Info
x
Ce vroiai sa fii "cand o sa fii mare" si ce esti acum?
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 23:39
multumesc
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 01:48
Cind eram mic vroiam sa fiu mare, dar incet, nu repede. Inceeet, inceeet. Asta pe la 17-18 ani. Si am reusit...Si acum vreau sa fiu maaareee...Nu mi-a trecut.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:56
Am vrut sa zbor... la propriu, nu la figurat; si-amu zbor... precum gaina-n juru` poiatei!!!
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 02:33
De la: lerolv4, la data 2009-05-07 14:02:24Buna.Mai bine du-te in Kosova,ca tot tipi tu dupa fratii sarbi si croati...
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 02:42
Eu,cand eram mic,cam de varsta lui avraam,imi doream sa-mi creasca perciunii!Si,au crescut isaac si ismael,dar perciunii,ba...O fi un semn ceva....
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 02:54
nene shlomi,reprofileaza-te,da-te budist,poate cine stie ti-or creste urechile in locul perciunilor
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 03:10
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-02 02:54:40nene shlomi,reprofileaza-te,da-te budist,poate cine stie ti-or creste urechile in locul perciunilorMa mai gandesc....sunt shintoist practicant dar parca nu ma reprezinta.Vreau sa ma fac mare...ultras ortodox!Ros-albastru!
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 13:31
Da` ti-o crescut barbisonu`? Atunci nu mai poti fi shintoist ca "fratiorii icter" au in barba cam tot atatea fire de par cat pe capu` chelului; te recunosc ca esti venetic si te matrasesc... mai bine, haida in gasca noastra, ca nu ne luam de sanatatea nimanui...
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1798 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 13:45
Eu vroiam sa ma fac mecanic de locomotiva... adoram trenurile si in special locomotivele de cand eram fooarte mic. Acum calatoresc mai mult cu masina dar inaite cand mergem cu trenul ... cand tecea locomotiva prin gara ... luam pozitia de "drepti" si o priveam cu respect.
Ce vremuri ....
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 08:11
De la: sirius_zegetina, la data 2009-06-02 13:31:02Eu nu-mi mai tund parul de pe fata,tocmai pentru a compensa lipsa parului de pe cap,nu pentru a proba apartenenta religioasa...E drept, nici barba nu-i taman stufoasa... |
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:08
De la: sirius_zegetina, la data 2009-06-01 11:56:34 Daca tot vrei sa zbori, incearca paratanta Senzatia e de ultimate freedom.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:13
Imi doream sa fiu mare cand eram mica, iar acum imi doresc sa fiu mica.
Cat de mica ? Mica, dar nu foarte mica.
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:22
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2009, ora 06:51
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 02:39
Mie nu mi-a trecut vrutul ala. Numai cind ma culc, imi trece, sau daca ma lovesc de ceva.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 06:43
Cand eram mic aveam impresia ca inventatorul rotii patrate era un mare idiot.Acum mi-am schimbat parerea.Tot de mic copil imi doresc sa-nvat a merge pe bicicleta.
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:35
De la: maressalul_, la data 2009-06-02 13:45:17Eu vroiam sa ma fac mecanic de locomotiva... adoram trenurile si in special locomotivele de cand eram fooarte mic. Acum calatoresc mai mult cu masina dar inaite cand mergem cu trenul ... cand tecea locomotiva prin gara ... luam pozitia de "drepti" si o priveam cu respect. eu voiam sa ma fac navetista (de la naveta spatiala) si nimeni nu intelegea ce spun...radeau toti si ii zeflemeau pe-ai mei, iar mamica sarea de 7 metri : "fata mea vrea sa se faca doctorita, n-oasha mama???" si io nimic!! io vreau sa ma fac navetista
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:49
eu cand eram mica imi doream sa ma fac profesoara de matematica.... cand am terminat liceul am vrut sa ma fac arhitect , intre timp mi-am facut propria afacere,am facut si arhitectura ,fac si dreptul.... afacerea mai merge,dar ma reprofilez.... cred ca o sa imi schimb ocupatia foarte des.... in functie de ce este mai profitabil.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:50
eu cand eram mica imi doream sa ma fac profesoara de matematica.... cand am terminat liceul am vrut sa ma fac arhitect , intre timp mi-am facut propria afacere,am facut si arhitectura ,fac si dreptul.... afacerea mai merge,dar ma reprofilez.... cred ca o sa imi schimb ocupatia foarte des.... in functie de ce este mai profitabil.....
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 02:39
De la: aureldimaa, la data 2009-08-26 06:43:41Cand eram mic aveam impresia ca inventatorul rotii patrate era un mare idiot.Acum mi-am schimbat parerea.Tot de mic copil imi doresc sa-nvat a merge pe bicicleta. E bine ca ramii copil in dorinta cu bicicleta si cu rotile alea patrate....
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 02:41
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-26 14:35:46De la: maressalul_, la data 2009-06-02 13:45:17Eu vroiam sa ma fac mecanic de locomotiva... adoram trenurile si in special locomotivele de cand eram fooarte mic. Acum calatoresc mai mult cu masina dar inaite cand mergem cu trenul ... cand tecea locomotiva prin gara ... luam pozitia de "drepti" si o priveam cu respect. Am auzit ca se fac navete spatiale personale...dar peste vreo suta de ani. Sint niste etape de parcurs....
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 08:58
De la: nastasemihail, la data 2009-08-27 02:41:03De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-26 14:35:46De la: maressalul_, la data 2009-06-02 13:45:17Eu vroiam sa ma fac mecanic de locomotiva... adoram trenurile si in special locomotivele de cand eram fooarte mic. Acum calatoresc mai mult cu masina dar inaite cand mergem cu trenul ... cand tecea locomotiva prin gara ... luam pozitia de "drepti" si o priveam cu respect. />nici nu visam eu sa stau de vorba cu un pasionat de "navete", de fapt, imi placeau costumele astronautilor
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:22
Am vrut sa fiu educatoare. Am reusit...apoi mi s-a parut prea putin si m-am dus mai departe!
Am vrut sa am multi copii....am doar unul! Mi-am dorit sa am un sot pilot sau marinar...sa fie cat mai mult plecat.Mi s-a dat si acest lucru.Asa imi trebuie! Trebuie sa fiu mai atenta ce imi doresc! |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:00
Eu acum mi-am dortit sa nu-mi mai doresc multe...si dorm mai linistit.
|
|
|
|

Am vrut sa zbor... la propriu, nu la figurat; si-amu zbor... precum gaina-n juru` poiatei!!!
/>