back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Caderea parului la femei

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

9am_1017

1 mesaj
Postat pe: 18 Noiembrie 2012, ora 16:19

Dintre toate solutiile pe care le-am incercat impotriva caderii parului, singurul care a dat cat de cat rezultate a fost tratamentul cu minoxidil, mai precis Rogaine. Acum ceva timp a inceput sa-mi cada parul, si evolua intr-un ritm destul de alert. Dupa ce am inceput tratamentul cu Rogaine, a urmat o perioada in care a cazut chiar mai mult decat de obicei (dar era ceva normal, din cate am citit ulterior: se pregatea terenul pentru noile fire de par). Apoi situatia a inceput sa se stabilizeze, si acum imi pica doar cateva fire de par pe zi. Partea buna e ca am oprit caderea parului si incepe sa se regenereze insa acum si eu am parul destul de rar..
Din fericire, cautand pe internet tot felul de produse impotriva caderii parului, am gasit si acest produs numit Toppik pe care l-am comandat de aici: toppik-romania.ro E ca un fel de praf (nanoparticule de cheratina mai precis) pe care il aplici pe par si parul pare mult mai des. In cazul meu functioneaza perfect, parul are un aspect natural si foarte des, nici nu-ti dai seama ca am parul rar. Si mai nou comand si Rogaine-ul tot de la ei, ies mai ieftin cu 30 - 40 de lei.
Legat de celelalte solutii impotriva caderii parului, am folosit inainte : aminexil (dar e apa de ploaia pentru cei ce au cadere ereditara, poate functioneaza doar la cei la care le pica parul din cauza stresului sau alte cauze); am mai folosit si pastile Revalid (dar mi-a crescut pofta de mancare de la ele si m-am ingrasat rapid vreo 3 kg, asa ca am renuntat si eu la ele la fel de rapid) si am mai incercat vreo 2-3 sampoane (fara nici un efect).

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2012, ora 16:35

rade-te-n cap ca oricum asa se poarta si asta, tocmai ptr. ca aceasta cadere a parului la barbatii foarte tineri- si stresul e de vina- a devenit un fenomen !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Noiembrie 2012, ora 19:02

De la: 9am_1017, la data 2012-11-18 16:19:31Dintre toate solutiile pe care le-am incercat impotriva caderii parului, singurul care a dat cat de cat rezultate a fost tratamentul cu minoxidil, mai precis Rogaine. Acum ceva timp a inceput sa-mi cada parul, si evolua intr-un ritm destul de alert. Dupa ce am inceput tratamentul cu Rogaine, a urmat o perioada in care a cazut chiar mai mult decat de obicei (dar era ceva normal, din cate am citit ulterior: se pregatea terenul pentru noile fire de par). Apoi situatia a inceput sa se stabilizeze, si acum imi pica doar cateva fire de par pe zi. Partea buna e ca am oprit caderea parului si incepe sa se regenereze insa acum si eu am parul destul de rar..
Din fericire, cautand pe internet tot felul de produse impotriva caderii parului, am gasit si acest produs numit Toppik pe care l-am comandat de aici: toppik-romania.ro E ca un fel de praf (nanoparticule de cheratina mai precis) pe care il aplici pe par si parul pare mult mai des. In cazul meu functioneaza perfect, parul are un aspect natural si foarte des, nici nu-ti dai seama ca am parul rar. Si mai nou comand si Rogaine-ul tot de la ei, ies mai ieftin cu 30 - 40 de lei.
Legat de celelalte solutii impotriva caderii parului, am folosit inainte : aminexil (dar e apa de ploaia pentru cei ce au cadere ereditara, poate functioneaza doar la cei la care le pica parul din cauza stresului sau alte cauze); am mai folosit si pastile Revalid (dar mi-a crescut pofta de mancare de la ele si m-am ingrasat rapid vreo 3 kg, asa ca am renuntat si eu la ele la fel de rapid) si am mai incercat vreo 2-3 sampoane (fara nici un efect).

Maaai! sa stii ca oi fi tu smecher si postezi reclama asta ,da' nici noi nu suntem veniti cu pluta! fugi naibii d'aici cu reclama ta scarboasa ! sa nu-ti zic si altceva!

originala ...nu-mi plac copiile .
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2012, ora 20:04

Rasul in cap, sau f scurt.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2012, ora 07:02

De la: nastasemihail, la data 2012-11-18 20:04:18Rasul in cap, sau f scurt.

Samponul de griu germinat e unul din cele mai bune.
Si inca unul, dar pe email il spun. Doar tie.
Adica celei care a deschis topicul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_2363

3 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 21:33

Cel mai la indemana este folosirea unui sampon natural cu extract de ardei iute si urzica! Eu folosesc NATURALINT si sunt foarte multumita!
Eliminarea stressului, alimentatie bogata in vitamine, uscarea naturala a parului sunt importante, cer consecventa!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Caderea parului la femei
Mergi la: