back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Casatorie din interes sau din dragoste

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

38 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 01:41

Planificare financiara
Steve era burlac , traia acasa cu tatal lui si lucra in „bussiness"-ul familiei. Cand a aflat ca urma sa mosteneasca o avere de la tatal lui care era bolnav si urma sa moara curand
Steva s-a gandit ca are nevoie de o sotie cu care sa se bucure de avere. Intr-o seara, la o intalnire de afaceri, a vazut o femeie frumoasa cum nu mai vazuse pana atunci. Se apropie de ea, se prezinta politicos si-i spune:
- Stiu ca arat ca un om obisnuit, dar in scurt timp tatal meu va muri si eu voi mosteni 20 de milioane de dolari.
Impresionata, femeia ii cere adresa si telefonul pe care Steve i le da cu mare placere si cu mare speranta.Peste o saptamana, femeia visurilor lui Steve devine mama lui vitrega.
Concluzia: Femeile sunt mult mai bune cand e vorba de planuri financiare dacat barbatii!!!

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 01:44

De la: sybeel, la data 2009-05-18 01:41:44Planificare financiara
Steve era burlac , traia acasa cu tatal lui si lucra in „bussiness"-ul familiei. Cand a aflat ca urma sa mosteneasca o avere de la tatal lui care era bolnav si urma sa moara curand
Steva s-a gandit ca are nevoie de o sotie cu care sa se bucure de avere. Intr-o seara, la o intalnire de afaceri, a vazut o femeie frumoasa cum nu mai vazuse pana atunci. Se apropie de ea, se prezinta politicos si-i spune:
- Stiu ca arat ca un om obisnuit, dar in scurt timp tatal meu va muri si eu voi mosteni 20 de milioane de dolari.
Impresionata, femeia ii cere adresa si telefonul pe care Steve i le da cu mare placere si cu mare speranta.Peste o saptamana, femeia visurilor lui Steve devine mama lui vitrega.
Concluzia: Femeile sunt mult mai bune cand e vorba de planuri financiare dacat barbatii!!!

In Cernavoda sint radiatii?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
amade

24 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 11:41

De la: , la data 2009-01-22 15:59:14Daca ati fi pusi in situatia sa alegeti intre un tip/tipa pe care-l/o placeti si-l/o iubiti si unul/a la fel de frumos/asa,dar care detine si o importanta suma de bani in cont,ce ati alege si de ce?Vreau opinii cat mai sincere,fara balacareli si fara prea multa ura,s-auzim numai de bine!

Eu n-am inteles daca o iubesti si pe tipa cu bani si la fel de frumoasa...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 11:44

nu era vorba de mine,era o intrebare retorica la care doresc ca fiecare sa raspunda cum considera el de cuviinta

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 22:58

999www.youtube.com/v/9tTV1rTzc0g&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/9tTV1rTzc0g&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 20:44

De la: geofive2006, la data 2009-02-17 20:45:12Da gigi asa era inainte si ce bine era! erau lucrurile mai asezate si mai sanatoase! din pacate societatea noastra a devenit obsedata de bani! si chiar nu poate fi altfel! la inceput pote fi din dragoste dar lipsa banilor poate sa-ti sparga familia f usor toti stim asta

Foarte adevarat

haihui09

38 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 20:52

Te gandesti la vacanta?
w w w.taberelemele . ro

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 22:56

In ziua de azi ,nu prea mai conteaza,atata timp cat te intelegi bine cu partenerul,la o adica tot ce vrei e sa ai o viata implinita,iar daca exista si iubire ,atunci te poti considera un om fericit...

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 23:23

De la: nicobekesi, la data 2009-05-21 22:56:14In ziua de azi ,nu prea mai conteaza,atata timp cat te intelegi bine cu partenerul,la o adica tot ce vrei e sa ai o viata implinita,iar daca exista si iubire ,atunci te poti considera un om fericit...

si ,totusi ,cum ramane cu..."daca dragoste nu e, at. nimic nu e?"

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 23:31

De la: , la data 2009-01-22 15:59:14Daca ati fi pusi in situatia sa alegeti intre un tip/tipa pe care-l/o placeti si-l/o iubiti si unul/a la fel de frumos/asa,dar care detine si o importanta suma de bani in cont,ce ati alege si de ce?Vreau opinii cat mai sincere,fara balacareli si fara prea multa ura,s-auzim numai de bine!

SUNTEM IN PLINA CRIZA MONDIALA,si e posibil ca unele persoane ,sa devina ,subit,materialiste...

Fosta membra 9am.ro

42 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:15

VAND MANCARE PENTRU CAINI,170 LEI 20 KILOGRAME-TRANSPORT GRATUIT IN JURUL TITANULUI,IN RESTUL CAPITALEI INTRE 5-15 LEI LIVRAREA LA DOMICILIU-ADRESA DE CONTACT-VULTURUL_PLESUV95

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:20

alo,vulturu',aici barza,poti sa-mi precizezi cum ti-au dat drumu' inconstientii aia de la zoo?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 06:53

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 22:52

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-05-21 23:31:34

SUNTEM IN PLINA CRIZA MONDIALA,si e posibil ca unele persoane ,sa devina ,subit,materialiste...

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 22:52

De la: 999florin, la data 2009-08-15 06:53:14

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 23:45

Casatoriile din interes au la baza dragostea: dragostea pentru un confort marit contra unor prestari servicii

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 04:07

Bineinteles.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 13:06

Eu cred ca iubirea adevarata intre doi parteneri care sa se completeze si iubeasca reciproc ,tine cred de hazard ,poti s-o intalnesti sau nu si atunci multi cred ca aleg variante multiple de compromis,.ideal este sa-ti gasesti perechea si multi care sunt in situatia asta stiu despre ce vorbesc , te simti implinit , esti fericit ,sigur nu simti ca-ti lipsesc banii ,si asa cum zic cei care aleg compromisul :,,iubirea vine cu timpul,, (daca nu e la inceput ,mai tarziu vine prietenia sau recunostinta ,rutina )asa si cei care-si intalnesc iubirea dar saraci fiind ,spun ca:,, banii se fac ,,-(si ei au o mai mare sansa sa faca bani decat varianta cealalta sa se iubeasca cu timpul )...Cu alte cuvinte ...casatorie din dragoste (din dragoste de bani ....glumesc .....dar cred ca e varianta mai des intalnita ..chiar daca unul din parteneri nu stie..)

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 00:38

De la: alehin, la data 2009-08-17 13:06:23Eu cred ca iubirea adevarata intre doi parteneri care sa se completeze si iubeasca reciproc ,tine cred de hazard ,poti s-o intalnesti sau nu si atunci multi cred ca aleg variante multiple de compromis,.ideal este sa-ti gasesti perechea si multi care sunt in situatia asta stiu despre ce vorbesc , te simti implinit , esti fericit ,sigur nu simti ca-ti lipsesc banii ,si asa cum zic cei care aleg compromisul :,,iubirea vine cu timpul,, (daca nu e la inceput ,mai tarziu vine prietenia sau recunostinta ,rutina )asa si cei care-si intalnesc iubirea dar saraci fiind ,spun ca:,, banii se fac ,,-(si ei au o mai mare sansa sa faca bani decat varianta cealalta sa se iubeasca cu timpul )...Cu alte cuvinte ...casatorie din dragoste (din dragoste de bani ....glumesc .....dar cred ca e varianta mai des intalnita ..chiar daca unul din parteneri nu stie..)

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 00:45

De la: Ebony, la data 2010-06-06 00:38:00
De la: alehin, la data 2009-08-17 13:06:23Eu cred ca iubirea adevarata intre doi parteneri care sa se completeze si iubeasca reciproc ,tine cred de hazard ,poti s-o intalnesti sau nu si atunci multi cred ca aleg variante multiple de compromis,.ideal este sa-ti gasesti perechea si multi care sunt in situatia asta stiu despre ce vorbesc , te simti implinit , esti fericit ,sigur nu simti ca-ti lipsesc banii ,si asa cum zic cei care aleg compromisul :,,iubirea vine cu timpul,, (daca nu e la inceput ,mai tarziu vine prietenia sau recunostinta ,rutina )asa si cei care-si intalnesc iubirea dar saraci fiind ,spun ca:,, banii se fac ,,-(si ei au o mai mare sansa sa faca bani decat varianta cealalta sa se iubeasca cu timpul )...Cu alte cuvinte ...casatorie din dragoste (din dragoste de bani ....glumesc .....dar cred ca e varianta mai des intalnita ..chiar daca unul din parteneri nu stie..)

da, un text incalcit, fara cap, fara coada, plin de inadvertentze, dezacorduri, contraziceri, specific unui semidoct

Fosta membra 9am.ro

720 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 00:56

De la: bad, la data 2010-06-06 00:45:26

da, un text incalcit, fara cap, fara coada, plin de inadvertentze, dezacorduri, contraziceri, specific unui semidoct

Ca sa intelegi un text ,nu e suficient sa fii destept...trebuie sa fii inteligent ...Ceea ce tie iti lipseste ....si nu vei avea nicicand...inteligent te nasti ....apevist devii din alte motive ....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 20:52

Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 21:25

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-15 22:52:56

Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 21:28

De la: bad, la data 2010-06-06 00:45:26

e normal daca ti-ai petrecut partea din viata in care este normal sa acumulezi cunostinte la simileasca,sa nu intelegi nimic din viata,d'apoi un text scris...sal...

Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 21:56

De la: Don_Pedro999, la data 2010-07-03 21:25:46

Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 22:08

De la: Ebony, la data 2010-07-03 21:56:31
De la: Don_Pedro999, la data 2010-07-03 21:25:46

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2014, ora 13:14

Multi se casatoresc din dragoste, multi o fac din interes si altii o fac din diferite constrangeri. Sunt insa multi cei care se casatoresc din dragoste pentru... casatorie. Pare destul de neobisnuit, dar sunt multe persoane care si-au planuit nunta inainte de a gasi si persoana care sa le insoteasca la altar. Pentru unii, casatoria e scopul suprem in viata.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2014, ora 13:57

dar nu stiu de ce te mira asta , devreme ce avem inscris in genele noastre cautarea jumatatii ptr. a ne intregi ! ca unii stiu ce cauta, altii se grabesc , iar altii nu-si gasesc perechea niciodata, e o alta discutie !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 August 2014, ora 14:28

O fosta colega de servici ceva mai mare decit mine, spunea ca in orice relatie de orice natura exista un interes.

M-a pus pe ginduri, fiindca eu eram si sint un idealist, cu toate ca par realist.

Respectiva avea un amant coleg....pe fata.
Toti stiam.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 August 2014, ora 06:43

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CASATORIE DIN INTERES SAU DIN DRAGOSTE
Mergi la: