back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

la ce virsta poti avea o familie >?

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

marco

627 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 04:38

Noapte Buna

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 04:41

De la: marco, la data 2010-05-01 04:37:18
De la: Merry, la data 2010-05-01 04:29:18
... si mai spui ca la tine nu functioneaza MTP-urile ... ... mery noi vorbim de RELATII UMANE nu de sistemul in care traim ... rupe-te de clisee ... copii NU SINT HANDICAPATI ... NU MAI GINDI IN LOCUL LOR ... tu esti cea care le ''innegresti'' viata ... cu pesimism ... adica vrei sa spui ca tie ti-a dat cineva ceva pe degeaba ? ... ca ei ''trebuie'' sa fie angajati la cineva ca sa aiba ''siguranta'' ca vor trai ? ... cred ca este exact invers ... firmele alea mici si mijlocii NU EXISTA tocmai pentru ca prea multi asteapta de la altii sa faca ceva unde sa poata lucra, dar pe piata romaneasca sint atitea domenii in care nu exista concurentza ... as putea spune ca noi nici nu avem notiunea de firme mici si mijlocii ...

... as fi curios ce inseamna ''distractia'' la tine ... cind vorbesti de relatii si familie ? ... observ ca nu ai un discurs dublu ... nu ti-ar place ca ''distractie'' sa fie facuta pe pielea ta dar esti foarte incintata daca te-ai (copii tai) putea distra pe seama altora ... iti aminstesc ca din orice ''distractie'' (ca doar nu sintem copii si stim ce inseamna) cineva e pacalit ... si nu garantez ca nu vor fi si copii tai ... iar daca pentru asta ii pregatesti ... la mai mare ... nu te mira ca lumea e ''rea ... e doar la fel ca si tine ...

sa sti ca esti foarte rautacios....eu nu le insuflu nimic....ei sint majori .vaccinati si mai au si cap sa judece....distractie: munte ,mare localuri petreceri in aer liber cu prietenii...acum foarte putini romani isi mai pot permite asa ceva...

... sa zicem ca sint mai realist si direct ... putini romani mai isi pot permite distractii ???!!! ... hai sa fim seriosi ... eu cred ca tu nu ti-ai putut permite ceea ce isi permit la virsta lor copii tai ... fii sincera ... doar ca tie ti se pare ca a fost o ''chinuiala'' viata ta ... o chinuiala pe care ei trebuie sa o evite ... NU SE POATE ... pentru ca altfel tu vei fi singura care sa chinuit iar ei ... ultimii care se vor mai distra ... pe bani ...

sorry dar ai inteles exact pe dos....ei sint cei chinuiti,,,tocmai de acest sistem pe care il negi....noaptebunadimineata !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 04:46

noapte buna la toti .paaaaaaaaa

marco

627 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 04:47

De la: Merry, la data 2010-05-01 04:41:25
De la: marco, la data 2010-05-01 04:37:18
De la: Merry, la data 2010-05-01 04:29:18
... si mai spui ca la tine nu functioneaza MTP-urile ... ... mery noi vorbim de RELATII UMANE nu de sistemul in care traim ... rupe-te de clisee ... copii NU SINT HANDICAPATI ... NU MAI GINDI IN LOCUL LOR ... tu esti cea care le ''innegresti'' viata ... cu pesimism ... adica vrei sa spui ca tie ti-a dat cineva ceva pe degeaba ? ... ca ei ''trebuie'' sa fie angajati la cineva ca sa aiba ''siguranta'' ca vor trai ? ... cred ca este exact invers ... firmele alea mici si mijlocii NU EXISTA tocmai pentru ca prea multi asteapta de la altii sa faca ceva unde sa poata lucra, dar pe piata romaneasca sint atitea domenii in care nu exista concurentza ... as putea spune ca noi nici nu avem notiunea de firme mici si mijlocii ...

... as fi curios ce inseamna ''distractia'' la tine ... cind vorbesti de relatii si familie ? ... observ ca nu ai un discurs dublu ... nu ti-ar place ca ''distractie'' sa fie facuta pe pielea ta dar esti foarte incintata daca te-ai (copii tai) putea distra pe seama altora ... iti aminstesc ca din orice ''distractie'' (ca doar nu sintem copii si stim ce inseamna) cineva e pacalit ... si nu garantez ca nu vor fi si copii tai ... iar daca pentru asta ii pregatesti ... la mai mare ... nu te mira ca lumea e ''rea ... e doar la fel ca si tine ...

sa sti ca esti foarte rautacios....eu nu le insuflu nimic....ei sint majori .vaccinati si mai au si cap sa judece....distractie: munte ,mare localuri petreceri in aer liber cu prietenii...acum foarte putini romani isi mai pot permite asa ceva...

... sa zicem ca sint mai realist si direct ... putini romani mai isi pot permite distractii ???!!! ... hai sa fim seriosi ... eu cred ca tu nu ti-ai putut permite ceea ce isi permit la virsta lor copii tai ... fii sincera ... doar ca tie ti se pare ca a fost o ''chinuiala'' viata ta ... o chinuiala pe care ei trebuie sa o evite ... NU SE POATE ... pentru ca altfel tu vei fi singura care sa chinuit iar ei ... ultimii care se vor mai distra ... pe bani ...

sorry dar ai inteles exact pe dos....ei sint cei chinuiti,,,tocmai de acest sistem pe care il negi....noaptebunadimineata !!!

... poate imi dai si exemple ... cind revii ... ce trebuia sa le dea sistemul si nu le-a dat ? ... pina unde e treaba sistemului si de unde incepe treaba lor ? ... ca sa nu mai vorbim ca pe vremea impuscatului ... sistemul l-am creat ... NOI ... nu EI ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 04:55

Marcel, ai o logica de ma darima. Nu te critic, dar sint uimit, atita tot.
In domeniile astea inca ma lamuresc.
Dar eu mai stiu ca sint cicluri, care nu le facem noi. Tocmai iesim din ele, daca e asa. Inca nu stiu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
marco

627 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:03

De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 04:55:22Marcel, ai o logica de ma darima. Nu te critic, dar sint uimit, atita tot.
Dar eu mai stiu ca sint cicluri, care nu le facem noi. Tocmai iesim din ele, daca e asa. Inca nu stiu.

... corect ... tocmai pentru ca sint cicluri ar trebui sa le intelegem ... sa fim mai putin influentabili ...

... poti sa ma si critici ... acum nu imi dau seama pentru ce dar asta este ... nu e obligatoriu sa gindim la fel ... ar fi o nenorocire ... in rest atita timp cit stii unde se termina dreptul tau si incepe al meu este in regula ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:13

De la: marco, la data 2010-05-01 05:03:13
De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 04:55:22Marcel, ai o logica de ma darima. Nu te critic, dar sint uimit, atita tot.

... corect ... tocmai pentru ca sint cicluri ar trebui sa le intelegem ... sa fim mai putin influentabili ...

... poti sa ma si critici ... acum nu imi dau seama pentru ce dar asta este ... nu e obligatoriu sa gindim la fel ... ar fi o nenorocire ... in rest atita timp cit stii unde se termina dreptul tau si incepe al meu este in regula ...

Ciclurile sint atit de convingator...perpetue, ca nimeni nu se asteapta sa se intoarca roata.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
marco

627 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:20

De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 05:13:48

Ciclurile sint atit de convingator...perpetue, ca nimeni nu se asteapta sa se intoarca roata.

... ''nimeni'' e cam mult ... e o arta sa prevezi si chiar sa manipulezi aceste cicluri ... a prevedea o poate face majoritatea, manipularea ramine la nivelul unora ... conteaza si la ce se refera ciclul ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:26

De la: marco, la data 2010-05-01 05:20:51

... ''nimeni'' e cam mult ... e o arta sa prevezi si chiar sa manipulezi aceste cicluri ... a prevedea o pot face majoritatea, manipularea ramine la nivelul unora ... conteaza si la ce se refera ciclul ...

Eu m-am referit la particularism si statal sau o alta denumire. Sistem economic particular individual si sistem economic statal, chiar comunist. Acum e un surogat de revenire la comunism. Sa nu uitam ca comunismul a adus si foamete. China, Ucraina. Coreea de Nord. Si chiar la noi, dar mai putin. Deceniul 8.
Acum inca functioneaza din plin sistemul particular in agricultura si avem cantitati mari de vegetale. Asta ma doare, ca se baga statul si in acest domeniu.

marco

627 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:33

De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 05:26:23
De la: marco, la data 2010-05-01 05:20:51

... ''nimeni'' e cam mult ... e o arta sa prevezi si chiar sa manipulezi aceste cicluri ... a prevedea o pot face majoritatea, manipularea ramine la nivelul unora ... conteaza si la ce se refera ciclul ...

Eu m-am referit la particularism si statal sau o alta denumire. Sistem economic particular individual si sistem economic statal, chiar comunist. Acum e un surogat de revenire la comunism. Sa nu uitam ca comunismul a adus si foamete. China, Ucraina. Coreea de Nord. Si chiar la noi, dar mai putin. Deceniul 8.
Acum inca functioneaza din plin sistemul particular in agricultura si avem cantitati mari de vegetale. Asta ma doare, ca se baga statul si in acest domeniu.

... sistemul comunist nu face parte din nici un ciclu ... este un experiment criminal pe care fiecare l-a adaptat fortat ... sistemul agricol este si va fi cea mai important atuu al oricarei tari ... de a exista ... pentru care s-au batut si se bat toti ... in romania s-a urmarit iobagizarea prin inregimentarea in niste orase fara viitor ... prima casa ? ... pentru ce ? ... de ce nu primul tractor ? ...

SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 08:28

De la: camelia75, la data 2010-05-01 03:42:14Am o casnicie de 7 ani si sint foarte fericita ne iubim la fel ca in prima zi cind ne-am cunoscut asa ca mai rar casnicii,si cupluri ca noi, cel putin Florin ma iubeste enorm de mult la fel cum il iubesc si eu asa ca ne iubim tare mult

Eu i-mi iubesc sotia de 34 de ani si nici acum nu ma mai satur !

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 08:31

De la: intelus1946, la data 2010-05-01 08:28:42
De la: camelia75, la data 2010-05-01 03:42:14Am o casnicie de 7 ani si sint foarte fericita ne iubim la fel ca in prima zi cind ne-am cunoscut asa ca mai rar casnicii,si cupluri ca noi, cel putin Florin ma iubeste enorm de mult la fel cum il iubesc si eu asa ca ne iubim tare mult

Eu i-mi iubesc sotia de 34 de ani si nici acum nu ma mai satur !

sinteti fericiti ,bravo voua!!!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 09:12

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 15:46

Eu imi cunosc prietena din primul an de liceu ,eram colegi,puteam sa ne casatorim atunci ...daca legea permitea , insa.... am amanat mereu ! E mai palpitant asa,ai libertate deplina ,nu te simti incatusat ,exista si un pic de teama,teama de a nu fi parasit ! Casatoria leaga doua destine si nu intotdeauna o astfel de legatura e benefica ! E in functie de temperamentul fiecaruia !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 15:48

totusi, cei care stiu ca au zilele numarate cu zgarcenie, ar fi bine sa se abtina de la lucruri care ii depasesc

Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 15:58

Prostii ,homosexualii si cei cu personalitate multipla ,ar trebui sa se abtina de la a avea o prietena sau o sotie ! Ar trebui sa se multumeasca cu sugus !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 16:05

De la: Cronos, la data 2010-05-02 15:58:41Prostii ,homosexualii si cei cu personalitate multipla ,ar trebui sa se abtina de la a avea o prietena sau o sotie ! Ar trebui sa se multumeasca cu sugus !

m-ai convins, hai sa-ti dau unu'

Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 16:09

De la: pik_nik, la data 2010-05-02 16:05:19
De la: Cronos, la data 2010-05-02 15:58:41Prostii ,homosexualii si cei cu personalitate multipla ,ar trebui sa se abtina de la a avea o prietena sau o sotie ! Ar trebui sa se multumeasca cu sugus !

m-ai convins, hai sa-ti dau unu'

Multumesc ! Poti sa-l pastrezi !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:42

De la: Cronos, la data 2010-05-02 15:46:12Eu imi cunosc prietena din primul an de liceu ,eram colegi,puteam sa ne casatorim atunci ...daca legea permitea , insa.... am amanat mereu ! E mai palpitant asa,ai libertate deplina ,nu te simti incatusat ,exista si un pic de teama,teama de a nu fi parasit ! Casatoria leaga doua destine si nu intotdeauna o astfel de legatura e benefica ! E in functie de temperamentul fiecaruia !

him ! acum,depinde ce virsta ai .....ce-ti doresti.....ce inseamna stabilitate ptr. tine....ce-nseamna ptr. ea ! ....daca iti sau isi doreste copii !....oricum,situatia asta,asa cum o descri tu pare grozava,dar mie-mi pare a fi nici in caruta,nici pe jos ; nici imbracat,nici dezbracat....un fel de a pluti intre 2 ape ! ....dar, pina la urma,e hotarirea ta !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:21

Acum imi dau seamna de ce copiii e bine sa stea cu copii. Adultii cu adultii. Si cei in virsta cu cei in virsta. Dar ce facem cu cei copilarosi sau care nu-si arata virsta.
Sau cu nemuritorii. Aici e aici.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:29

aia sint irecuperabili oricum

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:31

De la: nastasemihail, la data 2010-05-03 17:21:18Acum imi dau seamna de ce copiii e bine sa stea cu copii. Adultii cu adultii. Si cei in virsta cu cei in virsta. Dar ce facem cu cei copilarosi sau care nu-si arata virsta.

mihai, poate-s boli care se iau.
macar nemurirea aia...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:35

De la: a_anca, la data 2010-05-03 17:29:08aia sint irecuperabili oricum

Cine, nemuritorii? AI vazut vreunul. Si cum verifici ca e nemuritor. Si cum se comporta?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:36

De la: pik_nik, la data 2010-05-03 17:31:27
De la: nastasemihail, la data 2010-05-03 17:21:18Acum imi dau seamna de ce copiii e bine sa stea cu copii. Adultii cu adultii. Si cei in virsta cu cei in virsta. Dar ce facem cu cei copilarosi sau care nu-si arata virsta.

mihai, poate-s boli care se iau.
macar nemurirea aia...

Nemurirea ne se ia. Se cistiga.
Sint unii care nu mai scapa de ea

Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:40

De la: nastasemihail, la data 2010-05-03 17:35:44

Cine, nemuritorii? AI vazut vreunul. Si cum verifici ca e nemuritor. Si cum se comporta?

Avem unul care a fost verificat ! E vorba de isus ...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:40

aaaa..era la televizor...taia capete si arata... Adrian Paul..
am zis cind voi creste mare ma duc sa-l cunosc personal...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:43

De la: a_anca, la data 2010-05-03 17:40:25

aaaa..era la televizor...taia capete si arata... Adrian Paul..
am zis cind voi creste mare ma duc sa-l cunosc personal...

De ve, crezi ca are capetele taiate la el?

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:46

nu ma duceam mai sa-i numar capetele... un autograf..cel putin..aaaaa..cel mult!!

Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:50

De la: gabigabi, la data 2010-05-03 16:42:05
De la: Cronos, la data 2010-05-02 15:46:12Eu imi cunosc prietena din primul an de liceu ,eram colegi,puteam sa ne casatorim atunci ...daca legea permitea , insa.... am amanat mereu ! E mai palpitant asa,ai libertate deplina ,nu te simti incatusat ,exista si un pic de teama,teama de a nu fi parasit ! Casatoria leaga doua destine si nu intotdeauna o astfel de legatura e benefica ! E in functie de temperamentul fiecaruia !

him ! acum,depinde ce virsta ai .....ce-ti doresti.....ce inseamna stabilitate ptr. tine....ce-nseamna ptr. ea ! ....daca iti sau isi doreste copii !....oricum,situatia asta,asa cum o descri tu pare grozava,dar mie-mi pare a fi nici in caruta,nici pe jos ; nici imbracat,nici dezbracat....un fel de a pluti intre 2 ape ! ....dar, pina la urma,e hotarirea ta !

Am o "cantitate" destul de mare de ...ani ,asa incat pot , acum , sa-mi amintesc cu nostalgie de acele vremuri cand nu ti se permitea sa te casatoresti in timpul liceului ! La facultate puteai ,insa trebuia sa ai grija pentru a nu intra in categoria celor care aveau " obligatia " de a procreea norma impusa , de "decretzei" . Eu cu prietena mea am considerat ca este mai bine sa ne pastram libertatea si constat acum ca nu am gresit !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:52

De la: Cronos, la data 2010-05-03 17:50:25
De la: gabigabi, la data 2010-05-03 16:42:05

Am o "cantitate" destul de mare de ...ani ,asa incat pot , acum , sa-mi amintesc cu nostalgie de acele vremuri cand nu ti se permitea sa te casatoresti in timpul liceului ! La facultate puteai ,insa trebuia sa ai grija pentru a nu intra in categoria celor care aveau " obligatia " de a procreea norma inpusa , de "decretzei" . Eu cu prietena mea am considerat ca este mai bine sa ne pastram libertatea si constat acum ca nu am gresit !

sigur era "inpusa" si nu "impusa"?
intreb si eu, ca nestiutorul...

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului LA CE VIRSTA POTI AVEA O FAMILIE >?
Mergi la: