back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:46

De la: Thelma_, la data 2010-05-09 15:45:28
De la: a_anca, la data 2010-05-09 15:41:25
De la: Thelma_, la data 2010-05-09 15:37:49Eu stau pe stanca... deocamdata...

oh..saracuta....de tine...

Ce-i? Stii tu ceva ce eu nu stiu???
Ma duc sa mai verific o data stanca!

mai nuuu ...daca stai bine nu te da jos...e o lume cruda!!!!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:48

Eu sunt alt gen de barbat, iar mariajul meu este solid pentru ca nu mi-am mai dorit sa mai fiu indragostit.O data in viata este suficient si totul sa si materializat printr-o casnicie reusita. Este adevarat ca mai calc prin strachini, dar fara a pune la suflet iar in momentul cand simt ca sunt vulnerabil , fac un mare pas inapoi si fug mancand pamantul. Din fericire doar o data am fost nevoit sa fac acest gest iar acest episod sa consumat in urma cu multi ani....

Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:50

De la: a_anca, la data 2010-05-09 15:45:54nimeni nu cauta flutureii daca ii au deja.nimeni nu vrea sa piarda.
cautam daca ne lipseste ceva....nu?
atunci cautam si cu luminarea ziua in amiaza mare.....

Sigur, suntem liberi sa cautam, daca suntem convinsi ca ceea ce cautam este ceea ce ne lipseste pentru a fi fericiti. Dar trebuie sa fim constienti ca nu le putem avea pe toate.
Si cum orice victorie cere un sacrificiu, de cele mai multe ori, victimele sunt cei de langa noi... sot/sotie, copii...

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Fosta membra 9am.ro

127 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:59

Tocmai asta nu inteleg....avem deja ce ne dorim...si daca nu mai e la fel ca la inceput...amandoi pot face sa renasca si acele sentimente ca la inceput..se poate ..credeti-ma!!...Insa trebuie implicare..doua persoane...

De ce oare atatea lucruri cladite impreuna...rele si bune...dintr-o data se pot pierde datorita unei confuzii?...adulterul nu mi se pare decat o confuzie....nici macar nu e ceea ce crezi ca iti lipseste...

Si da, INTRADEVAR...sunt in primul rand copiii care sufera...

Oricum trebuie sa recunoastem ca femeile au cea mai mare parte de vina....ce fel de femeie ar fi aceea care distruge o casnicie?...Daca ei nu au minte in unele momente de ce sa ii incurajam?
Cred ca cel mai bine ar fi sa-i respectam pe ceilalti, sa respectam acest angajament al altora....si sa nu inducem in eroare alte persoane...

Have a bride day!

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:07

Aryans_Lights, ceea ce spui tu e valabil intr-o lume ideala... dar cum lumea noastra e departe rau de ideal, si nici noi nu suntem perfecti...

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:08

De la: Thelma_, la data 2010-05-09 13:01:14
De la: Tycu, la data 2010-05-09 11:48:34
: Vreau sa spun ca una din conditile fericirii femeii este si portofelul barbatului, e adevarat ca mai contribuiti din cand in cand la bunastarea familiei , dar trebuie sa recunoaste-ti ca baza reala in barbat sta !! Ca sa aiba loc acel masaj cu spuma si lumanarele si in cazul asta contribuie "portofelul "barbatului ca nu ori ce amarat indiferent cat e de frumos se poate bucura de asa "tratament"

Bre Tycule, vreau sa spun ca habar n-ai care sunt "conditiile" fericirii unei femei.
Spaima lu' matele e ca, daca te apropii de-o femeie, iti va cere portofelul la control inainte sa apuci sa deschizi gura... Stai calm! Nu-i chiar asa. Si apoi, chiar si cu portofelul plin, daca ai scos pe gura ce nu trebuie, o sa-ti numeri singur banii.

Realitatea e clara, femeia ca sa fie fericita alaturi de un barbat prima data se uita la baza financiara a barbatului,iar ca ce scoate din gura ,conditia asta pentru femeie e pe ultimul loc !! Pai de geaba am cel mai frumos vocabular sau cel mai bun "papagal " ca daca pe la buzunare la mine bate vantul ,fii sigura ca o sa -mi spuna ,pa si pusi baiatu...!!!!!Exemplu e graitor la Monica Columbeanu; crezi ca ea il iubest pe Iri? nuu, el e sursa financiara , sau crezi ca iubeste pe fostul sofer sau avocatul englez ? nuu , astia sunt numai ca sa o distreze !!! Recunoaste asta ca asa e !!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

127 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:13

De la: Thelma_, la data 2010-05-09 16:07:59Aryans_Lights, ceea ce spui tu e valabil intr-o lume ideala... dar cum lumea noastra e departe rau de ideal, si nici noi nu suntem perfecti...

Thelma? Da , asa e...insa putem incerca..sa fim cu adevarat fericiti..de ce sa nu incercam ? sau sa ne indemnam, invatam unul pe altul?...De ce sa ne complacem in mocirla si sa sustinem ca suntem fericiti?...
Eu tot mai sper ca omul...ducandu-se din rau in mai rau..o sa invete odata si odata ca nu e bine..si ca undeva candva..isi va dori sa faca o schimbare!...
Pana atunci..imi doresc sa pot fi eu prima care incearca sa faca diferenta...si poate ca voi intalnii si alte persoane ca vor sa imi fie la fel!
:)...

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:13

De la: Thelma_, la data 2010-05-09 16:07:59Aryans_Lights, ceea ce spui tu e valabil intr-o lume ideala... dar cum lumea noastra e departe rau de ideal, si nici noi nu suntem perfecti...

Thelma? Da , asa e...insa putem incerca..sa fim cu adevarat fericiti..de ce sa nu incercam ? sau sa ne indemnam, invatam unul pe altul?...De ce sa ne complacem in mocirla si sa sustinem ca suntem fericiti?...
Eu tot mai sper ca omul...ducandu-se din rau in mai rau..o sa invete odata si odata ca nu e bine..si ca undeva candva..isi va dori sa faca o schimbare!...
Pana atunci..imi doresc sa pot fi eu prima care incearca sa faca diferenta...si poate ca voi intalnii si alte persoane ca vor sa imi fie la fel!
:)...

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:14

De la: Tycu, la data 2010-05-09 16:08:17
: Vreau sa spun ca una din conditile fericirii femeii este si portofelul barbatului, e adevarat ca mai contribuiti din cand in cand la bunastarea familiei , dar trebuie sa recunoaste-ti ca baza reala in barbat sta !! Ca sa aiba loc acel masaj cu spuma si lumanarele si in cazul asta contribuie "portofelul "barbatului ca nu ori ce amarat indiferent cat e de frumos se poate bucura de asa "tratament"

Bre Tycule, vreau sa spun ca habar n-ai care sunt "conditiile" fericirii unei femei.
Spaima lu' matele e ca, daca te apropii de-o femeie, iti va cere portofelul la control inainte sa apuci sa deschizi gura... Stai calm! Nu-i chiar asa. Si apoi, chiar si cu portofelul plin, daca ai scos pe gura ce nu trebuie, o sa-ti numeri singur banii.

Realitatea e clara, femeia ca sa fie fericita alaturi de un barbat prima data se uita la baza financiara a barbatului,iar ca ce scoate din gura ,conditia asta pentru femeie e pe ultimul loc !! Pai de geaba am cel mai frumos vocabular sau cel mai bun "papagal " ca daca pe la buzunare la mine bate vantul ,fii sigura ca o sa -mi spuna ,pa si pusi baiatu...!!!!!Exemplu e graitor la Monica Columbeanu; crezi ca ea il iubest pe Iri? nuu, el e sursa financiara , sau crezi ca iubeste pe fostul sofer sau avocatul englez ? nuu , astia sunt numai ca sa o distreze !!! Recunoaste asta ca asa e !!!!!

Bre 'nea Tycule, esti irecuperabil! Am zis!
Despre "papagal" m-ai convins... ai doar un amarat de perush...!
Cat despre femei... pai cine te pune, nene, sa alergi dupa columbence, daca n-ai nici bani de bilet RATB in buzunar, ha? Lasa si matale nasul mai jos si sigur vei gasi o femeie de aceeasi conditie.
Am dreptate?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:14

De la: a_anca, la data 2010-05-09 14:46:05
De la: Victor2009, la data 2010-05-09 14:40:56Men with money and always have luck in love. It is a rule which is tested for centuries. Din pacate pentru unii si din fericire pentru altii.

ha! Victor....iubirea nu e materiala ..te indragostesti pur si simplu...nu intotdeauna apare la timpul potrivit nu pleaca cind vrei tu..si e posibil sa nu apara datorita unui interes material.cred ca citesti mult cancanul....
nu toate femeile sint monica columbeanu..care...la rindul ei....plateste indeajuns iubirea ei nemuritoare....

Domnita,recunoaste ca e pacat sa nu recunosti, ai vazut matale vreo tinerica din timpurile astea care se indragosteste si vrea o relatie cu un baiat doar ca e frumos , in rest ii sufla vantul prin buzunare ? -eu nu cred ca ai vazut , sau ai sa vezi vreodata !!!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:21

De la: Victor2009, la data 2010-05-09 14:56:20
De la: a_anca, la data 2010-05-09 14:46:05
De la: Victor2009, la data 2010-05-09 14:40:56Men with money and always have luck in love. It is a rule which is tested for centuries. Din pacate pentru unii si din fericire pentru altii.

ha! Victor....iubirea nu e materiala ..te indragostesti pur si simplu...nu intotdeauna apare la timpul potrivit nu pleaca cind vrei tu..si e posibil sa nu apara datorita unui interes material.cred ca citesti mult cancanul....
nu toate femeile sint monica columbeanu..care...la rindul ei....plateste indeajuns iubirea ei nemuritoare....
Nu ai ghicit, chiar nu citesc aceasta pubicatie. Dar hai sa fim realisti si sa vedem lucrurile asa cum sunt. Sa zicem ca dragostea este oarba , iar o femeie reuseste sa indrageasca un individ fara gologani in buzunar. Oare cat va dura aceasta poveste de dragoste? O viata intreaga? Nici poveste, datoriile se strang, greutatile se inmultesc si unde poate duce acesta stare? In niciun caz la o iubire eterna.

Asa este , ai perfecta dreptate, dureaza pana vede ca nu are gologani in buzunar, maxim o zi, apoi .....pa si pusi baiatu...altul la rand !!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:36

De la: Thelma_, la data 2010-05-09 16:14:39

Cat despre femei... pai cine te pune, nene, sa alergi dupa columbence, daca n-ai nici bani de bilet RATB in buzunar, ha? Lasa si matale nasul mai jos si sigur vei gasi o femeie de aceeasi conditie.
Am dreptate?

Pai vezi bre ca e ca mine ?Adica de ce sa nu se uite una ca Moni sau ca Bianca lui Bote.. la un baiat care nu are nici bani de RATB ? ca nu e creator de moda sau cu fabrici de ciment ? -, adica pentru el merge si una poate cu handicap sau boala psihica !!! aici e parsivitatea feminina!!!!!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:39

Si..crezi ca de-al de Moni..sau alta...ca ea...au orgasme de fericite ce sunt?

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:48

De la: Tycu, la data 2010-05-09 16:36:55
Pai vezi bre ca e ca mine ?Adica de ce sa nu se uite una ca Moni sau ca Bianca lui Bote.. la un baiat care nu are nici bani de RATB ? ca nu e creator de moda sau cu fabrici de ciment ? -, adica pentru el merge si una poate cu handicap sau boala psihica !!! aici e parsivitatea feminina!!!!!!!!

Offf, bre, Tycule, ca greu mai esti de cap! La cati oameni saraci sunt astazi pe lume, daca ar gandi toti ca tine, ar lua-o specia umana pe calea extinctiei!
Uite un exemplu concret, poate asa pricepi mai bine...
Eu nu-s columbeanca, sunt o femeie obisnuita... Acum cand stiu cum gandesti si cum te exprimi, mi-am facut o parere despre tine.
Ei, in urma acestei constatari, daca tu mi-ai flutura teancul de euro in fata ochilor, eu nu m-as apropia de tine la mai putin de 10 metri. Si asta pentru ca nu-mi plac barbatii care-si plang de mila si nu au pic de incredere in ei. Imi par patetici. Ei inteles acum?

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:57

Saracuta!

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:09

De la: Aryans_Lights, la data 2010-05-09 15:59:51 Tocmai asta nu inteleg....avem deja ce ne dorim...si daca nu mai e la fel ca la inceput...amandoi pot face sa renasca si acele sentimente ca la inceput..se poate ..credeti-ma!!...Insa trebuie implicare..doua persoane...

De ce oare atatea lucruri cladite impreuna...rele si bune...dintr-o data se pot pierde datorita unei confuzii?...adulterul nu mi se pare decat o confuzie....nici macar nu e ceea ce crezi ca iti lipseste...

Oricum trebuie sa recunoastem ca femeile au cea mai mare parte de vina....ce fel de femeie ar fi aceea care distruge o casnicie?...Daca ei nu au minte in unele momente de ce sa ii incurajam?
Cred ca cel mai bine ar fi sa-i respectam pe ceilalti, sa respectam acest angajament al altora....si sa nu inducem in eroare alte persoane...

Have a bride day!

Sunt deacord 100% cu ce ai zis ... nu pot intelege cum dupa foarte mult timp de cladit si consolidat o relatie unul din ei se trezeste intr-o zi...cu faza..sti eu m-am indragostit de altcineva, fara sa incerce sa refaca ce s-a stricat in relatie sau nu-i mai place. Cum e posibil ca unul din ei sa renunte la absolut tot in speranta ca a gasit ceva mai bun in persoana de care s-a indragostit care poate nici nu-i impartaseste sentimentele.
Cum ramane cu persoana parasita? Chiar nu conteaza ca poate il/o iubeste enorm? Ca a facut foarte multe in tot acest timp pentru celalalt...ca doar nu e deloc usor sa cladesti o relatie durabila...
Cum se pot gandi unii sa-si cladeasca o asa numita fericire pe nefericirea altuia?
Sunt perfect deacord ca daca s-a stricat ceva intr-o relatie, daca ambii vor se poate remedia situatia...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:15

De la: Thelma_, la data 2010-05-09 16:14:39

Am dreptate?

Cit de jos? la gradinita....? In general ma refer.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:19

Mihai
Abia acum te-ai sculat? Noi am dus greul zilei!

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:20

De la: Sonia_R, la data 2010-05-09 22:09:27
De la: Aryans_Lights, la data 2010-05-09 15:59:51 Tocmai asta nu inteleg....avem deja ce ne dorim...si daca nu mai e la fel ca la inceput...amandoi pot face sa renasca si acele sentimente ca la inceput..se poate ..credeti-ma!!...Insa trebuie implicare..doua persoane...

Have a bride day!

Sunt deacord 100% cu ce ai zis ... nu pot intelege cum dupa foarte mult timp de cladit si consolidat o relatie unul din ei se trezeste intr-o zi...cu faza..sti eu m-am indragostit de altcineva, fara sa incerce sa refaca ce s-a stricat in relatie sau nu-i mai place. Cum e posibil ca unul din ei sa renunte la absolut tot in speranta ca a gasit ceva mai bun in persoana de care s-a indragostit care poate nici nu-i impartaseste sentimentele.
Cum ramane cu persoana parasita? Chiar nu conteaza ca poate il/o iubeste enorm? Ca a facut foarte multe in tot acest timp pentru celalalt...ca doar nu e deloc usor sa cladesti o relatie durabila...
Cum se pot gandi unii sa-si cladeasca o asa numita fericire pe nefericirea altuia?
Sunt perfect deacord ca daca s-a stricat ceva intr-o relatie, daca ambii vor se poate remedia situatia...

:)..Ar fii multe de spus..oricum ar fi ..daca exista o ruptura...amandoi sunt de vina!..
Si intradevar...traim intr-o lume josnica..
Adevarul ca e mult mai usor sa cedezi facand mult rau..decat sa renunti la dorintele propii si egoismul ce te caracterizeaza ca om si sa nu faci rau..sa alegi sa spui.."pass"...eu ma retrag!:)....

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:20

Ne-am topit de placere! Ca nu mai stiu femeile astea cum sa ne rasfete

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:21

De la: Thelma_, la data 2010-05-09 16:48:41

Offf, bre, Tycule, ca greu mai esti de cap! La cati oameni saraci sunt astazi pe lume, daca ar gandi toti ca tine, ar lua-o specia umana pe calea extinctiei!
Eu nu-s columbeanca, sunt o femeie obisnuita... Acum cand stiu cum gandesti si cum te exprimi, mi-am facut o parere despre tine.
Ei, in urma acestei constatari, daca tu mi-ai flutura teancul de euro in fata ochilor, eu nu m-as apropia de tine la mai putin de 10 metri. Si asta pentru ca nu-mi plac barbatii care-si plang de mila si nu au pic de incredere in ei. Imi par patetici. Ei inteles acum?

Trebuia sa-i spui ca iti place de mine si atunci il blocai de tot !

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:23

Iar am uitat sa ma semnez:
printzcharmant

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:24

Minoru'
Ia un numar si treci la coada!

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:30

De la: Aryans_Lights, la data 2010-05-09 22:20:04
De la: Sonia_R, la data 2010-05-09 22:09:27

Have a bride day!

:)..Ar fii multe de spus..oricum ar fi ..daca exista o ruptura...amandoi sunt de vina!..
Si intradevar...traim intr-o lume josnica..
Adevarul ca e mult mai usor sa cedezi facand mult rau..decat sa renunti la dorintele propii si egoismul ce te caracterizeaza ca om si sa nu faci rau..sa alegi sa spui.."pass"...eu ma retrag!:)....

Eu nu inteleg cum poate cineva sa renunte foarte usor la o persoana cu care a stat zi si noapte cativa ani, au impartasit bune si rele. Ce Dumnezeu, nu ii simte lipsa, chiar nu a insemnat nimic pt ea/el?

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:35

Iata cum lucreaza
1. acopere ochii
2.
3
4
5.
6.
7.divortul
nu avem nici un emoticon cu trasul de par?

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:44

Imi pare rau dar...intrebarea ta ma depaseste......nici eu nu as putea explica asta...
Insa te asigur de ceva.....
Trebuie sa tintesti inainte..chiar daca acest.."inainte" nu iti sugereaza nimic...
Decat minciuna si ipocrizie..mai bine libertate, liniste..pace...
Te poti bucura de orice lucru frumos din viata..fara sa suspini dupa cine nu te apreciaza sau nu te iubeste!...
Si apoi sunt destule persoane deosebite..pe care merita sa le cunosti!....

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:48

De la: Aryans_Lights, la data 2010-05-09 22:44:19Imi pare rau dar...intrebarea ta ma depaseste......nici eu nu as putea explica asta...
Trebuie sa tintesti inainte..chiar daca acest.."inainte" nu iti sugereaza nimic...
Te poti bucura de orice lucru frumos din viata..fara sa suspini dupa cine nu te apreciaza sau nu te iubeste!...

merci mult pentru gandurile frumoase

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 01:48

De la: Sonia_R, la data 2010-05-09 22:48:06
De la: Aryans_Lights, la data 2010-05-09 22:44:19Imi pare rau dar...intrebarea ta ma depaseste......nici eu nu as putea explica asta...

merci mult pentru gandurile frumoase

Daca am putea sa stergem suferinta altora...atunci ai avea de ce sa imi multumesti..
Momentan ne bucuram de ganduri frumoase..si ii lasam pe altii sa le murdareasca in speranta ca vor platii destul de scump pentru raul facut!....
Si maine e o noua zi!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 10:00

De la: a_anca, la data 2010-05-09 16:39:22Si..crezi ca de-al de Moni..sau alta...ca ea...au orgasme de fericite ce sunt?

Domnita anca , Moni sau ca ea fericite sunt ca au tot ce-si doresc, numai ca nu stiu ce inseamna dragoste. Ele merg pe principiul , "o viata am si vreau s-o traiesc cum imi place "; Iubesc si ele , iubitul lor este banul !!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 10:14

De la: Thelma_, la data 2010-05-09 16:48:41

Nuuu, nu asa se pune problema, In primul rand daca as avea teanc de euro nu mi-as plange de mila, apoi ce gand am eu cu teancul de euro ? ; ca de geaba il flutur prin fata lu' talica , daca nu am de gand sa-l cheltuim impreuna normal ca nu te apropi , dar daca vreau sa-l cheltuim impreuna si nu ai alta relatie , fii sigura ca in brate mi te arunci !!!!

Ticu
Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: