Info
x
Asitrans aka mare tzeapa
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 11:55
Am avut ghinionul de a fi lovita de o masina asigurata la Asitrans. Am deschis dosar la Asitrans, toate bune si frumoase, pana cand inspectorul ma intreaba daca era veche masina care m-a lovit. Fiind o Dacie de prin anii '80, mi-a zis ca ei nu pot sa imi acopere intregul cost al reparatiei, ci doar valoarea masinii care m-a lovit. Restul trebuia sa scot eu din buzunar sau sa il pun pe proprietarul Daciei sa plateasca. In primul rand, eu daca nu am nicio vina, nu ar trebui sa dau niciun ban. In al doilea rand, cel care m-a lovit stie ca are RCA si ca nu va plati nimic daca este implicat intr-un accident. Deci, nu este bine nici pentru mine, nici pentru el. Dupa taraganari si insistente, mi se spune ca de fapt a fost o greseala si credeau ca eu am Dacia. Mi se pare mai mult decat stupid acest pretext, pentru ca doar nu am fost cu Dacia la constatari si atunci cand sunam, imi dadeam numele precum si marca si numarul masinii mele. In cele din urma, bag masina in service, mi se spune ca se acopera tot. Bineinteles ca pe procesul verbal scria ca toate piesele trebuie reparate, service-ul spune ca trebuie neaparat inlocuite, masina sta o saptamana desfacuta fara sa se lucreze la ea, pentru ca cei de la Asitrans nu catadicsisesera sa isi dea acordul. Iar dau telefoane, pana la urma masina intra la reparat. Acum masina este gata de doua saptamani, dar nu o pot lua din service pentru ca Asitrans nu si-a dat acordul de plata. Sun de aproape doua saptamani la ei sa ii rog sa se uite pe faxurile primite si sunt amanata sau mai rau nu mi se raspunde la telefon. Sunt zile intregi cand pierd ore ca sa ii prind la telefon si nu raspunde nimeni.... In cele din urma am vorbit cu inspectorul care facea pe prostul Prima data ca nu i-am trimis imputernicirea si imi confirmase de o luna ca a primit-o. Apoi ca si-a dat acordul sa se lucreze la masina, dar eu i-am zis de la inceput ca masina e reparata. Apoi imi ice sa vin la ei la sediu, dupa orele 16, sa iau eu hartiile pe care trebuia sa le trimita la service. M-am dus ieri la orele 16:30 si inspectorul plecase inainte de orele 16. Acum incerc sa aflu unde pot face plangere la Asitrans, dar nu imi raspunde nimeni la telefon. Nu mai vreau sa fac drumuri la ei, nu mai vreau sa dau telefoane, imi vreau pur si simplu masina inapoi. Cer prea mult???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 08:19
Da ai dreptate multa lume nu constientizeaza si isi incheie RCA unde este cel mai ieftin chiar la agentii de asigurari "no name", problema este ca el poate fi tarat in judecata de cel pe care il loveste si caruia ii da RCA pt. ca pagubitul nu este multumit de reparatia facuta. in acest caz stiu fdin sursa sigura ca cel cu RCA ieftin este pus sa plateasca in urma sentintei jud pt ca firmele de asigurare au juristi care ii scot din belea. Este imposibil un prieten apropiat si-a incheiat RCA pe masina de 1900 cilindree cu 160 ron pe tot anul nu pot sa cred. ce despagubire iau eu daca el ma loveste?
|