Info
x
Mai exista ceva sfant in lume
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 18:29
De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 18:19:47Un tinc din ala de 3-4 ani imi spune "nene ai cureaua cam obosita". Exact asa a spus. Era sa-mi cada fata. De-abia vorbea. De atunci am facut soc, si mi-am revenit doar acum pe forum cind fac si eu bancuri, asa ca prostul, poate ma ridic la nivelul lui... Pai depinde ce energizante iei, ca daca te gandesti la ging seng lichid..o sa-ti dea astia pensia cand implinesti 90 de ani... Si ai tot timpul sa faci exerciti..."ca prostul" ( tu ai zis-o) si cu cureaua cazuta .Intrebari?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 18:36
De la: 9am007548, la data 2009-06-06 18:29:42De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 18:19:47Un tinc din ala de 3-4 ani imi spune "nene ai cureaua cam obosita". Exact asa a spus. Era sa-mi cada fata. De-abia vorbea. De atunci am facut soc, si mi-am revenit doar acum pe forum cind fac si eu bancuri, asa ca prostul, poate ma ridic la nivelul lui... Alo, ala avea vreo 4 ani. Chiar la curea se uita. Nu la ceea ce se uita femeile. Ca eu unul nu ma uit. Perverselor, ala avea 4 ani, si era precoc... dar cu gingsengul....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 15:37
De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 18:36:01De la: 9am007548, la data 2009-06-06 18:29:42De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 18:19:47Un tinc din ala de 3-4 ani imi spune "nene ai cureaua cam obosita". Exact asa a spus. Era sa-mi cada fata. De-abia vorbea. De atunci am facut soc, si mi-am revenit doar acum pe forum cind fac si eu bancuri, asa ca prostul, poate ma ridic la nivelul lui... Eu nu ma uit la nimic. Intentia era sa va descretesc fruntile..(la toti).....Nu ma cunosti bine, chiar daca ai citit faza cu "nu mori ca prostul". Cocluzia e cam asta: Sunt putine lucruri sfinte pe lumea asta..., iar cand se da peste cate ceva sfant, vai de el, ca i se pun in carca toate ponoasele de pe pamantul asta.... Alternativa ar fi doar una: "Fericiti cei SARACI CU DUHUL, CACI A LOR VA FI IMPARATIA CERURILOR!" N-as fi crezut ca o s ajung sa zic asa ceva pe forumul 9am unde am intalnit si persoane inteligente...
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:54
Fii mandru ca incepand de azi ,nu traiesti degeaba, doar ca sa mananci si mori, da sens trairii tare, vorbeste, tipa, urla-ti durerea, spune-ne ca nu mai suporti sa muncesti o viata intreaga pentru un guvern nepasator, pentru o pensie de nimic. Exista atatea moduri prin care poti trai decent. Dar furtul e atat de mare ca te bufneste rasul si nu iti vine sa crezi cum pana acum toti au tacut !
De ce nimeni nu zice nimic ? De ce parintii nostri au permis atatea ? Generatiile ce urmeaza o sa ne blesteme , priveste in jur la ce ramane… Eu unul nu mai pot ! Romani uniti-va sub un singur nume : ROMANIA MEA, cea pura, simpla, si cea de care or sa scrie si invete viitorii tai copii. AJUNGE CU LACOMIA, CORUPTIA, SA TRAIM BINE NOI CEI DE SUS,GATA CU CRIME DE BATRANI, GATA CU MINCIUNA , VREM TARA INAPOI !
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:42
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:43
cel mai sfant lucru pe care il au oamenii pe pamant sunt parintii[cu exceptiile de rigoare]
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 16:24
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-21 15:43:23cel mai sfant lucru pe care il au oamenii pe pamant sunt parintii[cu exceptiile de rigoare] Vezi ca tot la sfintii parinti ai ajuns....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 16:26
De la: 9am007548, la data 2009-06-07 15:37:10De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 18:36:01De la: 9am007548, la data 2009-06-06 18:29:42De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 18:19:47Un tinc din ala de 3-4 ani imi spune "nene ai cureaua cam obosita". Exact asa a spus. Era sa-mi cada fata. De-abia vorbea. De atunci am facut soc, si mi-am revenit doar acum pe forum cind fac si eu bancuri, asa ca prostul, poate ma ridic la nivelul lui... Na ca o zsesi. Ce legatura are sfintenia cu inteligenta. Sfintenia este inghetarea a tot, ptr apoi....
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:46
De la: nastasemihail, la data 2009-06-21 16:26:37De la: 9am007548, la data 2009-06-07 15:37:10De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 18:36:01De la: 9am007548, la data 2009-06-06 18:29:42De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 18:19:47Un tinc din ala de 3-4 ani imi spune "nene ai cureaua cam obosita". Exact asa a spus. Era sa-mi cada fata. De-abia vorbea. De atunci am facut soc, si mi-am revenit doar acum pe forum cind fac si eu bancuri, asa ca prostul, poate ma ridic la nivelul lui... Se vede de la o posta ca ti-e gandul in alta parte!!! Ai zis ca te duci sa te culci. Deci culca-te , ca numai acolo ti-e gandul!!!
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:49
Culca-te tu.
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:50
Nici nu stiti voi ce inseamna sa fiu eu sculat, ziua.
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 21:25
De la: nastasemihail, la data 2009-06-21 18:50:01Nici nu stiti voi ce inseamna sa fiu eu sculat, ziua. Si de ce nu-mi arati tu ce inseamna?!!
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 21:26
De la: nastasemihail, la data 2009-06-21 18:49:17Culca-te tu. Executat!! Altceva....
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 06:44
|

, ca numai acolo ti-e gandul!!!