Info
x
O afacere cinstita d eunde se poate scoate profit
|
ioanab62 1 mesaj Membru din: 16/03/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 15:50
vrei ulei de masline extra virgin la pretul de 2.80 euro litrul?
vrei sa castigi bani de pe urma produselor alimentare pe care le consumi? inscriete in afacerea hispanianet si ai propriul magazin online www.hispanianet.net/comert clik pe " Inscribir Distribuidor" completeaza formularul si vei avea si tu un magazin identic cu al meu detalii: ioanabond@gmail.com |
|
valdim 4 mesaje Membru din: 18/03/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 09:53
Foarte multa abureala, ati vazut ca multi din cei ce recomanda o afacere nu vor sa spuna pe nume afacerii. Spun GDI cand ar trebui: vanzari de domenii de internet. Toate afacerile de "succes" se bazeaza pe vanzari, pe a gasi cumparatori pentru ceva ce nu se vinde. Cati cumpara domenii de internet in Romania? Poate la nivel de tara pe an or fi cativa Te alegi cu 10$ pe an E ceva, e de succes
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 09:56
profitul se scoate pe doua cai:evaziune fiscala ....spalare de bani
Raporteaza abuz de limbaj |
|
valdim 4 mesaje Membru din: 18/03/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 10:02
Afacerea cu uleiul de masline. Daca mai adaugi si taxele postale, pretul per litru sare peste pretul din magazine. Poate daca il duci personal pe jos la clienti este o afacere rentabila, dar nu de succes
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 10:05
De la: 9am183972, la data 2010-03-22 10:02:48Afacerea cu uleiul de masline. Daca mai adaugi si taxele postale, pretul per litru sare peste pretul din magazine. Poate daca il duci personal pe jos la clienti este o afacere rentabila, dar nu de succes si sa le-o arati si cum sa foloseasca ...........sticla cu ulei
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 10:08
De la: 9am045616, la data 2010-03-22 10:05:45De la: 9am183972, la data 2010-03-22 10:02:48Afacerea cu uleiul de masline. Daca mai adaugi si taxele postale, pretul per litru sare peste pretul din magazine. Poate daca il duci personal pe jos la clienti este o afacere rentabila, dar nu de succes si sa le-o arati si cum sa foloseasca
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
cristinac277 1 mesaj Membru din: 24/03/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 09:55
Pentru a afla ca intradevar un litru de ulei de masline costa 2.80 euro/litru, contactati-ma sa va trimit invitatie la conferinta online
ioanabond@gmail.com |
|
Sfetcu_Silvia_1 1 mesaj Membru din: 26/06/2012 |
Postat pe: 26 Iunie 2012, ora 09:59
Buna , poti sa-mi dai mai multe amanunte ? Daca se poate ....Multumesc sfetcus@yahoo.com
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2012, ora 13:11
De la: Sfetcu_Silvia_1, la data 2012-06-26 09:59:33Buna , poti sa-mi dai mai multe amanunte ? Daca se poate ....Multumesc sfetcus@yahoo.com Nu astepta Silvia, au trecut peste doi ani de atunci, deci la cat de buna era afacerea, acum se scalda in bogatii si a uitat de unde a plecat, respectiv forumul 9am
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
calutul 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 11:21
De la: _Ingrid, la data 2012-06-26 13:11:51De la: Sfetcu_Silvia_1, la data 2012-06-26 09:59:33Buna , poti sa-mi dai mai multe amanunte ? Daca se poate ....Multumesc sfetcus@yahoo.com Din pacate Hispania net nici nu mai functioneaza....adaptati-va daca vreti sa faceti bani. Raporteaza abuz de limbaj
fenechiu_marian@yahoo.com
|
|
marcone 16 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Decembrie 2012, ora 15:16
prima idee ar fi reprezentant ladys.ro/MCFxylpG ,NU RISTI NU INVESTESTI. UN PARFUM UN SAMPON TOT SCOTI. A doua ar fii sa intri pe paranormal.ablog.ro,cauti banerul cu piata digitala,in dreapta jos.semnezi un contract de agent promovari publicitare si incepi munca.iti garantez cateva luni de salariu,dupa care te-as sfatui sa iti cumperi un domeniu,o gazduire,ca numai merge,te trezesti virusat ,blocat,bani se castiga dar nu te lasa ,,,,fratiiii
|
stefan_boangiu 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 23:13
Lansez acest mesaj celor doritori de a se lansa intr-o adevarata afacere online,dupa ce m-am saturat lansandu-ma in tot felul de porcarii gen Ptc si altele de acest gen care trebuia sa dau zilnic click-uri pentru cativa centi, va propun aceasta afacere in care eu insumi m-am lansat de cateva luni in urma si pot spune cu mana pe inima ca functioneaza cu adevarat chiar si fara nici o investitie,incepand doar cu cei 10$ pe care ti-i ofera sistemul gratuit ,mentionez ca nu sunt necesare conostinte speciale poate sa o faca ori cine are peste 18 ani ,acest sistem are chiar si traducator in diferite limbi deci nu necesita cunostinte lingvistice internationale este foarte simplu accesati traducatorul care se gaseste in coltul din dreapta sus a pagini si accesati ori ce limba doriti pe parcurs cine doreste sa faca si investitii ca afacerea sa creasca rapid si sa ajunga la venituri substantiale, mai rapid poate sa o faca ,iar pentru toate acestea nu trebuie decat sa va inregistrati aici : www.profitclicking.com/?r=sxwaxvfyy8hz
Pentru orice fel de lamuriri ma puteti contacta la mail: stefan_boangiu@yahoo.com PS.compania respectiva ofera 1milion euro celor care demonstreaza ca exista o afacere online m-ai sigura si cu castiguri m-ai mari si rapide fata de ofertele lor.incearcal si nu ai sa regreti Raporteaza abuz de limbaj |
|
calutul 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 00:06
Faceti ce va place si banii vor veni ca urmare a lucrului bine facut ! Din orice se poate face bani daca aveti cap. afaceri-de-viitor.blogspot.ro/2011/04/cum-sa-faci-bani-din-orice.html
fenechiu_marian@yahoo.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 00:11
De la: calutul, la data 2013-01-03 00:06:41Faceti ce va place si banii vor veni ca urmare a lucrului bine facut ! Din orice se poate face bani daca aveti cap. afaceri-de-viitor.blogspot.ro/2011/04/cum-sa-faci-bani-din-orice...] Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 00:13
De la: stefan_boangiu, la data 2013-01-01 23:13:37Lansez acest mesaj celor doritori de a se lansa intr-o adevarata afacere online,dupa ce m-am saturat lansandu-ma in tot felul de porcarii gen Ptc si altele de acest gen care trebuia sa dau zilnic click-uri pentru cativa centi, va propun aceasta afacere in care eu insumi m-am lansat de cateva luni in urma si pot spune cu mana pe inima ca functioneaza cu adevarat chiar si fara nici o investitie,incepand doar cu cei 10$ pe care ti-i ofera sistemul gratuit ,mentionez ca nu sunt necesare conostinte speciale poate sa o faca ori cine are peste 18 ani ,acest sistem are chiar si traducator in diferite limbi deci nu necesita cunostinte lingvistice internationale este foarte simplu accesati traducatorul care se gaseste in coltul din dreapta sus a pagini si accesati ori ce limba doriti pe parcurs cine doreste sa faca si investitii ca afacerea sa creasca rapid si sa ajunga la venituri substantiale, mai rapid poate sa o faca ,iar pentru toate acestea nu trebuie decat sa va inregistrati aici : www.profitclicking.com/?r=sxwaxvfyy8hz si sampania cine-o da....???
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 68 mesaje Membru din: 15/12/2012 |
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 17:53
Dragi prieteni!!!Odata cu venirea primaverii dorim sa ne rasfatam clientii cu reduceri de pana la 80%.
Toate produsele noastre sunt originale, la preturi foarte bune si nu in ultimul rand avand un material de cea mai buna calitate, multumind pana acum toti clientii nostrii, raportand produsul la calitate/pret Intrati pe www.haine-casual.ro pentru a vedea ofertele noastre si alegeti ceva care sa te faca fericit(a). Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_4105 5 mesaje Membru din: 26/06/2014 |
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 18:31
Buna, si eu am o firma mica si voiam sa imi fac o campanile de promovare, dar nu aveam banii necesari. Am vazut ca cei de la Romanian Software, cei care au creat si programul de salarii pe care il folosesc la serviciu, si-au inscris aplicatia intr-un concurs. Daca vreti sa castigati si voi 10.000 de eruo puteti sa-I votati aici https://www.wallofbusiness.com/romania/app/human-resources-planning. Multa bafta!
|
9am_4982 4 mesaje Membru din: 12/03/2015 |
Postat pe: 12 Martie 2015, ora 23:33
Suntem un frumos grup de prieteni care ne intalnim la coffe club, bem o cafea, socializam, ne facem noi prieteni, ne simtim bine, la sfarsitul zilei facem si bani. Vrei sa poti face si tu asta? Te invit la o cafea! Floricescu florin...0728031886
|
|
|

profitul se scoate pe doua cai:evaziune fiscala ....spalare de bani
si sa le-o arati si cum sa foloseasca
...........sticla cu ulei