Info
x
Pensie sau salariu
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:23
Buna la toata lumea! Ce parere aveti despre ordonanta cu pricina? Este sau nu constitutionala? Eu cred ca este foarte constitutionala si trebuia pusa in aplicare imediat. Dumneavoastra nu sinteti satui de acesti pensionari care cu toate ca de cele mai multe ori sanatatea nu le mai permite (mentala in cele mai mule cazuri), totusi ocupa functii si locuri de munca ?Lucrez in Administratia Publica la un sector si toate posturile bune sint ocupate de aceste ,,carcase' care stiu decit sa vina la servici si sa doarma. Bineinteles ca au pensii de armata(foarte mari) si totusi se lacomesc la bani cu toate ca moral ar fi sa lase tineretul sa se afirme. Sint convins ca si dv aveti exemple de acest fel la locurile dv de munca.
Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:47
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 12:21
Desi eu ma apropii de pensie si pot sa nu fiu chiar obiectiv, apreciez ca ordonanta era necesara dar intr-un mod mult mai elaborat. Vedeti ca nu pe cei realmente vizati ii atinge, ci tot pe cei multi si slabi. Este adevarat si faptul ca pentru salariatii in varsta nu s-a preocupat nimeni sa-i trimita la cursuri de perfectionare, in decurs de cel putin 3 ani, conform Codului Muncii si numai cu experienta nu te poti descurca totdeauna onorabil (desi eu am invatat singur la una cu cei tineri, pe calculator si pe alte mijloace moderne de lucru). Apoi trebuie privita situatia de la caz la caz. Sunt situatii de sinteza care nu pot fi legate si concepute de unii mai tineri pentru ca prind anumite specificitati nemaintalnite si trebuie coroborate la nivelul economiei nationale, trebuie priceput sensul unor aplicatii si trebuie acoperite si unele posturi deficitare. Sunt situatii in care numai experienta poate sa le stapaneasca iar angajatorii nu au inca incredere deplina in noii veniti. Deci prima data sa vedem necesitatea mentinerii unor varstnici in posturi si abia apoi ca nu le ajunge pensia. Lucrand numai cu contract de colaborare se pot face abuzuri in ambele sensuri, mai mari decat inainte cu contract de munca. Pe urma impozitul pe salarii, CAS si alte diminuari aplicate nu vor putea fi contolate. In fine sunt in anumite domenii posturi neacoperite corespunzator si cu autoritate cum ar fi catedrele din invatamant, posturile din cercetarea stiintifica, de proiectare si tehnologica etc. Deci nu trebuie sa eliminam un rau creind unul si mai mare. Dar culmea, pe ce facem pariu ca tocmai pe cei vizati n-o sa-i vedeti suferind de aceasta ordonanta ? Vom mai vedea. Logos.
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:52
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:52
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |