Info
x
Cum ii privim pe cei care pleaca la munca prin alte tari ?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:03
Oameni care nu stiu sa se descurce in tara, si aici se pot face bani usor, dar prefera sa ne faca de ras pe la straini, pe post de tucalisti , olicari ,capsunari , datul cu jula si alte milogisme !!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 15:10
Tu crezi sincer ca noi toti cei ce am plecat din tara (pentru un motiv sau altul) facem Romania de ras ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 20:50
De la: cla03, la data 2008-12-22 15:10:05Tu crezi sincer ca noi toti cei ce am plecat din tara (pentru un motiv sau altul) facem Romania de ras ? Nu Cla03..stai linistita nu voi ne faceti de ras...ci altii care fura si comit infractiuni..si mai sunt si de alta etnie..nu vreau sa fiu rasista...dar sa vezi un rrom cersind prin Berlin pe versurile "catelus cu parul cret"...mi se pare umilitor! |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 00:05
Da ... uite eu aici muncesc mult mai mult si cu mai multa grija decat colegii mei italieni pentru a nu da prilej cuiva sa spuna ca romanul este lenes ..... nici macar o singura data nu am mers cu tramul sau cu alt mijloc de transport, fara sa platesc bilet .... nu am intarziat nici macar 5 minute la servici si merg si la scoala (specializare) si, multumesc lui Dumnezeu pana acum am trecut toate examenele cu rezultate foarte bune ...... toate astea pentru a putea sustine cu fruntea sus in fata strainilor ca noi romanii suntem si harnici si inteligenti si cinstiti.
De aceea ma doare atunci cand aud ca un roman a facut ceva rau si de aceea ma doare atunci cand cei de acasa ne judeca pe toti ca fiind aceia ce fac tara de ras. Sper doar ca vor veni vremuri mai bune pentru noi toti .... atat pentru cei ramasi in tara, cat si pentru cei plecati la munca ! Iar pentru cei netrebnici .... pedeapsa meritata ! |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 15:03
De la: cla03, la data 2008-12-22 15:10:05Tu crezi sincer ca noi toti cei ce am plecat din tara (pentru un motiv sau altul) facem Romania de ras ? Depinde motivul pentru care a plecat fiecare ! Nu generalizam ! Dar daca e pentru munca , si {alte magarii [ cazul tiganilor ]} DAA ! DA ! Oameni fara demnitate, slugile strainilor, cand si la noi se pot face bani frumosi acum,
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 18:49
Ticule, cele mai obediente slugi , cozi de topor, ignoranti, incompetenti, incontienti si cum vrei sa le mai spui mataluta, ii gasesti in guvernele post decmbriste ale romaniei.
Ei nu si-au vandut tara, ( ca de...erau patrihoti), au dat-o pe nimic !...au mai amanetat si viitorul copiilor vostrii pe vr-o 100 de ani d-aici-nainte !... Ei si clasa voastra politica-s SLUGOII EUROPEI si nu numai !... Somn dulce Ticule !...sa vedem daca mai are guvernul bani sa-ti plateasca pensia si alocatia pt.copiii anul acesta spre sfarsit. Noi astia "plecatii "...ne cam doare putin la basca de d-astia d-alde matale. Pricipisi bre ceva ?... |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 07:32
In imensa majotitate , reprezinta drojdia societatii . Mai bine nu s - ar mai intoarce . Privesc cu dispret acest balast social si aceasta ciuma bipeda a Europei .
|
|
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 15:10
De la: mytcor, la data 2008-12-23 18:49:45Ticule, cele mai obediente slugi , cozi de topor, ignoranti, incompetenti, incontienti si cum vrei sa le mai spui mataluta, ii gasesti in guvernele post decmbriste ale romaniei. Cu caracterizarea politicienilor pe care o faci , sunt deacord, asa este ai dreptate., dar si pe voi '' plecatii'' ar cam trebui sa va doara-n ''basca'' si nu de mine; de voi ! Ca nici in strainatate situatia nu-i pe roze, ;munca de slugarie multa, bani putini , mizeria care o primesti de la ei, aici cu hotii nostri e ma i bine , decat cu stapanii de sclavi de acolo.
Ticu
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 15:32
Ticule...te-nseli amarnic !..nu generaliza problema "plecatilor" ca nu-i bine.
Cei plcati p-afara,...pana acum v-a sustinut PIB-ul indifrent pe unde au "slugarit"..si mai doresc ati spune ceva; p-aici MUNCA-I respectata, VALOAREA INDIVIDULUI RECUNOSCUTA si PLATITA. La multi ani Ticule !... sarbatori fericite 1:: |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 17:28
De la: mytcor, la data 2008-12-24 15:32:31Ticule...te-nseli amarnic !..nu generaliza problema "plecatilor" ca nu-i bine. Ai dreptate in tot ce spui .in afara de problema romanului de acolo . Omule, daca ai citit cuvinte de " slugarit si milogeala" nu eu am spus-o , ei strainii o spun despre noi, si eu sunt roman si ma doare sincer sa aud cum ne catalogheaza ei, care au barnele cele mai mari in ochii lor, dar sunt acasa la ei! Si eu am fost pe la ei in plimbare[nu la munca],si am vazut cum eram priviti pentru ca ...... eram Romani. ! , pentru ei suntem [ si numai romanii] slugi, tigani [ fara sa stie ce inseamna] cersetori, hoti, mai jos si ca africanii. NU omule, MUNCA NU-I RESPECTATA, VALOAREA INDIVIDULUI ROMAN NU-I RECUNOSCUTA, SI PROST PLATITA ! P.S.. fobalistului Mutu i-sa strigat " tigane' ' de italienii din tribuna, daca avea demnitate, pe loc lasa tricoul jos si in 24 ore parasea Italia . ! Multumesc pentru urare, si eu i-ti urez sanatate , si LA MULTI ANI !
Ticu
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 17:29
De la: ticu, la data 2008-12-25 17:28:02De la: mytcor, la data 2008-12-24 15:32:31Ticule...te-nseli amarnic !..nu generaliza problema "plecatilor" ca nu-i bine.
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:01
De la: ticu, la data 2008-12-22 09:03:46 Oameni care nu stiu sa se descurce in tara, si aici se pot face bani usor, dar prefera sa ne faca de ras pe la straini, pe post de tucalisti , olicari ,capsunari , datul cu jula si alte milogisme !! MA NENE, TU AI IMBATRANIT DEGEABA. TI SE PARE CA ESTI DESTEPT PT CA ALTII SUNT MAI CURAJOSI CA TINE DAR REFUZA SA STEA IN TARA PT CA ORI NU VOR SA SE IROSEASCA ORI AU PREA MULTE PROBLEME SI LE-AR LUA CAM O VIATA SA LE POATA REZOLVA CU CAT CASTIGA IN ACEASTA TARA. SE VEDE TREABA CA TRAIESTI SI ACUM CU AMINTIREA CEAUSISTILOR IN SUFLET. EXPLICAMI MATALE MIE CUM STA TREABA CU PROSPERITATEA TA. SA VAD DACA DINTR-UN SALARIU MEDIU FIE, DIN ROMANIA CAT TIMP I-AR TREBUI UNUI CETATEAN SA-SI CUMPERE O FIE SI O GARSONIERA. NU TOTI NE-AM NASCUT COPII DE BANI GATA SA NE CUMPERE TATA TOT CE AVEM NEVOIE. DACA ESTI ATAT DE CAPABIL TU SI CEI CEVA CREDETI BAROSANI CUM SE FACE CA GENERATIA VOASTRA NE-A NENOROCIT? DE DESTEPTI CE SUNTETI? MA OPRESC AICI NU CUMVA SA M-APUC SA TE INJUR SI LA PROPRIU, POATE CA ASTFEL TI-AS DA OCAZIA SA MAI FACI NISTE BANI PE SEAMA MEA. |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 06:36
TICULE,iar esti extremist?De ce trebuie sa generalizezi?Doar pt.simplul fapt ca tu nu poti avea ceea ce au dobandit altii?Te rog frumos sa incerci sa-ti mai reconsideri pozitia,altfel vei ajunge un fel de paria,un simplu frustrat,care isi refuleaza incapacitatea de a se adapta in functie de mersul istoriei,s-auzim numai de bine! P.S.Incearca sa privesti si partea buna a lucrurilor si sa devii mai optimist,succes!
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 09:01
Cred ca fiecare e liber sa-si aleaga,nu?Sa nu uitam ca multa vreme cursul Leu/Euro a fost stabil si din cauza "capsunarilor"!E adevarat ca in Romania se pot face bani mai multi decat afara,in unele domenii!Pana acum ne faceau de rusine cersetorii,acum nu ne mai convine nici de cei care muncesc cinstit,Ticule?
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:29
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:43
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:43
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Depinde motivul pentru care a plecat fiecare ! Nu generalizam ! Dar daca e pentru munca , si {alte magarii [ cazul tiganilor ]} DAA ! DA ! Oameni fara demnitate, slugile strainilor, cand si la noi se pot face bani frumosi acum,
Cu caracterizarea politicienilor pe care o faci , sunt deacord, asa este ai dreptate., dar si pe voi '' plecatii'' ar cam trebui sa va doara-n ''basca'' si nu de mine; de voi ! Ca nici in strainatate situatia nu-i pe roze, ;munca de slugarie multa, bani putini , mizeria care o primesti de la ei, aici cu hotii nostri e ma i bine , decat cu stapanii de sclavi de acolo.
Ai dreptate in tot ce spui .in afara de problema romanului de acolo . Omule, daca ai citit cuvinte de " slugarit si milogeala" nu eu am spus-o , ei strainii o spun despre noi, si eu sunt roman si ma doare sincer sa aud cum ne catalogheaza ei, care au barnele cele mai mari in ochii lor, dar sunt acasa la ei! Si eu am fost pe la ei in plimbare[nu la munca],si am vazut cum eram priviti pentru ca ...... eram Romani. ! , pentru ei suntem [ si numai romanii] slugi, tigani [ fara sa stie ce inseamna] cersetori, hoti, mai jos si ca africanii. NU omule, MUNCA NU-I RESPECTATA, VALOAREA INDIVIDULUI ROMAN NU-I RECUNOSCUTA, SI PROST PLATITA ! P.S.. fobalistului Mutu i-sa strigat " tigane' ' de italienii din tribuna, daca avea demnitate, pe loc lasa tricoul jos si in 24 ore parasea Italia . ! Multumesc pentru urare, si eu i-ti urez sanatate , si LA MULTI ANI !