back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ocupi un scaun in senatul sau parlamentul romaniei si sa nu stii folosi un calculator

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 19:48

CE PARER AU CETATENII ROMANIEI DE ACEST LUCRU?
CUM SE POATE INTAMPLA ASA CEVA IN ACEASTA TARA? OARE MAI EXISTA IN EUROPA ZILELOR NOASTRE O ALTA TARA CU ASTFEL DE POLITICIENI?

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 21:36

De la: victoriabar, la data 2009-02-10 19:48:53CE PARER AU CETATENII ROMANIEI DE ACEST LUCRU?
CUM SE POATE INTAMPLA ASA CEVA IN ACEASTA TARA? OARE MAI EXISTA IN EUROPA ZILELOR NOASTRE O ALTA TARA CU ASTFEL DE POLITICIENI?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 21:39

ohohooo,sa fi talica sanatoasa cati politicieni de prima mana din europa nu au deschis nici macar odata un laptop,deoarece s-au nascut cu secretare la scara si masini de facut sex in dormitor

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 15:15

Aia cel putin au secretare dar astia ce fac fara????

In fiecare zi ma intreb, oare cine naiba i-a votat? cine i-a propus si cum reuseste sa-i sustina acolo ???????????

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:54

NU VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE.
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:54

DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:16

NU CONTEAZA......DOAR NE-AM LASAT CONDUSI NU DE MULT DE UNUL CARE NICI LICEU NU AVEA(nici el nici nevasta-sa-savanta de renume mondial)....MACAR ASTIA AU.......
www.schimbdeneveste.ro

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 12:41

Aveti mare dreptate cand puneti problema asa. Dar nu numai atat. Un parlamentar trebuie sa cunoasca cel putin una din limbile de circulatie internationala, obligatie pe care trebuie s-o aiba orice roman de aici inainte. Cei care au fost plecati in afara stiu despre ce vorbesc. Nu este admisibil altfel. De asemenea trebuie sa cunoasca folosirea tuturor mijloacelor de comunicatie si de informare. In orice parlament nu exista un domeniu anume. Trebuie, obligatoriu, sa ai notiuni elementare de drept economic si un alt domeniu cu studii superioare, trebuie sa cunosti istorie, stiinte sociale si politice si in general sa te descurci in toate. Chiar daca nu ai pregatirea completa si ai avut sansa sa fii selectionat de un partid si ales trebuie sa iei masuri de urgenta sa-ti completezi pregatirea pentru ca altfel risti sa fii luat in colimator de mass-media si de electorat care dupa ce ti-a dat votul iti pretinde. Ei toate acestea, adica nepregatirea unora, se intampla datorita neelaborarii si nefunctionarii corespunzatoare, printre altele, a Legii raspunderii ministeriale si a Legii partidelor. Nici electoratul nu este pregatit suficient ca sa nu permita alegerea prin vot a unor candidati care nu corespund. Logos.

| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ocupi un scaun in senatul sau parlamentul romaniei si sa nu stii folosi un calculator
Mergi la: