Info
x
Religia in scoli, pro sau contra ?
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 21:26
De la: carmen_rx, la data 2010-11-07 18:01:25Esti cumva psiholog sa stii tu ce e in inima sau mintea altui om? Abtine-te pustiule, ia tu bac-ul cu 10 si apoi ai dreptul sa dai indicatii altora. Bac-ul l-am dat anul asta....dar ceea ce stiu nu i se datoreaza....Ceva psihologie stiu...si pot sa-ti incadrez nelinistile intr-un profil...Ai nevoie de consultanta ...ai tare adanc infipte in subconstient...Tie ti-e frica de unul ...de bunul dumnezeu...Daca e bun ...de ce ti-e frica...? Ti-e frica deoarece stii ca poate fi ca cel din vechiul testament...? Mie nu mi-e frica ...eu stiu ce exista si ce nu...Stiu ca ai nevoie de ceva pentru a te echilibra psihic...Incearca sa iubesti...asta e secretul....Iubirea vine de la creier...el stie ce iti trebuie si te ajuta sa obtii...Tu prin dumnezeu incerci sa eviti contactul cu creierul tau ...si s-ar putea sa ai probleme....Multi au depresii ...le au din cauza faptului ca nu stiu sa fie echilibrati...Echilibrul se pierde in copilarie...tocmai atunci cand si perversa religie isi incearca norocul...Nu ai nevoie de religie...ai nevoie de cunoastere de sine....o poti obtine studiind psihologia si filozofia.....Preotul nu te poate ajuta decat daca vrei sa scapi de ceva bani...si sa-ti alimentezi frica...frica de necunoscut...frica de a accesa cunoasterea....
|
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 21:34
De la: _KARPOV, la data 2010-11-07 21:26:23De la: carmen_rx, la data 2010-11-07 18:01:25Esti cumva psiholog sa stii tu ce e in inima sau mintea altui om? Abtine-te pustiule, ia tu bac-ul cu 10 si apoi ai dreptul sa dai indicatii altora. UITE CEVA NOU SUB SOARE:IUBIREA VINE DIN CREIER;SI ATUNCI RETARDATII TREBUIESC EUTANASIATI?UNII AU MAI MULTA IUBIRE CA NOI;ASA CA MAI STUDIAZA!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 22:09
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-07 21:34:01De la: _KARPOV, la data 2010-11-07 21:26:23De la: carmen_rx, la data 2010-11-07 18:01:25Esti cumva psiholog sa stii tu ce e in inima sau mintea altui om? Abtine-te pustiule, ia tu bac-ul cu 10 si apoi ai dreptul sa dai indicatii altora. Bei...Tu chiar nu vrei sa intelegi nimic ?Corpul uman e de o cmplexitate remarcabila ...chiar si a celor retardati...Creierul ...in subconstient functioneaza si la unii si la altii la fel...Doar cu constiinta de sine avem probleme....Sunt oameni rationali...oameni cu o gandire logica...crestini.....oameni cu o gandire irationala,retardati,oligofreni,nebuni....Ei functioneaza la fel insa au probleme de cunoastere de sine...Cred ca uneori creierul pe unii nu ii ajuta ...ii lasa "in ceata"...nu are nevoie de ei....sunt in urma cu evolutia ...si nu folosesc la nimic...Cei inteligenti sunt ajutati....Nu ti se pare straniu ca cei care sunt habotnici sau fanatici religiosi ...nu creeaza nimic...Mai scapa cate un crestin care reuseste sa acumuleze cate ceva si care are curajul sa se contreze cu puterea domnului...Insa nu ai sa-l vezi pe unul care creeaza mergand la toate sarbatorile crestine si pupand toate moastele...Unii reusesc sa se desprinda de tarele copilariei....Iar iubirea de unde crezi ca vine ? Din stomac ,din inima ? Eu stiu ca vine dinspre creier....are el ceva chestii chimice prin laborator si astfel reuseste sa ne ajute sa gasim partenerul compatibil...Daca toti si-ar gasi partenerul compatibil...atunci poate lumea ar evolua altfel...Iar retardatii tai...pe care-i amintesti ...pot fi castrati...Eu as incepe cu EBA.....
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 22:16
Karpov, tie religia ti-a prins bine.....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
carmen_rx 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 11:49
Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat.
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 16:56
De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. Esti glumeata ....Bei...crezi ca pe mine ma intereseaza ceva legat de religie ? Crezi ca ma intereseaza ce postez pe aici ? Mai bine te-ai gandi cum erai tu la varsta mea....Imi dau seama cam cum erai avand in vedere ca si acum crezi in alba ca zapada si cei 7 sfinti....Despre istoria religiilor ce as putea discuta cu tine ? Poate ceva legat de data de 25 decembrie ...data la care s-au nascut toti maharii religiilor ...isus..horus ...mithra....Despre faptul ca toti s-au nascut din fecioara...au murit si au inviat a treia zi...Ar fi in zadar ...tu tot nu intelegi nimic.....Greselile mele de gramatica poate sunt in capul tau....eu rar gresesc...poate doar atunci cand ma grabesc ...si sunt mai mult datorate tastaturii...Eu nu ma corectez....asta ar insemna sa te respect si nu prea am de ce....Sustii niste aberatii ...cum e si asta cu religia in scoli...Asta e o dovada de infantilism...dai dovada de o lipsa totala de discernamant...nu te gandesti la impactul negativ asupra creierului celor mici....Cum poti sa-i pui sa aleaga de la o asemenea varsta...Ar trebui sa cenzurezi crimele crestinilor...acele crime care sunt mediatizate pe canalele de informare ...sau cele despre stiinta-istorie....Daca tie iti place sa fii complice la crimele crestinilor ...e treaba ta....mie nu-mi plac criminalii si nici cei care ii sustin......
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:03
De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. Nici eu nu stau prea bine cu gramatica , dar poate ne intelegem , intr-un fel ! Eventual apelam la duhul sfant sa ne imprumute harul de care avem nevoie.
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 19:15
De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 16:56:38De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. Cand am zis Istoria Religiilor la asta m-am referit >> Istoria ideilor si credintelor religioase - Mircea Eliade. Pustiule, parca tu stiai foarte multe despre filosofie si psihologie, dar de Eliade n-ai auzit?! E un filosof si scriitor roman foarte cunoscut care a scris, printre altele, un Tratat foarte bine documentat despre (in)existenta Divinitatii si despre ce inseamna asta pentru oameni inca de acum milioane de ani, dar de unde sa stii tu asta...Tocmai ti-ai acordat inca o bila neagra. Habar n-ai pe ce lume traiesti, dar abereaza in continuare, eu o sa ma amuz si mai mult.
|
|
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 20:07
De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 19:15:39De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 16:56:38De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. Bei ,fatuca...Pe mine greu ma prinzi cu ceva ....Cand il citeam eu pe eliade...cioran...tutea ...nae ionescu si alti simpatizanti ai miscarii legionare ...tu erai inca la o varsta a intrebarilor si a povestilor nemuritoare...Poate vrei ceva si despre horia sima ...comandantul sau despre corneliu zelea codreanu...capitanul...De noica sau steinhardt nu-ti mai povestesc ...ar insemna sa te bag in ceata ...
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 21:33
De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 20:07:04De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 19:15:39De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 16:56:38De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. FRATE KARPOV NU TE MAI UMFLA ATATA CA PLESNESTI SAU DAI PE DINAFARA;FII MAI MODEST;STII CE SE ZICE :CINE ARE PRETENTIA CA STIE MULTE,STIE PREA PUTINE SI SE LIMITEAZA;
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 00:39
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-08 21:33:26De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 20:07:04De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 19:15:39De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 16:56:38De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. Ce faci avocatule ? O reprezinti pe carmen a lui rx ,sau e parerea ta proprie ?Daca vrei sa discuti cu mine sa stii ca eu sunt o fata modesta,nu stiu multe ,nu am citit decat cartile de la scoala cu o singura exceptie ,cele de religie.Am preferat sa citesc legendele olimpului si povestile nemuritoare,mi s-au parut mai credibile. Sper ca nu te deranjeaza lipsa mea de cultura ,pe tine te deranjeaza numai cei care stiu mai multe decat tine..Ia o bere si da-o de ora de religie.Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 12:48
Bei pustiule cam multa apa statuta in ultima vreme
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 16:21
De la: ana__totir, la data 2010-11-09 00:39:27De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-08 21:33:26De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 20:07:04De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 19:15:39De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 16:56:38De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. NU JUDEC OMUL DE OBICEI;SI DACA AR FI SA JUDEC AS JUDECA DUPA CAT E DE OM ,NU DUPA GRADUL DE CULTURA
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 16:42
Uite un topic unde se ceartă lumea așa, aiurea...fără nici un rost!În primul rând, religia în școli, este o materie OPȚIONALĂ !!!! Cine nu vrea ca odraslei sale să-i fie împuiat capul cu tot felul de basme evreiești, n-are decât să-și retragă copilul de la respectivele cursuri. RELIGIA NU ESTE O MATERIE OBLIGATORIE !!!! ...e o chestie care nu vă învață nici Eliade cu volumele lui para-psiho-pupu anti și pro- religioase și nici ceilalți enumerați mai sus...cu mari pretenții de filozofi....și din păcate și din nefericire, nici învățătoarea, profesorii sau popimea nu v-o spune....dar vă anunț eu...așa de-a "dreptu' pur și simplu"
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 20:58
De la: Dorulet, la data 2010-11-09 16:42:31 Cred ca nu ai inteles bine. Tu ai impresia ca religia in scoli se refera DOAR la disciplina Religie predata de un profesor? Mai gandeste-te. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 01:43
De la: carmen_rx, la data 2010-11-09 20:58:20De la: Dorulet, la data 2010-11-09 16:42:31 Religia e o forma de prostitutie .....vinde iluzii...Acest mod de abordare ...incercarea de manipulare a copiilor ...mi se pare oribila ...Daca esti bazat ...de ce nu ii lasi pe oameni sa-si aleaga singuri credinta ...la maturitate...in cunostinta de cauza ...Chiar si atunci se vor gasi multi care se vor lasa manipulati...asta se observa si in politica...Cred insa ca bisericii ortodoxe nu i-ar conveni din cauza faptului ca ar interveni concurenta....Popimea stie ca ar pierde in fata noilor idei religioase si ca in cativa ani ar pierde suprematia....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 01:53
De la: carmen_rx, la data 2010-11-09 20:58:20De la: Dorulet, la data 2010-11-09 16:42:31 da' la ce se mai poate referi....in afara de o....simpla disciplina scolara prin care se incearca prostirea in continuare a copiilor,asadar a viitoarelor victime ale popimii...???
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 02:22
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-09 16:21:30De la: ana__totir, la data 2010-11-09 00:39:27De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-08 21:33:26De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 20:07:04De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 19:15:39De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 16:56:38De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. Eu sunt"oama",dar nu sunt crestina ! Sa inteleg de aici ca voi crestinii nu sunteti oameni ? Avand in vedere ca eu nu as forta copiii de 7 ani sa invete ceva obligatoriu , cred ca intre noi e totusi o diferenta.
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 11:34
De la: ana__totir, la data 2010-11-10 02:22:56De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-09 16:21:30De la: ana__totir, la data 2010-11-09 00:39:27De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-08 21:33:26De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 20:07:04De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 19:15:39De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 16:56:38De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. Nu prea conteaza ce optiuni are parintele;oricum la scoala se INVATA MULTE LUCRURI OBLIGATORII ,care intre noi fiind spus,sunt de mult depasite sau infirmate de experienta(a se vedeea ca toate stiintele sunt puternic impregnate de evolutionism care nu are dovezi in realitate);si religia ca obiect de studiu intr-adevar este la optiunea parintilor;spre deosebire de alte obiecte Asa ca nu va mai stresati;cine nu doreste nu face religia;EU DORESC
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2010, ora 14:15
De la: carmen_rx, la data 2010-11-09 20:58:20De la: Dorulet, la data 2010-11-09 16:42:31 Well,well...cu siguranță nu le dă copiilor cei 7 ani de-acasă! "religia" în școli nu este nimic altceva decât o disciplină predată de un profesor !!!! O tâmpenie după mine...dar pentru habotnici ceva minunat, iar pentru popi și acoliții lor o sursă financiară în viitor.... Ar fi minunat dacă pruncul meu ar avea opțiunea de a face "istoria religiilor"....dar cum această disciplină nu este în programa școlară, din simplul motiv că Ministerului Educației este condus de politicieni, eu una...prefer să nu-mi las odrasla influențată de vreo religie!!! Restul....nu mă interesează ce fac....fiecare după cât îl duce sau nu "neuronii"
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 03:16
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-10 11:34:31De la: ana__totir, la data 2010-11-10 02:22:56De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-09 16:21:30De la: ana__totir, la data 2010-11-09 00:39:27De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-08 21:33:26De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 20:07:04De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 19:15:39De la: _KARPOV, la data 2010-11-08 16:56:38De la: carmen_rx, la data 2010-11-08 11:49:11Din amuzament continuu sa scriu pe forum-ul asta, nu ca mi-ar face o deosebita placere sa iti dau replici, dar nu pot sa raman indiferenta cand iti permiti sa judeci fara sa cunosti. Daca se vor uita si alte persoane la toate postarile tale cu siguranta vor remarca faptul ca esti (putin spus) aberant, plus ca nu poti duce o idee pana la capat. Sfat: Cand vrei sa explici sau sa convingi incearca sa ramai pe idee si sa fii cat mai coerent posibil. Tu, te cam imprastii in 7 zari, te contrariezi singur, plus ca ai si greseli gramaticale, deci nu convingi pe nimeni, pustiule. Ca sa fii respecat, sa te asculte cineva, trebuie mai intai sa stii sa asculti, sa respecti, asa poate iti va da cineva atentie si poate credibilitate. Te-as provoca la o discutie pe tema Istoriei Religiilor sau a oricarei alte filosofii (pe care nu le aflii cu google search), dar nu am cu cine. Esti prea mic pentru mine, si la propriu si la figurat. Vezi ce inseamna sa nu citesti ?Cum crezi ca s-ar simti un copil de 7 ani ,care nu face religie ...intr-un grup de prosti care sunt obligati de parinti sa participe...Ar fi exclus...copiii sunt foarte rai ,chiar daca sunt crestini...Si daca mai ai si ghinionul ca diriginta si profesoara ta sa fie sotie de preot ,cum am patit eu in clasele 5-8 ...atunci dai de daca nu participi la ora de religie...Parintii mei au fost nevoiti sa accepte compromisul...Crezi ca doamna mea diriginta ar fi fost de acord sa pun langa icoanele din clasa un falus...asta in caz ca m-as fi declarat adept al cultului falusului ?Eu pun pariu cu tine ca nu as fi reusit...caz in care as fi fost discriminat ...deci ca urmare e clar ca religia nu are ce cauta in scoli...Parintii care cred contrariul sunt sonati...dupa parerea mea.....De fapt nu ai ce sa le ceri ...nu toti sunt psihologi sau psihiatri....meseria de parinte nu ar trebui sa fie la indemana oricui...Dar societatea asa functioneaza ....tot prostul e parinte de copil...Toti cred ca se pricep ...insa din mana lor ies cei 80 % fara discernamant...fara o pregatire minima pentru viata...Acestia vor fi victimile de mai tarziu ale preotilor si politicienilor...Si vorba primarului Solomon...al Craiovei....ce daca a stat in puscarie....fiecare familie a avut pe cineva acolo....Asta e viitorul copiilor nostri...ii pregatim sa devina victime...sclavi si slugi ale unora care nu au niciun""dumnezeu"""dar se dau crestini.....Asta vrei ...asta o sa ai...La batranete ...cand vei fi bolnav ...o sa remarci ,poate,ca spitalul, e doar unul in tot judetul iar bisericile la fiecare intersectie.... Si atunci o sa mergi la catedrala mantuirii nemului ...unde vei fi mantuit de tot....Asta e viitorul pe care il gandesti tu ...pentru copiii tai....Daca ai gandi macar cateva secunde...lucid ai remarca faptul ca o catedrala care costa 250 de milioane de euro ,pentru a o construi...va manca in viitor miliarde pentru intretinere....Trebuie ceva minte pentru a gandi in perspectiva....
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 15:02
Ce spui tu mai sus este adevarat,dar in parte;nici eu nu cred ca o constructie mareata va mantui neamul;dar am intalnit si preoti de calitate;ce daca sunt putini?bine ca sunt si cine ii cauta ii gaseste;si nici nu sunt adeptul ruperii de realitatea lumii datorita faptului ca sunt religios;dimpotriva,Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute chiar in problemele concrete ale vietii;dar asta nu inseamana ca eu stau cu mainile in san;ci consider ca omul trebuie sa se straduiasca singur la maxim si unde nu poate sau nu intelege cere ajutorul lui Dumnezeu;si eu zic ca asta nu e prostie,ci recunosc faptul ca nu eu am facut lumea si legile ei,ci doar le descopar si le folosesc;daca prin asta sunt prost nu e bai;asta e limita mea;si intreacat fiind spus falusul se studiaza pe larga la anatomie,dar sa faci din el un dumnezeu e o chestie prea "tare"
Toate cele bune si Dumnezeu sa ne binecuvinteze!Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 15:55
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-12 15:02:04Ce spui tu mai sus este adevarat,dar in parte;nici eu nu cred ca o constructie mareata va mantui neamul;dar am intalnit si preoti de calitate;ce daca sunt putini?bine ca sunt si cine ii cauta ii gaseste;si nici nu sunt adeptul ruperii de realitatea lumii datorita faptului ca sunt religios;dimpotriva,Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute chiar in problemele concrete ale vietii;dar asta nu inseamana ca eu stau cu mainile in san;ci consider ca omul trebuie sa se straduiasca singur la maxim si unde nu poate sau nu intelege cere ajutorul lui Dumnezeu;si eu zic ca asta nu e prostie,ci recunosc faptul ca nu eu am facut lumea si legile ei,ci doar le descopar si le folosesc;daca prin asta sunt prost nu e bai;asta e limita mea;si intreacat fiind spus falusul se studiaza pe larga la anatomie,dar sa faci din el un dumnezeu e o chestie prea "tare" Am gasit ceva pe net... "" zamolxes 12 iul 2008 daca doririti icoane trebuie sa fiti de acord si cu prezenta altor simboluri religioase in scoli ca de exemplu simbolul celor care practica cultul falusului ,banuiesc ca fetitele ortodoxe sau catolice vor fi incantate sa vada tot timpul in fata ochilor un mare falus care sa le faca sa puna la indoiala simbolul icoanei care este destul de ambiguu in comparatie cu cel al falusului care este ceva real si la indemana oricui ,ar putea fetitele ortodoxe chiar sa-l venereze ,sa-l pipaie sau chiar sa-l sarute ca pe o icoana oarecare ,deoarece asa au invatat ca trebuie tratata o icoana ! romania trezeste_te !!!"" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:01
De la: _KARPOV, la data 2010-11-12 15:55:54De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-12 15:02:04Ce spui tu mai sus este adevarat,dar in parte;nici eu nu cred ca o constructie mareata va mantui neamul;dar am intalnit si preoti de calitate;ce daca sunt putini?bine ca sunt si cine ii cauta ii gaseste;si nici nu sunt adeptul ruperii de realitatea lumii datorita faptului ca sunt religios;dimpotriva,Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute chiar in problemele concrete ale vietii;dar asta nu inseamana ca eu stau cu mainile in san;ci consider ca omul trebuie sa se straduiasca singur la maxim si unde nu poate sau nu intelege cere ajutorul lui Dumnezeu;si eu zic ca asta nu e prostie,ci recunosc faptul ca nu eu am facut lumea si legile ei,ci doar le descopar si le folosesc;daca prin asta sunt prost nu e bai;asta e limita mea;si intreacat fiind spus falusul se studiaza pe larga la anatomie,dar sa faci din el un dumnezeu e o chestie prea "tare" Toata treaba-i din ............deget!
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 20:21
De la: _KARPOV, la data 2010-11-12 15:55:54De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-12 15:02:04Ce spui tu mai sus este adevarat,dar in parte;nici eu nu cred ca o constructie mareata va mantui neamul;dar am intalnit si preoti de calitate;ce daca sunt putini?bine ca sunt si cine ii cauta ii gaseste;si nici nu sunt adeptul ruperii de realitatea lumii datorita faptului ca sunt religios;dimpotriva,Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute chiar in problemele concrete ale vietii;dar asta nu inseamana ca eu stau cu mainile in san;ci consider ca omul trebuie sa se straduiasca singur la maxim si unde nu poate sau nu intelege cere ajutorul lui Dumnezeu;si eu zic ca asta nu e prostie,ci recunosc faptul ca nu eu am facut lumea si legile ei,ci doar le descopar si le folosesc;daca prin asta sunt prost nu e bai;asta e limita mea;si intreacat fiind spus falusul se studiaza pe larga la anatomie,dar sa faci din el un dumnezeu e o chestie prea "tare" INTELEG CA TE-AI INDRAGOSTIT DE ACEL SIMBOL;DACA FALUSUL TE FACE FERICIT,E TREABA TA;DAR NU GENERALIZA;PE MINE PERSONAL NU MA IMPLINESTE TOTAL,PENTRU SIMPLU MOTIV CA NU ARE ACTIUNE TOTALA;ADUCE DOAR O SATISFACTIE TRUPEASCA;DAR POATE OMUL ESTE MAI COMPLEX
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 16:29
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-12 20:21:55De la: _KARPOV, la data 2010-11-12 15:55:54De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-12 15:02:04Ce spui tu mai sus este adevarat,dar in parte;nici eu nu cred ca o constructie mareata va mantui neamul;dar am intalnit si preoti de calitate;ce daca sunt putini?bine ca sunt si cine ii cauta ii gaseste;si nici nu sunt adeptul ruperii de realitatea lumii datorita faptului ca sunt religios;dimpotriva,Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute chiar in problemele concrete ale vietii;dar asta nu inseamana ca eu stau cu mainile in san;ci consider ca omul trebuie sa se straduiasca singur la maxim si unde nu poate sau nu intelege cere ajutorul lui Dumnezeu;si eu zic ca asta nu e prostie,ci recunosc faptul ca nu eu am facut lumea si legile ei,ci doar le descopar si le folosesc;daca prin asta sunt prost nu e bai;asta e limita mea;si intreacat fiind spus falusul se studiaza pe larga la anatomie,dar sa faci din el un dumnezeu e o chestie prea "tare" ..sau poate că nu este chiar așa de complex și chiar așa de grozav cum ne-ar place nouă... Unii oameni confundă instinctul de conservare cu vreun d-zeu...iar alții instinctul de reproducere...cu un alt d-zeu... ...mda trăiască
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 00:14
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:31
De la: _KARPOV, la data 2010-11-30 00:14:57
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 15:19
De la: ana__totir, la data 2010-12-01 14:31:13De la: _KARPOV, la data 2010-11-30 00:14:57
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 06:39
De la: thor, la data 2009-01-31 11:22:52Sunt curios sa aflu si parerea altora despre introducerea religiei in scoli.....Personal ma deranjeaza ca este predata si copiilor din clasele mici, al caroror discernamant este mai mult decat redus....Daca legea penala nu le recunoaste discernamantul, noi ce facem , crestem fanatici? Religia ,nici ca basm nu este indicata copiilor ! Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
|
|

de ora de religie.
Uite un topic unde se ceartă lumea așa, aiurea...fără nici un rost!