back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi obama un preºedinte mai bun?

andrisan_cristina

18 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 16:17

Cred ca Obama este �n primul r�nd un pre�deinte diferit fa�� de to�i cei de p�n� acum.Cred c� va fi un pre�edinte mai bun,mai conciliant,mai pa�nic.Economia ameican� i�i va reveni cu brio.Ceea ce a� dori s� atrag aten�ia este faptul c� Obama incearc� s� acorde prea multe libert��i sociale in sens necre�tin.A� dori s� devin� unul din cei mai ferven�i ap�r�tori ai cre�tinismului in USA �i �n lume...nu �n sensul de a proclama superioritatea cre�tinismului �n lume ci �n sensul respect�rii valorilor cre�tine in via�a sociala,politic�...Ar fi un frumos exemplu.

Raporteaza abuz de limbaj
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 16:27

De la: andrisan_cristina, la data 2009-02-13 16:17:48Cred ca Obama este �n primul r�nd un pre�deinte diferit fa�� de to�i cei de p�n� acum.Cred c� va fi un pre�edinte mai bun,mai conciliant,mai pa�nic.Economia ameican� i�i va reveni cu brio.Ceea ce a� dori s� atrag aten�ia este faptul c� Obama incearc� s� acorde prea multe libert��i sociale in sens necre�tin.A� dori s� devin� unul din cei mai ferven�i ap�r�tori ai cre�tinismului in USA �i �n lume...nu �n sensul de a proclama superioritatea cre�tinismului �n lume ci �n sensul respect�rii valorilor cre�tine in via�a sociala,politic�...Ar fi un frumos exemplu.

CHIAR CREZI CA INTR-O TARA CONDUSA DE MASONI UN OM ARE PUTEREA SA SCHIMBE CEVA??? ORICUM MA BUCUR CA ESTI OPTIMISTA.

Omerta Vision
gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:42

Prea devreme ca sa poti formula o apreciere. La ei nu bate vantul in politica asa des ca la noi si gafele sau greselile se vad mai greu ca la noi. Desigur pentru noi nu va conta prea mult in sens pozitiv indiferent de politica acestuia. Singurul lucru bun ar fi daca ar gasi o cale sa se relanseze economic, sa-si reduca datoriile si sa iasa din recesiune. Ar putea infuienta pozitiv economia mondiala cu efecte bune si asupra economiei romanesti. Dar parca prevad ca masurile lor de iesire din criza se vor baza tot pe tarile slabe, pe care le vor obliga sau le vor convinge sa le cumpere anumite produse pe schimb sau pe datorii. In fine stiu prea multe incat sa-mi fac prea multe iluzii. Logos.

roxafoxa

34 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 14:08

Cred ca o sa fie mai intelept decat predecesorul si daca insista o sa gaseasca sigur modalitatii de a ajuta americanii sa traiasca mai bine.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 01:00

In opinia mea tind sa cred ca va fi un presedinte ceva mai bun decat ceilalti...dar atata timp cat vrea sa acorde anumite libertati...Cum se mai spunea pe forum, intr-o lume condusa de masonerie OARE va reusi sa schimbe ceva? E cam greu de crezut, asta daca nu o fi si el mason, pentru ca eu personal nu mai am incredere in nimeni in ziua de azi. Si la cate documentare am vazut...Si totusi...daca imbinam un pic religia cu politica(mai ales religia neoprotestanta) e foarte probabil ca toti sa fim condusi de Vatican intr-un final, in urma semnarii vreunui acord prin care papa se angajeaza sa ajute SUA sa iasa din criza in schimbul puterii. La urma urmelor, TE mai mira ceva in ziua de azi? Pe mine nu! Asa ca...rezumand cele zise...consider ca alegerea acestuia a fost un lucru totusi bun, un pas inainte sa speram ca spre mai bine...Dar totusi raman rezervat in privinta schimbarilor in bine pe care le va face (tinand cont, dupa cum spuneam, ca marii oameni ai lumii, cei care controleaza totul, sunt masoni).

Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 14:34

chiar credeti ca chinezii sunt masoni?

www_rosk_marian0

45 mesaje
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:26

obama e marioneta e pus acolo ca sa vada globul ca rasistul sa dus ca au pus un presedinte negru,de unde ca daca nu face ce zice pentagonul si cia vai decapul lui
va fi mai bun pentru marile firme multinationale ,pentru banci ,pentru muncitor nici o schimbare
razboaiele ilegale pe care le-a inceput bush el o sa le continue
asa ca mai bun pentru cine ,pentru el.ca oameni nevinovati mor in continuare in fasia gaza din cauza gardulu cu curent care desparte fasia de israel,in afganistan mi de copii si oameni nevinovati in irak
sunt milioane de oameni care nu au ce manca si nu au apa potabila asta trebuie sa faca el,sa scape lmea de foame daca tot e la puterea imperiului
eu cred ca o sa fie la fel ca inainte un fascist neo nazist ca bush
viva la liberta
viva che guevara

9am001880

85 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 14:04

De la: andrisan_cristina, la data 2009-02-13 16:17:48Cred ca Obama este �n primul r�nd un pre�deinte diferit fa�� de to�i cei de p�n� acum.Cred c� va fi un pre�edinte mai bun,mai conciliant,mai pa�nic.Economia ameican� i�i va reveni cu brio.Ceea ce a� dori s� atrag aten�ia este faptul c� Obama incearc� s� acorde prea multe libert��i sociale in sens necre�tin.A� dori s� devin� unul din cei mai ferven�i ap�r�tori ai cre�tinismului in USA �i �n lume...nu �n sensul de a proclama superioritatea cre�tinismului �n lume ci �n sensul respect�rii valorilor cre�tine in via�a sociala,politic�...Ar fi un frumos exemplu.

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 15:46

rosk are dreptate si o sa se vada asta, destul de repede.
Obama e numai de fatada, ar putea sa fie cel care a distrus SUA, in forma lui actuala.

MxBD

4 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:34

video - Deceptia Obama: video.google.com/videoplay?docid=3169448500923223005

no comment !

MxBD

4 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:46

Oamenii din spatele lui Obama - Partea I: video.google.com/videoplay?docid=795497395097178395&q=source%3A0...

Oamenii din spatele lui Obama - Partea a II-a: video.google.com/videoplay?docid=-241242274424492662&q=source%3A...

www_rosk_marian0

45 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 18:52

tot fascist ramane

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:30

De la: tell, la data 2009-03-31 14:34:17chiar credeti ca chinezii sunt masoni?

Eu sper ca Obama va fi un bun presedinte iar la intrebarea intentionat sau nu "pe alaturi" raspund ca da o parte din chinezi pot fi masoni. Am auzit ca si masonii astia sunt de mai multe feluri, unii mai buni altii mai putin buni altii paraleli. E clar ca nu stiu despre ce vorbesc. Glumeam si eu.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 August 2009, ora 22:55

ramane de vazut daca va fi bun.
desi...parca incepe sa calce pe urmele celorlalti (bush jr., bush senior, clinton,..)

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 August 2009, ora 22:56

De la: iulidan2, la data 2009-04-24 15:46:05rosk are dreptate si o sa se vada asta, destul de repede.
Obama e numai de fatada, ar putea sa fie cel care a distrus SUA, in forma lui actuala.

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:33

SAR PUTEA SA LASE PE MULTI PE GANDURI SAU MUTI DE UIMIRE
DAR LA URMA URMEI PE NOI AR TREBUI SA NE INTERESEZE MAI MULT DE NOI DE CE VA FACE
PRESEDINTELE NOSTRU

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un preºedinte mai bun?
Mergi la: