Info
x
Anime
|
Fosta membra 9am.ro 474 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:15
Din ce in ce mai multi parintii se plang de desenele difuzate pe diferite canale pentru copii, in special anime-urile. Am auzit multi oameni care le considera periculoase mintii unui copil. Fata gingasa si ochii mari te farmeca, dar actiunea este una violenta. Nu sunt fan si nu cunosc prea multe, dar imi plac. Nu le consider chiar periculoase, cu toate ca am incercat un lucru. M-am uitat o saptamana la tot felul de astfel de desene si cand am spus ca ma opresc nu am reusit.
Mai dati exemplu de anime bune. Raporteaza abuz de limbaj
SpitzeDumy
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:24
De la: dumy, la data 2009-02-06 20:15:47Din ce in ce mai multi parintii se plang de desenele difuzate pe diferite canale pentru copii, in special anime-urile. Am auzit multi oameni care le considera periculoase mintii unui copil. Fata gingasa si ochii mari te farmeca, dar actiunea este una violenta. Nu sunt fan si nu cunosc prea multe, dar imi plac. Nu le consider chiar periculoase, cu toate ca am incercat un lucru. M-am uitat o saptamana la tot felul de astfel de desene si cand am spus ca ma opresc nu am reusit. Mini-max este singurul canal T.V. unde nu sunt desene animate cu violență. Eu acolo îl las pe fi-miu (2, 1/2 anișori) să se uite și mai sunt câteva pe Cartoon dar foarte puține.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 474 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:49
daca nu ma insel pe minimax( unde se uita si sora mea) de la ora 8 apare Animax, un post numai cu anime. Intr-adevar e un post foarte bun pentru copii.
SpitzeDumy
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 21:09
Mai educative sunt pentru copii povestile bunicilor , povestile lui Creanga sau Ispirescu , ori romanele lui Jules Verne sau Karl May .
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 21:13
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-02-06 21:09:03Mai educative sunt pentru copii povestile bunicilor , povestile lui Creanga sau Ispirescu , ori romanele lui Jules Verne sau Karl May . Așa este Marian Rotaru, sunt mai educative dar ce te faci dacă ai un copil așa ca și al meu, la care nu-i place să-i spui povești? Poate o să-i placă atunci când va mai crește....dar deocamdată sunt foarte bune și desenele animate vreo două ore/zi.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 192 mesaje Membru din: 10/01/2014 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2014, ora 15:18
De la: Dorulet, la data 2009-02-06 21:13:29De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-02-06 21:09:03Mai educative sunt pentru copii povestile bunicilor , povestile lui Creanga sau Ispirescu , ori romanele lui Jules Verne sau Karl May . uite ca timpul aduce si solutia prin tehnologie avansata: TABLETA 4D MALEABILA
Raporteaza abuz de limbaj
niciodata nu putem repeta o greseala comisa in precedent. stii de ce? pentru ca gresim o singura data. ulterior este o alegere.
|