Info
x
Am impresia ca s-au cam inmultit ticozaurii.
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 11:35
Cam din augustul lui 2008 am inceput sa vad din ce in ce mai multe Tico pe strazi. Sunt foarte haioase. Imi plac mult de tooooootttt mai ales cele albe si galbene.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 14:41
De la: dianyzzia, la data 2009-02-02 11:35:24Cam din augustul lui 2008 am inceput sa vad din ce in ce mai multe Tico pe strazi. Sunt foarte haioase. Imi plac mult de tooooootttt mai ales cele albe si galbene.eu cred ca au inceput sa iti fie dragi altfel nu cred ca bagai de seama ,ele sant niste masini bune : ieftine usor de intretinut din pacate cam toate cele albe si galbene au foarte multi km si este firesc deoarece provin din flota vreunei companii de distributie (albele) sau de taximetrie (galbenele)in ciuda pretului mai scazut eu te sfatuiesc sa te indrepti catre alte culori in special cele metalizate mai scumpe dar intr-o stare tehnica sper mai buna pare ciudat dar cred ca este singurul criteriu general prin care poti trece prin sita ofertele (nu ca eu nu as fii avut un tico alb trecut pe firma dar..................... ) . va fii destul de greu sa gasesti cu adevarat ceva bine ingrijit.
|

) . va fii destul de greu sa gasesti cu adevarat ceva bine ingrijit.