Info
x
Deochiul-intre mit si realitate
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:47
nu-s deocheat,dar dupa cum decurg lucrurile si masurile,mai ca-mi vine sa ma dau lovit,sa-mi cumpar un loc de casa pe luna si s-astept sa vina isus cu alaiul lui cu tot[poate ne mai da si asta ceva,daca nu curge,pica]
Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:53
Chestia aia cu venitul lui IIsus. Suna frumos dar in realitate....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 08:34
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-29 05:32:12De la: nicobekesi, la data 2009-05-28 21:11:50Eu cred in asta,de aceea port non-stop o bratara rosie la mana(facuta dintr-o ata speciala , foarte rezistenta)e buna si ata,dar ce te faci cand e subtire si se rupe[uzura in timp,deh?!] Am rezerve,nu te speria...
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 08:37
nico,sincer nu ma sperii,dar totusi nu mai bine te feresti de oamenii cu apucaturi de maidanezi,ca sa n'ai surprize?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 08:39
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-29 08:37:55nico,sincer nu ma sperii,dar totusi nu mai bine te feresti de oamenii cu apucaturi de maidanezi,ca sa n'ai surprize? Probabil ca asta ar fi solutia,acum tre sa plec ,revin peste o ora
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 20:21
deochiul exista, si, daca persoana sau animalul respectiv nu este descantat la timp, in cazul unor influente mai puternice, se stinge vazand cu ochii. eu le zic la ai mei ,,Tatal nostru", cel putin de trei ori si de obicei dispare. iar daca casc in timpul rugaciunii, ca se zice ca al rau nu te lasa sa-ti faci rugaciunea, nu mai este nici o indoiala ca la mijloc e un deochi si insist pana cand subiectul se invioreaza.....nu toti oamenii deoache din rautate, pur si simplu sunt inzestrati cu niste puteri de care nu sunt constienti si pe care, evident, nu le pot controla. si eu, la randul meu, pot sa deochi, dar daca, la vederea a ceva care imi starneste mai mult decat admiratie, imi aduc aminte imediat de puterea deochiului, imi impun sa nu deochi si nu se mai intampla fenomenul.
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 16:39
Fiindca vad ca nu se baga in seama ca deochiul apare la persoane slabe psihic, va intreb,
de ce nu apare la oras? Numai pe la sate.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 22:13
De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 16:39:50Fiindca vad ca nu se baga in seama ca deochiul apare la persoane slabe psihic, va intreb,
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 22:14
De la: 9am044905, la data 2009-06-05 20:21:02 deochiul exista, si, daca persoana sau animalul respectiv nu este descantat la timp, in cazul unor influente mai puternice, se stinge vazand cu ochii. eu le zic la ai mei ,,Tatal nostru", cel putin de trei ori si de obicei dispare. iar daca casc in timpul rugaciunii, ca se zice ca al rau nu te lasa sa-ti faci rugaciunea, nu mai este nici o indoiala ca la mijloc e un deochi si insist pana cand subiectul se invioreaza.....nu toti oamenii deoache din rautate, pur si simplu sunt inzestrati cu niste puteri de care nu sunt constienti si pe care, evident, nu le pot controla. si eu, la randul meu, pot sa deochi, dar daca, la vederea a ceva care imi starneste mai mult decat admiratie, imi aduc aminte imediat de puterea deochiului, imi impun sa nu deochi si nu se mai intampla fenomenul. Stai cuminte! nu exista deochi! este o mare tampenie! |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 10:17
De la: 9am044905, la data 2009-06-05 20:21:02 deochiul exista, si, daca persoana sau animalul respectiv nu este descantat la timp, in cazul unor influente mai puternice, se stinge vazand cu ochii. eu le zic la ai mei ,,Tatal nostru", cel putin de trei ori si de obicei dispare. iar daca casc in timpul rugaciunii, ca se zice ca al rau nu te lasa sa-ti faci rugaciunea, nu mai este nici o indoiala ca la mijloc e un deochi si insist pana cand subiectul se invioreaza.....nu toti oamenii deoache din rautate, pur si simplu sunt inzestrati cu niste puteri de care nu sunt constienti si pe care, evident, nu le pot controla. si eu, la randul meu, pot sa deochi, dar daca, la vederea a ceva care imi starneste mai mult decat admiratie, imi aduc aminte imediat de puterea deochiului, imi impun sa nu deochi si nu se mai intampla fenomenul. EXACT!! Cand e grav, mai ales daca persoana apuca sa adoarma deocheata, in functie de cat de rau e deocheata, poate sa si moara. Trece cand spui Tatal nostru, dar trebuie spus de o persoana buna la suflet. Persoanele rele, pizmase sau rau intentionate nu pot sa "ia" deochiul. Simptomele celui deocheat sunt: durere de cap mai mult sau mai putin intensa, moleseala, senzatie de oboseala si somn nejustificate...care duc pana la senzatie de voma pronuntata. Cei care "descanta" de deochi folosesc magia alba....Nu recomand! E indicat sa spui Tatal Nostru in timp ce ii masezi usor fruntea, daca e posibil cu aghiazma. Iti dai seama ca trece in momentul in care incepi sa casti (tot fara motiv) si , daca e puternic deochiat, iti vine "apa in gura" si ti se face chiar somn. E un fel de oboseala inexplicabila care trece dupa 20, 30 de minute. Persoanele rele sau f. pacatoase nu pot sa ia deochiul cu metoda asta. Apare absolut peste tot, dar la oras lumea s-a rupt de anumite invataturi "batranesti", iar asemenea "prostii" sunt ignorate. Intalnesti rar pe cineva la oras sa aiba curajul sa povestesca asa ceva, pt ca e catalogat "de la tara" ....asta in cazul cel mai fericit. |
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:37
Nu exista deochi. Sint persoane putin mai slabe psihic, care pot fi influentate. Daca isi dau seama de asta, dispare asa zisul deochi, prin efortul propriu al acelei persoane. Si un copil poate fi invatat sa se fereasca, de un adult bine intentionat si care stie sa vorbeasca cu el. LOGIC. Copii sint mai inteligenti decit avem noi impresia, cu mult mai inteligenti. Dar intr-adevar intra usor in panica si sint mai slabi ca nu intra inca prea bine in corpul lor prea mic.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 15/01/2009 |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:48
Nu exista deochi!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 22:51
De la: iulia1106, la data 2009-06-08 19:48:34Nu exista deochi! Corect...sunt basme!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 23:02
De la: Dorulet, la data 2009-06-08 22:51:28De la: iulia1106, la data 2009-06-08 19:48:34Nu exista deochi! Daca vrei tu Dorulet sa nu existe ....si eu vreau.Pacat ca stiu pe pielea mea. Nu neg ca sunt persoane, cu sensibilitate diferita, care sunt imune. Cunosc multe asemenea persoane. Mult timp n-am crezut nici eu...pana nu era sa mor, din "nimic", dupa 3 zile de agonie. De atunci ma feresc sa neg ce nu cunosc personal. Ma limitez sa nu-mi dau cu parerea. Deci, crede-ma pe cuvant (nu am alt argument), exista! Nu imi place sa contrazic pe nimeni. Daca nu sunteti de acord, ignorati postarea.
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 23:04
De la: mari_uka, la data 2009-06-06 22:14:00De la: 9am044905, la data 2009-06-05 20:21:02 deochiul exista, si, daca persoana sau animalul respectiv nu este descantat la timp, in cazul unor influente mai puternice, se stinge vazand cu ochii. eu le zic la ai mei ,,Tatal nostru", cel putin de trei ori si de obicei dispare. iar daca casc in timpul rugaciunii, ca se zice ca al rau nu te lasa sa-ti faci rugaciunea, nu mai este nici o indoiala ca la mijloc e un deochi si insist pana cand subiectul se invioreaza.....nu toti oamenii deoache din rautate, pur si simplu sunt inzestrati cu niste puteri de care nu sunt constienti si pe care, evident, nu le pot controla. si eu, la randul meu, pot sa deochi, dar daca, la vederea a ceva care imi starneste mai mult decat admiratie, imi aduc aminte imediat de puterea deochiului, imi impun sa nu deochi si nu se mai intampla fenomenul.
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 06:49
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 17 August 2009, ora 19:01
De la: iulia1106, la data 2009-06-08 19:48:34Nu exista deochi! Exact...in schimb exista PARACETAMOL
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 22:03
De la: CAMELYA_, la data 2009-08-17 19:01:14sau de ce nu aspirina,care tinuta strans intre genunchi te scuteste de complicatiile nasterii unor specimene ........continuati voi..........De la: iulia1106, la data 2009-06-08 19:48:34Nu exista deochi!
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 12:41
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2015, ora 13:47
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2015, ora 13:48
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 11 Aprilie 2015, ora 15:14
exista deochiul ca fenomen si se manifesta si la oamenii de la oras, ca si la cei de la oras, indiferent ca-s tari sau slabi psihic sau mici de statura !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2008 mesaje Membru din: 31/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 11 Aprilie 2015, ora 18:35
De la: gabigabi2, la data 2015-04-11 15:14:02exista deochiul ca fenomen si se manifesta si la oamenii de la oras, ca si la cei de la oras, indiferent ca-s tari sau slabi psihic sau mici de statura ! Raporteaza abuz de limbaj
?
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2015, ora 15:03
De la: Imaculata, la data 2015-04-11 18:35:36De la: gabigabi2, la data 2015-04-11 15:14:02exista deochiul ca fenomen si se manifesta si la oamenii de la oras, ca si la cei de la oras, indiferent ca-s tari sau slabi psihic sau mici de statura ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Franziska_Leopold_1 5 mesaje Membru din: 12/04/2015 |
Postat pe: 12 Aprilie 2015, ora 21:47
Mai, eu nu prea cred in deochi, dar port o bratarica rosie la mana in orice caz :D
|
Postat pe: 13 Aprilie 2015, ora 15:04
la mine-i vitzavercea : cred si stiu ca exista deochiul, dar nu port bratarica rosie !
|
Postat pe: 13 Aprilie 2015, ora 20:50
De la: Franziska_Leopold_1, la data 2015-04-12 21:47:22Mai, eu nu prea cred in deochi, dar port o bratarica rosie la mana in orice caz :D poate incerci s-o pui la picior...??? zic si io....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2008 mesaje Membru din: 31/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 00:01
Doamna Gabi,raul facut de sotul meu nu a fost intentionat,el l-a anihilat.Eu nu am stiut de prima data cum o sa fiu afectata,am rezolvat problema impreuna.
?
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 01:09
Daca iti tragi palme, tot rosu iese.
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 09:44
De la: Imaculata, la data 2015-04-18 00:01:57Doamna Gabi,raul facut de sotul meu nu a fost intentionat,el l-a anihilat.Eu nu am stiut de prima data cum o sa fiu afectata,am rezolvat problema impreuna. bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Daca vrei tu Dorulet sa nu existe
....si eu vreau.