Info
x
Bancuri seci
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:19
De la: nastasemihail, la data 2010-12-04 08:15:35O tiganca ii spune unei studente: suuuper
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:20
Paduraru in padure il surprinde pe tigan furand lemne:
P: mah tu ce faci acolo? T: poi le duc sa le manance iepurii! P: da... ca iepurii mananca lemne T: poi daca nu le'o manca iepurii atunci le'oi pune pe foc! Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:20
Rugaciunea studentei:
Preacurata Fecioara, tu, care-ai nascut fara sa pacatuiesti invata-ma pe mine, cum sa pacatuiesc fara sa nasc!? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:21
Intrebare la Radio Erevan:
-Este adevarat ca Maiakovski s'a sinucis? -Da, este adevarat! - Si care au fost ultimele lui cuvinte? -Tovarasi!! NU TRAGETI!!! Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:23
Mentaliatea in situatie de criza economica:
Chinezu: muncesc mai mult Americanu: economisesc mai mult Romanu: hai sa mai schimbam 100 euro Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:23
Ea catre el:
- Logodnicul lui Mariei este mai tandru ca tine, ii spune mereu „perla mea" ! - El este bijutier . Eu sunt ginecolog . Cum ai vrea sa-ti spun ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:26
Copii, ati citit "Capra cu 3 iezi?"
-Daaaaaaa...!!!!!!, raspunde clasa. -Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra...? -Pai povestea se cheama "Capra cu 3 iezi", nu? -Da -Si acum ma intrebati "cati iezi avea capra"? -Da.. -TREI, ...in p...a mea....!!!!!!!!!!! -Adrian Despot, stai jos, azi ai nota 2 !! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:29
De la: nastasemihail, la data 2010-12-04 08:26:09Copii, ati citit "Capra cu 3 iezi?"
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 22:02
Corporatist de succes in 10 pashi
* Te naºti într-un sat de pe lângã un oraº mai mare (Brãila sau Galaþi, de preferinþã). Satul vostru are ºi o ºosea. Tu nu stai la ºosea. Acolo stau ãia înstãriþi. Tu nu eºti. * Creºti auzind-o pe maicã-ta spunându-ºi cât e de proastã cã l-a luat pe tac-tu ºi spunându-þi cã dacã nu înveþi ai sã ajungi cã el. * La ºcoala din sat eºti primul. Maicã-ta e mândrã, vecinele -invi-dioase, taicã-tãu bea în cinstea ta. * Dai la liceu la oraº. Primul ºoc cultural. Stai la o mãtuºã. Domniºoarã la 50 de ani. Pentru tine e zâna cea bunã, pentru vecinii ei, "nebuna de la cinci". Îþi petreci mare parte la baie. Veceul în casã te fascineazã. * Dupã primul an de liceu în care ai fost doar al cincilea din clasã ºi maicã-ta aproape cã te renegase, te acomodezi ºi te faci tocilar. Þi se zice "Þãranu", fetele îþi vorbesc frumos doar când îþi cer tema, bãieþii joacã fotbal cu ghiozdanul tãu. * Ajungi la facultate. La Bucureºti. Al doilea ºoc cultural. Maicã-ta îþi trimite scrisoare cã poate sã moarã liniºtitã. În aceeaºi scrisoare mã-ta mare zice cã ea vrea sã te vadã însurat ºi cã moare dup-aia. Stai la cãmin ºi te descurci cu mâncare de acasã þinutã la rece pe pervazul ferestrei. ªi aici eºti printre fruntaºi. * În ultimul an de facultate, te duci internship. Stai opt luni neplãtit, dupã opt luni ºeful biroului îþi zice: "Avem un post liber". Accepþi chiar salariul minim pe economie. O suni pe maicã-ta ºi-i dai raportul. E atât de fericitã încât, se gândeºte cã, acum cã te-ai realizat la Bucureºti, ar putea sã-l lase pe tac-tu ºi sã vinã sã stea cu tine. * La job vii primul ºi pleci ultimul. Lucrezi în weekend ºi de acasã. Eºti ultra-obedient ºi pupincurist. Colegii sunt scârbiþi de tine, ºeful te place ºi te exploateazã. Îþi mãreºte salariul. Poþi chiar sã îi trimiþi ºi maicã-tii niºte bani. * Te însori cu cea mai frumoasã fatã de la tine din sat. E ºi ea venitã la Bucureºti, dar nu a avut succesul tãu. Faceþi nuntã în sat. Maicã-ta plânge, bunicã-ta nu moare, în schimb e mort de beat taicã-tãu. * Eºti avansat. Ceva directoraº. Ea e gravidã. Faci credit pentru casã ºi maºinã. Te aºteaptã 25 de ani de rate ºi vacanþe în Turcia ºi Grecia. Bunicã-ta a murit, maicã-ta vine la voi sã vã creascã plodul, taicã-tãu e tot la birt. Nu eºti fericit, dar eºti împlinit. Raporteaza abuz de limbaj
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 00:13
Omul a coborit demult din copac.
Dar nu are nici o sansa sa ramina asa. Trebuie sa evolueze, in sus.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 00:15
Bulisor o intreaba pe ma-sa:
-mama, nenea ala ma intreaba cit e ceasul. -unspe juma, scrie pe stilp. Dar de ce untreaba, ca si el are ceas? -nu stie cu cit sa va vinda ceasul... vostru. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 00:16
Un motociclist se dadea cu capul de peretii cladirilor. Un trecator il intreaba:
-de ce nu-ti pui casca sa te protejezi ? -pai de asta ma dau cu capul de pereti, ca mi-am uitat casca acasa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 00:22
De la: nastasemihail, la data 2010-12-28 00:16:20Un motociclist se dadea cu capul de peretii cladirilor. Un trecator il intreaba:
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ticuta2IV1940 46 mesaje Membru din: 29/07/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 09:41
O femeie mai in varsta a nascut si si-a invitat prietenii acasa sa vada copilul. Femeia puse pe masa prajiturile, invitatii cereau sa vada copilul.
- Imediat il aduc ºi mai puse pe masa sucuri. Invitatii iara cereau sa vada copilul... - Înca un pic si-l aduc... Invitatii dadeau sa plece si iarasi cereau sa vada copilul. - Nu va suparati dar astept sa planga ca nu stiu unde l-am pus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 09:48
Se trezeste un tip de dimineata, cand se aude o bubuitura: se crapa de ziua.
Se uita in pat dupa nevasta-sa si observa ca nu era: o furase somnul. Se duce la baie, cand deodata oglinda se face tandari: aruncase o privire. Se enerveaza si se duce la munca. Pe drum vede doua tipuri de oameni: unii care dispareau pur si simplu - pe acestia ii fura peisajul, si altii care scadeau in inaltime: ii rodeau pantofii. Ajunge la munca, dar isi vede toti colegii lipiti de tavan: purtau discutii la nivel inalt. Apoi cad toti deodata: cazusera de comun acord. Se enerveaza si pleaca de la munca. Pe drum vede un tip lipit de asfalt si vreo doi care trageau de el sa-l dezlipeasca: era sarac lipit pamantului... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 09:54
* Adrian Nastase, Theodor Stolojan si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. Aflati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia fiecare pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pentru supravietuire. Zis si facut, se despart. Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat... Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar! Fericit, se duce la el si il imbratiseaza! - Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar...ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Stolojan asta nu mi-a placut niciodata! La care Basescu raspunde sec: Nu-ti place, nu mananci!
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 00:59
Belladonna:
In limba italiana - femeie frumoasa; in engleza, matraguna - un foarte bun exemplu de sinonime Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:00
Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja? Isi suge burta de cate ori vede niste bikini. ...
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:01
Cum se numeste un barbat incatusat? Unul in care poti avea incredere. ...
Nu sint de acord cu asta
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:02
Care este definitia unei seri romantice pentru un barbat? - Sex. ...
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:03
Un pitic intra intr-o farmacie si cere o aspirina. Farmacista il intreaba:
- Sa v-o impachetez? - Nu, multumesc. O s-o rostogolesc... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:15
2 soricei analfabeti. Unul din ei celuilalt, care minca o piine uscata:
-vezi daca nu ti-a placut cartea.... personal.
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:17
La scoala in epoca primitiva. Invatatorul:
-copii, sa dati dovada in viata de o inalta constiinta. Nu mai dati cu bita sub centura...la cap sa dati.... personal. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:21
Pisica-mama catre motanel:
- Nu mai sta, draga, langa televizor, ca te umpli de purici. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:22
Cum afli sexul lebedelor de pe lac?
Arunci o bucata de paine: daca vine ea... e lebada, daca vine el... e lebadoiu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:29
Cum se verifica sexul banilor?
Daca stau la barbati in buzunar sint sex feminin. Daca sint la casierie in market sint de sex masculin. La femei stau putin..... personal Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:47
De la: nastasemihail, la data 2010-12-29 01:21:51Pisica-mama catre motanel:
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:49
De la: nastasemihail, la data 2010-12-29 01:03:58Un pitic intra intr-o farmacie si cere o aspirina. Farmacista il intreaba:
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:49
De la: nastasemihail, la data 2010-12-29 01:15:482 soricei analfabeti. Unul din ei celuilalt, care minca o piine uscata:
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 01:50
De la: nastasemihail, la data 2010-12-04 08:23:54Ea catre el:
|
|
|