back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Aberatie

gabigrec

1 mesaj
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 20:52

E de-a dreptul scandalos sa ma oblige sa-mi sterilizez animalul... E la fel de scandalos sa ma oblige sa-l inregistrez la Administratia pentru Supravegherea Animalelor fara Stapan... Voi va dati seama ce spuneti??? Cum adica "fara stapan"? mintea mea refuza sa inteleaga asa ceva? Adica am un animal de companie in casa, e al meu (deci implicit sunt stapanul lui), dar sunt obligat sa-l inregistrez la administratia pt supravegherea animalelor fara stapan. Pana la urma eu ce sunt? Stapanul animalului, sau gluga de coceni??? Animalul aste al meu, iar daca eu am grija de el e problema mea daca vreau sa-l las sa faca pui, sau nu...E responsabilitatea mea si eu ma ocup si de eventualii pui. Sterilizati maidanezii pe banii vostri daca aveti chef, dar lasati animalele din apartamente in grija stapanilor lor. Nu cumva vreti sa sterilizati si stapanii?? Poate ar fi mai bine sa sterilizati violatorii..... Rusine celor ce dezbat asemenea proiecte de lege...probabil ca s-au terminat adevaratele probleme din tara asta si trebuie sa-si justifice intr-un fel salariul...

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 17:53

De la: gabigrec, la data 2009-02-03 20:52:26E de-a dreptul scandalos sa ma oblige sa-mi sterilizez animalul... E la fel de scandalos sa ma oblige sa-l inregistrez la Administratia pentru Supravegherea Animalelor fara Stapan... Voi va dati seama ce spuneti??? Cum adica "fara stapan"? mintea mea refuza sa inteleaga asa ceva? Adica am un animal de companie in casa, e al meu (deci implicit sunt stapanul lui), dar sunt obligat sa-l inregistrez la administratia pt supravegherea animalelor fara stapan. Pana la urma eu ce sunt? Stapanul animalului, sau gluga de coceni??? Animalul aste al meu, iar daca eu am grija de el e problema mea daca vreau sa-l las sa faca pui, sau nu...E responsabilitatea mea si eu ma ocup si de eventualii pui. Sterilizati maidanezii pe banii vostri daca aveti chef, dar lasati animalele din apartamente in grija stapanilor lor. Nu cumva vreti sa sterilizati si stapanii?? Poate ar fi mai bine sa sterilizati violatorii..... Rusine celor ce dezbat asemenea proiecte de lege...probabil ca s-au terminat adevaratele probleme din tara asta si trebuie sa-si justifice intr-un fel salariul...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 17:54

| Varianta pentru tiparire a topicului Aberatie
Mergi la: