Info
x
Coruptia...generalizata
|
ariadna_personal 9 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 18:34
Cat ma pricep eu, cred ca am gresit amplasamentul...de fapt, am o solutie pt coruptie...dar, sunt sadic si extremist! Cenzurati-ma! Propun sa ii silim pe cei care au atributii, sarcini, fisa postului, etc, sa-i silim prin maldare de cereri ( la una, doua nu raspund serios), sa-i silim sa isi castige banii pe care noi, cu generozitate, sau din prostie ii platim, renuntand la "un pic mai bine pentru noi", sa-i silim sa cerceteze, sa ancheteze, sa controleze, sa verifice- in prezenta noastra-daca asa vrem, ceea ce noi sesizam, reclamam. Eu stiu de ce, am in fata o plangere penala de acum 2 ani, cu nup, ceea ce sesizam atunci este valabil si acum! E vorba doar de un nenorocit de administrator de bloc, dar daca ar fi altcineva, ALTCINEVA, Acum fac alta, intre timp consecintele asupra vietii mele s-au agravat, el/ei sunt linistiti, au furat banutul vaduvei fara jena, cu concursul autoritatilor care aveau si atributii si sarcini... Nu mai deschid si cutia Pandorei (Justitia). Faceti petitii, eu semnez daca imi demonstrati ca aveti dreptate. Eu nu am ochii legati! Va asigur ca orice plangere se "cerceteaza" in birou, nu avem inspectori, nu exista teren, etc. Chemi contravenientul/infractorul- la tine in birou si vezi ce zice si ce poate...dar, nu ai voie sa iei legatura cu reclamantul! Mi s-a spus prin telefon (ITM).
Raporteaza abuz de limbaj |