back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am nevoie de ajutorul vostru!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 17:20

Am 43 de ani,un baiat de 15 ani si sunt despartita de fff multi ani de tatal copilului meu.De aproape doi ani am o relatie cu un barbat un barbat pe care chiar il iubesc si cu care mi-am facut multe planuri,inclusiv sa ne casatorim.
Vreau sa va spun ca suntem la o distanta unul de celalalt de 300km dar cu posibilitatea sa ne vedem ori de cate ori putem ca avem fiecare masina lui. Copilul meu la- acceptat ba chiar s-a atasat de el si il iubeste,deasemenea si familiile noastre.Toate bune si frumoase pana acum dupa sarbatori cand el era la mine si intr-o dimineata mi-a zis ca :gata aici se opreste relatia .Am ramas incremenita ,am clacat.si-a facut bagajul ,l-a dus in masina,dar la rugamintile mele a mai ramas o zi asa dealtfel cum si programasem plecarea,ca trebuia sa inceapa serviciul.Am tot insistat sa-mi spuna motivul care l-a determminat sa ia astfel de decizie.dupa mult timp mi-a zis ca nu poate face fata obligatiilor si ca daca nu ar fi baiatul nu ar fi nici o problema.Mentionez ca in toata perioada de aproape doi ani nu a fost nici o discutie intre noi ba dimpotriva a fost extraordinar ,o relatie pe care oricine si-ar dori-o Nu am spus la nimeni ce s-a intamplat, doar mamei lui cu ,care am incercat sa dezleg misterul.nici ea nu intelege ce se intampla si ca si mine este f necajita. Este unicul copil al ei si vrea ca orice parinte sa ii fie bine.Ce nu inteleg dragii mei este urmatorul lucru;Sa fie oare copilul meu motivul?sau este doar o motivatie?eu nu vreau sa ne despartim il iubesc si as vrea sa rezolv aceasta situatie.voi ce ma sfatuiti sa fac si care credeti ca este motivul de s-a ajuns aici.Va multumesc din suflet.

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 17:37

Daca a avut tupeul si rautatea sa-ti spuna ca nu poate ramane cu tine din cauza fiului tau , inseamna ca este un nemernic si un las ..... inseamna ca nu te iubeste.
Alunga un asemenea om din sufletul tau .... nu te merita.
Nu cred ca te iubeste si nici nu este demn de iubirea ta.
Cine iubeste cu adevarat nu pune conditii

Si in orice caz fiul tau este mai valoros decat 100 de barbati din lumea asta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 17:40

Si nici macar nu cred gogomania asta cu ..... "nu pot face fata obligatiilor" ...... "daca nu ar fi fiul tau nu ar fi nici o problema" ....... AIUREA !
Daca asa gandeste inseamna ca este un gunoi nu un barbat adevarat
Insa eu cred ca a gasit o alta femeie si chestia cu copilul este doar un mod josnic de a scapa de tine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 17:44

Numai tu poti gasi puterea de a merge mai departe
Trebuie sa gasesti curajul de a lupta cu durerea ....... gaseste sprijin in fiul tau .... lasa in urma lacrimile si suferinta ..... nu se merita sa suferi pentru cineva care poate sa te raneasca asa cum a facut acest barbat

stefania_anne

2 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 17:53

Chiar ii este teama de responsabilitati sau....a intalnit pe cineva, dar daca ai rabdare si vei mai fi de acord, se va intoarce la tine, asa se intampla de fiecare data, se va intoarce.

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 17:59

multumesc dragii mei,eu deja am o parere clar,dupa tot ce s-a intamplt,dar,voiam sa aud si parerea altcuiva.as mai vea sa stiti un lucru nimic pe lumea asta nu face cat copilul meu ,sunt MAMA si asa voi ramane el este prioritatea mea in acest moment .
nu mi tot una insa ce mi se intampla ca eu chiar am crezut ca ne iubeste cum si noi il iubim dealtfel adica nu numai eu ci si copilul meu care chiar s-a atasat de el.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:05

Ai mare dreptate si nu gasesc nici un cuvant potrivit pentru a te incuraja si mangaia
Este grea suferinta insa acum tu suferi si pentru fiul tau si de aceea consider ca omul ala nu te-a iubit cu adevarat , nu a stiut sa te pretuiasca si sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu va realiza ca a pierdut o iubire adevarata si va suferi la randul lui.
Sa ai curaj si incredere in tine !

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:11

multumesc draga mea cla03.e adevarat mi destul de greu baiatului nu i-am spus nimic si nici nu-i voi spune , sigur ar suferi si el si chiar nu vreau asa ceva,este prea nevinovat.
eu nu-i doresc decat bine cu toate ca pe mine m-a facut sa sufar enorm.

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:13

ma tot intre si nu am raspuns ...oare cine face dreptate aici pe pamant???
nu vreau sa victimizez dar ...credeti-ma nu e drept sa primesti astfel de lovituri cand tu nu faci nimic rau...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:17

Tot ce au spus celelalte fete aici nu mai are rost sa repet.... AU IN PROCENT DE 100% D R E P T A T E !!!! Capul sus! .... O singura chestie as vrea sa mai punctez. Trebuie sa ai mare grija de copilul tau in sensul sa nu care cumva sa afle enormitatea pe care a spus-o acest.... ipocrit. I se poate declansa un sentiment urias de vinovatie in suflet si copiii pot recurge la gesturi neintelese de noi oamenii mari...de asemenea, daca el va ajunge (sper din tot sufletul sa NU) sa se autoinvinovateasca de acest esec iti va dauna chiar si tie intr-o viitoare relatie.... BAFTA MULTA!!! si NO TEARS.... nu ai pentru cine.... este o vorba: Plangi. Te va racori... Dar ai grija pentru cine iti versi lacrimile. Nu toti merita lacrimile tale...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:24

Este greu de spus ........ noi oamenii suntem uneori fragili, alteori lasi si nu stim sau nu putem sa fim mereu drepti si puternici

Insa cine daruieste iubire va avea parte tot de iubire , iar cine provoaca durere va avea parte de durere ....... mai devreme sau mai tarziu .......

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:24

Capul sus, draga mea!!
Cine te iubeste te sprijina neconditionat si accepta toate lucrurile pe care le iubesti tu.
Chiar daca fiul tau ar fi un obstacol (CEEA CE NU CRED), numai un om lipsit de sensibilitate ar pune problema asa grosolan!!

Ai grija de fiul tau, sa nu ajunga sa creada ca a gresit el cu ceva!!!

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:25

daniela draga, copilul meu clar nu va afla asta si nici alcineva apropiat mie ,cred ca m-ar condamna pe mine ca mai sufar inca pt asa om...dar vezi tu cum e... inima fira-r ea sa fie a ramas un gol care sigur se va umple dar pt asta trebuie timp .asa e viata cand crezi ca ti mai bine mai primesti un pas ,sa te trezesti.

capalneananca

47 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:31

draga mea increde-te in Dumnezeu si El te va ajuta sa treci peste aceasta suferinta si iti va arata calea pe care sa mergi. Poate El are ceva mai bun pentru tine. El niciodatta nu ne da mai mult decat putem duce. Tocmai m-am despartit de prietenul meu dupa o relatie de mai bine de 4 ani. Ma incred in El si stiu ca ma va ajuta....fii tare

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:33

De la: capalneananca, la data 2009-01-12 18:31:59draga mea increde-te in Dumnezeu si El te va ajuta sa treci peste aceasta suferinta si iti va arata calea pe care sa mergi. Poate El are ceva mai bun pentru tine. El niciodatta nu ne da mai mult decat putem duce. Tocmai m-am despartit de prietenul meu dupa o relatie de mai bine de 4 ani. Ma incred in El si stiu ca ma va ajuta....fii tare

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:35

m-a ajutat ,si a fost alaturi de mine decate ori am avut un greu,asa ca sigur nu am uitat sa ma rog sa-mi dea si de data asta putere sa pot depasi.iti doresc si tie sa fii puternica si sanatoasa .multumesc.

capalneananca

47 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:47

dak este voia lui Dumnezeu sa continuati el se va intoarce la tine. ce e important e sa nu disperi niciodata. greutati sunt la tot pasul. eu sunt mai tanara ca tine am 24 de ani dar ceea ce a facut prietenul meu cu mine a fost dureros si este dureros in continuare....chiar foarte dureros....si te rog sa ma crezi ca am facut totul pentru el...totul...numai viata nu mi-am dat-o....si dupa ce si-a luat masina datorita mie m-a anuntat ca si-a gasit alta....3 sapt n-am mancat nimic....din cauza asta fac acum investigatii pt ca am probleme mari cu stomacul....si pentru ce?....il iubesc mult dar dak el n-are nimic in cap ce mai pot face....ma rog lui Dumnezeu si astept calauzire din partea Lui...El stie mai bine ce planuri are pentru fiecare din noi....si nu ne vrea niciodata raul...poate meritam amandoua sa trecem prin aceasta suferinta....tu ai si un copil....acel copil are nevoie de tine ....nu dispera....Dumnezeu e cu tine si te ajuta....te pup si fii tare....

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:48

asa voi face sigur

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:55

De la: capalneananca, la data 2009-01-12 18:47:20dak este voia lui Dumnezeu sa continuati el se va intoarce la tine. ce e important e sa nu disperi niciodata. greutati sunt la tot pasul. eu sunt mai tanara ca tine am 24 de ani dar ceea ce a facut prietenul meu cu mine a fost dureros si este dureros in continuare....chiar foarte dureros....si te rog sa ma crezi ca am facut totul pentru el...totul...numai viata nu mi-am dat-o....si dupa ce si-a luat masina datorita mie m-a anuntat ca si-a gasit alta....3 sapt n-am mancat nimic....din cauza asta fac acum investigatii pt ca am probleme mari cu stomacul....si pentru ce?....il iubesc mult dar dak el n-are nimic in cap ce mai pot face....ma rog lui Dumnezeu si astept calauzire din partea Lui...El stie mai bine ce planuri are pentru fiecare din noi....si nu ne vrea niciodata raul...poate meritam amandoua sa trecem prin aceasta suferinta....tu ai si un copil....acel copil are nevoie de tine ....nu dispera....Dumnezeu e cu tine si te ajuta....te pup si fii tare....

Cineva mi-a spus pe forumul acesta (Dagaio, smart girl!)ca am facut in relatia mea o greseala: am dat prea mult, nu am stiut sa ma opresc si am ajuns sa dau si ceea ce nu trebuia sa dau.. am renuntat la mine.
Lucrul acesta m-a pus mult pe ganduri ...
Dar nu stiu un alt fel de a iubi

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 19:03

Eu, chiar daca nu am trecut prin asta ( nici nu imi doresc dealtfel ), sunt de parere ca persoana cu copil trebuie sa gaseasca intotdeauna un partener care obligatoriu sa-i accepte copilul, sa-i i-l iubeasca sincer si firesc, si sa-si asume responsabilitatea cresterii lui. Altfel toata lumea ar avea de suferit.

Acest barbat, daca te iubeste cu adevarat, te va dori TOATA si asta inseamna sa-l doreasca in viata lui si pe copilul tau!
Daca nu te iubeste, si vrea doar aventura, el va gasi scuze, el va fugi de orice responsabilitate in ceea ce te priveste.

Totusi, chiar daca argumentul asta e solid, trebuie sa intelegi ca uneori barbatii sunt cam fricosi si daca pt. el asta ar fi prima casatorie, e posibil sa fie speriat; numai ca lasitatea si frica NU sunt defecte de acceptat pt. ca te poti trezi mai tarziu ca te lasa singura cand ai mai multa nevoie de el.

Ceea ce ti-a spus, chiar daca a fost foarte dur si urat din partea lui, cred ca a fost adevarul. Copilul tau poate fi responsabilitatea suprema pt. el si probabil ca nici nu are deloc incredere in el ca va reusi sa-i fie tata.
Eu zic sa mai vorbesti cu el si sa afli daca a avut multe esecuri in viata care l-au transformat in fricos. Daca a fost un aventurier pana acum, inseamna ca va mai fi pt. ca unii nu se maturizeaza niciodata.

P. S. Daca ma gandesc bine, si eu aveam un catelus ( inca il mai am ) care il simt ca pe copilul meu "paros" si pe care prietenul meu trebuia sa-l accepte, altfel ii dadeam papucii. Asa ca sotul meu l-a acceptat in familie foarte bine.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 19:14

Inca ceva.

Daca va trebui sa renunti la el, te rog, sa nu suferi pt. ca NU MERITA.
Gandeste-te ca acest om te-a pastrat 2 ani langa el si asta inseamna ca esti inca o femeie frumoasa si cu multe calitati. Deci, sa ai incredere ca vei gasi o persoana adevarata care te va dori TOATA si nici nu va astepta 2 ani pana sa se casatoreasca cu tine.

SUCCES!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 August 2009, ora 00:06

De la: , la data 2009-01-12 18:24:27Este greu de spus ........ noi oamenii suntem uneori fragili, alteori lasi si nu stim sau nu putem sa fim mereu drepti si puternici

Insa cine daruieste iubire va avea parte tot de iubire , iar cine provoaca durere va avea parte de durere ....... mai devreme sau mai tarziu .......

Ma intreb cum s-a terminat.....sau continuat ..povestea

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:56

Va multumesc pentru toate gandurile voastre. Au trecut deja opt luni de cand s-a petrecut toata povestea care v-am relatat-o Am continuat sa tinem legatura pana acum o luna ,doar telefonic.Din pacate nu s-a mai putut repara nimic desi cu mare regret spun si acum ,mi-am dorit foarte mult ,din tot sufletul ....si asta pt ca ...si acum dupa atata timp ...tot il mai iubesc. Copilul meu nu a aflat nimic si nu va afla niciodata si nu numai el...nici familia mea nu stie si nu va sti niciodata motivul invocat de el.Consider ca sunt o femeie verticala si e mult mai bine sa ramana macar ei cu un gust bun si nu cu unul amar cum am ramas eu.
Toate sunt gestionate de Cel de Sus si am mare incredere ca intr-o buna zi ,sigur voi avea parte de liniste sufleteasca si de o dragoste adevarata si sincera. La fel si pentru el imi doresc si spun asta din tot sufletu , fara pic de rautate ,sa-i dea Dumnezeu numai bine si fericire. Poate chiar nu a putut ,poate ia fost greu ,poate distanta ,nustiu ....acum ....pecedentul e deja creat si orice am gandi sau am spune ,ar fi de prisos.
Numai bine va doresc si sa fiti sanatosi .

| Varianta pentru tiparire a topicului am nevoie de ajutorul vostru!!!!!!!!
Mergi la: