back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre vise si interpretarea lor

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 11:44

Eu l-am visat pe Basescu ,ce inseamna asta??Sau daca am visat o prezenta masculina ,ce inseamna?

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 14:39

In religia ortodoxa se spune ca visele vin de la diavol, nu ai voie sa le interpretezi, doar la cei mai sfinti oameni ele vin de la DUMNEZEU. Stiinta zice ca sint subconstientul omului. Talmacirea viselor vine din vechime, popoare intregi si-au facut un zel din rastalmacirea lor. Eu nustiu ce sa cred, unele vise ale mele devin premonitii, in citeva luni se transforma in intimplari adevarate. De foarte putin timp am dezvaluit cuiva acest lucru, am preferat sa le tin pentru mine deoarece uneori nu e bine sa stii ce va fi....si cum ma stiu ca nu sint din cele credincioase...asa ca...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 05:23

De la: 9am064173, la data 2009-06-17 14:39:50In religia ortodoxa se spune ca visele vin de la diavol, nu ai voie sa le interpretezi, doar la cei mai sfinti oameni ele vin de la DUMNEZEU. Stiinta zice ca sint subconstientul omului. Talmacirea viselor vine din vechime, popoare intregi si-au facut un zel din rastalmacirea lor. Eu nustiu ce sa cred, unele vise ale mele devin premonitii, in citeva luni se transforma in intimplari adevarate. De foarte putin timp am dezvaluit cuiva acest lucru, am preferat sa le tin pentru mine deoarece uneori nu e bine sa stii ce va fi....si cum ma stiu ca nu sint din cele credincioase...asa ca...

Pe mine aici, cu visele de la diavol, m-ai pierdut. Adica cind un copil viseaza o jucarie si a doua zi o are de la parinti. Asta e de la diavol?
Ma duc sa ma spal pe fata...cu apa rece...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 05:48

Bine faci Mihai!
Visele au 3 surse:
- din firea omeneasca,
- de la cel rau,
- si de la Dumnezeu.
Nu exista nici un om sfint pe pamint!
Incercam doar sa fim mai buni, ca poate vom nimeri cu Petru, etc.
Unu singur este sfint!
Nu trebuie sa fi sfint ca sa ai vise frumoase.
Dumnezeu se descopere la cine vrea El.

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 09:33

De la: nastasemihail, la data 2009-06-18 05:23:19
De la: 9am064173, la data 2009-06-17 14:39:50In religia ortodoxa se spune ca visele vin de la diavol, nu ai voie sa le interpretezi, doar la cei mai sfinti oameni ele vin de la DUMNEZEU. Stiinta zice ca sint subconstientul omului. Talmacirea viselor vine din vechime, popoare intregi si-au facut un zel din rastalmacirea lor. Eu nustiu ce sa cred, unele vise ale mele devin premonitii, in citeva luni se transforma in intimplari adevarate. De foarte putin timp am dezvaluit cuiva acest lucru, am preferat sa le tin pentru mine deoarece uneori nu e bine sa stii ce va fi....si cum ma stiu ca nu sint din cele credincioase...asa ca...

Pe mine aici, cu visele de la diavol, m-ai pierdut. Adica cind un copil viseaza o jucarie si a doua zi o are de la parinti. Asta e de la diavol?

Sa nu credeti in vise ! Sa nu credeti in vedenii ! Daca crezi in vise si ai venit la mine sa te spovaduiesc, eu te opresc direct trei ani de la Sfanta Impartasanie. Cine ti-a spus sa crezi in vise ? Nu auzi ce spune Sfanta Scriptura ? Ia cauta in Cartea Intelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34 : Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei care au nadajduit in vise.

Eu am o carte scrisa despre vise si vedenii. Sa vedeti acolo cum te inseala diavolul " - asa spunea PARINTELE CLEOPA, in ale care-i pareri eu ma incred f mult fie si pentru faptul ca mi0-a ajutat f mult la pavarea unui drum al sufletului meu. Asadar eu am vrut o alta parere pentru ca eu chiar am vise ce devin realitate mai tirziu si chiar daca nu le iau in seama ele tot devin fapte reale. Cit despre copilul ce viseaza jucarele si a doua zi le au, zic sa nu ne imbatam cu apa rece, cobor in strada si vad f multi copii ca nu au bruma existentei zilnice atit materiala cit si afectiva din cauza soartei sau a unor parinti denaturati.

Fosta membra 9am.ro

31 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 09:59

In religia ortodoxa se spune ca visele vin de la diavol...........asa ca trage matale concluziile de rigoare...nu numai din perspectiva religiei, cat si din perspectiva realitatii de zi cu zi...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 21:57

De la: Iatecos, la data 2009-06-18 09:59:23In religia ortodoxa se spune ca visele vin de la diavol...........asa ca trage matale concluziile de rigoare...nu numai din perspectiva religiei, cat si din perspectiva realitatii de zi cu zi...

Dar eu nu sint religios decit pi juma, juma. Si eu visez pina la ziua.
Daca mai studiati si voi ce se spune la medicina
CINE NU VISEAZA INNEBUNESTE. Asa ca mai usurel cu visele interzise ca intrati pe teren minat. Eu de cind stau noaptea pe internet, nu prea mai visez si nu e bine. Spuneti-le copilasilor vostri ca nu e bine sa viseze si atunci veniti cu astfel de timpenii. Daca copilasului vostru le interziceti visele, si mai e sanatos, atunci spuneti-le altor oameni-copii despre o astfel de aberatie.
Cine nu viseaza e mort deja.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 22:00

De la: 9am064173, la data 2009-06-18 09:33:29
De la: nastasemihail, la data 2009-06-18 05:23:19

Sa nu credeti in vise ! Sa nu credeti in vedenii ! Daca crezi in vise si ai venit la mine sa te spovaduiesc, eu te opresc direct trei ani de la Sfanta Impartasanie. Cine ti-a spus sa crezi in vise ? Nu auzi ce spune Sfanta Scriptura ? Ia cauta in Cartea Intelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34 : Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei care au nadajduit in vise.
Eu am o carte scrisa despre vise si vedenii. Sa vedeti acolo cum te inseala diavolul " - asa spunea PARINTELE CLEOPA, in ale care-i pareri eu ma incred f mult fie si pentru faptul ca mi0-a ajutat f mult la pavarea unui drum al sufletului meu. Asadar eu am vrut o alta parere pentru ca eu chiar am vise ce devin realitate mai tirziu si chiar daca nu le iau in seama ele tot devin fapte reale. Cit despre copilul ce viseaza jucarele si a doua zi le au, zic sa nu ne imbatam cu apa rece, cobor in strada si vad f multi copii ca nu au bruma existentei zilnice atit materiala cit si afectiva din cauza soartei sau a unor parinti denaturati.

Fata lu' tata. Eu nu visez dupa acarti. Cind visez, dimineata sint fresh. Cind nu visez, sint o leguma umblatoare. Si nu am de gind sa mai spun la nimeni ce visez. Sint ale mele.

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 00:28

De la: Iatecos, la data 2009-06-18 09:59:23In religia ortodoxa se spune ca visele vin de la diavol...........asa ca trage matale concluziile de rigoare...nu numai din perspectiva religiei, cat si din perspectiva realitatii de zi cu zi...

Pai in biblie scrie ca nu stiu cine, parca Moise, ar fi visat 7 vaci grase si 7 vaci slabe......etc. Nu-mi aduc bine aminte. Asta inseamna ca religia ortodoxa interzice Biblia pt ca in ea sunt talmacite visele?
Si asta e doar un exemplu, dar e plina cartea asta de episoade in care Dumnezeu apare in vis la unul sau la altul si ii da o insarcinare oarecare...

Haida de!!!
Nu mai spuneti nonsensuri ca ma apuca somnul........

Hai, putina coerenta ca sunt curios!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 00:36

De la: 9am073190, la data 2009-06-20 00:28:08

Pai in biblie scrie ca nu stiu cine, parca Moise, ar fi visat 7 vaci grase si 7 vaci slabe......etc. Nu-mi aduc bine aminte. Asta inseamna ca religia ortodoxa interzice Biblia pt ca in ea sunt talmacite visele?
Si asta e doar un exemplu, dar e plina cartea asta de episoade in care Dumnezeu apare in vis la unul sau la altul si ii da o insarcinare oarecare...

Haida de!!!

Acolo aveau voie sa viseze. Erau vise aprobate oficial si atunci si acum. Noi nu avem voie.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 00:41

De la: radita09_telus_net, la data 2009-06-18 05:48:20Bine faci Mihai!
Visele au 3 surse:
- din firea omeneasca,
- de la cel rau,
- si de la Dumnezeu.
Nu exista nici un om sfint pe pamint!
Incercam doar sa fim mai buni, ca poate vom nimeri cu Petru, etc.
Unu singur este sfint!
Nu trebuie sa fi sfint ca sa ai vise frumoase.
Dumnezeu se descopere la cine vrea El.

Cind visezi o situatie ca un flash, scurt. Ma chinui de 2 luni sa-mi dau seama daca vin lucratori sa inlocuiasca tevile mari la exteriorul blocului. Acum stiu. Vin cu utilaje grele sa taie plopi de 40 m inaltime. Si fac praf spatiul verde. M-am linistit. Ma duc la plaje. Asta e de la...sau de la...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 00:43

De la: nicobekesi, la data 2009-06-17 11:44:48Eu l-am visat pe Basescu ,ce inseamna asta??Sau daca am visat o prezenta masculina ,ce inseamna?

eee Tu stii. Si de ce ne bagi si pe noi in asta?

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 01:46

[

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 02:05

Haida de!!!

Asculta....73...(sper ca nu e anul nasterii )..AI VAZUT TU VISE COERENTE?!
Si la ora la care postam, crezi ca e vreunul treaz? Tu nu vezi ca astia scriu ce viseaza??!! ...ca doar despre asta e vorba!!!

Auzi la el...coerenta

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 02:11

HELLO, VEZI CA EU SINT SCULAT, DOAR PARTEA STINGA....

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 14:57

De la: nastasemihail, la data 2009-06-20 02:11:57HELLO, VEZI CA EU SINT SCULAT, DOAR PARTEA STINGA....

Ce limbaj....
.......................................................

Ai cosmaruri?

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 00:07

De la: 9am007548, la data 2009-06-20 02:05:06

Haida de!!!

Asculta....73...(sper ca nu e anul nasterii )..AI VAZUT TU VISE COERENTE?!
Si la ora la care postam, crezi ca e vreunul treaz? Tu nu vezi ca astia scriu ce viseaza??!! ...ca doar despre asta e vorba!!!

Auzi la el...coerenta

Nu domnita, nu e anul nasterii!!!
Ai vrea sa fie?

PS: si nici nu ma cheama asa,

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 00:11

nenea,da' cum te numesti talica,ne spui si noua sau este vreun secret de stat,bine pazit si nu trebe sa-l stim pt.a nu avea cosmaruri[in loc de vise]?!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
9am073190

190 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 19:05

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-21 00:11:00nenea,da' cum te numesti talica,ne spui si noua sau este vreun secret de stat,bine pazit si nu trebe sa-l stim pt.a nu avea cosmaruri[in loc de vise]?!

Florinel, cum ma cheama pe mine e , dar putem sa deschidem unul unde sa dezbatem subiectul asta, pt ca, daca nu ma insel, cu cate indicative in loc de nick-uri au avatarurile de pe forumul asta, e clar ca ai nu numai cosmaruri, DAR SUFERI SI DE INSOMNIE!!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 19:07

De la: 9am073190, la data 2009-06-21 19:05:10
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-21 00:11:00nenea,da' cum te numesti talica,ne spui si noua sau este vreun secret de stat,bine pazit si nu trebe sa-l stim pt.a nu avea cosmaruri[in loc de vise]?!

Florinel, cum ma cheama pe mine e , dar putem sa deschidem unul unde sa dezbatem subiectul asta, pt ca, daca nu ma insel, cu cate indicative in loc de nick-uri au avatarurile de pe forumul asta, e clar ca ai nu numai cosmaruri, DAR SUFERI SI DE INSOMNIE!!!!
nenea,eu totusi insist,imi spui si mie care-ti este numele sau vrei neaparat un topic numai despre domnia voastra?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
9am073190

190 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 21:48

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-21 19:07:46
De la: 9am073190, la data 2009-06-21 19:05:10

nenea,eu totusi insist,imi spui si mie care-ti este numele sau vrei neaparat un topic numai despre domnia voastra?

Sa inteleg ca asta e ......VISUL tau??!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 08:45

interpretarea viselor interpretarea viselor

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 02:38

Sa inteleg ca Sigmund Freud esti tu??!!....sau doar asa ai visat???

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 02:43

De la: 9am073190, la data 2009-06-30 02:38:26Sa inteleg ca Sigmund Freud esti tu??!!....sau doar asa ai visat???
io te-am intrebat daca porti ciorapi la fel ca brad pitt,de ce nu vorbesti normal si de ce tipi si te scalambai,e frumos asa,mama ta stie pe unde si cu cine-ti pierzi tu timpul la ora asta?

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 02:55

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 02:43:46
De la: 9am073190, la data 2009-06-30 02:38:26Sa inteleg ca Sigmund Freud esti tu??!!....sau doar asa ai visat???
io te-am intrebat daca porti ciorapi la fel ca brad pitt,de ce nu vorbesti normal si de ce tipi si te scalambai,e frumos asa,mama ta stie pe unde si cu cine-ti pierzi tu timpul la ora asta?

Da' ce mama ta stie???

Deci nu stie, mbe..asa cred.
Florinel, ma plictisesc..FA-MI UN TOPIC DE PLICTISEALA SA-TI TRAIASCA FAMELIA !!

Ca vad ca faci la toata lumea-- si mie nu....NU port ciorapi ca Pitt bull ala
E vreo problema ??!!

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 02:57

Am taiat-o sa visez si eu...ca sa am ce sa va povestesc maine...daca mai am loc de fi-miu la calculator

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 03:00

nu este nici o problema,stai linistit ,lu' mama ii voi spune ce am facut pe aici peste 999-41=958 ani,cand o voi reintalni[ca atata am de gand sa fac umbra pamantului,mai ceva ca matusalem],cat despre topic spune-mi cum vrei sa-l cheme,cati ani sa aiba,ce sa contina si ce suc sau alcool sa bea?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 00:35

Stiinta Aducerii Aminte a viselor tale...

Crezi sau nu poti invata sa memorezi majoritatea viselor. Cu ajutorul acestor simple tehnici poti incepe sa-ti reamintesti visele chiar din prima secunda a practicii de noapte. Este aproape la fel cu auto-hipnoza. Trebuie doar sa-ti sugestionezi mintea inainte de a adormi. Aceasta stare a mintii se numeste granita dintre treaz si adormit. Este atunci cind creierul devine absorbit de sugestie.
Unii spun ca mancarea poate cauza cosmaruri. Ei bine nu stiu sigur daca este adevarat dar stiu din experienta personala ca atunci cind beau lapte sau maninc brinza, am vise mult mai intense. Nu neaparat vise urite. Sau, citeodata cin maninci inainte sa adormi este posibil sa faci o usoara indigestie, se pare ca asta ar fi cauza viselor urite. Aduci aminte de primul pas cu granita, incepi sa aluneci usor in visul tau. Trebuie sa ti cont de un lucru. Daca ai vise intense, foarte reale si colorate este posibil sa traiesti o EPT (Experienta parasirii trupului) aceasta stare mai este denumita si Proiectie Astrala. Nu vreau sa ajungi asa departe de la inceput. Am explicat despre asta in alta pagina (vezi meniu). Gata, sa-i dam drumul! Sunt 4 pasi usori pentru asta dupa cum urmeaza.....

1. Pregatirea pt. culcare : Dupa ce te asezi pe pat incearca sa-ti relaxezi trupul cit de mult poti, gindeste-te ca nu-ti mai simti pas cu pas trupul, incepi cu picioarele si urca pina la cap, usor si fara graba, staruie pe fiecare portiune in parte pina ce nu mai simti nimic (la inceput te vei speria de senzatie) stai linistit, nu o sa mori :). Daca faci Yoga esti deja familiarizat cu asta. Poti trece apoi la curatarea mintii moment in care esti pregatit(a) pentru pasul urmator. Va trebui sa nu maninci nimic inainte de culcare. Poti face cum vrei dar nu o sa tina daca nu urmezi exact acesti pasi. Incearca sa maninci diverse mancaruri inainte de culcare si noteaza starile prin care treci in functie de mancarea aleasa, spune-ne si noua. Asigura-te ca ai un caiet si ceva de scris linga pat si noteaza orice ti se pare iesit din comun sau important.

2. Programarea : Aceasta este cea mai importanta parte. Cind ajungi la granita dintre treaz si somn (starea de veghe) care este exact inainte de a adormi va trebui sa-ti repeti mereu ca-ti vei reaminti toate visele si ca te vei trezi si ca vei scrie experienta. Daca nu-ti place sa repeti (in gind) inregistreaza o caseta si fi sigur ca este inregistrata 10-15 min. O sa mearga sigur, e suficient.

3. Notitele : Si acest lucru este extrem de important. Daca te-ai trezit cu succes din vis noteaza imediat fiecare detaliu de care iti amintesti. Bifeaza daca visul a fost in alb-negru sau color. De asta trebuie sa ai un caiet si ceva de scris linga pat, sa fie primul lucru pe care il faci. Dca te iei cu altceva sigur o sa pierzi din detalii. Oricum sa nu le ti in pat cu tine. Apoi trebuie sa incerci sa adormi iar si sa repeti experienta, asta daca nu te ia somnul si te trezesti cind trebuie sa pleci la munca :) La inceput sigur va fi asa dar in timp vei reusi sa controlezi visele si vei ajunge sa vezi si sa separi relitatea de fantasme. Vei ramane uimit(-a) cind te vei opri in loc si vei spune "Deja Vu" apoi vei sti ce sa faci ca sa indrepti "lucrurile" amintindu-ti de visul avut.

4. Revizuirea Agendei : Acum e timpul sa-ti studiezi caietul. Vei ramane uimit(-a) cite vise ai avut in acea noapte. De obicei eu reusesc sa am 10-15 vise pe noapte si citeadata chiar mai multe. Nu poti sti pina nu incerci o experienta de genul asta. Noteaza-ti visele in culori pentru ca dupa ce vei stapinii aceasta tehniica va trebui sa mergi mai departe in Proiectia Astrala. Succes!

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 15:20

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 03:00:25nu este nici o problema,stai linistit ,lu' mama ii voi spune ce am facut pe aici peste 999-41=958 ani,cand o voi reintalni[ca atata am de gand sa fac umbra pamantului,mai ceva ca matusalem],cat despre topic spune-mi cum vrei sa-l cheme,cati ani sa aiba,ce sa contina si ce suc sau alcool sa bea?

Scuze ...n-am vrut sa fiu prost crescut....

Pai sa incepem cu masurile: vreau un topic 90-60-90, 1.75 (ca eu am 1.90), greutatea pana in 55 si varsta la fel

Bonus: daca se poate muta si zambitoare.. (poate sa fie si blonda )

ASTEPT !!!!!

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 15:38

De la: 9am073190, la data 2009-07-01 15:20:07
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 03:00:25nu este nici o problema,stai linistit ,lu' mama ii voi spune ce am facut pe aici peste 999-41=958 ani,cand o voi reintalni[ca atata am de gand sa fac umbra pamantului,mai ceva ca matusalem],cat despre topic spune-mi cum vrei sa-l cheme,cati ani sa aiba,ce sa contina si ce suc sau alcool sa bea?

Scuze ...n-am vrut sa fiu prost crescut....

Pai sa incepem cu masurile: vreau un topic 90-60-90, 1.75 (ca eu am 1.90), greutatea pana in 55 si varsta la fel

Bonus: daca se poate muta si zambitoare.. (poate sa fie si blonda )

ASTEPT !!!!!

Alt colãcar!!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre vise si interpretarea lor
Mergi la: