back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Gelozia apare din prea multa iubire?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:15

De la: ella1, la data 2009-01-28 15:27:19PS: VIA tu la avorturi si injura acolo cit vrei oricum nu schimbi nimic cu atitudinea asta a ta.Mai cere sfatul sotiei sa te dreaga,scumpule,ca incepi sa-ti reversi nebuniile unde nu e cazul

... aloooo ... tu stii ce este o injuratura ... oricum se pare ca te simti cu musca pe caciula ... ia zi tu citi ai ''ras'' pina acum ? ... asa normala cum te consideri ... probabil si educata, morala si crestina !!!??? ... HAHAHAHAHAHA ...

... cred ca ti se potriveste refrenul unui cintec - trebuia sa fiti batuti cu parul, de tineri, fara numar ... HAHAHAHA ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:20

Atit poti sa spui? hahahahahaha...Te folosesti de cunostintele lui nevasta-ta? Baietel batrin si fricos!!!!!!!! M-ai dezamagit,credeam ca vei posta orgii intregi de injurii vehemente si aberatii de batrin la andropauza dar tu ma iei cu replici folosite si furate de la nevasta-ta.Ce-ar fi sa treci mai des pe la cabinetul ei ptr niste sedinte? Poate mai afli ceva nou? Chestia cu tata amintiri din copilarie...rahaturi din astea le stie si un copil de 2 ani....hai maturizeza-te mai ai timp..vreo...2-3 ani.
Stii de cine imi amintesti? De un nimeni care latra mult.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:28

De la: ella1, la data 2009-01-28 16:20:05Atit poti sa spui? hahahahahaha...Te folosesti de cunostintele lui nevasta-ta? Baietel batrin si fricos!!!!!!!! M-ai dezamagit,credeam ca vei posta orgii intregi de injurii vehemente si aberatii de batrin la andropauza dar tu ma iei cu replici folosite si furate de la nevasta-ta.Ce-ar fi sa treci mai des pe la cabinetul ei ptr niste sedinte? Poate mai afli ceva nou? Chestia cu tata amintiri din copilarie...rahaturi din astea le stie si un copil de 2 ani....hai maturizeza-te mai ai timp..vreo...2-3 ani.

Stii de cine imi amintesti? De un nimeni care latra mult.

... fetitza ... credeai ca ma agit cind apare prima rascracita si isi arunca laturile pe unde apuca ... o sa ai timp sa o iei pe coaja ... HAHAHAHAHA ...

... andropauza ... HAHAHAHAHA ... vrei sa ma verifici ? ...

... fara numar ... HAHAHAHAHA ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:54

Sotia ta ce parere are?Pe ea ai intrebat-o daca e satisfacuta sau nu?Ups..am inteles esti multumit cu raspunsurile care ti le da.HAHAHAHAHA! Mai esti atit de..esti doar o imitatie de barbat si-atit.Mi-e mila de tine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:58

Apropo de ras...am 2 copii fara sa "rad " nici unul jigodie ,uscatura de misogin ce esti.Crezi ca daca esti femeie asta inseamna ca scrie pe fruntea noastra avort?Dar ce stii tu ce inseamna sa fii femeie?Ce stii tu ce inseamna sa fii om? Tu care traiesti in umbra sotiei tale si ai tupeu doar pe topicuri ca altfel...ai muri la prima vedere

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:06

De la: ella1, la data 2009-01-28 16:58:04Apropo de ras...am 2 copii fara sa "rad " nici unul jigodie ,uscatura de misogin ce esti.Crezi ca daca esti femeie asta inseamna ca scrie pe fruntea noastra avort?Dar ce stii tu ce inseamna sa fii femeie?Ce stii tu ce inseamna sa fii om? Tu care traiesti in umbra sotiei tale si ai tupeu doar pe topicuri ca altfel...ai muri la prima vedere

... Ufffff ... asta de ratoiala ... mamaie, si ce daca ai doi copii ... citi ai mai ras pina sa ii selectionezi pe astia doi ''preaiubitii'' ... oricum se vede ca esti din aia care incepe totul cu - dar, poate, ... iar matematic au ramas cam putine care nu s-au delectat ... cu succesul lor in viata ...

... mai usurel ca iti creste tensiunea ... ai mai incercat asta odata ... e pacat sa iti faci cont dupa cont, doar ca sa ''scapi'' incerci sa scapi de frustrarile tale ... cheers darling .. .

... daca te pot ajuta cu ceva, anunta-ma ... nu se stie niciodata ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:08

De la: ella1, la data 2009-01-28 16:54:18Sotia ta ce parere are?Pe ea ai intrebat-o daca e satisfacuta sau nu?Ups..am inteles esti multumit cu raspunsurile care ti le da.HAHAHAHAHA! Mai esti atit de..esti doar o imitatie de barbat si-atit.Mi-e mila de tine.

... in comparatie cu tine ... nevasta-mea nu minte ... ce sa-i faci ... familie de ''proasta'' calitate ... HAHAHAHAHAHA ...

... apropo ... esti OFF TOPIC ... daca vrei sa lasam si pe altii sa isi spuna parerile ? ... ca eu le stiu pe ale tale, tu le stii pe ale mele ... OK, cara ? ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:18

Nene stii ceva ? Vezi poate ai vreo treaba cu nevasta-ta,ca la cit stai pe topicuri tare ma tem ca sint altii care o fac in locul tau.In plus la cit jignesti putin imi pasa ca sint off topic atita vreme cit pot sa-mi bat joc de fata dumitale mon cher

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:26

De la: ella1, la data 2009-01-28 17:18:35Nene stii ceva ? Vezi poate ai vreo treaba cu nevasta-ta,ca la cit stai pe topicuri tare ma tem ca sint altii care o fac in locul tau.In plus la cit jignesti putin imi pasa ca sint off topic atita vreme cit pot sa-mi bat joc de fata dumitale mon cher

... zi zau ... iti bati joc de mine ... HAHAHAHAHA ... esti cumva divortata ? ... ca vad ca si tu ai timp gramada ... eu macar sint in DEPLASARE ... HAHAHAHAHAHA ...

kali13

233 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 21:50

homemarcel0,
In afara de a rade isteric si de a reproduce bancuri rasuflate despre blonde mai stii ceva? Da, recunosc, dai dovada de o masculinitate debordata, de calitati intelectuale extraordinare, de o tinerete vesnica dublata de o sexualitate activa fara limite. M-ai convins: esti o valoare- o demonstreaza rasul tau si glumele decupate din filosofia psihanalitica.
Si legat de teoria fetisului si a totemului, da ai confirmat-o si , sunt sigura ca si in viata de cuplu- ati inversat rolurile, tu esti femeia....bruneta????? Hai razi putin si mai scrie un banc "cultural", din experienta ta matusalemica, frustranta...de inteles, daca garanteaza sotia pentru tine, daaaaaa, esti o valoare Batranel decrepit, te inteleg, in pensie esti in lipsa de idei, iar cele doua labutze sprijina-le intr-un baston sa nu te impiedici si sa ne privezi de prezenta ta pe forum

kali13

233 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 21:56

ella1,
Ai deptate, dar nu te angaja in dialog cu acest matusalemic gen homemarcel0 care crede ca daca are cine sa lase jos capacul WC-ului dupa el, este un simbol al potentei si valorii pe acest forum!
Oricum, bv ptr. ce i-ai scris. Sunt in asentimentul tau

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 21:59

De la: kali13, la data 2009-01-28 21:50:28homemarcel0,
In afara de a rade isteric si de a reproduce bancuri rasuflate despre blonde mai stii ceva? Da, recunosc, dai dovada de o masculinitate debordata, de calitati intelectuale extraordinare, de o tinerete vesnica dublata de o sexualitate activa fara limite. M-ai convins: esti o valoare- o demonstreaza rasul tau si glumele decupate din filosofia psihanalitica.
Si legat de teoria fetisului si a totemului, da ai confirmat-o si , sunt sigura ca si in viata de cuplu- ati inversat rolurile, tu esti femeia....bruneta????? Hai razi putin si mai scrie un banc "cultural", din experienta ta matusalemica, frustranta...de inteles, daca garanteaza sotia pentru tine, daaaaaa, esti o valoare Batranel decrepit, te inteleg, in pensie esti in lipsa de idei, iar cele doua labutze sprijina-le intr-un baston sa nu te impiedici si sa ne privezi de prezenta ta pe forum

... hai mai blondino ... nu te supara ... ce esti asa atoasa ? ... ramii nemaritata ... zau ... daca nu ai incredere in sotia mea, esti invitata sa ma ''incerci'' ... dar sa nu te mire ca te ''convertesti'' la energia mea ... offff, salele mele ... singura problema este cu vederea ... dar ma descurc ... HAHAHAHAHAHA ...
... hai lasa, acreala ... te-ai bagat ca musca in ... spatele calului ... eu inteleg ca ai o viata grea sentimental si te-ai chinuit sa iti insuflii atit optimism dar e cam fals ... as aprecia daca nu te-ai mai ascunde dupa sloganuri ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 22:01

De la: kali13, la data 2009-01-28 21:56:13ella1,
Ai deptate, dar nu te angaja in dialog cu acest matusalemic gen homemarcel0 care crede ca daca are cine sa lase jos capacul WC-ului dupa el, este un simbol al potentei si valorii pe acest forum!
Oricum, bv ptr. ce i-ai scris. Sunt in asentimentul tau

... offff ... mai fetelor ... asa respect aveti voi pentru astia batrinii ... offff ... sariti cite doua pe un biet batrinel ... offff ... hai, mai glumiti si voi ca nu va maninca nimeni ... mai luati un piscot, ceva ... o maslina ...

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 22:51

kali, e evident ca ai nevoie de foarte multa atentie, dar asta nu e un mod de a obtine ceva de calitate. Vezi ca ai ajuns sa te multumesti si cu ironii peste ironii, doar ca sa capeti putina atentie. Nu e ok.

kali13

233 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 20:19

funnymoon,
Peste tine trec pentru ca esti prea expirata si fara haz, un Feud feminin tavalit in mizerie. Culca-te, poate esti obosita

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 20:22

De la: kali13, la data 2009-01-29 20:19:27funnymoon,
Peste tine trec pentru ca esti prea expirata si fara haz, un Feud feminin tavalit in mizerie. Culca-te, poate esti obosita

... hai, mai blondino ... nu mai fi asa atoasa ... ce zice ''prietenul'' doctor ... cind iti arata usa ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 20:50

... uitasem ... bzzzzz ... bzzzzz ... salele mele ...

kali13

233 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 21:58

homemarcel0,
Saracule,te "documentezi"de pe www.bancuri.ro,halal de tine,chiar mi-e mila...nu-ti mai raspund orice ai tasta,esti prea prost...si cu asta am spus tot.
Mediocrule care te "inspiri" din bancuri,asta denota ca nu esti in stare sa gandesti.DECREPITULE.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 22:03

De la: kali13, la data 2009-01-29 21:58:16homemarcel0,

Saracule,te "documentezi"de pe www.bancuri.ro,halal de tine,chiar mi-e mila...nu-ti mai raspund orice ai tasta,esti prea prost...si cu asta am spus tot.

Mediocrule care te "inspiri" din bancuri,asta denota ca nu esti in stare sa gandesti.DECREPITULE.

... pai ce sa fac daca sint peste tot ... ... inclusiv pe net ... si chiar nu iti este rusine sa vorbesti asa urit cu un batrinel ? ... rusinicaaaaa ... educatia ... lipseste ...

... hai nu mai fi atoasa ... vrei sa iti fac lipeala cu vreunul de la flamingo boys sa iti scoata acreala din tine ? ... sa iti traiesti si tu clipa ...

... de ce crezi ca meriti sa vorbesc altfel cu tine ... ai ceva in cap ... nu cred, dupa cum te-ai repezit ca o mica frustrata sa ''sanctionezi'' ... se vede ca ai ''muncit'' mult ca sa RE-DEVII optimista ... te-au cam calcat in picioare ... hiiimmm ... acum te razbuni ... dar nu ai pe cine ... HAHAHAHAHA ...

kali13

233 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 23:22

homemarcel0,
Mai baiezel ,frustrat,esti caz patologic?,am inteles ca te-au scos altii de pe forum...tu esti chiar bolnav mintal?...potoleste-te.Penibilitatea si impotenta ta ...isi spun...ceea ce nu au.Decreptule

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 03:55

Da. Dar poate fi si inceputul rupturii. Este imposibilitatea de a opri apa care curge.
Fenomenul apare si in alte domenii. Cind ai impresia ca esti furat. Cind ai impresia ca ai pierdut ceva, ca ai uitat ceva, real sau nu. Cind incep certuri in colective din orice, cind se cearta prieteni intre ei. Este inceputul unui sfirsit de stari de lucru in cel mai fericit caz.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:22

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:22

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 21:26

In nici un caz.
Gelozia apare intotdeauna din neincredere. In primul rand neincredere in tine insuti si apoi in partener!

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 07:34

Gelozia e un apanaj al celui care nu stie sa creeze o relatie corecta intr-un cuplu. Cand iubesti ai impresia ca partenerul (partenera) iti apartine nu numai cu sufletul dar si cu toate activitatile lui, cu gandurile lui; incepi sa-l cicalesti, vrei sa afli totul si astfel el (ea) se simte frustrat in personalitatea lui si incepe sa caute, nu argumente ca sa-ti dovedeasca dragostea ci un alt loc unde sa se simta linistit. Neincrederea e ca atunci cand cumperi un obiect vazut in vitrina dar care acasa nu te mai satisface. Un amalgam de neliniste; o boala care te cuprinde fara sa-ti dai seama ca de fapt tu singur ai provocat-o. In nici un caz nu e o dovada de iubire.

Nimic nu e imposibil pânâ nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

78 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 17:50

De la: dagaio, la data 2009-01-05 20:08:24Gelozia nu trebuie confundata cu invidia.

Gelozia in cuplu e buna putin asa cand e chiar cazul altfel poate otravi sentimentele. Gelozia usoara este un semn prin care arati persoanei de langa tine ca iti pasa de ea si o vrei aproape mai mult decat altcineva.

Gelozia patologica este chiar foarte periculoasa si este un semn de obsesie pt. a cea persoana. In acest caz, NU este vorba de sentimente de iubire adevarata, ci de egoism, dominare si in final duce la razbunare si chiar crima.

adevarat.

URGIA

11 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 13:11

De la: , la data 2008-12-30 00:09:16 E normala?
Necesara?
Utila?
Un semn de iubire?
O boala?
Se poate trata?
Cum apare?
Ce o declanseaza?
Cine sufera mai tare?
Pe cati din noi ne afecteaza?
Sunt femeile mai geloase decat barbatii?
Mai poti iubi un om gelos?
Cat de chinuitoare este?
S-a vindecat pana acum cineva de ea?

O PROSTIE !
FINALIZARE ORALA!!! RUSOAICA CU EXPERIENTA IN ARTA SEXULUI ORAL SI NORMAL,POZ.69,ADOR FINALIZAREA ORALA,TE ASTEPT INTR-UN CADRU INTIM SI LUXOS SA VEZI CUM ESTE IN PARADIS.VINO SI ITI GARANTEZ CA VEI REVENI!! 23 Jan 01:44
0761743797 Pret 150L/ORA

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului GELOZIA apare din prea multa iubire?
Mergi la: