Info
x
De ce pe noi romanii ne alunga toti din europa
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:46
Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:48
lipsa de unitate a poporului romin face ca strainii sa loveasca in noi ca in "varza"
Maranatha
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:48
lipsa de unitate a poporului romin face ca strainii sa loveasca in noi ca in "varza"
Maranatha
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:49
Maranatha
|
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:57
Citeam pe alt topic..numitii tigani nu romi...TIGANI...
Oare care-i diferenta intre noi si ei...? Sintem noi mai buni ca ei....sau ei sint veniti din alta lume... Cine va da dreptul la discriminare.....? cu ce sintem noi mai superiori lor..? Sint intrebari..dati raspunsuri...! si veti afla de ce pe noi ne alunga toti din EUROPA...
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:01
istoric vorbind tiganii sau rromii cum le spune azi sunt veniti di india
deci da sunt veniti din alta parte (stramosii lor cel putin) |
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:50
De la: tilsor, la data 2009-03-06 11:57:10Citeam pe alt topic..numitii tigani nu romi...TIGANI... Pe mai multe topicuri pana acum ai avut un mod de abordare "a la Dan Diaconescu". Adica ai aplicat la ambele capete ale discutiei intrebari de genul "si ce ati simtit in momentele acelea?". Referitor la intrebarea ta, nu e vorba de discriminare, e vorba de o delimitare. Cat despre "de ce ne alunga toti din Europa", motivul e acela ca ei nu ii vad pe cei care locuiesc in Romania si care au un job, au o casa, au un comportament etic; ce vad ei sunt fix ciurucurile plecate de la noi si ajunse la ei la furat si dat in cap. Ce vad ei e fix ce vedem si noi: televizorul. Si nici la ei, nici la noi, nu o sa vezi stiri de genul "500 de chinezi lucreaza la o fabrica de textile din Cucuietii din deal". Ca nu "face senzatie". O sa vezi "un roman a furat", "un roman a violat", etc. Asa ca reactia "lor", in contextul in care sunt supra-saturati cu "stiri" de genul asta e una normala.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 21:58
KENNY,sint de acord cu tine,dar treburile trebuie puse la punct intii la noi in tara..Oare mafiotii aia din guvern sint tot TIGANI...
Nu ti se pare ca tara noastra se imparte in PROSTI si SMECHERI(unde intra politicul..sirestul spumei...) si nu in TIGANI si ROMINI.. Haide sa-ti mai spun ceva...nu tiganii fac Romania de ris....ci ai nostri... Stii ca toti fosti securisti au retele de ..(tot felul de hotii)...peste hotare... Si sa-ti mai spun ceva...sint translator la 3 sectii de politie in sudul Germaniei..(ptr romini) si nu cred ca ai vrea sa cunosti ce se intimpla..... In 19 ani am intilnit doar 3 tigani..in rest..romani Am dubla cetatenie,dar mai tot timpul o folosesc pe cea germana....cu cea romana ma duc doar in tara.. de ce...? Pentru ca sintem lasi... Era un topic..cum sa scapam de spaga....cititi si veti vedea ca am dreptate.
Maranatha
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2012, ora 01:26
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fantoma_din_Zanzib_ar 18 mesaje Membru din: 3/01/2012 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2012, ora 08:26
De la: tilsor, la data 2009-02-18 10:48:17 Si cine anume te-a alungat pe tine din Europa ?! Pari bine merci din moment ce de 19 ani stai in Europa ! Pe mine pot sa iti garantez ca nu m-a alungat niciodata nimeni din Europa si,nefiind fan OTV sau Vadim,nu am ajuns sa am perceptii de acest gen in care ,vai Doamne,noi romanii suntm asupriti ,discriminati si alungati ca niste untermenschen din Europa civilizata. Ce a spus Kenni mai sus pare destul de corect .Singura precizare este ca mai mult noi suntem influentati de tampeniile difuzate de posturi a la OTV si de figuri a la Vadim(care chipurile ne apara!) decat cei din vest,ajungand ferm convinsi in mod absurd ca suntem ca suntem discriminati si ca nu este nimic de capul nostru . Sunt multe cazuri de romani care au salvat oameni,care au facut cariera in profesile lor practicate in vest ,care isi vad de treaba lor fiind admirati de comunitatea in tarile respective ,probabil oameni ca tine.Noi insa preferam sa ne concentram pe delicventi,sa credem ca suntem rau priviti ,ca suntem discriminati si ca Europa ne trateaza ca populatie de mana a doua....Nu Europa ne trateaza ca populatie de mana a doua ci noi singuri am ajuns sa avem o astfel de perceptie despre noi ,indusa in parte de guvernanti ,care au avut grija sa afirme repetat cat suntem de hoti,incompetenti,pomanagii,betivi etc. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 06:42
Tu ce ai patit? De ce nu mai intri pe forum?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2012, ora 15:29
De la: tilsor, la data 2009-02-18 10:48:17Sint in Europa de 19 ani si inca de la inceput am avut de suferit din cauza acestei cetatenii. de ce acum sar toti pe noi,cind noi le-am facut toate lucrarile lor de......cea mai joasa speta? eu nu inteleg ...voi? poate tocmai ptr. ca n-am coborit pina'ntratit ca le-am facut toate lucrarile lor de cea mai joasa speta ?
Raporteaza abuz de limbaj |