Info
x
Spuneti adevarul despre tara unde sunteti
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:21
Buna la toata lumea,
Ma enerveaza ca romanii nu spun adevarul despre locurile unde se afla, spuneti fratilor ce rahat gasiti acolo unde va gasiti, ca dupa cum se vede nimeni nu se sfieste sa ne faca in toate felurile si ma calca pe nervi toate natiunile asa zise ''europene''. Eu locuiesc in Franta de ceva vreme si la astea le era frica, vai nevoie mare vin romanii si bulgarii si cine stie ce dracu le fac le mananca minunata tara, un rahat nu i-a mancat nimeni ba mai mult s-au mancat ei pe ei. Sa va spun eu fara nici cea mai mica exagerare ce am gasit in minunatul Paris, o adunatura de nespalati arabi, negrii si asiatici, nu sunt rasist, precizez, spun exact adevaru', si cativa francezi amarati care traiesc de pe o zi pe alta vai mama lor, nu spun ca nu sunt si francezi de treaba si care traiesc bine aici dar nu mai milt de 20 de procente. Mi-e lehamite sa intru in cea mai mare parte de restaurante unde gasesti numai negrii nespalati si arabi cu niste barbi care iti prepara de mancare, ce sa mai vorbesc de curatenia localurilor, te sperii ce gasesti si ei cand vin in romania fac figuri,^pai sincer la noi e lux, sa va mai spun despre incompetenta celor din administratia franceza, olala, te doare capu habar n-au pe ce lume traiesc, nuli unii dintre ei zero dublu ce sa mai... Inchei ca as mai avea multe de spus da' ma limitez aici, Hai sa traiti bine si laudati-va ca sunteti romani nu va fie rusine si nu uitati sa le spuneti europenilor ca ROMAN NU EGAL TIGAN Va salut Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 02:31
Spun dar sa nu spui la nimeni.
In 1974 un ungur mic in Ungaria in curs de dezvoltare m-a facut tigan. M-am uitat in jur, nu eram decit eu si canicula si el. L-am fugarit in jurul masinii, dar era nascut mai nou ca mine si a ramas ca el. Ma bronzasem cam tare. Anul trecut in vara un pusti mi-a zis tot cuvintul ala urit, tiganule, l-am iertat si mi-am dat seama ca iar am uitat sa mai intru prin casa. Asa ca am intrat pe calculator si m-am albit. Nu mi-e rusine cu originea mea de dac alb si negru vara.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
andrea_ille 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 20:30
M-am mutat de ceva scurt timp in Ungaria (din interes de serviciu)
Este drept ca avem manelistii nostri, avem tiganii nostri, avem doritorii nostri de independenta teritoriala... DAR suntem OAMENI!!! Intamplare care pacat ca nu am filmat-o: o masina rasturnata in sant in urma conditiilor de drum (vai ca noi ne plangem ca autoritatile nu fac nimic in caz de ninsoare, sa vezi aici, la noi ar fi o a doua revolutie daca s-ar comporta la fel autoritatile), cu numar de inmatriculare de Ungaria, cu un singur domn la volan si nimeni, absolut nimeni nu se opreste sa vada daca omul din acea masina este bine, ranit etc.... Sa nu mai spun ca in fiecare zi mi se aduce aminte din ce tara provin, dar peste asta trec usor. Maghiarii se mandresc cu mancarurile lor, cu restaurantele lor, cu cat sunt ei de prietenosi cu strainii. Acum adevarul care l-am vazut eu: sunt foarte putine restaurante de acelasi standard cum sunt pe la noi, mancarea e toata "imbunatatita" cu tot felul de condimente artificiale (stiti voi alea - din care iese si asa-zisa "supa la plic"), habar nu au ce inseamna pizza... pun bucati de clisa pe ea si costa dublu o pizza de jumatate marime fata de cum avem noi, fast-food-uri care la noi ar fi inchise de catre sanepid, si astea in centrul orasului. AAAA si de fiecare cand ma duc intr-un supermarket mare si renumit, daca tanti casierita ma aude ca vorbesc cu prietenul meu in limba romana verifica si bancnota de 200 de forinti (care nici 3 ron nu valoreaza) daca nu cumva e falsa... si chestia asta am testat-o, cand m-am dus la casa si am vorbit doar in limba dansei mi-a acceptat si bancnota de 10.000 de forinti (aprox 130 ron) fara sa o verifice... Dar sunt si exceptii, din pacate foarte putine....
|
|
Fosta membra 9am.ro 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 19:32
De la: andrea_ille, la data 2009-02-15 20:30:40M-am mutat de ceva scurt timp in Ungaria (din interes de serviciu)
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:40
Eu m-am mutat de curand in Ferentari.Tot incerc sa le explic bastinasilor de acolo ca sunt tigan si nimeni nu ma crede.Ce ti-e si cu strainii astia...In rest e bine, n-am de ce sa ma plang...
|