. ~ o mamã de bãtaie a bate zdravãn. ~ o palmã a da o palmã (cu putere). 3) (animale sacrificate) A curãța de elementele necomestibile (pãr, solzi, murdãrie etc.). 4) (unele straturi subțiri) A despãrți de unde este prins (cu o unealtã tãioasã). 5) (legume) A curãța de coajã. 6) A da prin rãzãtoare; a rãzui. 7) fig. A face sã nu mai existe; a șterge (de pe fața pãmântului); a distruge; a prãpãdi; a nimici. 8) fig. (persoane, de obicei la jocul de cãrți) A face sã piardã toți banii. 9) rar (despre pãsãri în zbor, proiectile lansate etc.) A atinge ușor la suprafațã (apa, pãmântul). /

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:31

De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-10 12:33:46
De la: Daphne, la data 2014-04-09 12:03:23
De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-09 10:39:00la toate intrebarile de mai sus raspunsul meu este E...sper totusi ca nu astepti un raspuns final....

Sa vad care ar fi raspunsul tau E la fiecare dintre intrebarile mele.
Ma instalez cu o cafea si ma apuc de o rocada cu destinul. Ce zici? Mi te alaturi?

Dar mai inainte, vreau fiecare varianta E de la tine!

Am vrut sa dau viata acestui topic si sa il deschid tuturor mintilor libere. Nu preconizasem sa nu am parte de sustinere....

sa inteleg ca-mi reprosezi ceva....???

Absolut nimic!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:32

Sa termin ceea ce incepusem. Apoi va las cu bine!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:33

De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:04:24POL
a.Moneda veche (de aur) care a circulat in tara noastra
b.Jumatate dintr-un intreg
c.Punct al magnetului
d.Parte componenta a unei masini electrice

?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:35

De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:06:16CIUFUT:
a.1075
b.Daphné
c.Musetel
d.Hakon

?

Nu va deranjati, toate cele 4variante de raspuns sunt corecte. Mica, dar egala!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:36

De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:08:31NEPOLITICOS:
a.Persoana fara aparteneta politica
b.Mojic
c.Mitocan
d.Nerespectuos

?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:37

De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:10:58FLEXA:
a.A taia cu flexul
b.A indoi
c.Pozitie sexuala (vezi Kamasutra!)
d.Harta ciufutului ratacit in oaza

?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:38

De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:13:11TRANSPARENT:
a.Diafan
b.Vaporos
c.Clar
d.Explicit

?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:39

De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:17:14INJURATURA:
a.Sudalma
b.Modalitate de a codifica sentimentele proprii
c.Opozitie
d.Lipsa de argumente

?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:40

De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:21:23IUBIRE:
a.Atasament sufletesc (simpatie, prietenie, afectiune)
b.A iubi
c.Amor
d.Dragoste

?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:45

De la: Daphne, la data 2014-04-10 13:30:46A SE RADE......Te-ai mai ras, Negrule? Pe cap sau pe creier?

Reflecta putin singur, 100 in 1!

RÁDE, rad, vb. III. 1. Tranz. și refl. A(-și) tãia cu briciul sau cu mașina de ras pãrul, barba ori mustãțile de la rãdãcinã; a (se) bãrbieri. ♦ Expr. (Tranz.; fam.; ir.) A rade pe cineva fãrã sãpun = a critica aspru pe cineva. (Fam.) Sã-mi razi (sau sã-mi radeți) mustața, se spune pentru a arãta cã ești foarte sigur de cele ce afirmi. ♦ Tranz. A curãța pãrul de pe pielea unui animal sau solzii de pe un pește. 2. Tranz. A rãzui, a înlãtura un strat subțire de deasupra unui lucru. ♦ A șterge, a îndepãrta, a elimina (cu guma, cu un briceag, cu lama etc.) ceva scris. ♦ A da pe râzãtoare pentru a mãrunți. 3. Tranz. Fig. A distruge, a nimici, a șterge de pe fața pãmântului. ◊ Expr. (Fam.) A rade cuiva o palmã = a da cuiva o palmã. [Perf. s. rãsei, part. ras] — Lat. radere.
RÁDE, rad, vb. III. 1. Tranz. și refl. A(-și) tãia cu briciul sau cu mașina de ras pãrul, barba sau mustãțile de la rãdãcinã; a (se) bãrbieri. ◊ Expr. (Tranz.; fam.; ir.) A rade pe cineva fãrã sãpun = a critica aspru pe cineva. (Fam.) Sã-mi razi (sau sã-mi radeți) mustața, se spune pentru a arãta cã ești foarte sigur de cele ce afirmi. ♦ Tranz. A curãța pãrul de pe pielea unui animal sau solzii de pe un pește. 2. Tranz. A rãzui, a înlãtura un strat subțire de deasupra unui lucru. ♦ A șterge, a îndepãrta, a elimina (cu guma, cu un briceag, cu lama etc.) ceva scris. ♦ A da pe rãzãtoare pentru a mãrunți. 3. Tranz. Fig. A distruge, a nimici, a șterge de pe fața pãmântului. ◊ Expr. (Fam.) A rade cuiva o palmã = a da cuiva o palmã. [Perf. s. rãsei, part. ras] – Lat. radere.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adãugatã de nicksson | Semnaleazã o greșealã | Permalink
ráde (a ~) vb., ind. prez. 1 sg. și 3 pl. rad, 1 pl. rádem, perf. s. 1 sg. rãséi, 1 pl. ráserãm; conj. prez. 3 sã rádã; ger. rãzấnd; part. ras
Sursa: DOOM 2 (2005) | Adãugatã de raduborza | Semnaleazã o greșealã | Permalink
RÁDE vb. 1. a (se) bãrbieri. (Și-a ~ mustața.) 2. v. rãzui. 3. v. distruge.
RÁDE vb. v. reteza, tãia.
A RÁDE rad tranz. 1) (pãr, barbã, mustați) A tãia de la rãdãcinã, înlãturând complet (cu briciul sau cu mașina de bãrbierit); a bãrbieri. 2) (persoane) A lipsi de pãr cu ajutorul briciului. ◊ ~ (pe cineva) fãrã sãpun a critica foarte aspru. ~ o mamã de bãtaie a bate zdravãn. ~ o palmã a da o palmã (cu putere). 3) (animale sacrificate) A curãța de elementele necomestibile (pãr, solzi, murdãrie etc.). 4) (unele straturi subțiri) A despãrți de unde este prins (cu o unealtã tãioasã). 5) (legume) A curãța de coajã. 6) A da prin rãzãtoare; a rãzui. 7) fig. A face sã nu mai existe; a șterge (de pe fața pãmântului); a distruge; a prãpãdi; a nimici. 8) fig. (persoane, de obicei la jocul de cãrți) A face sã piardã toți banii. 9) rar (despre pãsãri în zbor, proiectile lansate etc.) A atinge ușor la suprafațã (apa, pãmântul). /

"Nu te mai ridea", ca d'aia ti-am spus eu sa nu mai asculti manele, ca uite in ce hal te-au adus!

RÂDE, râd, vb. III. Intranz. 1. A-și manifesta veselia sau satisfacția printr-o mișcare caracteristicã a feței și a gurii, scoțând în același timp sunete specifice, succesive și nearticulate. ◊ Expr. A râde (sau, rar a-și râde) în barbã (sau pe sub mustațã) = a râde reținut, pe ascuns. (Rar) A râde galben = a râde fals, silit (prefãcându-se cã se bucurã). A râde (cuiva) în nas (sau în fațã, în obraz) = a sfida pe cineva; a-și bate joc de cineva care este de fațã. 2. A se distra; a se amuza, a face haz de ceva. ♦ A fi mulțumit, vesel, fericit; a se bucura. ♦ (Cu determinãri în dativ sau introduse prin prep. „la”) A arãta cuiva simpatie, surâzându-i. ♦ (Despre soartã, noroc) A-i fi cuiva favorabil, prielnic. 3. A-și bate joc de cineva sau de ceva; a face haz, a se amuza pe socoteala cuiva sau a ceva; a lua în râs. ◊ Expr. Râd (sau ar râde) și câinii (sau și curcile, ciorile) de cineva, se zice despre cineva care s-a fãcut de rușine, s-a compromis. ♦ A nu ține seama de ceva; a nesocoti, a desconsidera, a disprețui. — Lat. ridere.
RẤDE, râd, vb. III. Intranz. 1. A-și manifesta veselia sau satisfacția printr-o mișcare caracteristicã a feței și a gurii, scoțând în același timp sunete specifice, succesive și nearticulate. ◊ Expr. A râde (sau, rar a-și râde) în barbã (sau pe sub mustațã) = a râde reținut, pe ascuns. (Rar) A râde galben = a râde fals, silit (prefãcându-se cã se bucurã). A râde (cuiva) în nas (sau în fațã, în obraz) = a sfida pe cineva; a-și bate joc de cineva care este de fațã. 2. A se distra; a se amuza, a face haz de ceva. ♦ A fi mulțumit, vesel, fericit; a se bucura. ♦ (Cu determinãri în dativ sau introduse prin prep. „la”) A arãta cuiva simpatie, surâzându-i. ♦ (Despre soartã, noroc) A-i fi cuiva favorabil, prielnic. 3. A-și bate joc de cineva sau de ceva; a face haz, a se amuza pe socoteala cuiva sau a ceva; a lua în râs. ◊ Expr. Râd (sau ar râde) și câinii (sau și curcile, ciorile) de cineva, se zice despre cineva care s-a fãcut de rușine, s-a compromis. ♦ A nu ține seama de ceva; a nesocoti, a desconsidera, a disprețui. – Lat. ridere.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adãugatã de dante | Semnaleazã o greșealã | Permalink
rấde (a ~) vb., ind. prez. 1 sg. și 3 pl. râd, 1 pl. rấdem, perf. s. 1 sg. râséi, 1 pl. rấserãm; conj. prez. 3 sã rấdã; ger. râzấnd; part. râs
RÂDE vb. 1. a se amuza, a se desfãta, a se dispune, a se distra, a se înveseli, a petrece, a se veseli, (înv.) a se distrage, a se eglendisi, a libovi. (Beau și ~.) 2. (prin Ban.) a(-și) târtãi, (înv.) a(-și) mãdãri, a(-și) rânji. (De ce ~ de el?)
A râde ≠ a plânge
Sursa: Antonime (2002) | Adãugatã de siveco | Semnaleazã o greșealã | Permalink
A RÂDE râd intranz. 1) A-și exprima buna dispoziție prin râs. ~ cu poftã. ◊ ~ în barbã (sau pe sub mustațã) a râde abia observat. ~ în pumni a râde pe ascuns. ~ cu hohote (sau cu lacrimi) a râde foarte tare. A-i ~ cuiva inima a simți o mare bucurie. A-i ~ cuiva norocul (sau soarta) a i se deschide cuiva o perspectivã luminoasã, promițãtoare. 2) A-și bate joc (de cineva sau de ceva). ◊ ~ cuiva în nas (sau în fațã, în obraz) a sfida fãțiș pe cineva. Râde hârb de oalã spartã (sau râde ruptul de cârpit) se spune despre cineva, care criticã pe altul pentru un cusur, pe care îl are el însuși. Râd și câinii (sau ciorile, curcile etc.) de cineva se spune despre cineva care a ajuns de râsul tuturor. ~ de cineva (sau de ceva) a lua în râs pe cineva (sau ceva). /

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:57

Negrule! A SE RÂDE? Nu zau?

Iti mai si sustii ineptiile gramaticale, afonule! Hai, du-te la pescuit! Poate o pescuiesti pe Pamela Anderson si ne lasi in pace!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 15:08

De la: Daphne, la data 2014-04-10 13:33:53
De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:04:24POL
a.Moneda veche (de aur) care a circulat in tara noastra
b.Jumatate dintr-un intreg
c.Punct al magnetului
d.Parte componenta a unei masini electrice

?

??

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 15:09

De la: Daphne, la data 2014-04-10 13:36:07
De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:08:31NEPOLITICOS:
a.Persoana fara aparteneta politica
b.Mojic
c.Mitocan
d.Nerespectuos

?

??

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 15:10

De la: Daphne, la data 2014-04-10 13:37:07
De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:10:58FLEXA:
a.A taia cu flexul
b.A indoi
c.Pozitie sexuala (vezi Kamasutra!)
d.Harta ciufutului ratacit in oaza

?

??

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 15:11

De la: Daphne, la data 2014-04-10 13:38:08
De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:13:11TRANSPARENT:
a.Diafan
b.Vaporos
c.Clar
d.Explicit

?

????

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 15:12

De la: Daphne, la data 2014-04-10 13:39:06
De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:17:14INJURATURA:
a.Sudalma
b.Modalitate de a codifica sentimentele proprii
c.Opozitie
d.Lipsa de argumente

?

Asta e cea mai grea, stiu!

?????????????

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 15:13

De la: Daphne, la data 2014-04-10 13:40:35
De la: Daphne, la data 2014-04-08 20:21:23IUBIRE:
a.Atasament sufletesc (simpatie, prietenie, afectiune)
b.A iubi
c.Amor
d.Dragoste

?

Alo?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 15:18

De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-10 12:43:06Cum se numeste un monument inalt, de obicei dintr-un singur bloc de piatra, care se ingusteaza catre varf ?
A: obelisc

B: obsidian
C: odalisca

D: odeon

Obla di, obla da? E oabla treaba!

www.youtube.com/watch?v=MMNAolSPrzA

Minutul 0:52 ma ilustreaza perfect! Caut...obelics....obelix....o beli....bely dancer!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 16:11

De la: Daphne, la data 2014-04-10 13:57:34Negrule! A SE RÂDE? Nu zau?

Iti mai si sustii ineptiile gramaticale, afonule! Hai, du-te la pescuit! Poate o pescuiesti pe Pamela Anderson si ne lasi in pace!

Bai nene dar te-ai facut tuta rau in ultimul timp...Pai de ce am pus ghilimele? Tocmai pentru ca am citat in limba ta, a manelistilor!

Ocoleste intersectiile alea semaforizate, ca ai luat-o rau pe aratura!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 16:28

De la: Black_Friday_, la data 2014-04-10 12:15:24
De la: Daphne, la data 2014-04-10 12:08:22Of course! Ia loc, ia o gura de apa si povesteste-ne despre viata ta! Ultima fapta buna ce o facusi matale, de exemplu!

Cuuuuuum? Nu suporti sa faci ceva bun? Nooooo, ce baiat rau, bad, bad, boy, Micule!

Moaaaama ce m-am mai ras! Cu glume din astea te agatau pe tine in fata la caminul cultural din satul tau in timp ce spargeai seminte si dadeai din fund pe ritmuri de manele?

Ieftine! Dar te inteleg, asta iti este nivelul si unde Dumnezeu nu da, nici nu cere...

Ghilimelele? In mintea ta, Negru'!

''M-am facut, mama, Black Friday
Sa moara toti dracii de spaima, mey!
Las' ca maine o fi mai bine
C-oi muri io de rusine!
Ridiculizandu-ma la maxim,
Pamelele la mine vin! ''

Dedicatie pentru tine, ca-mi esti simpatic, Muc cel mic!

Blacksu' ia dexu' ca mostenire de la fetitza si ....lasa, lasa, nu imi multumi, e cadou, benevol!

Baga dex pana ma intorc!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 16:35

moaaama, ce de cultura !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 16:37

De la: gabigabi2, la data 2014-04-10 16:35:09 moaaama, ce de cultura !

Manelista e specialista in cultura semintelor. De floare si de bostan....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 16:45

cu sare?
ca daca nu, trec pe alune, fistic si migdale !
nucile le pastrez ptr. cozonacul "rozecrantz " , dupa reteta data de tine !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 09:17

De la: gabigabi2, la data 2014-04-10 16:35:09 moaaama, ce de cultura !

iti place...este....???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 09:18

Ce fac majoritatea albinelor dupa ce inteapa ?
A: mor

B: se bucura
C: plang

D: isi cer scuze

Pagini: << 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului verificati-va cunostintele de cultura generala
Mergi la: