Info
x
Statul roman iti dain cap daca vrei sa iti faci o firma in romania! se merita sau nu se merita sa faci o afacere cinstita in romania?
|
liliana_b2007 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:03
Am ajuns sa cred ca trebuie sa emigram cu totii din Romania! statul face legi doar pentru a castiga nu pt a te ajuta!
Un job iti gasesti doar daca ai fost inscris intr-un partid si esti peo lista a unui deputat...altfel tii diplomele la naftalina si vinzi castraveti in piata cu master cu tot... Raporteaza abuz de limbaj |
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 22:12
De la: liliana_b2007, la data 2009-02-11 20:03:34Am ajuns sa cred ca trebuie sa emigram cu totii din Romania! statul face legi doar pentru a castiga nu pt a te ajuta! Imi pare rau ca a trebuit sa treaca atata timp sa ajungi la aceasta concluzie.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 12/02/2009 |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 14:34
mda, din pacate daca vrei sa supravietuiesti trebuie sa traiesti la limita legii.
lucru destul de periculos, de altfel.... Dar suntem romani, noi supravietuim oricarui regim.. cu moralitatea stam noi prost, si valorile ne lipsesc... in rest, suntem cei mai mandri de nemernicia noastra :)) |
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 21:37
Da, statul roman iti da in cap atunci cand vrei sa-ti infiintezi o firma, statul roman iti da in cap cu tot felul de taxe (unele absurde, altele exagerate) statul roman iti da in cap cand te afli in strainatate si ai ghinionul sa apelezi la consulatele sau ambasadele Romaniei (esti buzunarit zdravan chiar si pentru o amarata de procura)
De o vreme incoace noi romanii avem capul plin de cucuie !
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|