back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Oina sportul national al romanilor

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 14:17

De la: drajne, la data 2010-04-01 10:24:58topic slab ...slab tare
ia fa-l talica tare

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 04:40

Daca nu erau niste timbre cind eram mic nici nu aflam ca oina a fost un sport national rominesc. Si americanii l-au luat de la noi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Romulus1970

12 mesaje
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 05:08

De la: silviudinamo93, la data 2009-03-22 01:12:21Da ion sa stii ca mai sunt cel putin 20 de scoli in tara in care se practica oina la una dintre aceastea am fost eu si am jucat impotriva la 16 echipe pt ca restu nu aveau bani sa se prezinte la competitie.Oricum oina se va relansa agresiv de repede.Cei din federatie au de gand sa editeze un almanah si o carte de metodica de oina:P AAAA si eram sa uit ca miam adus aminte vr sa ii spun lui SUBREDU ca a zis ca nu vrea nimeni sa finanteze oina. Sa stii ceva ma ca exista o persoana la echipa constanta care o finanteaza din buzunarul sau si sunt multe alte persoane care fac astfel de lucruri NOBILE si oricum sa gasit si un sponsor anul acesta care a sponsorizat echipe de baschet handbal si alte sporturi.DECI TINE MINTE OINA NU MOARE NICIODATA. INAINTE DE REVOLUTIE EXISTAU SUTE DE ECHIPE SI OINA ERA MAI CUNOSCUTA CA FOTBALUL DAR DUPA REVOULTIE S-AU SCHIMBAT MULTE LUCRURI

Mane,1364 e anul in care Vlaicu Voda a ajuns domn inTara Romaneasca si nu cred ca de bucurie s-a apucat romanul de oina! Intamplator sunt si din Curtea de Arges, capitala de scaun a lui Vladislav Vlaicu( a se citi Vlaicu /Voda) si sa mor de joaca cineva oina.
Apropo, stiti de de oina e sport national prin traditie? A fost jucat de ciobanii romani si e traditional nu? ca doar suntem neam de ciobani!!!!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 16:55

De la: nastasemihail, la data 2010-04-06 04:40:29Daca nu erau niste timbre cind eram mic nici nu aflam ca oina a fost un sport national rominesc. Si americanii l-au luat de la noi.

daca talica nu existai nici io n-aveam habar ca se poate calcula inaltimea unei inundatii care n-a existat niciodata....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 14:50

De la: Romulus1970, la data 2010-12-30 05:08:54
De la: silviudinamo93, la data 2009-03-22 01:12:21Da ion sa stii ca mai sunt cel putin 20 de scoli in tara in care se practica oina la una dintre aceastea am fost eu si am jucat impotriva la 16 echipe pt ca restu nu aveau bani sa se prezinte la competitie.Oricum oina se va relansa agresiv de repede.Cei din federatie au de gand sa editeze un almanah si o carte de metodica de oina:P AAAA si eram sa uit ca miam adus aminte vr sa ii spun lui SUBREDU ca a zis ca nu vrea nimeni sa finanteze oina. Sa stii ceva ma ca exista o persoana la echipa constanta care o finanteaza din buzunarul sau si sunt multe alte persoane care fac astfel de lucruri NOBILE si oricum sa gasit si un sponsor anul acesta care a sponsorizat echipe de baschet handbal si alte sporturi.DECI TINE MINTE OINA NU MOARE NICIODATA. INAINTE DE REVOLUTIE EXISTAU SUTE DE ECHIPE SI OINA ERA MAI CUNOSCUTA CA FOTBALUL DAR DUPA REVOULTIE S-AU SCHIMBAT MULTE LUCRURI

Mane,1364 e anul in care Vlaicu Voda a ajuns domn inTara Romaneasca si nu cred ca de bucurie s-a apucat romanul de oina! Intamplator sunt si din Curtea de Arges, capitala de scaun a lui Vladislav Vlaicu( a se citi Vlaicu /Voda) si sa mor de joaca cineva oina.
Apropo, stiti de de oina e sport national prin traditie? A fost jucat de ciobanii romani si e traditional nu? ca doar suntem neam de ciobani!!!!

dobitocule,basebalu' lu' nea sam ce semnifica oare,ca toti mancatorii de hamburgeri este neamuri de ciobani...???
io stiam ca este vacari si mulgatoare acolo...da' daca talica sti mai bine...ce castig io sa te contrazic...CIOBANULE far' de OI...care in loc de muls te remarci la supt...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 04:20

De la: XYW, la data 2011-02-10 16:55:37
De la: nastasemihail, la data 2010-04-06 04:40:29Daca nu erau niste timbre cind eram mic nici nu aflam ca oina a fost un sport national rominesc. Si americanii l-au luat de la noi.

daca talica nu existai nici io n-aveam habar ca se poate calcula inaltimea unei inundatii care n-a existat niciodata....

Potopul a existat, dar nu se stie cind. Si nici cit a fost de mare. De fapt nu se stie nici daca a fost....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 04:22

De la: , la data 2009-02-07 16:09:00MAI POATE FI CONSIDERATA OINA SPORTUL NATIONAL AL ROMANILOR?CATI DINTRE DUMNEAVOASTRA AU PRACTICAT,PRACTICA SAU STIU SA PRACTICE ACEST SPORT?CATE TERENURI DE OINA CUNOASTETI IN TARA NOASTRA?

Nu ai voie sa calci pe pamint....e neecologic. Se batatoreste.

9am245943

1 mesaj
Postat pe: 1 Martie 2011, ora 19:41

sal ma numescc Croitoru Valentin am 16 si sincer iubesc acest sport am castigat multe trofee cu echipa Stiinta Poarta Alba si chai am reprezentat constanta la buzau la faza pe faza :) . si mai pot zice ca sunt cel mai bun tragator din jud constanta

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2011, ora 04:33

De la: 9am245943, la data 2011-03-01 19:41:54sal ma numescc Croitoru Valentin am 16 si sincer iubesc acest sport am castigat multe trofee cu echipa Stiinta Poarta Alba si chai am reprezentat constanta la buzau la faza pe faza :) . si mai pot zice ca sunt cel mai bun tragator din jud constanta

Bravo. Felicitari.

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 21:08

De la: nastasemihail, la data 2011-02-13 04:20:21

Potopul a existat, dar nu se stie cind. Si nici cit a fost de mare. De fapt nu se stie nici daca a fost....
Bravos mihaile! E ca si cum as scrie: nastase a existat dar nu se stie cand. Si nici cat a fost de mare. De fapt nu se stie nici daca a fost! Mare om bre esti! Ai filozofat pana ai cazut in sant! Poate din cauza mingii de oina care te-o fi lovit...

Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 01:29

De la: 9am249375, la data 2011-10-13 21:08:04
De la: nastasemihail, la data 2011-02-13 04:20:21

Bravos mihaile! E ca si cum as scrie: nastase a existat dar nu se stie cand. Si nici cat a fost de mare. De fapt nu se stie nici daca a fost! Mare om bre esti! Ai filozofat pana ai cazut in sant! Poate din cauza mingii de oina care te-o fi lovit...

Iar tu ca de obicei nu spui nimic pe forum. Contrazici orice, numai contrazis sa fie. Ai idei fixe, precum capusele in ciini. Si ai un fix cu mine.
Cum vin cu orice ide, ai un fix sa ramin mic.
O sa-ti ramina inteligenta exact la nivelul la care vrei sa fie la altii.
Insasi faptul ca te clonezi continuu arata cit de curajos esti.
Aici e vorba de oina, nu de potop. Si nu de atacuri la persoana.
Apropo, daca vrei sa-ti promovezi familia, nu e nevoie sa ii anihilezi pe altii. Anihileaza-te pe tine, le faci un bine. Ca dispare dopul din fata lor.
Ti-am intuit scopurile de cind ma atacai la orice topic nou, deschis de mine. Din partea mea iti poti promova ce vrei, dar cu atacurile la adresa mea, gresesti, fiindca vei avea iar ce stii f bine.
Apropo, Florin chiar nu exista pe forumul asta,

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 11:56

De la: , la data 2009-02-07 16:09:00MAI POATE FI CONSIDERATA OINA SPORTUL NATIONAL AL ROMANILOR?CATI DINTRE DUMNEAVOASTRA AU PRACTICAT,PRACTICA SAU STIU SA PRACTICE ACEST SPORT?CATE TERENURI DE OINA CUNOASTETI IN TARA NOASTRA?

Mai sincer nu stiu nci un teren de oina..nici un om care sa practice..nu am auzit pe nimeni vb despre acest sport...probabil de cant eram in scolala generala ..:)

dont worry be habppy! uuhuhuh
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 16:04

De la: flofik, la data 2011-10-14 11:56:31

Mai sincer nu stiu nci un teren de oina..nici un om care sa practice..nu am auzit pe nimeni vb despre acest sport...probabil de cant eram in scolala generala ..:)

De aproape 70 de ani (de cand am inceput sa inteleg rostul cuvintelor), nu am auzit a fi practicat in tara jocul "oina". Insa, da, mult mai tarziu cand a inceput sa fie" rasfatata" pe la televiziuni. Stiu tot de la "ele" ca s-a incercat intr-un timp sa fie promovat dar cum rezultatele au fost la limita de nivelul "0" al pamantului, apoi liniste totala, ma gandesc acum ca s-ar putea "sa plec" si sa nu aflu macar ce reguli are si cati membri in echipa, eventual daca au si adeversari, zic si eu!!
La noi indiferent cum se loveste mingea cu piciorul si daca au sau nu poarta unde trebuie sa ajunga, i se zice "fotbal".

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2013, ora 23:07

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului OINA SPORTUL NATIONAL AL ROMANILOR
Mergi la: