back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bancuri seci

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 05:35

In al 6-lea razboi mondial, comandantul celei mai puternice armate care a existat vreodata, catre ultimii militari:
Vino ma in fata, ca doar nu o sa strig la tine peste colegul tau din fata....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 05:50

O gaina care schiopata de atit alergat dupa cocos, striga la el:
-ma duc sa-ti beau bautura...
-nuuuu, asteapta, fac ce vrei tu dar nuuuu te atinge de ea....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 05:59

2 betivi se tineau unul de altul. La un moment dat cel cu istetimea iesita afara din bautura, intreba:
-noi, hic, de ce ne tinem unul de altul, ne opunem celei mai puternice forte de pe pamint, gravitatia.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 12:51

O tanara se adreseaza vanzatoarei de la un magazin de cosmetice:
- As dori ca barbatul meu sa imi acorde mai multa atentie. Aveti cumva un parfum care miroase ca un computer?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 17:04

Un cumparator intra in magazinul dce lenjerie, si uitindu-se sus pe un raft, se adreseaza vinzatoarei:
-Aveti chiloti?
-Da.
-Dati-i jos va rog!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 03:40

Englezii se hotãrãsc sã intre cu totul în rândul þãrilor europene ºi sã modifice codul rutier pentru a circula ºi ei pe dreapta. Dar nu prea ºtiu cum sã abordeze problema, aºa cã îi roagã pe francezi sã îi ajute.

Rãspunsul francezilor:
- E prea complicat, dupã atâþia ani de mers cu maºinile pe stânga, sã convingi oamenii sã meargã pe dreapta. Duceþi-vã la nemþi, cã ei sunt cei mai ordonaþi.

Rãspunsul nemþilor:
- Aici nu e vorba de o chestie simplã, asta e reformã în toatã regula. Vã sfãtuim sã cereþi aportul românilor, cã în ultimul timp ei s-au specializat în reforme.

Rãspunsul românilor:
- Este vorba de o schimbare mult prea mare ca sã poatã fi fãcutã brusc! Vã propunem o reformã în trepte; pentru început, în primele 6 luni, sã circule doar camioanele pe partea dreapta!

Pilotul unui avion cãtre turnul de control:
- Mã aflu la 700 km de pãmânt, la 1300 de m deasupra apei ºi mi se terminã combustibilul. Aºtept instrucþiuni.
Turnul de control cãtre pilot:
- Repetã dupã noi: "Tatãl nostru care eºti în ceruri...."

Cineva suna la uºã. Bãrbatul deschide.
Moartea se aflã în faþa lui ºi îi spune:
- Am venit dupã viaþa ta!
Bãrbatul se întoarce ºi-o strigã pe nevastã-sa:
- Viaþa mea! Pe tine te cautã!

Departe, într-o pãdure, o broscuþã þestoasã încerca sã se caþere într-un copac... Dupã ore întregi de chin, a ajuns în vârf, a sãrit în aer fluturându-ºi picioruºele din faþã ºi s-a prãbuºit la pãmant. Dupã ce ºi-a revenit, s-a cãþãrat din nou cãtinel în copac, a sãrit ºi s-a prãbuºit din nou. În timp ce þestoasa încerca ºi încerca din nou, douã pãsari stãteau pe o ramurã ºi-i urmãreau eforturile disperate. În cele din urmã, pasãrea femelã i-a ciripit perechii sale:
- Dragã, cred cã a sosit momentul sã-i spunem cã e adoptatã!

O ambulanþã goneºte pe strãzi ºi la o intersecþie rãstoarnã ºi accidenteazã un pieton. ªoferul coboarã imediat, ridicã victima, o instaleazã pe targã ºi continuã drumul spre spital. La un moment dat, se întoarce zâmbind spre accidentat ºi îi spune:
- Ce noroc formidabil aþi avut cã treceam pe aici!

Douã blonde stau de vorba:
- Dacã ar veni un extraterestru la tine, te-ai întâlni, ai ieºi cu el?
- Nu... nu cred în relaþiile la distanþã!
- Dar tu?
- Doar dacã ar avea o navã spaþiala decapotabilã!

- Alo?
- Da!
- Institutul internaþional de astrofizicã, spectroscopie nuclearã, prospecþiuni intergalactice, studiul quasarilor ºi determinarea universurilor ciclice cu structura toroidalã?
- Da, noi suntem!
- Cu Gogu de la cazane, vã rog.

Doi patroni stau la o bere ºi vorbesc d-ale lor.
- Mãi, zice unul, þie cum îþi merge?
- Prost tare, zice-al doilea, da' þie?
- Prost, prost, e criminalã situaþia!
- Frate, dar tu mai dai salarii la angajaþi?
- Nuuu! de vreo trei luni. Dar tu le mai dai?
- Nici vorbã, de prin octombrie; dar ai tãi mai vin la muncã?
- M-am mirat ºi eu dar vin în fiecare dimineaþã, semneazã condica, muncesc. Dar ai tãi?
- ªi-ai mei vin!
Stau ei ºi se gândesc ºi dupã câteva minute, unul dintre ei zice:
- Mãi, ce-ar fi sa le punem o taxã la intrare?!

La un interviu pentru angajare:
- Câþi ani aþi stat la ultimul loc de muncã?
- Aproape 20.
- ªi de ce aþi plecat?
- M-au graþiat...

Un proprietar de Trabant în magazinul de piese auto:
- Pentru Trabantul meu aº dori douã ºtergãtoare de parbriz.
La care vânzãtorul:
- Este în ordine. Gãsesc cã e un schimb cinstit...

La recepþia unui hotel sunt afiºate cotele zãpezii: Buºteni 17 cm, Clãbucet 21 cm, Postãvarul 28 cm. Intrã o tipã blondã, citeºte, merge la recepþioner ºi întreabã:
- Care este camera domnului Postãvaru?

omp

182 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 15:47

Bula la psiholog:

-Domnule doctor am inceput sa uit! Uit totul intr-o clipa.

- De cand?

-De cand ce?

Cand are orgasm o femeie?

Cui ii pasa!

Acesta este secretul marilor oameni de succes:.............

La alimentara:

-Aveti Fanta roz?

-Toate avem FANTA roz!

Observatii fatale intr-un cuplu:

-Parca te-ai mai ingrasat putin draga!

-Nu-mi place rochia ta cea noua!

-Nu mai bine stam acasa sa ne uitam la meci?

-Nu mai bine comandam o pizza?

omp

182 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 16:01

Doi ardeleni pe o banca

-Ma...tu te-ai besit?

-Nu io ma....... ciinele!

-Da ciinele nu-i aci !

-Apoi las' ca vine el .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 21:24

Un cintaret din frunza si un cal,, fata-n fata.

Calul ii maninca frunza.

Cintaretul ii ia paiul din...spate drept razbunare....

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 21:55

El ºi ea în pat. Sunã telefonul. Ea rãspunde. Dupã ce ea se întoarce, el întreabã:
- Cine a fost?
- Soþul.
- Atunci plec.
- Stai liniºtit... A zis cã mai stã încã o orã, fiindcã a ieºit cu tine la o bere!

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 21:57

În cimitir, groparul sãpa liniºtit ºi din când în când mai trãgea ºi din þigarã. La un moment dat vede cum dintr-un mormânt iese o mânã. Sapã ºi fumeazã în continuare liniºtit. Nu dupã mult timp, din pãmânt iese mortul cu totul. Groparul sapã ºi fumeazã în continuare liniºtit. Mortul încearcã sã îl sperie:
- Bu hu hu!
Groparul sapã ºi fumeazã în continuare liniºtit. Vede mortul cã nu are ce sã-i facã, se îndreaptã spre gardul cimitirului ºi vrea sã sarã. Dintr-o data se trezeºte cu ditamai lopata în cap. Groparul:
- Râdem, glumim, da' nu pãrãsim incinta!..

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 06:15

La radio Erevan suna un ascultator:
"-Ce facem in caz de atac atomic?"
Reporterul:
"-Luati un cearceaf in cap, si va indreptati incet spre cimitir."
-Dar de ce incet?
-Sa nu creati panica!

La un alt program de radio, suna un tinar prospat casatorit:
"-Ce sa facem ca sa nu avem copii?"
Reporterul:
"-Luati un pahar de apa!"
Ascultatorul:
"-Inainte sau dupa sex?"
Raspunsul:
"- In loc de..."

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 06:18

Doi militieni duceau un porc in masina.
La autostop, un popa.
Militienii il iau in masina.
"_Da' unde duceti porcul asta Taica?"
"-La scoala de popi Parinte."
- Si de nu va reusi, tot militian ramine?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 06:30

Domnul Purec s-a saturat de o viata parazitara, si s-a hotarit sa caute servici.
Datorita experientei din trecut, s-a calificat numai la consolarea donatorilor de singe.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 17:19

La un fotograf vin mai multi chinezi pentru a se fotografia. Fotograful se gândi: "De ce sã-i mai fotografiez, dacã seamana leit unul cu altul? O sã le dau aceeaºi fotografie!". Când primesc fotografiile, un chinez ia fotografia, se uitã lung la ea ºi spune:
- Asta nu e fotografia mea.
- Cum nu e a ta, întreabã fotograful, nu e faþa ta?
- Ba da, faþa e a mea, dar cãmaºa nu.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 22:54

La o reuniune de femei din toatã lumea, se ridicã nemþoaica ºi spune:
- Eu i-am spus bãrbatului meu... Hans, de mâine, tu gãteºti. Prima zi nu am vãzut nimic, a doua la fel, a treia l-am vãzut pe Hans cã se duce în bucãtãrie ºi pregãteºte mâncarea, pune masa, eu m-am pus numai la masã ºi am mâncat.
Celelalte femei: "BRAVO, BRAVO!".
Se ridicã franþuzoaica ºi zice:
- Eu i-am spus bãrbatului meu... Jean, de mâine tu speli hainele. Prima zi nu am vãzut nimic, a doua zi nimic, a treia zi l-am vãzut pe Jean cum scotea hainele din maºina de spãlat ºi le întindea la uscat.
Celelalte femei: "BRAVO, BRAVO".
Se ridicã românca:
- Eu i-am zis bãrbatului meu... Ioane, de mâine tu îþi calci cãmãºile. Prima zi nu am vãzut nimic, a doua zi nu am vãzut nimic, a treia zi am început sã vad puþin cu ochiul stâng.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 15:50

Un angajat intarzie la serviciu, seful sau nervos tipa la el:
− Ar fi trebuit sa fii aici la 8:30!
Tipul raspunde:
− De ce? Ce s-a intamplat la 8:30?

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 15:51

O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor.
La un moment dat exclama: “Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!”

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 15:53

O ordonanta recenta a guvernului cere tuturor pensionarilor care au implinit 65 de ani sa se mute la tara.
Pensionarii in cauza sunt de acord, in principiu, insa cu o conditie:
− Ei sa aleaga tara.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 15:55

-Baiete,adu-mi repede o pizza!
− Ca fulgeru‘,domnule!Dar cum vreti sa o tai?In 8 sau 12 bucati?
− In 12 bucati ,ca mi-e o foame de lup!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 15:56

Un vierme îi spune prietenei sale:
− Dacã nu te mãriþi cu mine, mã arunc în faþa gãinii!

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 16:47

Un tip isi baga capul pe usa frizeriei si il intreaba pe frizer cat timp are pana poate sa fie si el tuns, fiind o zi foarte aglomerata,frizerul se uita in jur si raspunde:"cam doua ore" si tipul pleaca instant. Peste cateva zile acelasi tip intra in frizerie si intreaba cat are pana poate sa fie tuns, fiind o zi si mai aglomerata frizerul se uita in jur si raspunde:"cam trei ore" tipul inchide usa si pleaca. Peste cateva zile acelasi intra in frizerie si intreaba cam in cat timp poate fi tuns, frizerul se uita in jur si raspunde:"cam o ora jumatate" tipul se intoarce si iese din frizerie. Frizerul, deja curios, il roaga pe Ion : "bai Ioane du-te un pic dupa el ca vine de ceva timp si tot intreaba cat timp are pana sa fie tuns dar nu se intoarce niciodata"
Ion pleaca in urma tipului. In jumatate de ora Ion intra in frizerie razand in hohote. Frizerul il intreaba:"ei, si unde se duce tipul ast a dupa ce pleaca de aici?" Ion in genunchi de ras, cu lacrimi in ochi, rosu la fata se uita la frizer si ii raspunde: "LA TINE ACASA!!!"

Un doberman, un coker si un pekinez la veterinar. Dobermanul il intreaba pe coker: - Pentru ce-ai venit aici? - Eu musc tot: cearsaf, paturi, si cel mai rau am muscat lenjeria stapanului. M-au adus pt. injectia letala. Pekinezul: - Eu am venit pentru ca pis tot: patul, hainele si,cel mai rau am facut pe locul unde dorm. Si pe mine m-au adus pt. injectia letala. Cokerul si pekinezul il intreaba pe doberman: - Tu pentru ce-ai venit aici? - Eu f.. tot: scandura, patul si intr-o zi cand venea stapana din baie era asa de apetisanta incat am f...si pe ea. Cokerul si pekinezul: - Si, injectie letala? - Nu, ... m-a adus sa-mi taie unghiile.

Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune: - Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei.. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme. Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei. - Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!! - Nu iubitule, zece normale.

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
omp

182 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 16:58

O batranica la medic:
-Domnule doctor nu stiu ce-i cu mine, ma besesc una una. Nici nu suna nici nu put dar nu mai suport!
Medicul ii da tratament si o cheama peste o satpamana.
- Vai domnule doctor e mai rau. Acum mai si put pe langa faptul ca sunt la fel de dese.
-Da cu simtul olfactiv am rezolvat mai ramane auzul !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 05:29

O tigara catre un muc de tigara:
-auzi, tu nu l-ai facut sa citeasca eticheta?.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 04:04

Un om incerca sa se urce in autobuz.
El tinea amindoua miini proptite in solduri.
-Ce faci done'? zise un altul-Lasa miinile jos sa ne putem urca si noi!
Omul speriat se uita in amindoua parti si striga:
-Aoleu! Lubenitele mele!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 04:08

Un barbat, intr-un autobuz cu mare inghesuiala, se tinea cu o mina de bara de sus, iar cealalta, o tinea ridicata cu degetele deschise.
_Ce faci, mai nene, lasa mina jos ca ma deranjezi - zise un altul.
- Dar ce, vrei sa uit numarul de la sutienul lui nevasta-mea?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 04:19

Bula, intra plingind in casa:
-Mama toti copiii spun ca am capul mare!
- Nu mai plinge Bulisor, mai bine, du-te si adu-mi 3 kg de mere in basca ta!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 05:21

In timpul celui de-al 5-lea razboi mondial.
Comandantul fortelor aeriene unite catre inamic:
-bai idiotule, nu mai arunca cu pietre in carlinga, ca de-abia am agatat-o in copac.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 05:23

Dupa al 7-lea razboi mondial

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 22:39

De la: , la data 2009-02-02 16:46:16De ce atunci cand cineva vorbeste cu Dumnezeu, aceasta se numeste 'rugaciune', dar cand Dumnezeu vorbeste cu cineva se numeste 'schizofrenie'?

Corect era : ,,atunci cand cineva vorbeste cu Dumnezeu se cheama rugaciune ,atunci cand Dumnezeu iti raspunde ...se cheama schizofrenie.,,

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Bancuri seci
Mergi la: