back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pot oare cuvintele sa vindece?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 15:13

Se paote oare ca durerea sufleteasca, provocata din diferite motive sa fie vindecata prin cuvinte?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 15:36

DA...dar nu cele care te blameaza!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 16:03

Ce vrei sa spui Maria?

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 16:09

Vsixxxxxxx! Ce ma bucur! e o poveste mai lunga...sunt putin suparata!
revin pe aceasta tema...ideea e ca omul are nevoie de intelegere, de o vorba buna spusa atunci cand el are nevoie mai mare de ea in momentele de grele incercari nu de condamnari si nici de judecati stupide!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 16:20

Sint surprins ca ma mai tine minte cineva.Am fost nevoit sa-mi sterg contul.Primeam mesaje prea ciudate.Am revenit mai mult ptr Soledad.Ti-am transmis un mesaj de ziua ta sper ca l-ai primit.,in legatura cu topicul,da,uneori cuvintele pot vindeca,iti sint atit de necesare uneori.Sint clipe cind iti doresti atit de mult sa auzi un cuvint un singur cuvint ca sa simti ca cineva se gindeste la binele tau.cUVINTELE sint minunate uneori. Dar alteori asa cum ai spus,cind sint hiper evidentiate nu fac altceva decit sa deformeze realitatea.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 16:34

Eu nu uit niciodata prietenii!
Da, am primit! Ti-am si raspuns.
Multumesc mult!
Si nu mai pleca de aici!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 16:41

Da draguto,ma stradui.ma urla copii au varicela amindoi,iti poti inchipui ce e pe capul meu?

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 20:00

Cuvintele potrivite spuse la timpul potrivit si mai ales sincere si placute, POT sa vindece. Dar cuvintele nu pot fi doar cuvinte, ci trebuie sa fie neaparat sustinute de fapte, altfel sunt doar cuvinte goale.

Cuvintele care vindeca intotdeauna sunt incurajarile si cele care vorbesc de IUBIRE NECONDITIONATA si spuse cu tot sufletul.

Puterea cuvantului este mare si poate sa dea multa forta psihicului ca sa vindece trupul si sufletul.

Exista insa si cuvinte care imbolnavesc si te ranesc ingrozitor in suflet mai ales daca vin de la persoana care ar trebui sa-ti spuna TE IUBESC. Dar asta e partea goala a paharului. Acum nu ne intereseaza.

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 11:03

iNDISCUTABIL DA . Cuvintele transmit idei forta ! Transmit sentimente , notiuni , trairi si imagini in minte . Cuvintele transmit ceea ce ochii nu pot vedea . cuvintele se adreseaza sufletului si mintii . Nu este mai bun medicament decat o vorba buna . Nu este mai bun ajutor decat un sfat pertinent , nu este mai buna indelnicire , decat cititul unei CARTI !

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 14:19

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-01-13 11:03:12iNDISCUTABIL DA . Cuvintele transmit idei forta ! Transmit sentimente , notiuni , trairi si imagini in minte . Cuvintele transmit ceea ce ochii nu pot vedea . cuvintele se adreseaza sufletului si mintii . Nu este mai bun medicament decat o vorba buna . Nu este mai bun ajutor decat un sfat pertinent , nu este mai buna indelnicire , decat cititul unei CARTI !

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 01:43

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-01-13 11:03:12iNDISCUTABIL DA . Cuvintele transmit idei forta ! Transmit sentimente , notiuni , trairi si imagini in minte . Cuvintele transmit ceea ce ochii nu pot vedea . cuvintele se adreseaza sufletului si mintii . Nu este mai bun medicament decat o vorba buna . Nu este mai bun ajutor decat un sfat pertinent , nu este mai buna indelnicire , decat cititul unei CARTI !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 05:08

De la: lillilupu, la data 2009-01-12 15:13:46Se paote oare ca durerea sufleteasca, provocata din diferite motive sa fie vindecata prin cuvinte?

Un singur cuvint sau fraza spusa de cine trebuie, cind trebuie si cind trebuie poate vindeca si cele mai mortale boli. Ori trupesti ori sufletesti, dar spuse asa cum trebuie. Chiar daca dor. Si o infectie doare cind o scoti.

Dar pot fi si cuvinte care imbolnavesc sau chiar mai rau. Asa ca atentie....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
floatunu

47 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:58

Da, cu siguranta... dar depinde si de omul care le "primeste" daca isi doreste sa se vindece...

Ce e mai frumos si mai interesant este ca de multe ori nu cuvintele ne vindeca, ci incarcatura lor... iubirea in general este un medicament care actioneaza in mod miraculos asupra oricarei fiinte... si cateodata avem nevoie sa mai si auzim anumite cuvinte...

Cele bune!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 11:00

De la: floatunu, la data 2009-05-26 14:58:33Da, cu siguranta... dar depinde si de omul care le "primeste" daca isi doreste sa se vindece...

Ce e mai frumos si mai interesant este ca de multe ori nu cuvintele ne vindeca, ci incarcatura lor... iubirea in general este un medicament care actioneaza in mod miraculos asupra oricarei fiinte... si cateodata avem nevoie sa mai si auzim anumite cuvinte...

Cele bune!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 08:01

De la: nastasemihail, la data 2009-05-26 05:08:46
De la: lillilupu, la data 2009-01-12 15:13:46Se paote oare ca durerea sufleteasca, provocata din diferite motive sa fie vindecata prin cuvinte?

Un singur cuvint sau fraza spusa de cine trebuie, cind trebuie si cind trebuie poate vindeca si cele mai mortale boli. Ori trupesti ori sufletesti, dar spuse asa cum trebuie. Chiar daca dor. Si o infectie doare cind o scoti.
Dar pot fi si cuvinte care imbolnavesc sau chiar mai rau. Asa ca atentie....
Nimic mai adevarat!!!
Bravo Mihai!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 08:17

De la: Ebony, la data 2010-07-02 11:00:27
De la: floatunu, la data 2009-05-26 14:58:33Da, cu siguranta... dar depinde si de omul care le "primeste" daca isi doreste sa se vindece...

Cele bune!

"Cele bune sa se-adune! " Interesant topic si felicitari ca a revenit dupa mai bine de un an de zile datorita tie. In adevar cuvintele vindeca uneori pe moment pentru ca de se intampla sa revina aceeasi situatie pe care ai crezut ca ai rezolvat-o, nici o expresie cu aceleasi cuvinte nu o mai poate vindeca desi s-ar putea ca acele cuvante sa fie rostite de altcineva pentru ca nu mai poti crede in ele.

Vorbeste-mi numai cand crezi ca ai dreptate ca sa-mi dau seama cand minti. Galina
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 08:19

De la: dana_gabriela, la data 2010-07-04 08:17:18

Cele bune!

"Cele bune sa se-adune! " Interesant topic si felicitari ca a revenit dupa mai bine de un an de zile datorita tie. In adevar cuvintele vindeca uneori pe moment pentru ca de se intampla sa revina aceeasi situatie pe care ai crezut ca ai rezolvat-o, nici o expresie cu aceleasi cuvinte nu o mai poate vindeca desi s-ar putea ca acele cuvante sa fie rostite de altcineva pentru ca nu mai poti crede in ele.

Si asta este adevarat!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 08:30

De la: Merry, la data 2010-07-04 08:19:31
De la: dana_gabriela, la data 2010-07-04 08:17:18

Cele bune!

Si asta este adevarat!!!

Si eu, Merry:

Vorbeste-mi numai cand crezi ca ai dreptate ca sa-mi dau seama cand minti. Galina
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 08:33

Azi pentru ca este duminica, hai sa ne intelegem frumos unii cu ceilalti....sa dam dovada ca sintem oameni maturi si sa lasam razboaiele pentru armata....

9am249564

9 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 20:03

Pot vindeca, dar si pot face rau.
Ati auzit de cuvintele de contact? Ar trebui deschis un topic special.
Prin cuvintele de contact, mentalul constient poate accesa mentalul subconstient. Ele functioneaza, de pilda, ca parola ce iti acceseaza contul pe calculator.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 22:51

De la: 9am249564, la data 2011-10-31 20:03:58Pot vindeca, dar si pot face rau.
Prin cuvintele de contact, mentalul constient poate accesa mentalul subconstient. Ele functioneaza, de pilda, ca parola ce iti acceseaza contul pe calculator.

cum ar fi " impreuna"...sau " mergi" ....nu?

Daniela
altul

853 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 22:54

De la: Merry, la data 2010-07-04 08:33:10Azi pentru ca este duminica, hai sa ne intelegem frumos unii cu ceilalti....sa dam dovada ca sintem oameni maturi si sa lasam razboaiele pentru armata....

sttii care e partea ... naspa ?
armata suntem tot noi !!

altul

853 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 22:55

De la: daniela_iasi, la data 2011-10-31 22:51:29

sau ... "mergi" ca-ti bag una in freza de te opresti ....
sau ... stai aici , "impreuna" cu mine, ca te omor !!
mda...
de contact !!

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 23:01

De la: altul, la data 2011-10-31 22:55:37

mda...
de contact !!

Maica , tu esti " dili " rau !!!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 23:06

De la: altul, la data 2011-10-31 22:55:37

mda...
de contact !!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 01:08

De la: , la data 2009-01-12 15:13:46Se paote oare ca durerea sufleteasca, provocata din diferite motive sa fie vindecata prin cuvinte?

prin cuvinte nu......poate prin fraze ......

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 07:43

Sunt cuvinte care te vindeca.
De exemplu la ultima mea internare,la spitalul Fundeni medicul cardiolog Balanica mi-a spus : "nu este suficient cati bani ati dat , mai trebuie si pentru domnul profesor Carp "...
Aceste cuvinte m-au mobilizat,am dat mai multi bani si asa am reusit sa ma vindec

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 07:43

Sunt cuvinte care te vindeca.
De exemplu la ultima mea internare,la spitalul Fundeni medicul cardiolog Balanica mi-a spus : "nu este suficient cati bani ati dat , mai trebuie si pentru domnul profesor Carp "...
Aceste cuvinte m-au mobilizat,am dat mai multi bani si asa am reusit sa ma vindec

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 07:53

Recent,tot la spitalul Fundeni, a fost internat socrul meu,de data asta banii nu au ajutat(poate nu au fost suficienti-mea culpa) ,insa tot cuvintele m-au ajutat ......la morga mi s-au cerut 200 de lei de catre domnul DAN si asa am reusit,dand banii,sa-l vindec de viata pe socrul meu. Daca nu dadeam banii poate mai traia si astazi sau poate si acum era la morga ,asa insa am reusit sa-l scap de viata asta grea si sa-l inmormantez in groapa sapata de medici.

Daca vrei sa te etaunasiezi atunci sfatul meu este sa te internezi la spitalul Fundeni,sectia hematologie ,aia chiar se pricep si nu lasa nici urme. Daca vrei sa pui mana mai rapid pe o mostenire tot acolo gasesti rezolvarea. Trebuie insa mare atentie,sa alegeti o perioada in care medicii pleaca la congres ..

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 11:27

Anestezie !!!
De-a noastra , sau de import ??
De-a noastra , aia de import s-a terminat !!!

Nani , nani , puishor !!!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Pot oare cuvintele sa vindece?
Mergi la: