Info
x
Romanul s-a nascut poet
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2013, ora 09:19
De la: sandu60, la data 2013-08-27 01:26:44De la: daniela_, la data 2013-08-25 22:51:29bravo baieti!! Dar s�-i l�s�m pe rromi �n pace, s�-�i pun� regii c�rora le place, c� din afar�, poate, �i de noi r�d al�ii, ne v�d ca turmele de oi, care se las� conduse de ciobani f�r� s� zbiere de a���ia ani. Sau ne consider� ni�te gloate, la-�nghesuial� d�nd din coate cer�ind un mic, o am�r�t� bere �n schimbul unui vot pentru putere, sau �i mai trist, c�nd �mbulzeal� e la ajutoare din UE. Vor trece �nc� destui ani s�-i emancip�m pe �igani, s�-i facem prieteni pe maghiari, s�-i cumin�im pe bi�ni�ari, s�-i facem oameni �i pe guvernan�i, s� nu mai fie arogan�i, s�-avem produse ieftine pe pia��, s�-avem �i noi o alt� via��, s� facem leul c�t un euroi, s�-avem prosperitate �i la noi.
Omul fericit este acela care st�p�ne�te �i munca, �i dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care ��i mic�oreaz� ambi�ia. Oamenii mici �ntotdeauna fac asta. Cei cu adev�rat mari te fac s� te sim�i c� �i tu po�i deveni mare.-Mark Twain
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2013, ora 23:08
A venit intai o snoaba,
Sa anunte miilor, Cum ca imparatul Cioaba, Nu e -n lumea viilor. Stirile se intretaie, Ci ca-n lume aromilor Se-ntarata la bataie Clanul faraonilor. Harasel d-acilea Cioaba, Nu ne trebe imparat Se zmuti chioras o baba Catre ala raposat. Striga de rasuna casa, cum ca fii mortului I-ar dori impararteasa, regi la usa cortului. Garabladine si shui, Ia plecati in alta parte, Drept la mama Ori puneti mana pe carte.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2013, ora 11:56
De la: mili, la data 2013-08-27 09:19:10De la: sandu60, la data 2013-08-27 01:26:44De la: daniela_, la data 2013-08-25 22:51:29bravo baieti!! i-as lasa, nu stau pe ace insa ei, dupa cum vezi sunt pe micile ecrane din sculat, pana-n amiezi si inainte de culcare ne servesc complet tacamul guvernanti si caldarari alesi doar unul si unul si cand stai s-analizezi tiganeala din platou nu gasesti vreo diferenta parca-s facuti dintr-un ou io nu am nicio speranta si nici timp ca sa traiesc sa vad lumea fericita pe pamantul stramosesc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2013, ora 12:33
De la: mili, la data 2013-08-27 09:19:10
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2013, ora 12:34
De la: giovausaro, la data 2013-08-27 23:08:22A venit intai o snoaba,
Daniela
|
|
Postat pe: 28 August 2013, ora 12:34
De la: sandu60, la data 2013-08-28 11:56:59
Daniela
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2013, ora 15:04
Marius Tuc�: �terge-m� din telefonul t�u
�terge-m� din telefonul t�u, Acolo unde eram pune o liniu�� Sau poate un semn de �ntrebare Pentru toate �ntreb�rile la care Nu �i-am r�spuns sau n-am vrut Sau mai bine pune un punct Un punct �i de la cap�t cu altul, �terge-m� din telefonul t�u, Iar dac� printr-o �nt�mplare Te-a� suna, pune-l s� tac� S� tac� frumos, deplin �i �ndelung S� nici nu �tii c� te-am sunat A�a am s� devin un apel ratat F�r� sunet, f�r� melodie, �terge-m� din telefonul t�u �i a�a nu mai sunt demult acolo R�m�sesem un num�r �i at�t S-a dus vremea, a trecut C�nd odat� cu numele meu �i se aprindea sufletul �i aveai lumea la picioare, �terge-m� din telefonul t�u Nu pentru azi, pentru totdeauna N-am ce s� mai caut pe-acolo Ca un num�r r�t�cit �i r�t�citor Un num�r al tuturor �i al nim�nui De parc� nu �i-a� fi spus C� eu sunt num�rul t�u, �terge-m� din telefonul t�u, Las� un loc liber, f�r� nimic Ca un spa�iu gol, necompletat �i atunci c�nd ��i va fi greu Selecteaz�-l �i apas� pe el O s� sune �ntr-una, la nesf�r�it, Num�rul t�u l-am divertat Spre o planet� pustie, ca �i sufletul t�u. Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
tp_necalai 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 August 2013, ora 12:04
cel ma bun joc de strategie online la nivel global unde poti converti moneda facuta in joc in euro,incerca si tu: www.marketglory.com/strategygame/jacamar
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 31 August 2013, ora 14:08
O, nu pleca iubito, mai r�m�i! De ce te-ai preg�tit s� pleci, s�-mi la�i �n suflet fiori reci? Mai vreau s� fii ca-n ziua cea dint�i! M-ai r�sf��at at�t de mult in toate; c�ldura ta din razele de soare mi-a fost o dulce dezmierdare pe care o r�vnesc �i zi �i noapte. Te-astept oric�nd s� vii iubito �i �tiu c� iar o s� te-ntorci, mai fraged�, tot cald� �i frumoas�. Acum c� pleci, te du, gr�bito, dar nu-mi l�sa triste�ea pe poteci! Iubit� var�, te-a�tept mereu acas�! Raporteaza abuz de limbaj
Stai departe de oamenii care ��i mic�oreaz� ambi�ia. Oamenii mici �ntotdeauna fac asta. Cei cu adev�rat mari te fac s� te sim�i c� �i tu po�i deveni mare.-Mark Twain
|
|
Postat pe: 31 August 2013, ora 14:13
''Te-astept iubitul meu sa vii, Sa-ti mangai pletele-aurii Sa ma imbeti cu-al tau miros De strugur dulce, tamaios. Sa-mi darui dulci melancolii Cand lacrimezi pe strazi pustii Sa uit de fericita vara Sorbindu-ti gustul fin de para. Te-astept, rabdatoare si calma Tu, prima mea luna de toamna :)'' Ingrid Cum s� nu vin, gust de c�p�un�, s� te �mb�t cu miros fin, de ro�u trandafir, de crin? Vin �n a toamnei prima lun�. Vin recules din triste r�t�ciri, s�-mi �tergi o lacrim� t�rzie cu un s�rut, cu ging�ie. sper�nd la marile iubiri. �i-n toamnele ce vor irma cuprins de dor te-oi c�uta, at�t c�t lumea n-o s� piar�. Transfigurat �n pom a� vrea, un p�r in cale-ti, de-a� putea, s� fiu cules par� cu par�! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Doruleatza 2631 mesaje Membru din: 1/09/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 August 2013, ora 14:14
De la: mili, la data 2013-08-31 14:08:17
Doruletz
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 August 2013, ora 14:53
of-of, mai-mai, ce de poeti si ce frumos scriu ei si ce drag imi e de ei !
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2013, ora 20:48
De la: mili, la data 2013-08-31 14:13:45 De vrei sa-mi fii al toamnei sol Aduna-mi pasarile stol Cand vor pleca la cald, departe Sa-mi poarte cate-un vis, in parte. Si frunzele sa le strangi, toate Sa-mi fie asternut de noapte In somnul rasfatat sa gust, Para cu para, sa beau must... Vezi, fiecare pic de ploaie sa aiba rima lui vioaie Si in lumina ca o miere Iti las o calda mangaiere. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 31 August 2013, ora 22:20
De la: _Ingrid, la data 2013-08-31 20:48:07De la: mili, la data 2013-08-31 14:13:45 Ce frumos ati scris!!!!!!!!!
Daniela
|
|
Postat pe: 31 August 2013, ora 22:41
C�nta�i, valuri!
C�nta�i, valuri �n ultima zi a verii! Vui�i a triste�e �ntr-o mare neagra �n care s-au sp�lat Toate p�catele. �ipa�i pesc�ru�i Ca la �ngrop�ciunea vacan�ei, Plutind �n eternitate Cu amintirile noastre. Iubi�i soarele Cu lacrima de rou�, Ci fierbin�eala sectei, Cu pastelul amurgului; Iubiti soarele Chiar dac� se ascunde dup� nori. St�ncile se macin� Vr�nd s� apere lumea De furia s�rat�, L�s�nd �n milenii Nisipul s� se nasc�. Idealurile �nfr�nte Cap�t� �nf��i�area unor pr�p�stii Spre fundul p�m�ntului. C�nta�i valuri! Voi ajunge�i �n ad�nc. Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 31 August 2013, ora 23:48
De la: daniela_, la data 2013-08-31 22:41:15C�nta�i, valuri! www.youtube.com/watch?v=5MGTOZ1sXtI
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2013, ora 08:23
www.youtube.com/watch?v=_1NhLoxcL-c
amintiri... Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2013, ora 10:11
De la: _Ingrid, la data 2013-08-31 20:48:07De la: mili, la data 2013-08-31 14:13:45 Superbe versuri!
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2013, ora 10:13
De la: Doruleatza, la data 2013-08-31 14:14:20De la: mili, la data 2013-08-31 14:08:17 Cred c� la mare �nc� nu a plecat vara. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2013, ora 10:19
De la: _Ingrid, la data 2013-08-31 20:48:07De la: mili, la data 2013-08-31 14:13:45
|
Postat pe: 1 Septembrie 2013, ora 10:27
De la: daniela_, la data 2013-08-31 22:41:15C�nta�i, valuri! �mi pari cam r�v�it� �i cam trist� dup� a nostalgiei var�, pl�ngi ale m�rii valuri, �n lupta lor barbar�, �n care pentru ele pace nu exist�. Asmu�i �i pesc�ru�ii, stoluri, stoluri pe neagra mare spumeg�nd�, vuind apusul verii, epav� muribund� s�-ngroape o vacan�� �n negrele lin�oluri. Si totu�i, mai speri, mai ai speran�� in soarele fierbinte, a toate iubitor, s-aduc� �n lumin�, �n pasul urm�tor, cu marea-i d�rnicie o noua vacan��. �i-atunci pe ape, �n pustiu s-or duce 'fr�nte idealuri' �i pacate, pe fund de mare pr�p�stiile toate, va r�s�ri lumina din cerul cenu�iu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2013, ora 10:49
"George Toparceanu - Bacilul lui koch"
Mult onorate doamne, Distins auditor! La festival c�nd vine, tot omul e dator S-asculte, �nainte de partea amuzant�, O conferin�� lung� �i foarte important�. Conform acestei date sinistre, a�adar, Avem �ntre culise un conferen�iar, Un om cu greutate, un personagiu mare... S� nu lua�i aceasta drept o amenin�are! Dar ca s� nu planeze asupra noastr� vina C-am neglijat programul, � persoana cu pricina E gata s� v� �in�, un ceas �i jum�tate, O conferin�� grav� de specialitate. Cum, nu v� pare bine? De ce v-a�i �ntristat? Mai a�tepta�i o clip�, c� doar n-am terminat. Pe de-alt� parte, �ns�, g�sind c�-i anormal S� v� chem�m la teatru... ca s-adormi�i �n stal; C� somnul, �n aceste condi�ii verticale �-at�t de izolate, nu face cinci parale; C� nimene nu poate pretinde nim�nui S�-nghit� festivalul cu conferin�a lui, � Din spirit caritabil �i din filantropie, �tiind mai dinainte ce toat� lumea �tie, Cu voia dumneavoastr� ne-abatem de la mod� �i-n loc de conferin��, ve�i asculta o od�. Prea onorate doamne, Distins auditor! Subiectul odei mele e-at�t de-ngrozitor C� biata-mi Muz�, alb� de spaim� �i uimire, C�nd i-am cerut concursul, �n loc s� m� inspire, S-a dat pe l�ng� u��, a pretextat ceva �i-a disp�rut... adio! M-a p�r�sit a�a, Cu c�limara plin� de noapte �i de proz�. E vorba de bacterii �i de tuberculoz�, E vorba de bacilul lui Koch... Precum vede�i, Un subiect anume f�cut pentru poe�i! O, nu v� fie team�... �i dracul este negru C�nd st� s�-l zugr�veasc� un iconar integru, Dar... ici un pic de galben �i dincolo pu�in Albastru... �i pe gur� o dung� de carmin, � Cu toate c-adineaori p�rea insuportabil, Din drac ur�t �i negru devine acceptabil. (Dar nu fac oare zilnic cucoanele � �i ele � Cam tot acela�i lucru pe propria lor piele? Ba fac a�a chiar domnii � de genul femeiesc...) Bacilul despre care a� vrea s� v� vorbesc Se afl�-aici �n sal�... �tiu bine c� m-ascult�, Dar nu vrea s�-�i tr�deze prezen�a lui ocult�. Intrarea n-a pl�tit-o fiindc�-i mititel, Dar unde-i lume mult� acolo e �i el! Incognito ca regii �i nepoftit p�trunde �n orice fel de cas�; �l �nt�lne�ti oriunde: �n ber�rii, pe strad�, la cinematograf; �i place s� se joace cu al�i bacili �n praf; Se duce la plimbare cu trenul, cu tramvaiul, �i peste tot se �ine de bietul om ca scaiul, �n fabric�, la �coal� sau pe trotuar hai-hui, � Dar peste tot �i vede de-afacerile lui! κi d� ades pe credit persoana lui culant� Cu o scaden�� lung�, c�nd nu e... galopant�, Regia de tutunuri �i face mult rabat; La b�uturi spirtoase e cointeresat; Din orice-abuz profit�... La p�nd�, invizibil, �n lupta mare-a vie�ii e mic, dar e teribil � �i chiar atunci c�nd pare c� doarme, e de�tept, La prim�rii el este ,,consilier de drept" �i, tare-n atmosfera comunelor urbane, E cel mai mare du�man al speciei umane... Prea onorate doamne! C�nd �in acest discurs, Dac-a�i vedea c� intr� �n sal�-aici un urs, N-a�i n�v�li afar� prin u�i �i prin ferestre Utiliz�nd cu to�ii resursele pedestre? De ce? Fiindc�-i mare �i foarte fioros... Bacilul lui Koch �ns� e mai primejdios! Dar fi'ndc� nu se vede �i fi'ndc� e prea mic, Nu sperie pe nimeni... S� judec�m un pic. De-ar fi c�t Himalaia ori numai c�t aluna, C�nd �tii c� te omoar�, mic-mare nu-i totuna? S�-mi spune�i dumneavostr�: ce importan�� are C�nd un t�lhar te-mpu�c�, dac� e mic sau mare? O fi el mic, bacilul... da-i r�u! Pe l�ng� el, O biat� matahal� de urs e ca un miel. C��i oameni mor, de pild�, �n fiecare �ar� M�nca�i de ur�i? Trei-patru... Pe c�nd aceast� fiar�, Acest vr�jma� de moarte al genului uman Atac� �i distruge pe fiecare an Nu zece, nu o sut�... ci mii �i mii de vie�i, Ci zeci de mii �i sute de mii de tinere�i " C� judec�ndu-l dup� ispr�vile lui crunte �i dup� l�comie, apare c�t un munte! Un monstru, un balaur �ncol�cit �n spa�iu Ce-nghite f�r� mil�, �nghite cu nesa�iu �i tot nu-i mai ajunge, tot nu mai e s�tul... * Cu voia dumneavoastr�, l-am insultat destul. Ar fi acum momentul s�-l punem sub o lup� S� �tim: ce form� are �i cu ce se ocup�? Dup� savan�i �i medici ca doctorul Argon, Bacilul se prezint� sub form� de baston... Dar bolnavii, s�raicii, spun doctorului Ciuc�, C� lor li se prezint� sub form� de m�ciuc�! Ce-i el de fapt? Un zero, un fel de v�rcolac Nici c�t un ou de musc�, nici c�t un v�rf de ac, � Ceva a�a, cilindric... Regret c� nu g�sesc O cret� �i-o tabel� ca s� vi-l zugr�vesc. � S-a zis c� face parte din regnul vegetal, Dar eu nu cred... fiindc� nu-mi pare natural S� fie din aceea�i familie cu floarea, S� fie v�r cu macul �i rud� cu cicoarea, Cu ginga�a mimoz�, cu palidul narcis... Ar �nsemna c�-�i face familia de r�s! Nu, nu prea are alur� de plant� � dimpotriv�: A�i �nt�lnit vreodat� o plant� agresiv�? V�zut-a�i dumneavoastr� o floare sau un pom S� sar� din gr�din� �i s� se dea la om? Ori a�i putea concepe vreun fel de ciupercu�� Ce st� s� se r�pead�, c�nd nimeni n-o asmu��?... Dar, �n sf�r�it, s-admitem c� sc�rba asta mic� Ar mo�teni-n caracter ceva de la urzic�, � Nu prea import� regnul din care face parte C�t mai cu seam� felul cum �tie s� se poarte. Distruge-n organisme �esuturile vii; Se instaleaz� �n trupuri firave de copii; �l poart�-n nas �i-n gur� aproape-orice persoan�. Dar el prefer� pieptul de fat� diafan� (De�i nu-i prea rezist� nici cei mai mari atle�i). �i � curios! � el are de mult pentru poe�i Un fel de sl�biciune... s-ar zice c� anume �i place s� distrug� ce-i mai de pre� pe lume!... De obicei, tr�ie�te la umbr�. Scos la soare, Devine melancolic �i, c�teodat�, moare. Dar nu �ntotdeauna. Uscat ca o mumie, Ades, de sup�rare, el cade-n letargie, Devine colb, se-nal�� pe-un strat de aer moale, Plute�te-n atmosfer�... �i d�nd mereu t�rcoale �n jurul nostru, iar�i g�se�te un cotlon �i c�p�t�nd via�� � devine iar baston! Savan�i-l studiaz� f�c�nd din el culturi, � Un fel de gelatin�... un soi de r�cituri Pe care stau microbii ca-n s�nul lui Avram �i se-nmul�esc acolo �n voia lor... Uitam! El dragoste nu face. Cu omul �n contrast, Bacilul lui Koch este surprinz�tor de cast. Dar cum se �nmul�e�te atunci? Prin ce minune? � Prin sciziparitate sau prin diviziune: Se rupe-nt�i �n dou�... apoi se face-n patru... �i-n nou� luni e-n stare s�-�i umple acest teatru Cu fii, nepo�i, nepoate, �i socri mari, �i fra�i, �i veri, �i veri�oare, �i cuscri, �i cumna�i, C� nici un fel de bab� (de-a lor) n-ar fi �n stare S�-�i spun� a cui este �i c�te neamuri are! * Prea onorate doamne! Doar c�teva cuvinte, �i-am ispr�vit... (v-asigur c� nu mi-am pus �n minte S� v� servesc bacilul lui Koch o noapte-ntreag�). Cum toat� lumea �tie, microbul se propag� Prin aer, prin contactul cu un bolnav �n cas�, Prin lapte �i prin carne de vac� ofticoas�, � Dar mai ales s�rutul, c�nd cade pe-un teren Prielnic, r�sp�nde�te agentul patogen. Deci n-ar fi r�u, fiindc� pruden�a e de aur, S� v� feri�i din calea acestui mic balaur �i orice om cuminte s� cugete mai des C� n-are nici o grab� �i nici un iteres S� moar� de ftizie... C� poate s�-�i aleag� o alt� maladie [1] Sau poate s�-�i dea singur �n cap c-o c�r�mid�, �n caz c�nd existen�a �i pare insipid�; Dar dac�-i place via�a �i soarele, atunci E bine s� respecte aceste vechi porunci, Pe care medicina de-un veac i le prescrie �i dumenalui se face mereu c� nu le �tie: S� nu stai toat� ziua v�r�t cu nasu-n scripte, Iar laptele �i carnea � s� fie bine fripte. �n orice alimente �i-n orice b�utur� S� pune�i acid fenic � nu mult: o pic�tur�... �i cel pu�in o dat� la dou� s�pt�m�ni Tot omul s� se spele pe fa�� �i pe m�ini... La po�t� sau la gar� (�i-n orice loc murdar) E obligat tot omul s� scuipe-n buzunar, C� pe podea nu-i voie dec�t �n caz de boal�... Iar c�nd te duci la teatru sau intri �n vreo �coal� �i aerul de-acolo ��i pare echivoc, E mai recomandabil s� nu respiri de loc... Acei ce au bron�it� sau tuse m�g�reasc�, De semenii lor teferi grozav s� se fereasc�! S� nu-�i mai piard� noaptea cu lucruri nepermise, S� �in� toat� iarna ferestrele deschise Iar vara s� se duc� la aer, la Sinaia, S� steie-nchi�i �n cas�, c-afar�-i ud� ploaia... Pe l�ng� asta-i bine, c�nd suferi de-anemie, Cu propria ta via�� s� faci economie. De nu vrei ca la urm� s� te treze�ti mofluz, Evit� surmenajul �i orice fel de-abuz, R�re�te-o cu tutunul, mai las� b�utura!... Iar dac�, din p�cate, vrei s�-�i apropii gura De epiderma unei persoane din elit�, � Oric�t ar fi persoana accea de gr�bit�, La locul ce urmeaz� s� fie s�rutat S� dai �nt�i c-o c�rp� muiat�-n sublimat. Ori, ca s� fi�i mai siguri de via��, eu v� zic: Nu s�ruta�i nici m�n�, nici gur�, nici... nimïc! Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2013, ora 14:42
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-01 10:49:02"George Toparceanu - Bacilul lui koch" Faina si amuzanta...da cu sarutau' nu-s de acord.Cum adica ,sa zic ,stai draga sa-ti daau cu carpa pe la gura
|
Postat pe: 1 Septembrie 2013, ora 15:26
De la: giovausaro, la data 2013-09-01 14:42:24 Saruti pe altcineva draga, mai e si doamna, si domnisoara...
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2013, ora 03:22
E ultima romanata,
Ti-o scriu aici in gara, Zici ca pleci in vacanta Pe la sfarsit de vara, Zici c-ai sa vii tarziu, Pe la sfarsit de toamna, E trist fiindca stiu, Ca minti,stimata doamna. Dar amandoi mintim, Plecand crezi ca faci bine, Eu inspre tintirim, Nu plec decat cu tine. Adio doamna,du-te, Caci trenul nu asteapta, E ultimul vagon, Esti pe ultima treapta. Stiu ca-ti voi duce dorul, Dar va veni uitarea, Vei trece precum norul, Si-ti voi uita cararea. Voi uita tot si toate Ce m-au legat de tine, Doar inima mea poate Va scoate lungi suspine. Tu lacrimi n-o sa-mi storci Caci noi mintim la fel, Tu ca o sa te-ntorci, Eu c-o sa-ti fiu fidel. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Doruleatza 2631 mesaje Membru din: 1/09/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Septembrie 2013, ora 06:28
De la: giovausaro, la data 2013-09-04 03:22:41E ultima romanata,
Doruletz
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2013, ora 06:53
Marius Tuc�: Niciodat� s� nu spui o dat�
At�t de fragil, timid �i tandru eram, M� pierdeam cu totul sub�ire, Numai cu g�ndul dac� �ndr�zneam S� m� uit �n ochii ei calzi �i necop�i M-a� fi destr�mat ca de la o pal� de v�nt �i-atunci, pl�p�nd, cu sufletul tremur�nd �mi luam inima-n din�i �i din nimic �i ceream, Totul, deodat�, o dat�, o singur� dat�. Obrazul ei alb, at�t de alb, alb de alb Puf de p�p�die prins �n flori de ghea�� Ca la un semn devenea trandafiriu Iar s�ngele meu albastru �nghe�a Albastru erotic, albastru de �nghe�, Dorin�ele se ascundeau ru�inate prin pori, Iar chipul ei, ca o icoan� cu capu-n nori C�p�ta albastrul de la Vorone�. Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd ele a�teapt� de o sut� de ori, Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd ele viseaz� �n mii de culori, Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd ele mimeaz� de at�tea ori, Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd ele vor deseori, Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd ele se pierd arareori. B�rbatul din mine era at�t de departe Pierdut prin c�mpiile �ntinse ale copil�riei, Curajul nebun se f�cuse mic �i-mi tremura �n piept Uitasem dintr-o dat� toate rosturile vie�ii, pe nedrept �i, mai ales, uitasem cine sunt �i de ce, Cerusem cuminte o dat�, ca niciodat� Amor, iubire, dragoste f�r� recurs, F�r� s� �tiu c�-mi semnasem sentin�a la nu. �i nu mai aveam aripi, �i nu mai aveam dor Se terminase p�m�ntul, cerul se pr�bu�ise Nu mai aveam aer, nu mai aveam greutate A� fi vrut s� m� mai nasc �nc� o dat� S� uit pentru totdeauna amorul de o dat�, Se terminaser� toate drumurile care nu duceau nic�ieri M� c�utam �ntre mil�, durere �i sil� Ca un copil din flori cu mam� �i tat� de pr�sil�. Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd florile de c�mp se risipesc prin curcubee, Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd florile de ghea�� se topesc �n geam, Niciodat� s� nu spui o dat�, C�nd florile de nu-m�-uita sunt prinse-n ierbar, Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd florile de tei se scutur� pe ram, Niciodat� s� nu spui o dat� C�nd niciodat� eu n-am s-o am. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2013, ora 15:09
De la: giovausaro, la data 2013-09-04 03:22:41E ultima romanata,
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Septembrie 2013, ora 17:23
De la: daniela_, la data 2013-09-04 15:09:40De la: giovausaro, la data 2013-09-04 03:22:41E ultima romanata, Giovica pup si eu Pe sora Daniela Cu tine-as vrea sa beu Pana se-ntoarce Cinderela Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2013, ora 22:08
De la: sandu60, la data 2013-09-04 17:23:20 povestea Cinderelei nu e prea instructiva pai ce sa-nvete lumea din fapta respectiva? fetita-i cam sireata, si neascultatoare, recurge la tertipuri si chiar la vrajitoare. si evident, finalul da multe de gandit, caci nu putea sa-i mearga asa, la infinit. flacaul o gaseste, o abureste-un pic si-apoi ii da papucii.... cu asta s-a sfarsit Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
|
|

pupa mama poetii!
Saruti pe altcineva draga, mai e si doamna, si domnisoara...