back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce ati face daca ati mosteni un milion de euro?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 16:24

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 19:37

De la: alehin, la data 2009-08-17 13:22:58Era un banc care spunea asa : Ce-ai face daca ai mosteni 1 milion de E ?
- Pai ,...mi-as achita toate datoriile ....
-Pai bine ,bine ... dar..cu restul ?
- Restul ? ..Sa mai astepte ...
Pai ..cred ca fiecare cumpara ce nu are : o casa daca nu are ,daca are ,una mai buna, o masina mai buna ,calatorii ,si cu ce ramane poti sa traiesti toata viata multumit asigurat financiar ...si liber sa-ti cauti fericirea daca nu o ai ...cu asta e mai greu de cumparat sau zici c-o cumperi si te-ai inselat...
Sunt de acord cu tine , dar nu uita ca banul la ban trage si paduchele la omul cinstit !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 17:18

De la: acumvotez2009, la data 2010-02-12 19:37:02
De la: alehin, la data 2009-08-17 13:22:58Era un banc care spunea asa : Ce-ai face daca ai mosteni 1 milion de E ?
- Pai ,...mi-as achita toate datoriile ....
-Pai bine ,bine ... dar..cu restul ?
- Restul ? ..Sa mai astepte ...
Pai ..cred ca fiecare cumpara ce nu are : o casa daca nu are ,daca are ,una mai buna, o masina mai buna ,calatorii ,si cu ce ramane poti sa traiesti toata viata multumit asigurat financiar ...si liber sa-ti cauti fericirea daca nu o ai ...cu asta e mai greu de cumparat sau zici c-o cumperi si te-ai inselat...
Sunt de acord cu tine , dar nu uita ca banul la ban trage si paduchele la omul cinstit !

Da ! asa se spune !! numai ca vremea paduchilor ( doamne-ajuta ..asa cred ) a trecut si eu sper ca oamenii cinstiti sa atraga banu' si catre ei ,macar printr-o mostenire ceva!!!

dicumrs

20 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 22:00

nu stiu daca as mai face ceva. cred ca as calatorii tot timpul mi-ar ajunge dobinda pentru toate visele chiar de mi le-as implini pe rind.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 22:50

De la: dicumrs, la data 2010-02-13 22:00:52nu stiu daca as mai face ceva. cred ca as calatorii tot timpul mi-ar ajunge dobinda pentru toate visele chiar de mi le-as implini pe rind.

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 03:49

Going (back)west!..for ever!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:28

As cauta o inventie viabila, si as pune-o in aplicare. probabil ceva care sa intre in suma, ca aplicare practica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:31

De la: nastasemihail, la data 2010-02-14 21:28:07As cauta o inventie viabila, si as pune-o in aplicare. probabil ceva care sa intre in suma, ca aplicare practica.

ok,inventeaza tineretea vesnica si promit ca gasesc sponzor

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:33

De la: crio, la data 2010-02-14 21:31:44
De la: nastasemihail, la data 2010-02-14 21:28:07As cauta o inventie viabila, si as pune-o in aplicare. probabil ceva care sa intre in suma, ca aplicare practica.

ba caut-o tu.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:37

De la: crio, la data 2010-02-14 21:31:44

....tocmai am citit ceva de genul "tinereþe fãrã bãtrãneþe ºi viatã fãrã de moarte "...era scris chiar de tine !..

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:38

unde?!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:38

unde?!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:39

De la: crio, la data 2010-02-14 21:38:01unde?!
Asta-i culmea....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:39

De la: crio, la data 2010-02-14 21:38:01unde?!

...pe la hotelul inimilor....sau pe la cafenea......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:42

Oricum din banii multi, numai cei investiti in munca sau in copii, tineri, au sanse sa fie viabili.
Orice altceva e cheltuiala, pierdere.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:44

De la: crio, la data 2010-02-14 21:38:26unde?!

crio
2037 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 14:28
Citeaza Raspunde

Ieri am dat peste un album de fotografii...vechi ..cu mult praf in simtirile mele.Am revazut chipuri dragi de care mi-e dor mai mereu...Am vazut momente,instantanee in care eu zimbeam rideam,aveam in ochi atita lumina...M-am intrebat unde este..ea? Unde s-a pierdut? Nu o data..de mai multe ori am fost intrebata de ce am ochii tristi? Stiu doar ca incetul cu incetul am inceput sa alunec ,sa ma departez de mine insami ,sa nu mai stiu ce imi place,sa nu imi mai simt sufletul.Si am lasat asa lucrurile nu am facut nici cel mai mic pas sa ma opresc din cadere ,obosita fiind,bolnava uneori,sau amortita de prea multe sedative....Am incetat sa ma mai darui mie ,daruind ce-a mai ramas bun in mine celor dragi.
Tin minte ca adolescenta fiind am avut o prietena si de ziua ei am intrebat-o ce vrea sa -i fac cadou iar ea mi-a spus fara sa stea pe ginduri ca ar vrea sa fie ca mine,sa aiba caracterul meu.Si atunci toti de fata au aprobat-o in sensul ca au inceput sa mi spuna ce caracter frumos am.
Nu mai sint acea persoana.Mi-am indepartat toti prietenii,m-am inchis in mine,nu mai zimbesc ,nu mai stiu cum sint.
Am 2 minunatii de copii care sint exact asa cum i-am dorit de parca toate ursitoarele le-au dat tot ce aveau mai bun...iar eu nu stiu ce merit am in asta..Doar cind ma uit in ochii lor imi recunosc acea stralucire pe care am avut-o si eu cindva si atunci imi aduc aminte de mine ..imi aduc aminte ca ..trebuie..nu stiu de unde...din bucatile de puzzle imprastiat peste tot sa refac jocul pina nu ma vor intreba si ei :de ce esti trista mama?

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:46

ah....trebuia sa-mi spui asa ceva ca eu sa-mi dau seama....of....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:50

De la: crio, la data 2010-02-14 21:46:20ah....trebuia sa-mi spui asa ceva ca eu sa-mi dau seama....of....

paradoxal....suntem totuºi,....NENURITORI !....N-AªA ?..

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:53

da. dar tot timpul ne dorim mai mult....
fara sa ne dam seama ca deja avem totul.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:55

De la: crio, la data 2010-02-14 21:53:04da. dar tot timpul ne dorim mai mult....
fara sa ne dam seama ca deja avem totul.

NE DORIM MAI MULT, pentru a le asigura totul !...ºi ei la rândul lor, tot aºa !...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 21:59

De la: mytcor, la data 2010-02-14 21:50:27
De la: crio, la data 2010-02-14 21:46:20ah....trebuia sa-mi spui asa ceva ca eu sa-mi dau seama....of....

paradoxal....suntem totuºi,....NENURITORI !....N-AªA ?..
Banuiam eu, ca e ceva cu tine....

dicumrs

20 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 22:07

adevarul ca multi dintre noi nu realizam ce avem. daca avem o familie copiii ce sa punem pe masa in fiecare zi si sanatate cred ca mostenim mai mult de un milion de euro. cel putin asa ma consider eu mai fericit decit un milion de euro. dar nu pot zice ca nu mi-ar placea si un cont de 2milon euro

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 00:17

uite, ajungem la o varsta , cand linistea, tihna familiei, sanatatea si bucuria de ai vedea pe ai tai realizati si fericiti,, conteaza mai mult de un milion de euro si asta pe bune, o spun din toata inima.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 14:55

De la: 9am180342, la data 2010-02-15 00:17:49uite, ajungem la o varsta , cand linistea, tihna familiei, sanatatea si bucuria de ai vedea pe ai tai realizati si fericiti,, conteaza mai mult de un milion de euro si asta pe bune, o spun din toata inima.

banii n-aduc fericirea....da' te-ajuta sa-ntretii iubirea...

youtu.be/6cKknBmfmK8

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 15:23

eiiii, Florine, ce duioase amintiri te bintuie, de dezgropi niste topicuri atit de vechi ?
din pacate, nici atunci cind forumul forfotea de lume ,nu s-au prea inchesuit oamenii cu raspunsurile, daramite acum cind....offfff, ce multi au disparut , desi le vad contul ca fiind activ !
am mai intrat pe la ei si, surpriza : cutarica n-a mai intrat de 500 de zile; altul de 400 de zile sau 200 si ceva !
parca mi-e dor de ei !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 15:36

Dragii mei, si eu sunt melancolica uneori. Si atunci imi aduc aminte de educatia tatalui meu care spunea, printre altele: Trecutul este trecut. Ce e facut, e bine facut, asa cum este! Acum conteaza si construim ceea ce vom trai maine!

Va spusesem ca tatal meu fusese capitan in rezerva? O parte din armata o facu la Iasi, acolo pe la Daniela. A facut concentrari peste tot prin tara. A calatorit o mare parte din viata, intern. Niciodata nu a ajunsla mine....Niciodata nu a parasit tara..... Cu toate ca sangele sau era amestec de neamt, austriac, maghiar si român. Imi povestea odata, cand avusesem timp sa ma asez pur si simplu langa el si sa il ascult, efectiv golindu-mi mintea de ceea ce aveam si trebuia sa fac in ziua respectiva, ca se intamplase ca odata, la Bucuresti, sa dea peste o doamna care parca ii transmitea ceva. Nu va ganditi ca tatal meu ar fi avut vreodata vreo aventura, negativ, mama si eu eram totul pentru el (cunoscandu-ma acumpe mine, cred ca intelegeti de ce! ). Si acea doamna a acceptat sa stea la o cafea cu tatal meu, dupa intalnirea profesionala. si mirare: aveau acelasi nume de familie. Un nume rar in tara noastra. Ca sa vedeti ce mica poate fi totusi lumea asta!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 15:43

Daca as avea azi 500 000 de euros, nu am nevoie de 1 000 000, as sti ce sa fac cu ei! Evident ca as investi in ceva ce imi va asigura venituri la batranete , va permite copiilor mei sa urmeze o facultate si cu siguranta vor trai din jumatatea de milion si nepotii mei! M-as gandi la casele de copii, la casele de batrani si la serviciile de salvare stil smurd! Ma gandesc ca fiecare om ce pierde o persoana draga se gandeste ulterior la un serviciu smurd.....

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 16:01

himmmm, cred ca eu mi-as deschide o pensiune ,undeva, pe un mal de lac cu pesti, cu ratzuste ...cu loc de pescuit, cu loc de joaca ptr. copii , cu o terasa cu multe flori ...merge si o padurice...o livada....sa se zbenguie-n curte un ciine, o pisica ; sa am o vacuta ,un purcel si un calutz de pus la sanie iarna si la caruta, vara ! am o groaza de prietene ce au nepoti si nu prea au unde sa-i trimeata / duca vara in vacanta ! ei, cred ca la pensiunea mea s-ar simti ca-n Rai !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 23:05

De la: gabigabi2, la data 2013-11-06 15:23:50eiiii, Florine, ce duioase amintiri te bintuie, de dezgropi niste topicuri atit de vechi ?
din pacate, nici atunci cind forumul forfotea de lume ,nu s-au prea inchesuit oamenii cu raspunsurile, daramite acum cind....offfff, ce multi au disparut , desi le vad contul ca fiind activ !
am mai intrat pe la ei si, surpriza : cutarica n-a mai intrat de 500 de zile; altul de 400 de zile sau 200 si ceva !
parca mi-e dor de ei !

lumea e-n continua schimbare....unii se plictisesc repede....altii s-au saturat sa vorbeasca pe forum si sa vada ca in viata reala nimic nu se schimba...cel putin nu in bine....altii au suferit diferite socuri sau schimbari in viata de zi cu zi...astfel incat joaca pe-un forum a devenit ceva fara valoare...nul....nimeni nu poate goni pe un altul daca acel cineva nu vrea sa plece...cu atat mai mult cu cat vorbim de-o lume virtuala....unde nimeni nu-ti vede lacrima sau trairile, nervii sau zambetele...oricine poate fi oricine...asa ca fiecare a ales ceea ce si-a dorit....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 23:07

De la: gabigabi2, la data 2013-11-06 16:01:01himmmm, cred ca eu mi-as deschide o pensiune ,undeva, pe un mal de lac cu pesti, cu ratzuste ...cu loc de pescuit, cu loc de joaca ptr. copii , cu o terasa cu multe flori ...merge si o padurice...o livada....sa se zbenguie-n curte un ciine, o pisica ; sa am o vacuta ,un purcel si un calutz de pus la sanie iarna si la caruta, vara ! am o groaza de prietene ce au nepoti si nu prea au unde sa-i trimeata / duca vara in vacanta ! ei, cred ca la pensiunea mea s-ar simti ca-n Rai !

si io care ma gandeam sa deschid o cafenea si sa te numesc manager general....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce ati face daca ati mosteni un milion de euro?
Mergi la: