Info
x
Chesley sullenberger - definitia barbatului adevarat
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 00:47
Zilele trecute s-a mai intimplat una nefacuta - mai bine de 150 de suflete erau cit pe-aci sa se piarda, asta daca nu exista acel pilot cu 'oua" suficient de tari, sa faca fata situatiei. Personal consider ca omul e mai mult decit un erou, e exemplul exceptional de persoana care n-a imbatrinit degeaba. Tare mi-as dori ca atunci cind oi fi de virsta lui (daca mai ajung.....), sa pot spune ca am ce-i invata si pe altii, ca am acumulat suficienta experienta sa nu ma mai las impresionat de nimicurile vietii, sa ma uit in urma si sa stiu ca am fost in stare sa smulg sortii ceea ce mi se cuvine. Si daca e sa citam din "clasici", atunci - "faptele, nu vorbele te fac sa fii mare........."
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 19:16
De la: eastside, la data 2009-01-18 00:47:20Zilele trecute s-a mai intimplat una nefacuta - mai bine de 150 de suflete erau cit pe-aci sa se piarda, asta daca nu exista acel pilot cu 'oua" suficient de tari, sa faca fata situatiei. Personal consider ca omul e mai mult decit un erou, e exemplul exceptional de persoana care n-a imbatrinit degeaba. Tare mi-as dori ca atunci cind oi fi de virsta lui (daca mai ajung.....), sa pot spune ca am ce-i invata si pe altii, ca am acumulat suficienta experienta sa nu ma mai las impresionat de nimicurile vietii, sa ma uit in urma si sa stiu ca am fost in stare sa smulg sortii ceea ce mi se cuvine. Si daca e sa citam din "clasici", atunci - "faptele, nu vorbele te fac sa fii mare........."
Raporteaza abuz de limbaj |