Info
x
Vom trai din ce in ce mai bine!
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 00:49
De la: Dorinel, la data 2009-10-02 00:04:31 nice photo! de la naftalina...but very good photo!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 23:58
Bineinteles ca vom trai din ce in ce mai bine...cel mai bine traiesc aia din jungla. Intind mina dupa banana...si gasesc tot ce le trebuie...instant. Si fara haine pe ei.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 01:09
basescu se jura ca nu mai fura,da' nici prostanacu' nu se lasa-vanghelie il garanteaza,cica nu va fura mai mult decat va fi necesar
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 06:37
CRACIUN FERICIT SI LUMINOS !
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 15:42
CIUCIU DRAGUL MEU!!!!!!! PREGATESTE-TE MAI BINE DE SOMAJ FRATE FLORINE, SI IN ACEASTA PERIOADA CAUTA-TI UN CONTRACT BUN PENTRU UN JOB IN STRAINATATE, SAU DACA TI-AI REZERVAT UN LOC CALDUT PRIN PD-L ATUNCI SORRY, SIGUR CA TU VEI TRAI DIN CE IN CE MAI BINE!!!! FII PRAGMATIC SI RECUNOASTE CA ROMANII DIN RO SUNT PE CALE SA MOARA DE FOAME SI DEZAMAGIRI......
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 11:28
Nici de termoficare nu vom mai avea nevoie. .....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:10
Dupa o lunga perioada de bajbaieli,liderii politici au inteles ce obligatii au fata de natiunea romana.Au inteles ca a conduce o natiune inseamna,in primul rand,sa-i organizezi si sa-i conduci gospodareste economia si sa-i dezvolti stiintele creatoare de valori materiale si culturale.Cu aceste stiinte vor fi inarmati de acum incolo creatorii,producatorii,prestatorii de servicii,comerciantii si instructorii generatiilor viitoare,precum si persoanele care mentin ordinea prin justitie si organe de lupta impotriva infractorilor[urmeaza aplauze frenetice,toata sala-i in picioare,aclamandu-si conducatorii]. Multi cetateni romani au apreciat iesirea din tacere a domnului si mult iubitului nostru presedinte Traian Basescu pt.urmatoarele fapte si atitudini,demne de toata lauda si stima noastra,a simplilor cetateni votanti[cu ochii inchisi]:impulsionarea activitatii de combatere a coruptiei si infractionalitatii,in special prin mareata renumire in functie a domnului Daniel Morar la conducerea D.N.A.,precum si impulsionarea activitatii celorlalte organe cu atributii in acest domeniu,starpirea infractorilor din inalta societate si chiar din propriul anturaj.Alaturi de iubitul nostru presedinte,domnul Emil Boc,apreciatul nostru premier,abordeaza probleme economice si sociale presante:starpirea infractorilor din cadrul partidului pe care cu onoare si cinste il conduce[P.D.L.],urmareste cresterea eficientei economice,limitarea cheltuirii banului public,ridicarea nivelului de trai,reducerea fiscalitatii si alte masuri bune pt.propasirea neamului romanesc si inaintarea lui in zbor spre culmi marete de progres si civilizatie.[urmeaza indelungi aplauze,tot poporul este in delir].Ce urmeaza?Asta va rog sa-mi spuneti dumneavoastra si s-auzim numai de bine!
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 16:48
Ia cititi ce inseamna oportunismul politic si cum cu sprijinul psd,pnl si pd-l ajunge un tigan din plutonier major , general !!! In ce tara traim ...
www.jurnalul.ro/stire-observator/teodor-melescanu-binefacatorul-...
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
|
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 17:00
vorbele spuse de cei doi lideri marcanti ai natiunii romane sunt frumoase si dau romanilor sperante de viata mai buna,de justitie sociala,de revenire la o viata normala.Ca om de buna credinta,sunt sigur ca promisiunile celor doi conducatori principali ai natiunii romane,vor fi materializate intr-un plan de masuri concrete,economico-sociale,culturale,stiintifice si de impunere a justitiei,urmand ca planul sa fie aplicat cu tenacitate,folosind forta creatoare a romanilor,concomitent cu eliminarea din viata publica a infractorilor cocotati in functii statale ori in pozitii economice privilegiate.Cei doi lideri ai natiunii noastre sunt constienti ca functiile in care lucreaza nu le-au picat din cer,ci le-au fost oferite drept recompensa pt.meritele lor de natiunea-patron,care-i sprijina si-i plateste pe masura pt.inteligenta si curajul de care dau dovada in deciziile pe care le iau,conducand poporul intr-o directie normala si cat mai buna.
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:32
Scula�i, voi oropsi�i ai vie�ii,
Voi, os�ndi�i la foame, sus! S� fiarb�-n inimi r�zvr�tirea, S�-nceap� al lumii vechi apus! Sf�r�i�i odat� cu trecutul negru, Scula�i, popor de os�ndi�i! Azi nu s�nte�i nimic �n lume, Lupta�i ca totul voi s� fi�i! Hai la lupta cea mare, Rob cu rob s� ne unim, Interna�ionala Prin noi s-o f�urim! Scula�i, nu-i nici o m�ntuire �n regi, ciocoi sau dumnezei! Unire, muncitori, unire, �i lumea va sc�pa de ei! Prea mult ne-au despuiat t�lharii Ce-n lume, lux, desfr�u se scald: S� ne unim to�i proletarii, S� batem fierul c�t e cald! Hai la lupta cea mare, Rob cu rob s� ne unim, Interna�ionala Prin noi s-o f�urim! ��rani �i muncitori, noi s�ntem Partidul, mare muncitor! P�m�ntul este-al celor harnici, Cei lene�i plece unde vor! C�nd vulturi lacomi, corbi de prad�, N-or mai pluti nori negri-n v�nt, Pe cer luci-va-ntotdeauna Al �nfr��irii soare sf�nt. Hai la lupta cea mare, Rob cu rob s� ne unim, Interna�ionala Prin noi s-o f�urïm! Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:32
LA MULTI ANI !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 04:13
LA MULTI ANI !!!
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 10:06
De la: nastasemihail, la data 2010-01-10 04:13:08LA MULTI ANI !!! LA MULTI ANI! E FRUMOS SA NE GANDIM CA VOM TRAI BINE, DAR EVIDENTA, REALITATEA CARE NE INCONJURA ARATA CA DIMPOTRIVA VOM TRAI DIN CE IN CE MAI RAU. IAR EU SUNT UN OM OPTIMIST!!!!! SINCER MI-E TEAMA CA NOI POPORUL ROMAN NE VOM STINGE INCET DIN CAUZA LIPSURILOR. SRI-STI SI STS-ISTI DACA CITITI INFORMATI CORECT PE SEFI: POPORUL ROMAN SE STINGE DE FOAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 17:25
Personajele cheie ale afacerilor israeliene �n Rom�nia
Mark Meyer Evreu american de origine rom�n� (?), pre�edinte al firmei de avocatur� (evreiasc�) de pe Wall Street (New York), Herzfeld & Rubin, firm� care s-a ocupat, printre altele, de banca rom�neasc� Dacia Felix �i care desf�oar� o activitate sus�inut� �n Rom�nia. Site-ul de internet al firmei Herzfeld & Rubin o prezenta p�n� recent pe sora primului ministru Adrian N�stase, Dana Barb, ca pe o "redutabil� economist�" ce face parte din r�ndurile staff-ului firmei, ca directoare. (A se vedea despre preluarea for�at� de c�tre israelieni a b�ncii Dacia Felix-Eurom, capitolul B�ncile Rom�ne�ti, �int� israclit�.) Mark Meyer, fiind �i unul dintre cei doi evrei americani care monitorizeaz� �i dirijeaz� Rom�nia de la cel mai �nalt nivel, s-a ocupat de organizarea vizitei �n S.U.A. a pre�edintelui Ion Iliescu �n anul 2001. A func�ionat la Palatul Cotroceni, pe l�ng� pre�edintele Emil Constantinescu drept consilier, �ntr-o perioad� c�nd pre�edin�ia Rom�niei era cople�it� de evrei. �efa consilierilor preziden�iali era evreica Zoe Petre, iar u�a palatului preziden�ial era permanent deschis� evreilor Tom Lanto� �i Alfred Moses. Chiar despre Emil Constantinescu, originar din Basarabia, �n "Jurnalul" Ronei Hartner (presupusa amant� evreic� a pre�edintelui) s-a scris c� tat�l s�u, care l-a abandonat �mpreun� cu mama sa, era un evreu rus be�ivan. C�nd a contrazis punctual con�inutul pseudo-Jurnalului Hartner, Constantinescu, �n mod ciudat, nu a contrazis �i acest aspect. Mark Meyer a continuat s� fie consilier preziden�ial �i pe l�ng� pre�edintele Ion lliescu. De fapt, Meyer s-a ocupat de Rom�nia de pe vremea lui Ceau�escu, iar �n anii din urm� a condus a�a-zisa Camer� de Comer� Rom�no-American�, care este ceva �ntre agen�ie sub acoperire a C.I.A. pentru promovarea intereselor evreilor americani �i interfa�� a afacerilor S.U.A. �n Rom�nia. Organiza�ia este creat� la Bucure�ti din 1993, chiar cu sprijinul lui Ion Iliescu �i, al�turi de Meyer, ea �l are la conducere pe evreul Elias Wexler, originar tot din Rom�nia, acela�i care de�ine postul de televiziune din New York, Romanian Voice �i care, pl�tit tot de rom�ni, retransmite programe ale Televiziunii Rom�ne, beneficiind de un contract extrem de benefic semnat cu TVR-ul �nc� din al doilea mandat de pre�edinte al lui Ion Iliescu. Pentru a da culoare vizitei din anul 2001 a pre�edintelui Iliescu �n S.U.A., Mark Meyer s-a g�ndit s� �i organizeze acestuia o festivitate de premiere, �i neav�nd altceva mai la �ndem�n�, a scos din p�l�rie medalia Distinguished Leadership Award conferit� de... Camera de Comer� Rom�no-American�, adic� de el �nsu�i. De fapt, Meyer a fost maestru de ceremonii al �ntregii vizite oficiale �n Statele Unite ale Americii. Evenimentul premierii lui Ion Iliescu s-a petrecut la 20 septembrie 2001 printr-un dineu festiv la hotelul newyorkez New York Palace, eveniment prezidat de cei trei evrei: Mark Meyer, Herbert Rubin �i Elias Wexler, "ca recunoa�tere pentru cei 11 ani de conducere excep�ional� pe plan politic �i dezvoltare economic� a Rom�niei". Organizarea dineului a fost aproape exclusiv evreiasc�: Mark Meyer, ex-ambasadorul Alfred Moses, Meir Rosenne, Herbert Rubin, Armand Scala, Richard Schifter, Rabbi Arthur Schneier, Elias Wexler etc. Iat� cum relata faptele cotidianul Rom�nia Liber� din 5.11.2001: "Scandalul premierii lui Ion Iliescu de c�tre Camera de Comer� Rom�no-American� continu�. Culmea absurdului: Ion Iliescu este premiat de c�tre chiar consilierul s�u, Mark Meyer... S-a stabilit data chiolhanului de la New York �n cinstea lui Iliescu. Lui Mark Meyer i s-au c�utat r�d�cini rom�ne�ti pentru a fi pus de regimul Iliescu �n fruntea comunit��ii rom�ne�ti din Statele Unite. Comunitatea rom�neasc� s-a unit �mpotriva lui Ion Iliescu. Pentru chiolhanul �n cinstea lui Ion Iliescu, Mark Meyer str�nge mari sume de bani. �i-a g�sit �i sponsori. Dou� companii au sponsorizat cu c�te 25.000 de dolari reuniunea, iar pre�urile pentru invita�i sunt �mp�r�ite �n func�ie de locul �n sal�. La orice restaurant de clas� din Manhattan, un tac�m cost� cca. 150 de dolari. Organizatorii se aleg �i cu un important profit, c�ci numai din sponsoriz�rile celor dou� companii, la o participare de 100 de persoane, r�m�ne un beneficiu de 10.000 de dolari. Iar dac� mai calcul�m �i costul unui tac�m, �n medie 250 de dolari (cei care stau la mas� mai aproape de Iliescu pl�tesc mai mult), reiese c� afacerea Premiu pentru Iliescu este chiar profitabil�." Un mic "ghi�eft", am ad�uga noi, pe l�ng� marile afaceri ce le deruleaz� Meyer cu Rom�nia, �n favoarea coreligionarilor sau cosangvinilor s�i. Toat� mascarada acestei vizite aranjate de evrei pentru Iliescu a st�rnit vii proteste din partea comunit��ii rom�no-americane la New-York, �ndeosebi din partea lui Marius Badea, editorul celui mai r�sp�ndit ziar rom�nesc din California, Meridianul Rom�nesc. F�c�nd parte din staff-ul electoral al pre�edintelui S.U.A., George Jr. Bush, Marius Badea s-a adresat secretarului de stat Colin Power �i mai multor congresmani americani protest�nd asupra felului �n care i se construie�te ne�ncetat lui Ion Iliescu o fals� imagine pozitiv� la Washington de c�tre acelea�i persoane neavenite din anturajul sau, precum Alfred Moses, care i-a mai organizat �n 2000 lui Iliescu o vizit� �n S.U.A., �i care, ca ambasador al Statelor Unite la Bucure�ti, a colaborat activ cu regimurile Ceau�escu �i Iliescu. �n treac�t fie spus, Alfred Moses a �tiut, de fapt, s� �i foloseasc� pozi�ia pentru a favoriza afacerile evreilor �n Rom�nia. �ns�i conducerea Organiza�iei Comunit��ii Rom�no-Americane (CORA) este acaparat� �n bun� m�sur� de evreii originari din Rom�nia, de�i arhiepiscopul Nathaniel o reprezint� oficial. Cit�m din scrisoarea lui Marius Badea c�tre arhiepiscop: "Cu mare m�ndrie, rom�nii americani au citit scrisoarea dumneavoastr� de protest �mpotriva acestui eveniment [decernarea distinc�iei din partea lui Mark Meyer c�tre Ion Iliescu], care a fost publicat� �n ziarul nostru. Din p�cate, cu aceast� ocazie, a ie�it la iveal� o mare problem� �n cadrul organiza�iei rom�no-americane, CORA, organiza�ie pe care, cu mare onoare, o conduce�i ca chairman. Ac�iunea Camerei de Comer� Rom�no-Americane a fost organizat� de domnii Mark Meyer, chairman al acesteia, �i Armand Scala, vicepre�edinte al acesteia, �n acela�i timp, dl. Armand Scala este pre�edinte CORA, iar dl. Mark Meyer este vicepre�edinte CORA. Prezen�a domnilor Armand Scala �i Mark Meyer �n conducerea a doua organiza�ii fundamental diferite �i atitudinea d�n�ilor fa�� de durerea sufleteasc� a rom�nilor creeaz� un mare conflict de interese. Prea Sfin�ia Voastr�, credem c� a sosit timpul s� cere�i ca domnii Armand Scala �i Mark Meyer s�-�i dea demisia din CORA �i o noua conducere s� fie aleas� �n mod democratic". (Articolul rom�nului american demonstreaz� c� r�zboiul nev�zut dintre rom�ni �i evrei se duce �i �n afara hotarelor ��rii, deoarece evreii �ncearc� pretutindeni s� se substituie rom�nilor, s� se plaseze la conducerea organiza�iilor acestora �i s� le blocheze interesele legitime.) Mark Meyer este, al�turi de al�i evrei, �i �n spatele afacerii cunoscute ca "Invest Rom�nia Forum". De�i principal ini�iator al ac�iunii, prin firma Hertzfeld & Rubin, este Meyer, pentru publicul rom�nesc ini�iativa apar�ine unui grup mai larg, chipurile chiar autorit��ilor rom�ne �n c�utare de investitori americani. Forumul, organizat �n 1997 �n S.U.A. sub genericul "Economia rom�neasc�: Afaceri de ocazie pentru Oamenii de Afaceri Americani" (Romanian Economy: Emerging Deals for American Business People), trimisese invita�ii companiilor americane evreie�ti, �i nu numai, s� profite din plin de ocazia de a cump�ra ieftin �ntreprinderile rom�ne�ti. Organizatorii secre�i (Herzfield & Rubin, adic� Mark Meyer, �i USAID Midivest Bussines Center, adic� C.I.A.), al c�ror plan de preluare a economiei rom�ne�ti necesita fonduri, pentru a fi conving�tori s-au g�ndit s� expun�, ca garan�i, responsabilii economici din Rom�nia, a�a c� au fost plimba�i de la Bucure�ti la Chicago reprezentan�i ai guvernului rom�n, pre�edin�i �i directori executivi ai celor mai influente B�nci �i fonduri mutuale din Rom�nia, directori din toat� economia rom�neasc�. Mesajul real: Economia Rom�niei chiar se pred�, prada v� apar�ine, pute�i s� v� exercita�i dreptul �n preferin��, putem aranja privatiz�rile! Cel mai conving�tor s-a str�duit s� fie Mircea Geoan�, ambasador al Rom�niei �n S.U.A. la acea dat�. Geoan� a f�cut parte dintre studen�ii privilegia�i de �nal�ii ofi�eri ai fostei Securit��i. Astfel, generalul Pacepa, pe vremea c�nd era �ef adjunct al spionajului rom�nesc (D.I.E.), a avizat favorabil numele lui Mircea Geoan�, fiu al generalului Geoan�, pentru a pleca la studii �n S.U.A. �n r�ndurile "ambasadorilor prieteniei" rom�no-americane. Dup� ce Pacepa a dezertat, a trecut �n solda C.I.A., iar dup� 1990 a reluat leg�turile cu mai t�n�rul Mircea Geoan�. Desf�urat la Hotelul Hilton&Towers din Chicago, �n perioada 29.09 - 3.10.1997, "Forumul" scotea practic economia Rom�niei la mezat �n fa�a unor mari b�nci americane evreie�ti: Chase Manhattan Bank, Smith Barney Europe, First Chicago Bank, Mercantile Stock Exchange, Global Securities USA Inc, Executives Club of Chicago, b�nci care se afl� �n spatele firmelor "investitoare". �n perioada 30.03 - 3.04.1998, �n S.U.A., ac�iunea ("Forumul") s-a repetat spre a fi oferite afaceri �n Rom�nia la "peste 200 de mari companii americane" �n "domeniile bancar �i al pie�ei de capital, industrie u�oar�, agricultur� �i industrie alimentar�, industrie constructoare de ma�ini, metalurgic�, chimic� �i petrochimic�, materiale de construc�ii, electronic�, telecomunica�ii, infrastructur� etc." (adic� tot!). De aceast� dat�, organizatorul anun�at era chiar de la v�rful finan�elor americane evreie�ti, Amroinvest Inc (a baronilor finan�elor mondiale, familia evreilor Rothschild), dar �n "comitetul de ini�iativ�" mai g�sim, la calibru apropiat, �i Citibank (reprezentat� de pre�edintele �i vicepre�edintele evrei David Garner �i Janet Heckman), dar �i Dana Barb (sora politicianului rom�n Adrian N�stase) ca manager general pentru Rom�nia al firmei Herzfield & Rubin, deci Mark Meyer. Firma Amoco Corporation, participant� la "Forum", a preluat ulterior industria aluminiului din Rom�nia. Ascensiunea profesional� a lui Mark Mayer a avut loc dup� 1991, c�nd era un obscur avocat evreu american la firma Hall and Dickler. Marele capital curat american declara c� nu are nevoie ca Mayer �i firma evreiasc� de avocatur� din care f�cea parte (Kent, Lawer, Dickler & Friedman) s�-i reprezinte interesele �n Rom�nia, dar el a fost impus acestora chiar de c�tre guvernan�i rom�ni, deoarece �l preferau. Alexandru Bittner "Om de afaceri", agent israelian cu penetrare la toate nivelele statului rom�n; conform dezv�luirilor din "Armaghedon II" a "finan�at" �ntotdeauna familia primului-ministru Adrian N�stase: "�nc� de la �nceputul anilor '90 o puternica prietenie leag� familia N�stase de controversatul om de afaceri Alexandru Bittner. Aceast� prietenie s-a materializat �ntr-o serie de afaceri derulate de c�tre acesta din urm� �i intermediate de d-na N�stase �i de dl. Sorin Te�u, omul de �ncredere al familiei N�stase, actualmente �ef de Cabinet al primului-ministru. Alexandru Bittner a afirmat �n mai multe r�nduri c�, �n perioada 1997-2000 a finan�at periodic familia N�stase cu sume cuprinse �ntre 5.000 �i 10.000 de dolari, sume transmise fie direct d-nei N�stase, fie prin intermediul lui Sorin Te�u. �n prezent, firme apar�in�nd lui Alexandru Bittner desf�oar� afaceri cu diverse regii sau societ��i cu capital de stat, cum sunt: Petrom �i R.A.P.P.S. [regia protocolului de stat], afaceri mijlocite �i de a c�ror bun� desf�urare se ocup� Sorin Te�u." Vila �i ferma lui Bittner de la M�neciu este relativ apropiat� de vila �i ferma familiei N�stase de la Cornii. Pe ambii bo�i �i leg� "pasiunea" pentru cre�tearea p�s�rilor (�i produc�ia de ou�), motiv s�-�i fac� vizite reciproce. �n noiembrie 2002, un partid de opozi�ie a lansat public �ntrebarea (l�sat� f�r� replic�): "Este adev�rat c� Alexandu Bittner a fost desemnat s� se ocupe de �paga de 30.000.000 de dolari care ar rezulta din �nzestrarea cu computere a Ministerului Educa�iei �i Cercet�rii �i a �colilor din Rom�nia? �n urm� cu doi ani au fost date �n vileag �mecheriile lui Dan Fischer, C�t�lin Harnagea �i Dorin Marian, care �ncercau s� devin� intermediari ai unui puternic consor�iu englez, �n tentativa acestuia de a ob�ine un credit garantat Rom�niei de 400.000.000 de dolari. �ntre timp, regimul politic s-a schimbat, dar nu �i Dan Fischer, c�ruia i s-a impus colaborarea cu Al. Bittner, ca s� repun� pe picioare afacerea, de�i englezii ar putea trata direct cu MEC. Comisionul de 30.000.000 de dolari ar urma s� fie �mp�r�it �ntre Dana N�stase (prietena de cas� a lui Bittner, care i-a pus o vil� la dispozi�ie, la M�neciu-P�m�nteni), cei doi evrei (Fischer �i Bittner) �i Dan Nica." Alexandru Bittner este �i proprietar al postului de televiziune PrimaTV, condus de colaboratorul s�u Cristian Burci. Prieten, pe r�nd, cu mai to�i �efii serviciilor secrete rom�ne�ti, datorit� cochet�rii acestora cu Mossad-ul. �n septembrie 2000, Bittner a ap�rut la �tirile de la PrimaTV, post de televiziune al c�rei proprietar ar fi �mpreun� cu un alt israelian, Dan Fischer, pentru a-l denun�a de abuz �n func�ie pe prietenul s�u de p�n� atunci, C�t�lin Harnagea, la acea vreme �eful spionajului rom�nesc (Serviciul de Informa�ii Externe) �i tovar� de afaceri (de fapt �i Harnagea fusese �n solda sa), cu care tocmai se certase. Acelea�i acuze le aducea �i lui Dorin Marian, la acea vreme consilier preziden�ial �i eminen�� cenu�ie a serviciilor secrete rom�ne�ti pe care le coordona de la Palatul Cotroceni. Bittner a mai afirmat pe post c� articolul ap�rut �n presa cotidian�, �n care numele lui este amintit l�ng� cel al directorului adjunct al S.R.I., Mircea Gheordunescu, ca fiind implicat �ntr-o afacere de deturnare a 300 de milioane de dolari, este o poli�� pl�tit� lui de c�tre Harnagea pentru c� nu-i cedeaz� celuilalt asociat israelian de la Prima TV, Dan Fischer, importantul pachet de ac�iuni ce �l de�ine la acest post de televiziune. Victima acestei r�fuieli a fost "logodnica" �efului S.I.E. C�t�lin Harnagea, domni�oara M�rg�rita Geic�, concediat� de la conducerea redac�iei de �tiri de la PrimaTV. Pe postul de televiziune, �n direct, Alexandru Bittner anun�a infatuat c� sup�rarea cu Harnagea (S.I.E.) se datoreaz� faptului c� el (Bittner) este prieten �i mai apropiat de �efii contraspionajului rom�nesc (directorii S.R.I. Mircea Gheordunescu �i Costin Georgescu), �ncerc�nd astfel mimarea sau chiar declan�area unui conflict �ntre serviciile secrete romane�ti. De fapt, prin ie�irea sa, Bittner �i acuza proprii colaboratori de p�n� atunci: "Domnii Dorin Marian �i C�t�lin Harnagea �ncearc� s�-mi for�eze m�na s� v�nd acel procent unui alt ac�ionar, Dan Fischer [fost Fr�ncu]. Concret, joia trecut� am asistat la deschiderea unei c�rciumi �n Bucure�ti, local care apar�ine unui prieten al celor doi (Restaurantul President). �n local am stat trei ore, la o mas�, al�turi de C�t�lin Harnagea, care a tot �ncercat s� m� determine s�-mi v�nd procentul de�inut la postul acesta de televiziune". Alex Bittner mai de�ine indirect parc�rile auto DALI din Bucure�ti, cunoscute de taximetri�ti ca fiind ale fostului primar al capitalei Crin Halaicu. �n fapt ace�tia doi au fost �n trecut parteneri de afaceri. De�in�nd firma DALI, Bittner a monopolizat practic parc�rile din Bucure�ti. Ocupa�ia la vedere �n Rom�nia a lui Bittner, de "carte de vizit�", este aceea de director al Hotelului Minerva din Bucure�ti, de�inut de firma israelian� E.W.T.R. (agen�ie de turism interna�ional), aflat� �n plin� campanie de preluare de propriet��i din Rom�nia. La parterul hotelului se afl� un renumit restaurant chinezesc, aceasta fiind specialitatea so�iei afaceristului evreu, chinezoiac� de cet��enie american� Sherr Bittner. Chinezoica Bittner s-a asociat cu fostul primar general al capitalei Crin Halaicu �i �n afaceri imobiliare (firma A.G. Imobiliara S.A.). Restaurantul chinezesc din str. Amzei, Dragon House, �i apar�ine lui Bittner �i func�ioneaz� chiar vizavi de fostul sediu al firmei MegaVision al c�rui proprietar era chiar prietenul s�u Dan Adamescu. Prin firma Lipsca s.r.l., Bittner a cump�rat aproape toate magazinele "Alimentara" din Bucure�ti de la Delfincom s.a. (fosta �ntreprindere Alimentara), cu sprijinul deloc dezinteresat al func�ionarilor statului, desfiin��nd obiectul de activitate al acestora �i apoi sub�nchiriindu-le. Multe dintre ele func�ioneaz� acum ca magazine de haine second-hand, a�a cum este cazul fostei Alimentara din Pia�a Iancului. Prin intermediul aceleia�i firme Bittner a preluat �ntreprinderile de industrie u�oar� Textila din Bucure�ti. Prin firma Lipsca 2000 s.r.l., cu concursul abuziv �i ilegal al reprezentantului statului rom�n asupra propriet��ilor hoteliere de la Poiana Bra�ov (Jean Babonea, acela�i care l-a ajutat �i ca director general la Delfincom s.a.) a dob�ndit propriet��i hoteliere. Ronald Lauder Magnat evreu american. Sionist. Fost ambasador al S.U.A. (�n timpul administra�iei Reagan) �n Austria, plac� turnant� a spionajului european, a func�ionat �i ca secretar de stat al ap�r�rii pentru afaceri N.A.T.O. Pre�edinte al Consiliului Organiza�iilor Evreie�ti Americane, al "Comitetului Public Interna�ional" al Organiza�iei Mondiale a Restitu�iei Evreie�ti �i trezorier al Congresului Mondial Evreiesc. Sus�inut �n "investi�iile" din Rom�nia de senatorul evreu american Tom Lanto�, care i-a f�cut lobby pe l�ng� cele mai �nalte autorit��i rom�ne. Lauder de�ine, indirect, trustul Media Pro, respectiv posturile de televiziune ProTV �i Acas� din Rom�nia, postul de radio ProFM �i c�teva ziare. Ambi�ia sa este ca prin postul ProTV s� controleze opinia public� rom�neasc� pe linia sionisto-american�, tansform�ndu-l �ntr-o rafinat� "ma�in� de propagand�". �n acest sens, cea mai reprezentativ� emisiune a acestui post tv, numit� "Profe�ii despre trecut", este realizat� �n fiecare duminic� de c�tre evreul Silviu Brucan (Saul Brukner), �n scopul manipul�rii con�tiin�ei publice sau chiar a deciziei politice guvernamentale. De exemplu, atunci c�nd, �n anul 2002, sionismul a dorit s� �l propulseze pe masonul evreu Adrian Severin �n fruntea statului rom�n ca... vice-premier, "profesorul" Brucan a afirmat pe post c� Adrian N�stase ar avea nevoie de acest ajutor �n fruntea statului. Trustul de pres� Media Pro, �nregistreaz� la ora actual� datorii fa�� de bugetul statului rom�n de peste 1.500 miliarde lei (peste 45 milioane de dolari), taxe neachitate pe parcursul a mai multor guvern�ri, to�i guvernan�ii rom�ni trat�nd cu maxim� obedien�� ac�ionariatul evreu al firmei. Se pare c� guvernul N�stase preg�te�te �n mare tain� �tergerea datoriilor trustului lui Lauder �i preluarea la datoria public� intern� a datoriilor Media Pro. La data de 27 decembrie 2001, �n "pauza" �edin�ei guvernului rom�n, secretarul general al guvernului (�erban Mih�ilescu, zis �i Michi �pag�) i-a reamintit ministrului de finan�e, Mihai T�n�sescu, c� trebuie s� proiecteze e�alonarea datoriilor societ��ilor de televiziune. Acesta i-a r�spuns secretarului guvernului c� s-a preg�tit �i c�, �n chiar diminea�a acelei zile, a discutat cu conducerea de la Media Pro (Adrian S�rbu), a�a c� �n 2002 urmeaz� ca guvernul s� aprobe e�alonarea datoriilor acesteia, precum �i �tergerea penalit��ilor trustului. "Adrian N�stase �i Ronald Lauder au negociat, la New York, datoria Media Pro" titra apoi ziarul Bursa din 5 februarie 2002, urm�toarea �tire: "Eforturile lui Adrian S�rbu [pre�edintele rom�n al postului ProTV] pe l�ng� autorit��ile de la Bucure�ti ca s� ob�in� ree�alonarea datoriilor fabuloase ale Media Pro par s� aib� nevoie de sprijinul partenerului [!, a se citi patronul] s�u american. Astfel, Ronald Lauder, ac�ionarul majoritar la companiei Central European Media Enterprises, ce de�ine controlul asupra Media Pro International, s-a �nt�lnit cu premierul Adrian N�stase, �n luxosul Hotel Waldorf Astoria din New York, unde primul-ministru participa la lucr�rile Forumului Economic Mondial. �ntruc�t presa nu a participat la acesta �nt�lnire, putem crede c� �investitorul american� i-a povestit premierului nostru c�t de rentabile i-ar fi afacerile din Rom�nia, dac� nu l-ar pune �n situa�ia penibil�, proprie celorla�i investitori, de a-�i pl�ti datoriile c�tre Statul Rom�n, �n conjunctura unei campanii interna�ionale de lupt� �mpotriva corup�iei. �n condi�iile investig�rii afacerilor Media Pro de c�tre autorit��ile americane de supraveghere a pie�ei de capital, r�m�ne de v�zut cum va reac�iona premierul rom�n la �discu�iile� cu magnatul american, mo�tenitor al unei averi cl�dite pe parfumuri". Este vorba de parfumurile Est�e Lauder, o astfel de parfumerie a fost deschis�, �n 1997, pe Calea Victoriei �n Bucure�ti (vis-�-vis de Hotelul Bucure�ti). Numirea �i men�inerea lui Adrian S�rbu �n fruntea afacerii din Rom�nia nu a fost �nt�mpl�toare. C�s�toria acestuia cu ex-modelul Janine a fost n�it� de Mircea Geoan�, fost ambasador al S.U.A. �i actualmente ministru de externe. Cumnatul lui Geoan�, Ionu� Costea, a func�ionat ca secretar de stat la Ministerului de Externe, 1997-2000, ceea ce explic� ree�alon�rile din anii trecu�i a datoriilor trustului. Alt� necesar� apropiere: ministrul Cultelor �i Culturii din "guvernul N�stase", filo-sionistul R�zvan Theodorescu, se afl� pe statul de plat� al unei institu�ii de �nv���m�nt privat a trustului. Oficialul american Tom Wincek a acordat ziarului Bursa (din 13 dec.2001) interviul titrat "Ronald Lauder, suspectat de corup�ie �n scandalul Media Pro", din care cit�m: "Companiile publice tranzac�ionale la New York Stock Exchange �i Nasdaq sunt riguros supravegheate de Securities and Exchange Commission, dup� legi stricte, fiind obligate s� asigure transparen�� �i deplin� informare a investi�iilor sub amenin�area penalit��ilor legale, care s� asigure �ncrederea publicului �n pie�e. �ntruc�t Central European Media Enterprises Ltd nu a dezv�luit, �n rapoartele sale publice, datoriile pe care le are la statul rom�n, apare c� a violat legea american�. �i dac� aceast� �nc�lcare de lege este adev�rat�, atunci cazul poate fi considerat o fraud� major�, iar �ntr-un sens american este corup�ie... atunci guvernul american �i guvernul rom�n au obliga�ia s� rezolve aceast� fraud�, ca s� protejeze integritatea principiilor O.E.C.D.". �n acest sens, ambasadorului S.U.A. la Bucure�ti �i este adresat� 6 scrisoarea deschis� de c�tre liderul opozi�iei na�ionaliste rom�ne, apel r�mas f�r� r�spuns. Ziarul Bursa revine: "Cu toat� campania interna�ional� �mpotriva terorismului �i a corup�iei, declan�at� de pre�edintele american George Bush, ambasadorul Michael Guest se �sfie�te� s� murmure m�car vreun sunet despre �scandalul Media Pro� - unul dintre cele mai proeminente cazuri de corup�ie din Rom�nia, �n care o companie american� a antrenat o bun� parte din administra�ia ��rii. Atitudinea �rezervat� a ambasadorului nu s-a modificat nici m�car dup� vizita secretarului de stat american Colin Powell, cel care, cu dou� luni �n urm�, ceruse tuturor ambasadorilor americani s� acorde prioritate combaterii corup�iei �n statele unde au fost trimi�i... Faptul c� actualul ambasador Michael Guest a fost coleg �n Casa Alb�, ca func�ionar guvernamental, cu domnul Ronald Lauder, nu poate fi o explica�ie valid� a pasivit��ii sale �n scandalul �Media Pro�... aceste �nlesniri reprezint� un cadou f�cut pe spinarea poporului rom�n �nfometat, multimilionarului american [evreu] Ronald Lauder �i rom�nilor care s-au asociat cu el �n Media Pro, despre care nu se poate spune c� o duc prea r�u cu banii. Iar emisiunile gre�oase, difuzate recent de Pro TV, prin care se tenteaz� manipularea opiniei publice �n favoarea premierului Adrian N�stase �i a unor membrii ai cabinetului s�u, reprezint� penibila r�splat� primit� de guvern �n schimbul generozit��ii sale" �nclina�ia evreilor pentru posturi de televiziune rom�ne�ti este dovedit� �i de cazurile posturilor Tele7ABC (a evreului Fredy Robinson), PrimaTV (a evreilor Alex Bittner �i Dan Fischer) sau B1 (unde coac�ionar este evreul Elan Schwartzenberg). Despre televiziunea B1, publicul crede c� ea apar�ine fra�ilor magna�i P�unescu. Dar oare ce se �tie despre dl. George P�unescu cu adev�rat? Cu rezerva necesar� vom reproduce un text, care ni-1 prezint� pe acesta ca agent sionist al B nai B rith. Domnul Marius Spr�ncean� (director al ziarului Zum-Ziarul rom�nesc, publica�ie �n opozi�ie cu revista Zum), replic�nd unui s�pt�m�nal rom�nesc, ce a reprodus imagini din revista "american�" Zum, editat de Cristina Spr�ncean� (�n care apar Viorel Hrebenciuc, Adrian N�stase �i pre�edintele Ion Iliescu), trimite de la New York urm�torul mesaj: "D-na Cristina Spr�ncean�, conduce ziarul Zum, care se distribuie gratuit �n S.U.A.... Ziarul Zum a fost �i continu� s� fie sponsorizat de George P�unescu, care a sponsorizat �i deschiderea postului Dada TV din New York, post care sus�ine activ candidatura la pre�eden�ia Rom�niei, �n 2004, a premierului Adrian N�stase... D-na Cristina Spr�ncean� este manager al conturilor bancarea din S.U.A. ale d-lui George P�unescu, �i tot d�nsa i-a facilitat d-lui George P�unescu s� ajung� informatorul oficial al Anti Defamation League din Rom�nia. �ntre d-na Cristina Sprincean� �i dl. George P�unescu a existat o lung� �i romantic� leg�tur� extra-conjugal�, motiv pentru care am �i divor�at de ea... La venirea �n New York, din Israel, a d-nei Cristina Spr�ncean�, un alt bun prieten al dvs. a �nt�mpinat-o la aeroport �i a ajutat-o s� �nceap� via�a �n S.U.A.". Dar Anti Defamation League este un virulent serviciu secret sionist, in slujba B'naiB'rith. Alte televiziuni rom�ne�ti sunt penetrate de agen�i mondiali�ti sau sioni�ti, �n general evrei (postul na�ional oficial de televiziune este controlat 80-90%; evreica Monica Zvirjinschi este directoare a TVR Interna�ional, iar la TVR, realizatoare este Eugenia Vod�, nor� a evreului Oliver Lustig). Mai recent s-a declan�at �i o campanie de acaparare a presei scrise. Este cazul ziarului Libertatea, preluat de grupul evreiesc Ringier, sau al ziarului Evenimentul Zilei, preluat contra 450.000 de dolari de la Cornel Nistorescu de c�tre concernul "german" evreiesc Bertelsmann. �n celelalte cotidiane importante rom�ne�ti exist� oameni de �ncredere ai evreilor sau �n solda secret� a acestora. Mark Rich Magnat evreu cu cet��enie american� �i israelian�. Escroc �i evazionist de talie mondial�. Face parte din cartelul ocult Rothschild-Soros. A fraudat bugetul S.U.A., apoi a fugit �i s-a stabilit �n Elve�ia. Colaborator apropiat al servicului israelian de spionaj, Mossad. S-a aflat �n spatele tentativei de privatizare frauduloas� a Hotelului Athence Palace din Bucure�ti (ajutat de directorul Ioni��, acela�i care i-a ajutat pe israelienii ce au pus m�na pe Hotelul Bucure�ti s� blocheze procesul de la Curtea Suprem� de Justi�ie privind anularea privatiz�rii). Prin reprezentan�ii s�i clandestini din Rom�nia, controleaz� 50% din afacerile petroliere, fiind preocupat �i de privatizarea companiei Petrom (a se vedea capitolul 12, Evreii �i petrolul rom�nesc �n mileniul III). �n afar� de petrolul rom�nesc, Mark Rrich vrea �i aurul. �i cum unul dintre cele mai mari z�c�minte de aur �i argint din lume se afl� la Ro�ia Montan�, �n Transilvania (cel mai mare din Europa: peste 300 de tone de aur pur �i peste 1.600 de tone de argint pur), a demarat preluarea exploat�rii prin firma "canadian�" Gold Corporation, companie 80% ac�ionariat pestri� pe care �l controleaz� �ns� Rich. "V� �ntreba�i cum de rezist� afacerea de la Ro�ia Montan� reac�iilor disperate ale ecologi�tilor? - scria Academia Catavencu �n 13 august 2002. De ce se poate preg�ti netulburat procesul de defri�are a unei localit��i, dimpreun� cu resusele de existen�� pe termen lung pentru o exploatare intensiv� din care nici m�car statul rom�n nu c�tig� aproape nimic? P�i, ce-a�i zice dac� a�i afla c� �ntre cei interesa�i de scob�rlirea aurului de sub gospod�riile rom�nilor este un cet��ean pe nume Mark Rich?". Cu �ncepere din anul 2006, z�c�m�ntul exploatat multimilenar de la Ro�ia Montana urmeaz� a fi epuizat de c�tre Glod Corporation Ltd �n 15 ani, statului rom�n revenindu-i din aceast� exploatare 2%. Pre�edintele companiei str�ine, tot un evreu, trasfug din Rom�nia acum 20 de ani, pe nume V. Frank Timi�, e acuzat pe Internet c� a fost condamnat de dou� ori �n Australia, �n 1990 �i 1994, pentru trafic de droguri. Frank Timi� Foundation, �mpreun� cu firma Tender S.A., au sponsorizat �n anul 2002 �nt�lnirea de la Snagov a serviciilor secrete din ��rile NATO �i candidate. Evenimentul a prilejuit noi afaceri frauduloase. Willhem Matser, evreu olandez, consilier special pentru Europa central� �i de est al secretarului general al NATO, aranjeaz� cu Ovidiu Tender (deasemenea implicat �n afacerea Ro�ia Montan�) sp�larea a 200 milioane de dolari din Bogota, Columbia, rezulta�i din traficul de droguri, cu care Tender s� cumpere societatea Petrom S.A. Matser este �n prezent arestat �n Olanda. (Vom reveni cu am�nunte la capitolul Evreii �i petrolul rom�nesc �n mileniul III.) Stephan Lowy & Hugo Weinstein Magnat, membru al mafiei evreie�ti canadiano-americane, stabilit din 1970 �n Elve�ia, �n anii '90 a jonc�ionat cu afacerile lui Mark Rich, fiind creierul afacerilor acestuia pentru Rom�nia. Evreu polonez n�scut la Lemberg, �n Gali�ia. Tat�l s�u a participat la celebra r�scoal� sionist� de la Var�ovia. T�n�rul Lowy, �n 1948, se �mbarc�, traverseaz� oceanul �i se stabile�te �n Canada, la Montreal, unde �i schimb� numele �n Steven Low �i ob�ine cet��enia canadian�. Primii s�i protectori au fost familia Singer �i Samuel Bronfman, regele whiskiul-ui, care �i-a construit averea pe timpul profibi�iei, prin transportul ilegal de alcool �ntre Statele Unite �i Canada. Prima sa dezvoltare a fost o fabric� �n statul Ontario, la numai 23 de ani. Prima firm�, Steven Low & Co Ltd. a �nfiin�at-o pe baza rela�iilor de afaceri cu evreul polonez John Pullman, care era unul dintre cei mai mari finan�atori ai crimei organizate din America. Pullman �i �ncepuse cariera ca simplu membru �n cadrul sindicatului crimei de pe Coasta de est, �nfiin�at� de Lucky Luciano, care era sub tutela �i m�n� dreapt� a legendarului �ef mafiot evreu Meyer Lansky, rivalul lui Al Capone �n acea vreme (dealtfel, contabilul �i trezorierul lui Al Capone a fost unul dintre cei mai mari infractori evrei, anume Jacob Guzik, poreclit "Deget uleios"). Ca �ef al Koscher Nostra, organiza�ie mafiot� evreiasc� similar� celei italiene Cosa Nostra din New York, Meyer Lansky a �nfiin�at metoda larg folosit� azi, a "sp�l�rii banilor" (al c�rei principiu const� �n investirea par�ial� a banilor, ob�inu�i ilegal, �n antreprize economice legale). Poate din acest motiv, Lansky a creat un imperiu al jocurilor de noroc. Mafia evreiasc� a ocupat �ntotdeauna primul loc �n comer�ul cu "carne vie" (prostitu�ia), din Europa p�n� �n America Latin�. At�t �n organizare, c�t �i �n violen�� mafio�ii evrei din America au ocupat primul loc. Aceasta era lumea lui Lowy. Figur� legendar�, Arnold Rothstein era recunoscut chiar �i de c�tre mafia italian� drept "Creierul". El era cel ce aducea marile afaceri �i protec�ia politic�. Figura lui a fost imortalizat� de romancieri, dar �i �n ecraniz�rile hollywoodiene (el este Herman Roth din filmul Na�ul III, de F.F. Copola). O alt� figur� puternic� a lumii interlope, a fost L.P.Buchalter, alias "Judec�torul". Considerat de c�tre F.B.I. drept cel mai periculos infractor din Statele Unite", el a contribuit la organizarea Sindicatului Crimei, fiind cel care a comandat asasinarea altor �efi mafio�i. Anali�tii consider� c� mafia evreiasc� (Koscher Nostra), spre deosebire de mafia siciliana, nu a fost generat� ca reac�ie la condi�iile sociale precare. Ascensiunea lui Stephan Lowy (Steven Low) l-a sf�r�itul anilor '50 s-a datorat Koscher Nostra �i penetr�rii cercurilor politice �nalte. Totodat�, el colabora interesat cu C.I.A. sau K.G.B. �n 1960 a intrat �n afaceri miniere (cupru, aur sau uraniu), prelu�nd chiar o companie (Latin American Mines Ltd.), asupra c�reia a lansat zvonuri fraudulaose de cre�tere, a speculat-o la burs�, s-a �mbog��it, �n cursul unei nop�i a anului 1970, datorit� mul�imii de tranzac�ii frauduloase, Lowy a fost nevoit s� p�r�seasc� Canada, l�s�nd �n urm� so�ia �i cei trei copii �i stabilindu-se �n Elve�ia. I-a mers bine p�n� c�nd Canada sare �n aer �n urma unui mare scandal privind frauda bursei (afacerea Aquablast) �n urma c�reia majoritatea brokerilor europeni �i-au pierdut averile, iar o parte din tovar�ii lui Lowy din Koscher Nostra au fost aresta�i, �n frunte cu Pullman. Din anii '70 demareaz� afaceri petroliere prin firma sa Atlas Oil Comp. Ltd., cu sediul la Londra. Prin intermediul acestei firme a �nc�lcat embargoul interna�ional asupra Israelului, aliment�ndu-l cu petrol. La mijlocul anilor '70 el era creierul unei afaceri ilegale �n care apar implicate firme rom�ne�ti de stat contolate de Securitate, cunoscuta "Afacere Lucona" (scufundarea unei "fabrici de uraniu" de provenien�� rom�neasc�, cu tot cu vasul ce o transporta, �n vederea �ncas�rii unei uria�e asigur�ri). Dinspre partea rom�n�, Lowy a reu�it s�-�i asigure �i complicitate naiv� a fratelui lui Nicolae Ceau�escu, Marin Ceau�escu, care locuia �n Austria �i era �eful misiunii comerciale rom�ne�ti la Viena, dar adev�ratul m�nuitor de la Bucure�ti era tot un evreu, Hugo Weinstein, alias Rebstein, poreclit Bebe, colonel de Securitate se pare, care conducea �ntreprinderea de comer� exterior Chimika, �i care la r�ndul ei avea o sucursal� �n cunoscuta �ntreprindere rom�neasc� a Securit��ii, I.C.E. Dun�rea. Acest Hugo Weinstein ap�rea �n multe pozi�ii cheie, ca reprezentant al Rom�niei: reprezentant al Camerei de Comer� din Rom�nia socialist� (mai precis al Oficiului de reprezentare �i comisioane al Camerei, celebrul Oficiu Argus), sau reprezentant al Uzinexportimport, ce de�inea monopolul exportului �i importului Rom�niei �n domeniul ma�inilor de construc�ii. C�nd fostul avocat al ambasadei Austriei la Bucure�ti, avocatul C. Vi�inescu, este audiat ca martor, la Viena, �n mai 1990, �n procesul penal privind afacerea "Lucona", pre�edintele instan�ei �l �ntreab�: "Dup� p�rerea dvs., domnul Weinstein este rom�n? da sau nu?", iar acesta r�spunde: "Este greu de spus. El este evreu." La acea dat� Bebe Weinstein tocmai p�r�sise �nchisorile rom�ne�ti, unde se afla pentru o isprav� pe care regimul socialist al lui Ceau�escu nu i-a putut-o totu�i trece cu vederea. Prin firma socialist� de stat Chimika, Hugo Weinstein a preluat 4.000 de tone de de�euri toxice din occident pe care le-a depozitat ilegal �n ora�ul Sulina, �ncas�nd �n schimb 2 milioane de dolari �n contul unei "sucursale" a Chimika, firma off-shore International Enterprise Kirnika Lichtenstein. Din Delta Dun�rii reziduurile toxice au ajuns �n Marea Neagr�, dar catastrofa ecologic� a fost descoperit� �i denun�at� public de c�tre Greenpeace, �n anul 1988. �n 1989 au fost arestate �ase persoane vinovate �n frunte cu Weinstein, acesta fiind chiar condamnat la 18 ani de �nchisoare. A fost eliberat dup� numai trei luni de arest, deoarece regimul socialist a fost r�sturnat �n acela�i an. Poz�nd �n victim� politic� a fostului regim dictatorial, �n 1990, pentru o vreme, s-a cazat la Hotel Flora din Bucure�ti, apoi a disp�rut din vizorul public, p�r�sind probabil Rom�nia. Chiar din acel an �ns�, timp de doi-trei ani, Rom�nia a fost invadat� de substan�e toxice reziduale, introduse sub masca unor importuri de materiale chimice, pe modelul patentat deja de asociatul lui Lowy, Bebe Weinstein. P�n� �n prezent s-au aflat pu�ine lucruri privind dedesubturile afacerii Ro�ia Montana. Se �tie c� �n spatele firmei "canadiene" Cola Corporation se ascunde un ac�ionariat pestri�, pus la dispozi�ie de Lowy lui Mark Rich, magnatul evreu sus�in�nd financiar, de fapt, �ntreaga afacere. Acest rol l-a avut "canadianul" Lowy �i �n afacerea Lucona, b�g�ndu-i �n fa�� pe Erwin Egger �i Greta Fischer, ca oameni de paie, reprezentan�i ai firmei Zapata (Firma Zapata AC era "o firm� de c�su�� po�tal�" �nregistrat� �n Elve�ia, cu ac�ionariat secret. Nici chiar poli�ia �i procuratura austriece nu au avut vreun succes �n ancheta lor. Greta Fischer, consilier administrator al firmei, r�spundea stereotip: "Firma Zapata AG are acte de proprietate, �n func�ia de custode nu sunt obligat� s� dau nici o informa�ie legat� de numele ac�ionarilor". De fapt, firma elve�ian� pare a fi o sucursal� off-shore a firmei americane Zapata Corporation din Texas S.U.A., �nfiin�at� la �nceputul anilor '50 de c�tre George Bush tat�l, �n aceea�i zi �n care a vizionat filmul Viva Zapata. Atunci c�nd mai t�rziu George Bush a intrat �n politic� �i �n Senatul S.U.A., el a trebuit conform legilor americane s� "renun�e" la partea sa din Zapata, dar gestul a fost formal, firma - cu un capital anual de rulaj de 500 milioane de dolari - r�m�n�nd sub influen�a �i controlul s�u. George Bush a activat �i ca �ef al C.I.A., ceea ce poate explica coordonarea de c�tre Lowy a �ntregii afaceri "Lucona"). Ne punem �ntrebarea unde vor ajunge cianurile reziduale rezultate la Ro�ia Montan� �n urma celei mai intense �i nemiloase exploat�ri posibile? Le va g�si "rom�nul" Bebe Weinstein vreun loc �n Delta Dun�rii sau �n Marea Neagr�? Motti Zisser Controleaz�, al�turi de firma Control Centers, consor�iul Europa-Israel Group, companie israelian� important� la proprietatea c�reia particip� din anul 2002 �i banca Leumi Le - Tel Aviv (cu 10%), implicat� �n privatiz�rile din Rom�nia. Europa-Israel Group controleaz� firma Elbit Medical Imaging. Odat� cu preluarea firmei Elbit Medical Imaging acum c��iva ani, Motti Zisser a preluat �i subsidiara acesteia, firma israelian� Elscint, c�reia i-a �nchis activitatea, v�nz�ndu-i toate bunurile �i mijloacele de produc�ie (mai pu�in sec�ia ce avea comenzi ferme contractual cu General Electric) �i a orientat fondurile acesteia �n preluarea ieftin� de hoteluri �n Europa r�s�ritean� (precum Hotelul Bucure�ti, preluare frauduloas�, dup� cum vom ar�ta) pe care s� le renoveze pentru a le ridica valoarea. Totodat� ridic� mall-uri, cum este cel de la Timi�oara, unde a preluat ieftin terenul necesar de la o firm� de stat rom�neasc�, dup� care a rev�ndut foarte scump o parte din suprafa�a acestuia prim�riei ora�ului. Tonya Halpern N�scut� la 29.06.1948, �n Bucure�ti, �n prezent cet��ean israelian, figur�nd cu domiciliul �n Tel Aviv. Unic distribuitor �n Rom�nia al produselor Kodac prin firma sa M.TIL.ROM cu sediu la SITRACO CENTER, Pia�a Unirii, administrat� de partenerul ei �n afaceri, escrocul israelian Eliahu Rasin, cu care mai de�ine hotelurile Opera �i Central din Bucure�ti. O leag� o foarte mare prietenie cu Alex Bittner, pe care �l consider� ca pe un adev�rat "frate". De altfel, sunt tovar�i �n solda serviciilor israeliene. Tonya Halperin rezideaz� �n Rom�nia cu mul�i ani �nainte de 1989, locuind la apartamentele Hotelului Bucure�ti (pentru privatizarea c�ruia s-a �i implicat direct al�turi de Alex Bittner), iar so�ul s�u, Moshe, specialist �n tehnica aviatic�, este apropiat de firma israelian� Elbit System Ltd.. Numele complet al firmei evreo-americane pe care o reprezint� �n Rom�nia este Eastman Kodac, firm� care, al�turi de Standard Oil, Xerox, U.S. Steel, IBM �i mai multe b�nci evreie�ti americane, sus�ine �i activeaz� pentru organiza�ia mondialist� Counsil of Foreing Relations (C.F.R.). Eliahu Rasin N�scut la 24.10.1947 la Tel Aviv �n Israel (noi �tim c� Israelul s-a �nfiin�at abia �n mai 1948, dar acestea sunt datele sale de pa�aport, cu care este �nregistrat la Registrul Comer�ului din Rom�nia, ca om de afaceri), domiciliat �n prezent �n localitatea Rishon Le-Zion din Israel. Baza piramidal� a afacerilor lui �n Rom�nia este o cutie po�tal� cipriot�, respectiv off-shore-ul Monilen Enterprises Ltd, �nfiin�at �n august 1997, cu care controleaz� mai multe firme din Rom�nia: Hotelurile Opera �i Central din Bucure�ti, firma Sitraco, firma Nil Conimpex srl, EuroConstruct & Development srl �i Rom Integrated Computers Technologies srl. De�ine totodat� �i Hotelul Sinaia din Sinaia, pe care l-a �ncredin�at spre administrare lui Marian Schwartz, ofi�er �n rezerv� din serviciile speciale israeliene, n�scut �ns� la 3 iulie 1954 �n Bucure�ti. Tat�l acestui Rasin a fondat �mpreun� cu Bernard Shraer (asocia�i ini�iali) renumita banc� Leumi Le din Tel Aviv Israel. La banca Leumi Le, sucursala din Londra, �n contul firmei lui Rasin, MONILEN ENTREPRISES LTD, a fost v�rsat� suma de 2,92 milioane de dolari americani, comision pentru privatizarea Hotelului Bucure�ti. �n prezent, Eliahu Rasin este chemat de c�tre procuratura rom�n� �n instan�� penal� din Rom�nia ca inculpat pentru privatizarea frauduloas� a Hotelului Bucure�ti. Sustr�g�ndu-se �ns� chiar �i anchetei penale, el a p�r�sit �n graba Rom�nia, de c��iva ani. Ca pre�edinte la Sitraco Center �i la Sitraco Gemenii (este vorba de mai multe blocuri moderne pe care a pus m�na �n centrul capitalei, mai ales �n zona Unirea, �i pe care le-a transformat �n "Business Center"), Eli Rasin are de clien�i firme precum Ardaf, Iberna, Pepsi Cola International, Gelsor (Sorin Ovidiu V�ntu - Maria Vlas), Elite Rom�nia, Sharrom-Sharp, El Al, Delta, Ambasada Israelului, Ambasada Norvegiei, Metropol s.a., Kodak, U.S.A.I.D. (agen�ie a S.U.A. subordonat� C.I.A.). Eli Papouchado Cet��ean israelian, partener de afaceri tradi�ional, �n Israel, al lui Motti Zisser. Locuie�te �n Ierusalim, unde de�ine o proprietate impresionant�. N�scut la Cairo, provine dintr-o familie mixt�, tat� egiptean �i mam� evreic�. Proprietar al firmei Red �ea - Tel Aviv, de�ine propriet��i hoteliere operate de lan�ul hotelier Park Platza, except�nd hotelul din Tel Aviv, care func�ioneaz� sub operarea Sheraton (5 stele). �n 1998 a dorit s� preia privatizarea Hotelului Bucure�ti (din Bucure�ti). A declarat c� deschide mai multe mall-uri �n Rom�nia, printre care unul la Timi�oara. Paternitatea construirii unui mall la Timi�oara apar�ine �i firmei israeliene Elscint (Elbit Medical System), controlat� de Motti Zisser. �n Bucure�ti, la un moment dat, Papouchado construia dou� "mari centre comerciale" finan�at de Banca Interna�ional� a Religiilor. A func�ionat �i ca director al unei sucursale a Leumi Le Bank. Bernard Shraer Evreu de origine maghiar�, fondator al b�ncii israeliene Leumi Le - Tel Aviv, dup� 1989 a �nceput s� �i dezvolte afacerile preponderent �n Ungaria, �ndeosebi prin compania Danubius Hotels and Spa Co. (Budapest Hungary), lan� hotelier intrat repede �n topul revistei de specialitate Hotels. �n 1995 de�inea 9 hoteluri, �n 1996 de�inea peste 23 (din care 3 pe Insula Margareta), iar �n prezent peste 50 de hoteluri. Pentru a-�i extinde afacerile �n Rom�nia, interesat �ndeosebi de sta�iunile din Transilvania, a apelat �i la consultan�a lui Eric Rudosh. �n cazul privatiz�rii ilegale a sta�iunii Sovata, a reie�it c� �n spatele sereleului din R�mnicu-V�lcea cu care a licitat, se afla firma sa din Ungaria. �n aceea�i situa�ie se afl� �i alte sta�iuni din Transilvania. C�nd �n 1999-2000 a dorit s� preia Hotelul Bucure�ti a invitat la Budapesta �i a cazat o delega�ie sindical� din turismul rom�nesc, ca �i pe unii directori. Din documentele existente la F.P.S. rezult� c� chiar Radu S�rbu i-a cerut c�tig�torului licita�iei s� cedeze contractul c�tre Danubius Hotels. Shraer, ca �i Rudosh, nu este str�in de �ncercarea de preluare a celui mai mari b�nci de stat rom�ne�ti din prezent, Banca Comercial� Rom�n�, de c�tre Banca Ungariei. Privatizarea B.C.R. este impus� Rom�niei pentru anul 2003 de c�tre Banca Mondial�. Yoah Stern Israelian, "omul" din Rom�nia al magnatului evreu Mark Rich (unul din cei mai mari evazioni�ti din S.U.A.), preocupat de petrolul rom�nesc. A fost arestat �n anul 2002 �i eliberat la presiuni uria�e (a se vedea capitolul Evreii �i petrolul rom�nesc al Mileniului III). �n urm� cu c��iva ani, Mark Rich a �ncercat s� preia fraudulos Hotelul Athene Palace din Bucure�ti (vom reveni cu detalii �n num�rul viitor). �n prezent fiind preocupat de iminenta privatizare a companiei na�ionale a petrolului, Petrom s.a., cea mai rentabil� afacere din Rom�nia. Eric Rudosh Cet��ean ungur �i britanic, fost ambasador al Ungariei, face afaceri preponderent �n Rom�nia. Surse din sistemele de informa�ii apreciaz� c� originea sa real� este evreiasc�, incert� �ns�, deoarece partenerii s�i de afaceri din Rom�nia par s� nu cunoasc� acest fapt. �nainte de a fi acreditat ambasador la Bucure�ti, se apreciaz� c� a lucrat pentru spionajul maghiar c�t timp a fost student �n Rom�nia. De�ine o re�edin�� la Londra, iar numele a ie�it la suprafa�� �n public de abia �n anul 2002, c�nd fiul s�u a fost arestat la Constan�a pentru de�inere �i consum de droguri, �mpreun� cu c��iva tineri rom�ni. Personal, �n Rom�nia, nu desf�oar� afaceri personale mari (de�in�nd c�te un restaurant, o discotec�, o firm� de servicii etc.), misiunile sale fiind controlate de la Budapesta �i de la Londra. Liviu (Alfred) Mandler Cet��ean israelian cu afaceri �n Rom�nia, preponderent �n ora�ul Cluj. Ini�ial agent de influen�� israelian �n cadrul Partidului Liberal, a promovat un "lobby" mascat, cu p�rghii politice, afacerilor evreilor israelieni sau americani. Una dintre aceste mari afaceri era cea cu Bell Helicopters - S.U.A., �n tandem cu Elbit System -Israel, ce ar fi adus evreilor miliarde de dolari de la bugetul Rom�niei. Afacerea nu se putea face �ns� din cauza opozi�iei nestr�mutate a ministrului de finan�e liberal, Daniel D�ianu. Mandler apas� pe buton �i Partidul Liberal �i retrage sprijinul politic ministrului D�ianu, for��nd �nlocuirea sa cu alt candidat liberal �n data de 23.09.1998. �n aceea�i zi, la �tirile de la postul TV Antena 1, deputatul �erban S�ndulescu a declarat c� �tia "de mar�i despre aceast� destituire, deoarece contractul cu Bell trebuie semnat �i Traian Decebal Reme�, noul ministru de finan�e, va semna acest contract". �n aceea�i zi, Daniel D�ianu, a declarat c�, �n prealabil, i s-a "sugerat ca fiind plecat �n str�in�tate, un secretar de stat s� semneze contractul cu Bell", dar el nu a permis trucul. Socoteala lui Mandler nu a ie�it nici de data aceasta. Al�i mini�trii (din partea Partidului Democrat) au preluat �tafeta opozi�iei, mai pu�in evreul mason Babiuc, ministru al ap�r�rii, care s-a certat astfel cu propriul partid, dar a fost imediat primit �n Partidul Liberal, ceea ce reprezint� numai un episod al protec�iei ocultei evreie�ti pentru acesta. Trebuie precizat c� �n prezent, odat� cu restructurarea conducerii liberale, influen�a lui Mandler asupra Partidului Liberal a �ncetat, motiv pentru care Babiuc s-a refugiat la P.S.D., iar parlamentarii liberali adopt� pozi�ii politice �n interesul na�ional. Alfred Mandler a fost cunoscut mediei rom�ne�ti ca asociat �i subordonat �n afaceri al lui F. Robinson, �ndeosebi �n afacerea Dacia Felix (a se vedea capitolul B�ncile Rom�ne�ti). Fredy Robinson Evreu originar din Bac�u, unde s-a n�scut �n 1946, a emigrat �n Israel, transform�ndu-se �n om de afaceri �i beneficiind de comenzi din partea statului (prin bun�voin�a lui Ariei Sharon), fapt ce l-a ajutat s� se �mbog��easc�. Datorit� inclusiv succesului s�u �n afacerile din Rom�nia, �n Israel a fost declarat "Omul anului 2001". Proprietar al trustului financiar Milomor Rezida, care st� �n spatele afacerilor sale. Ofi�er israelian din cadrul for�elor speciale, �n retragere. Reprezentant al statului rom�n (al F.P.S.) �n statul Israel pentru privatizarea �ntreprinderilor rom�ne�ti �n favoarea capitali�tilor evrei; proprietar al Eurom Bank (fosta Banc� Dacia Felix) al postului de televiziune Tete7ABC, al mai multor cazinouri, printre care Cazinoul Vernescu �i un cazino pe internet (are deschis un cazinou �i la Chi�in�u). Lucrarea Francmasoneria �i clasa politic� afirm� c� cedarea sediului Uniunii Scriitorilor din Rom�nia, Casa Vernescu, c�tre afaceri�ti str�ini, a intervenit dup� vizita lui Lauren�iu Ulici (pre�edinte al Uniunii) �n S.U.A., la 19 octombrie 1993, la sesiunea Supremului Consiliu, grad 33, de la Templu de Rit Sco�ian al Districtului Columbia, "c�nd avea s� se reconsacre Supremul Consiliu Masonic din Rom�nia. Oricum, dup� aceast� dat�, �n Bucure�ti cazinourile au ap�rut ca ciupercile dup� ploaie..." Toate cele opt cazionuri din Bucure�ti au proprietari israelieni �i sunt suspectate de sp�lare de bani. A�a cum se cunoa�te, poli�ia israelian� a fost sesizat� �i a demarat ancheta penal� privind ob�inerea de fonduri electorale frauduloase de c�tre Ariel Sharon, �n cuantum de 1,5 milioane de dolari, concomitent cu opera�iuni de sp�lare de bani. Principalii ancheta�i au fost cei doi fii ai acestuia: Omri �i Ghilad Sharon. Mama acestora doi (Lili) este evreic� originar� din Rom�nia, de la Bra�ov. Ghilad Sharon este totodat� un cunoscut om de afaceri. "Vizavi de acesta se spune c� activit��ile desf�urate �n Rom�nia �i aduc venituri considerabile... exist�nd indicii c� unele din fondurile ilicite folosite la scrutinul din 1999, precum �i �n campania de la �nceputul anului trecut [a partidului Likud], provin din Rom�nia", scria s�pt�m�nalul A.P. �n februarie 2002. Afacerile din Rom�nia ale fiului premierului Sharon s-au �nv�rtit �n anturajul lui Fredy Robinson, fiind asociat �n afaceri cu unii dintre coac�ionarii B�ncii Dacia Felix (EuromBank), precum Avital Benesch (pre�edinte al b�ncii), Fredy Robinson (proprietar principal al b�ncii) �i Liviu Mandler (fost pre�edinte al b�ncii, asociat). Dealtfel, Liviu Mandler i-a fost subordonat lui Ariel Sharon �n armata israelian�. Sorin Beraru (Samuel Bergovici) Consacrat public prin afacerea/ecscrocheria CICO S.A., israelianul Sorin Beraru este cel mai celebru infractor evreu din Rom�nia, prin fraud� acapar�nd �i devaliz�nd multe �ntreprinderi rom�ne�ti, pe care le-a stors de fonduri ce au p�r�sit Rom�nia, ca �i el. Inculpat �n mai multe dosare penale, �n anul 2002 Beraru a �ncercat mituirea procurorilor rom�ni cu suma de 600.000 de dolari. Ace�tia au organizat un flagrant, astfel fiind arestat emisarul s�u israelian. L-a interogatoriu, acesta a declarat ca o parte din bani trebuiau s� ajung� la Adrian (N�stase, primul ministru?). Dat �n urm�rire general� interna�ional�, Beraru rezideaz� �n Israel, stat care nu face nici un efort pentru a-l identifica �i extr�da �n Rom�nia. Mai mult, la vizita oficial� din 2001 �n Israel a primului-ministru Adrian N�stase, la �nt�lnirea oficial� cu oamenii de afaceri israelieni, organizat� de gazde, a fost prezent �i inculpatul Beraru pentru a-l certa pe premierul rom�n c� procurorii din Rom�nia �i tulbur� "ghe�efturile". Moshe Pesah Israelian. Partenerul de afaceri �n Rom�nia al lui Sorin (Shmuel) Beraru. Joac� teatru ca victim� a lui Beraru, deschiz�nd procese �mpotriva acestuia ca astfel s� �i demonstreze "buna-credin��" �i s� conving� instan�ele rom�ne�ti c� el poate p�stra propriet��ile ob�inute prin fraud� de la statul rom�n. Shimon Nahor Traficant israelian de arme ce a ac�ionat pe teritoriul Rom�niei cu �ncepere din 1992, p�n� �n 2001. Fiind evreu originar din Gala�i, c�nd a emigrat �n Israel avea numele de Her�covici. La un moment dat, viceamiral al armatei israeliene. Traficant israelian de arme ce ac�ioneaz� pe teritoriul Rom�niei. Afacerile sale ilegale l-au adus �n aten�ia procuraturii rom�ne�ti, fiind arestat �i inculpat �n cadrul unui proces penal. Mituind judec�torii, avocata evreic� a lui Nahor, Lidia Peter, a ob�inut eliberarea acestuia ("judecarea �n stare de libertate"). Shimon Nahor, odat� eliberat, a �nc�lcat interdic�ia de a p�r�si Rom�nia, fugind peste grani��, ascuns �ntr-un covor f�cut sul. Avocata Lidia Peter a fost arestata �n Bulgaria �i extr�dat� �n Rom�nia. Ca �i �n cazurile Sorin (Samuel) Beraru �i Maria Vlas, Israelul �nt�rzie extr�darea �n Rom�nia a infractorului Nahor. Timp de mai mult de zece ani, Nahor a fost ofi�er superior �n armata israelian�, fiind comandantul unei nave de lupt�. Ca ofi�er de marin� �n retragere el a fost selectat de c�tre Mossad pentru munca de spionaj �n str�in�tate. Control�nd firma Quick Aero-Service (al c�rei proprietar apare Dumitru Popescu, condamnat �n afacerea "�igareta II" pentru acela�i tip de transporturi "speciale"), la 7.04.1997, Nahor efectueaz� un zbor de contraband� cu armament pe distan�a Bucure�ti (aeroportul Otopeni)-Khartoum, pentru care a dispus pl��i din Geneva pe numele Her�covici Simon. Acesta a fost numai unul dintre zecile de "transporturi speciale" pe care le-a efectuat de pe Otopeni. �n anturajul lui Nahor (Her�covici) s-au remarcat lt.col. Hary Ene din S.R.I., Kuki Borislavski (consilier al ministrului ap�r�rii Victor Babiuc), generalul Florentin Popescu, �ef al Direc�iei de �nzestrare a Armatei rom�ne (compromis �n afacerea "�igareta"). Un personaj care nu a v�zut (?) ce face Nahor pe aeroport, este chiar directorul opera�ional al Aeroportului Bucure�ti-Otopeni, Sorin Stoicescu, care, prin intermediul firmei de protec�ie �i paz� Valahia asigura �i paza aeroportului. Reproducem din raportul �Leg�tura lui Stoicescu cu Mossad-ul�: "�n 1991, Sorin Stoicescu intr� �n rela�ii deosebite cu Yehuda Tova, ofi�er de informa�ii acoperit �n cadrul Ambasadei Israelului de la Bucure�ti �i se vede permanent cu acesta, unele surse sus�in c� ar p�rea un schimb informativ. A nu se uita atitudinea sa �n cazul afacerii Bell Helicopters... �n pozi�ia sa din Departamentul Avia�iei Civile; Stoicescu nu a fost deloc str�in de facilitarea achizi�ion�rii unor aeronave de c�tre Compania Tarom de la o firm� de leasing american�, administrat� de cet��eni israelieni; este acuzat de rela�ii str�nse de amici�ie cu numi�ii: Niels Schnecker, Gyora Yar, Artur Weis; Sorin Stoicescu pare c� s-a implicat mult prea activ �n asigurarea tranzitului cet��enilor evrei din Rusia c�tre Israel din chiar dispozi�ia primului-ministru Petre Roman. Asociatul s�u de la firma Valahia desf�oar� fel de fel de activit��i pe l�ng� Ambasada Israelului." (A.P.) De�i dat �n urm�rire interna�ional� de c�tre Procuratura din Rom�nia, sustr�g�ndu-se procesului penal �i condamn�rii, Shimon Nahor este ridicat �n sl�vi �i scos nevinovat �n lucrarea recent ap�rut� Rom�nia Iudaic�, tip�rit� pe banii Ministerul Cultelor �i Culturii din Rom�nia (a se citi din partea ministrului filo-sionist R�zvan Teodorescu, acela�i care sus�ine culpa poporului rom�n de Holocaust �mpotriva poporului evreu). Sammy Ofer Cet��ean israelian �i britanic. Evreu de origine rom�n�, reprezentant al familiei magna�ilor israelieni Ofer cunoscu�i drept fra�ii Ofer (David, Sami �i Iuli). Tat�l fra�ilor Ofer a fost evreu originar din Rom�nia, emigr�nd din ora�ul Constan�a, unde avea numele de Josef Her�covici (acela�i nume de familie cu Shimon Nahor, Her�covici din Gala�i). Averea fra�ilor Ofer se ridic� la 1,5 miliarde de dolari, plasat� �n afaceri. Dintre cei trei fra�i, David a fost �eful unui serviciu secret israelian, Iuli a avut aplecare spre func�iile publice, de�in�nd p�n� recent, de�i israelian, �i func�ia de consul al Rom�niei la Tel Aviv, iar Sammy, un personaj retras, de culise, s-a concentrat asupra afacerilor. El locuie�te cu prec�dere la Londra, fie la re�edin�a sa, fie pe un yaht de lux. Fra�ii Ofer de�in �mpreun� o banc� israelian� de rangul doi, Bank Mizrahi. Afacerile din Rom�nia au fost demarate �n ultimii ani de c�tre octogenarul Sammy Ofer, iar �n prezent sunt conduse de fiul s�u, Eyal Ofer. Familia Ofer este coproprietar�, al�turi de familiile (evreie�ti) Pritzker din S.U.A. �i Wilhelmsen din Norvegia, al uneia dintre cele mai bine cotate agen�ii de turism din lume, Royal Caribbean Cruises Ltd. (active de 2,2 miliarde de dolari, venituri anuale de 1,2 miliarde de dolari), ce ofer� croaziere �n toat� lumea cu peste 50 de itinerarii �i peste 140 de destina�ii �n Caraibe, Bermude, Bahamas, Mexic, Panama, Alaska, Hawai etc., etc. Flota are 14 nave moderne de agrement, cu o capacitate de peste 24.000 de c�l�tori. Cea mai important� afacere: familia Ofer de�ine compania Zodiac Maritime Agendes, companie de transport naval comercial, cu vase de p�n� la 164.800 tdw. Aceast� companie administreaz� �i vasele altor firme evreie�ti, precum flota Rosemont, Trans Union Corp., sau cele 10 vase ale O&P Holding Ltd. Navele sunt operate prin contracte de la c�teva zile p�n� la c��iva ani. �n prezent familia Ofer de�ine numeroase propriet��i �n Rom�nia, care nu pot fi �ns� identificate cu u�urin��, deoarece folose�te �n preluarea �ntreprinderilor rom�ne�ti firme off-shore cu ac�ionariat secret, create �n paradisuri financiare, precum Cipru. Se b�nuie prezen�a sa masiv�, de�i invizibil�, �n propriet��ile din ora�ul Constan�a (mai ales �n port), unde presa nu poate scrie dec�t ceea ce vrea el. La conducerea magazinului Tomis (proprietatea sa) a numit-o pe Daiana Voicu, fiica cunoscutului magistrat Marin Voicu. Eyal Ofer, �mpreun� cu Jay Pritzker, l-au mandatat �n 1997 pe evreul Phillip Bloom s� le procure Hotelul Bucure�ti. Afacerea a e�uat �ntr-un scandal privind manipularea privatiz�rii. De multe ori, datorit� pozi�iei sale, Eyal Ofer este mandatat de oficialit��i s� reprezinte Rom�nia �n fa�a forurilor interna�ionale, astfel �nc�t el cunoa�te politica de culise a guvernului rom�n mai bine dec�t serviciile secrete rom�ne�ti. Dan Fischer Cet��enie rom�n� �i israelian�. S-a numit �i Fr�ncu, nume sub care a fost cunoscut ca sportiv al clubului Ministerului de Interne, Dinamo. Coproprietar al postului de televiziune Prima TV. �n capitolul "GHE�EFTURI EVREIE�TI" este ar�tat� implicarea sa �n recuperarea crean�elor Rom�niei de la diverse state. Rolul lui Fischer se rezum� la a intermedia v�nzarea acestor crean�e, pentru numai 40% din valoarea real�, c�tre una din B�ncile Rotschild �i la a-�i �ncasa comisionul. Totodat�, Fischer a intermediat ob�inerea de credite, pentru Rom�nia, de la alt� banc� evreiasc� american�, Credit Swiss First Boston. Apropiat �n afaceri de secretarul de la Ministerul Finan�elor, Ionu� Costea, cumnatul lui Mircea Geoan�. Legat de rela�iile sale cu serviciul de spionaj rom�nesc, sunt semnificative acuzele aduse, �n octombrie 2000, de actualul �ef al Serviciului Rom�n de Informa�ii, Radu Timofte, pe atunci vicepre�edinte al Comisiei parlamentare pentru controlul SIE. Concret, �eful Serviciului de Informa�ii Externe, C�t�lin Harnagea, ar fi cerut de la ofi�erii din subordine dosarele a 19 personalit��i politice pentru a le discredita sau �antaja. �n acest context, atunci c�nd "un om de afaceri nu cotizeaz� la Fischer sau la AVAB, i se face imediat dosar penal", sus�inea Radu Timofte, ar�t�nd �i c� Hamagea se folosea de ofi�erii acestui Serviciu �n interes personal, pentru a r�spunde anumitor comenzi politice. Astfel, ace�ti ofi�eri bine preg�ti�i ac�ioneaz� �i �n misiuni speciale �n afara ��rii, av�nd ca scop recuperarea crean�elor Rom�niei. Conform relat�rilor lui Timofte, folosindu-se acest procedeu, Rom�nia a recuperat 40 de milioane de dolari din Kuweit, �ns� banii nu au ajuns nici la bugetul de stat, nici la S.I.E., ci au luat c�i numai de Harnagea �tiute. Aceast� acuz� are o semnifica�ie aparte, �n contextul �n care colaboratorul �i specialistul nr. l al Rom�niei (�i al S.I.E., deci) �n recuperarea crean�elor este... Dan Fischer. Vladimir (Vova) Cohn Evreu originar din Rom�nia, transfug, se pretinde investitor repatriat din Fran�a, �n 1990. Taic�-s�u a fost comisar sovietic evreu Kominternist, venit �n Rom�nia pe tancurile sovietice, dup� 1944, deoarece a f�cut parte din activul de baz� ai instal�rii comunismului �n Rom�nia. De aici probabil se trage prietenia sa cu alt evreu, fiu de comunist evreu, Petre Roman, fost prim-ministru al Romaniei, actualmente "Raportor NATO". �n perioda c�t Petre Roman s-a "specializat" la Paris, rela�iile dintre familiile Neurlander-Cohn au fost reluate. Vova Cohn a primit, dup� 1990, �n "loca�ie de gestiune", de la fostul prim-ministru Roman, clubul Nasty din Bucure�ti. Foarte g�l�gios �i obraznic pe posturile de televiziune, �n timpul fostelor guvern�ri, Cohn a participat la mai multe privatiz�ri cu c�ntec ale �ntreprinderilor rom�ne�ti, cea mai celebr� fiind privatizarea unicului produc�tor de carton presat din Rom�nia, fabrica RomCarton S.A.. Ca �n toate privatiz�rile evreie�ti din Rom�nia, Cohn a dat dovad� de o duritate deosebit� fa�� de muncitorii rom�ni, a concediat masiv �i nu a pl�tit salariile. Greva �i mitingul din curtea fabricii, l-au determinat pe Cohn s�-�i folosesc� influen�a, ceea ce a dus la o interven�ie extrem de violent� �i represiv� a for�elor poli�iene�ti, care i-au molestat pe muncitori �i i-au alungat din incinta �ntreprinderii.
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 05:10
Ti-ai stricat singur topicul. Asta se numeste masochism.....
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 15:42
De la: 999florin, la data 2009-02-20 15:06:01Dupa o lunga perioada de bajbaieli,liderii politici au inteles ce obligatii au fata de natiunea romana.Au inteles ca a conduce o natiune inseamna,in primul rand,sa-i organizezi si sa-i conduci gospodareste economia si sa-i dezvolti stiintele creatoare de valori materiale si culturale.Cu aceste stiinte vor fi inarmati de acum incolo creatorii,producatorii,prestatorii de servicii,comerciantii si instructorii generatiilor viitoare,precum si persoanele care mentin ordinea prin justitie si organe de lupta impotriva infractorilor[urmeaza aplauze frenetice,toata sala-i in picioare,aclamandu-si conducatorii]. Multi cetateni romani au apreciat iesirea din tacere a domnului si mult iubitului nostru presedinte Traian Basescu pt.urmatoarele fapte si atitudini,demne de toata lauda si stima noastra,a simplilor cetateni votanti[cu ochii inchisi]:impulsionarea activitatii de combatere a coruptiei si infractionalitatii,in special prin mareata renumire in functie a domnului Daniel Morar la conducerea D.N.A.,precum si impulsionarea activitatii celorlalte organe cu atributii in acest domeniu,starpirea infractorilor din inalta societate si chiar din propriul anturaj.Alaturi de iubitul nostru presedinte,domnul Emil Boc,apreciatul nostru premier,abordeaza probleme economice si sociale presante:starpirea infractorilor din cadrul partidului pe care cu onoare si cinste il conduce[P.D.L.],urmareste cresterea eficientei economice,limitarea cheltuirii banului public,ridicarea nivelului de trai,reducerea fiscalitatii si alte masuri bune pt.propasirea neamului romanesc si inaintarea lui in zbor spre culmi marete de progres si civilizatie.[urmeaza indelungi aplauze,tot poporul este in delir].Ce urmeaza?Asta va rog sa-mi spuneti dumneavoastra si s-auzim numai de bine! In actuala etapa ,nu ar trebui sa ne preocupe politicienii.Politicienii sint de fapt niste indivizi care nu se pricep la nimic ,care au fugit de munca si pacalesc o natiune ,traind din bugetul unei tari,exploatind prin taxe si impozite.Ca sa traesti bine,trebuie sa-ti folosesti creerul ,meseria pe care ai dobindito functie de creer,sa-ti asiguri toate conditiile de viata,iar realizarile celorlalti oameni din comunitate sa constituie mereu pentru tine un imbold pentru ai depasi.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 20:06
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:37 Modifica Citeaza Raspunde De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti! Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor. VOI SCRIE CU MAJUSCULE PENTRU CA PROPUN MASURI IMPORTANTE DE LUAT DE PARINTII CU COPII MINORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOAMNELOR SI DOMNILOR, ASA CUM STIM, LEGISLATIA EUROPEANA PREVALEAZA IN FATA DREPTULUI INTERN ROMANESC!!!!!!!!!!! PRIN URMARE, VA ROG PE DVS. ASA CUM VOI PROCEDA SI EU LA TIMPUL POTRIVIT SA STUDIEM IN DETALIU DREPTUL EUROPEAN COMUNITAR CARE PROTEJEAZA COPILUL MINOR, SI SA ACTIONAM IN JUDECATA IN PROPORTII DE MASA, MINISTERUL MUNCII PENTRU CA INCALCA DREPTUL COPILULUI MINOR LA ALOCATIA SA, SI PRIN ACTIUNILE NOASTRE IN INSTANTA SA CEREM RASPUNDEREA PERSONALA A MINISTRULUI MUNCII, DL. SEITAN!!!!!!!! VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACEST PARTID PD-L, INCEPE SA SE COMPORTE CA UN PARTID DE EXTREMA DREAPTA CARE INCEARCA EXTERMINAREA POPULATIEI PE ORICE CALE (FARA EXAGERARE). HAIDETI SA NU E MAI LAMENTAM, SI SA INCEPEM SA DESCHIDEM SUTE DE MII DE PROCESE, SI TRECAND PRIN TOT SISTEMUL DE INSTANTE DIN ROMANIA, SA AJUNGEM LA CURTEA EUROPEANA PENTRU DREPTURILE OMULUI LA STRASSBURG, PENTRU CA AVEM TOATE SANSELE SA DOVEDIM CA DREPTURILE OMULUI, ALE MINORULUI SUNT INCALCATE, ODATA PRIN DESFIINTAREA INSTITUTIILOR DE OCROTIRE A COPIILOR CU DIZABILITATI, APOI PRIN DISPONIBILIZAREA A 3000 DE ASISTENTI SOCIALI, SI ACUM PRIN TAIEREA ALOCATIILOR PENTRU COPII. MINISTERUL MUNCII, SI PERSONAL DL. SEITAN TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUZUNARUL PROPRIU PARINTILOR CU COPII MINORI, RETROACTIV SUMELE TAIATE, DAUNE SI PENALIZARI PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE A PLATII ALOCATIEI COPILULUI MINOR. LA FEL, RECOMAND PENSIONARILOR CU PENSIE DE INVALIDITATE, SPORTIVILOR DE PERFORMANTA, DACA SIMT CA LI S-AU INCALCAT DREPTURILE PREVAZUTE IN LEGISLATIA EUROPEANA, CARE INCA O DATA O REPET, SE APLICA CU PRECADERE INAINTEA DREPTULUI INTERN, SA SE ADRESEZE CU TOTII INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNE SI INTERNATIONALE, PENTRU CA DACA NU REACTIONAM, ACEST GUVERN NE VA UCIDE, VEDETI CA DEJA DESFIINTEAZA ORICE MASURI DE PROTECTIE SOCIALA. LUATI ATITUDINE DACA VRETI SA SUPRAVIETUITI, PENTRU CA ACEST GUVERN NU DORESTE ACEST LUCRU, DVS. TREBUIE SA VRETI SA TRAITI. |
|
|
|