Info
x
Daca ai sti cand e ultima ta zi din viata ce ai face in acea zi?
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 02:16
Bai nene, un bobarnac am dat eu la topicul asta si s-a sculat mortul!
Raporteaza abuz de limbaj
Cea mai buna metoda de a nu mai crede in Dumnezeu este sa citesti Biblia.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 02:27
De la: 999florin, la data 2009-05-06 20:52:09Printul Anti- Sapun cine o fi printul si cine "printesa"??? realitatea este invers!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
deep_in_thought 158 mesaje Membru din: 9/05/2010 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 14:30
I-as imbratisa pe cei dragi strans,atat de strans incat sa le duc cu mine,dincolo, caldura.
Mi-as saruta barbatul lung,sa-i simt gustul pentru eternitate.. As deschide ochii larg,mari,sa vad toate minunile pe care pana acum le-am ignorat Mi-as cere iertare fiecarei fapturi cu care m-am intersectat in aceasta viata,as aprinde o lumanare la toti cei pe care i-am pierdut...l-as ruga pe D-zeu sa-mi smulga amintirile urate ale acestei vieti si sa duc cu mine doar zambetele si caldura care sa-mi tina de cald in eternitate. Raporteaza abuz de limbaj
"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 00:16
As fi fericita...ca s-a terminat un vis urat!....
Si mi-as trimte toate gandurile bune catre cei pe care i-am ranit sau pe care nu i-am ajutat indeajuns , sau atunci cand au avut nevoie de ajutor! Iar in ceea ce privesc persoanele care mi-au facut rau prin vorbe sau fapte gratuite...le-as spune ca sunt ca si sterse.....unde mergem de fapt...nu ne vor fi de folos resentimentele...nici gandurile negative...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 09:34
De la: Regele_Futankamon, la data 2010-05-11 02:16:55Bai nene, un bobarnac am dat eu la topicul asta si s-a sculat mortul! Ai vazut cum a murit daca ai spus asta? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 9/05/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 10:57
M-as bucura ca se termina ... si atat...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 04:47
cine draqu' stie cind este ultima zi?
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 10:28
De la: Merry, la data 2010-05-31 04:47:35cine draqu' stie cind este ultima zi? pik-nik....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|