back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:52

De la: Dorulet, la data 2010-04-23 12:19:27
De la: Tycu, la data 2010-04-23 11:08:23
De la: Dorulet, la data 2010-04-22 23:33:48
De la: Tycu, la data 2010-04-22 13:26:09
De la: Dorulet, la data 2010-04-21 23:59:35
De la: Tycu, la data 2010-04-21 19:57:21
De la: Dorulet, la data 2010-04-21 18:50:03I-auzi dom-le...dacã nu se stricã robinetul la baie el tre sã stea cu p...la -n sus???
Mai greu!!! Eu una nu aº accepta aºa ceva...mai ales cã ºtiu sã zugrãvesc, sã desfund þevi sã-mi montez orice cu ºuruburi...ºi ultima datã mi-am schimbat singurã bateria de apã de la bucãtãrie...aºa cã, n-are decât sã punã mâna ºi sã cureþe un cartof sau un zarzavat...iar dacã trebuie sã punã rufe la spãlat...nu vãd care-i problema!!! Îi cade steaua??? Doar nu le spalã el ci maºina de spãlat

Da domnita, asa sa stea cum spui matale ca el e stabilitatea familiei si merita ! Matale spui ca sti sa faci treburi de mecanica, ..alte femei fac instalatii sau conduc avioane, sau mari savante, altele ministri ... ei si ? asta nu ajuta la o familie cum sa functioneze, pentru bunul mers al familiei trebuie o inteligenta barbateasca !Iar cu curatatul cartofilor , asta e datoria femeii ! chiar daca barbatul e bucatar de meserie , acasa femeia e bucatarul !!!!!-asa e normal sa fie intr-o familie normala !!!

Ticule, tu dacã ai gãsit fraiera care sã-þi facã toate astea ...bravo þie...pãcat cã mai sunt femei atât e proaste...cã de-aia merg treburile rãu ºi sunt atâtea divorþuri cã sunt bãrbaþi în România care gânesc la fel ca pe vremea împuºcatului...aºa ca tine!
În familiile din occident...toate treburile casei se împart dacã ambi soþi au servici! Atât treburile casei cât ºi educaþia ºi îngrijirea copiilor!!! Altfel femeia munceºte de-ºi rupe spinarea ºi bãrbatul se distreazã cu amantele...cã deh..el este bãrbat ºi având mult timp liber, trebuie sã ºi-l foloseascã oarecum!
Mãi din fericire...nu toate femeile sunt proaste ºi au început sã se respecte...singure dacã mârlanul nu-i în stare de asta...afarã cu el...cã suntem inteligente suficient sã ne descurcãm singure!

Domnita, tocmai ca "proastele" astea, au fericire , armonie in casa si le merge bine relatia, iar cu occidentul nu-mi spune cum e , acolo relatia se face pe interes in general !Are si barbatul indatoriri, dar nu asa cum arati matale !!!

Bãi Tycule, tu nu poþi ori nu vrei sã înþelegi cã gândirea ta este defectã???
Logic, atunci când vine unul la tine ºi-þi zice cã eºti beat...tu ce-i zici? Du-te mã cã eºti prost..n-aºa?! Dar când vin vreo trei sau patru ºi-þi spun: "Tycule eºti beat"...atunci ar fi bine sã te duci sã te culci!!!!!!! Îþi spun asta ca sã vezi cã greºeºti...cã este aºa cum am spus eu, cã din cauza ãlora care gândesc aºa ca tine este plinã þara de divorþaþi/te!!!
Cum poþi sã ai pretenþia sã te creadã cineva cã o femeie care este servitoare...este o femeie fericitã???? Tu te vezi ce scrii??? Idioþenii mai mari aici, numai de la tine am auzit!!!
Ia ciiteºte ºi tu în urmã...ºi spune tu ...cine a fost de acord cu tine???
Eu am fost nu o singurã datã în occident ºi am vãzut cum este în alte familii...ºi nu am scris nimic din ceea ce eu nu am vãzut sau auzit cu urechile mele...tot ce scriu este din experieþã...ºi din ceea ce am vãzut eu, cu ochii mei!!!
Pot oricând sã spun ce o face pe femeie sau pe bãrbat fericit/ã...dar tu...vei murii ºi nu vei afla asta niciodatã!!!!! de ce? De ignorant ce eºti!!!! D'aia!

Sa vede in avatar ca matale esti tanara, ca orice tanar mai putina experienta , invata de la mine un batran la vreo 30si ceva de ani , ca am mai multa experienta ! O precizare, toate sondajele , certetarile , arata ca in occident sunt cele mai multe divorturi si familii nefericite , asta din cauze materialiste si a grijei pentru viitor !Eu nu am spus ca femeia este servitoarea barbatului,normal ca si barbatul are indatoriri in familie si societate, eu ma refer ca vederile si cunoasterea cum e mai bine sa fie ca sa mearga relatia, chiar societatea ,ale barbatului sunt superioare fata de femeie .- ai observat ca pana si presedintii de stat sau alesii din UE, in general si premierii tot barbati sunt si chiarsi reginele cand dau o lege se consulta cu sotii lor , chiar intr-o familie normala la probleme mai grele femeia cere ajutor barbatului !!! Lasa, cu timpul o sa capeti si matale mai multa experienta !! Pai multi nu sunt de acord ca aici vad ca sunt mai "multe " decat" multi "

Aparanþele înºealã Ticule....am aproape 40 de ani! Oricum, o iau ca pe un compliment...mulþumesc!

Pai atunci scuza-ma domnita dar poza din avatar e facuta in timp ce erai matale la scoala generala,??? cred !!!! Ca eu am aproape 40 dar arat ca unul de peste 50, si cu experienta tot asa arat, bine inteles !!!!!!!!!

Ticu
si_totusi

111 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 17:13

De la: 9am045616, la data 2010-04-23 13:12:48
De la: si_totusi, la data 2010-04-23 13:07:55"Si eu iubesc femeia , dar trebuie sa tina cont totusi ca barbatul e capul societatii , a familiei"

daca e doar capul, nu-i bai e chiar bine. e o vorba "cap ai, minte ce-ti mai trebuie? chiar asa. atat timp cat barbatul detine capul si femeia e creierul, ne plac barbatii

Asta ai vazut pe sus pe unde zbori??
sau te dor picioarele ca inca nu esti potcovit???

cin' te-a pacalit si l-ai crezut? spune drept ca la stangul e potcoava

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 17:46

De la: Dorulet, la data 2010-04-23 14:16:27
De la: 9am045616, la data 2010-04-23 13:00:13
De la: Dorulet, la data 2010-04-23 12:18:03
De la: 9am045616, la data 2010-04-23 09:52:12
De la: Dorulet, la data 2010-04-22 23:20:26
De la: 9am045616, la data 2010-04-22 09:32:06
De la: Dorulet, la data 2010-04-21 23:59:35
De la: Tycu, la data 2010-04-21 19:57:21
De la: Dorulet, la data 2010-04-21 18:50:03I-auzi dom-le...dacã nu se stricã robinetul la baie el tre sã stea cu p...la -n sus???
Mai greu!!! Eu una nu aº accepta aºa ceva...mai ales cã ºtiu sã zugrãvesc, sã desfund þevi sã-mi montez orice cu ºuruburi...ºi ultima datã mi-am schimbat singurã bateria de apã de la bucãtãrie...aºa cã, n-are decât sã punã mâna ºi sã cureþe un cartof sau un zarzavat...iar dacã trebuie sã punã rufe la spãlat...nu vãd care-i problema!!! Îi cade steaua??? Doar nu le spalã el ci maºina de spãlat

Da domnita, asa sa stea cum spui matale ca el e stabilitatea familiei si merita ! Matale spui ca sti sa faci treburi de mecanica, ..alte femei fac instalatii sau conduc avioane, sau mari savante, altele ministri ... ei si ? asta nu ajuta la o familie cum sa functioneze, pentru bunul mers al familiei trebuie o inteligenta barbateasca !Iar cu curatatul cartofilor , asta e datoria femeii ! chiar daca barbatul e bucatar de meserie , acasa femeia e bucatarul !!!!!-asa e normal sa fie intr-o familie normala !!!

Ticule, tu dacã ai gãsit fraiera care sã-þi facã toate astea ...bravo þie...pãcat cã mai sunt femei atât e proaste...cã de-aia merg treburile rãu ºi sunt atâtea divorþuri cã sunt bãrbaþi în România care gânesc la fel ca pe vremea împuºcatului...aºa ca tine!
În familiile din occident...toate treburile casei se împart dacã ambi soþi au servici! Atât treburile casei cât ºi educaþia ºi îngrijirea copiilor!!! Altfel femeia munceºte de-ºi rupe spinarea ºi bãrbatul se distreazã cu amantele...cã deh..el este bãrbat ºi având mult timp liber, trebuie sã ºi-l foloseascã oarecum!
Mãi din fericire...nu toate femeile sunt proaste ºi au început sã se respecte...singure dacã mârlanul nu-i în stare de asta...afarã cu el...cã suntem inteligente suficient sã ne descurcãm singure!
tu muncesti tot timpul pe spate???................barem puneti o saltea relaxa ..........

Poþi fi mai cretin de atât mãi "616"??? Tu chiar nu ºtii când se discutã serios sau când este glumã???
Dacã nu ºtii ceva...întreabã mãi mocofanule...dar nu da cu "parul" aºa aiurea!!!
Expresia "munceºti de-þi rupi spinarea" este veche, anticã ºi de demult...ºi n-are absolut nici o legãturã cu statul pe spate sau cu salteaua relaxa....ci se referã la "a muncii pânã la epuizare"... Crezi cã este prea mult pentru creierul tãu lipsit de neuroni...sau te descurci în a pricepe ce tocmai þi-am explicat?
Altãdatã când mai faci glume la adresa mea... asigurã-te cã se glumeºte!!!

dezvolta cuvantul ,,cretin''
dezvolta,,muncesti de-ti rupi spinare''
dezvolta,,a munci pana la epuizare''
dezvolta,,mocofan''
dezvolta,,neuron''
TINE MINTE!Mocofano-cretino cu multi neuroni ,nu-ti trebue multe pentru a lucra in constructii si la instalatii sanitare.Si barbatul care sta cu p..la in mana este un fraer caci sunteti multe care abia asteapta sa o tina.

Pentru cuvintele pe care le foloseºti dar habar n-ai ce înseamnã:
dexonline.ro/
...."multe" nu înseamnã toate...cu siguranþã te-ai referit doar la un anume segment de "femei"...cele cu care ai avut tu de-a face...adicã acele femei care n-au cunoscut decât bãrbaþi ce lucreazã în construcþii sau/ºi la instalaþii sanitare! Alea, poate cã aºa sunt cum ai încercat tu sã le prezinþi sau doar aºa ai tu impresia...cã n-ar fi ptr. prima datã când te înºeli!
Pe mine nu mã amesteca în mizeria ta...cã eu nu fac parte din acea categorie!!!
[/quot
Tu ai scris cu manuta ta tastand: ca zugravesti,inlocuiesti tevi,ca stii schimba instalatii sanitare,ca desfunzi tevi etc...etc.....AFIRMATIILE TALE SUNT!!!!!!
La mine toate acestea le face un meserias pe care-l platesc si nu stau cu grija.
Pe sotia mea nu o intereseaza lucrui de genul asta,iar stirbi din demnitate

Well..."616"...te legi de o propoziþie pe care o scoþi din contest ºi o întorci cum þi-ar conveni þie...dar nu este chiar aºa cum încerci tu s-o "întorci ca la Ploieºti"!
Eu sunt o femeie independentã, care se întreþine singurã ºi care munceºte pentru fiecare ban care intrã în casã!!! Nu lucrez în construþii ºi nici nu mã ocup de instalaþii sanitare!!!! Am studii post-universitare ºi nu am motive sã mã plâng din p. de v. financiar...dar dacã sunt în stare sã fac ceva la mine în casã...fãrã sã plãtesc un altul cu 8 clase...nu vãd de ce ar trebui sã plãtesc din moment ce am timp suficient sã o fac singurã sau nu vãd de ce ar trebui sã aºtept pânã are timp/chef instalatorul sã vinã sã facã! Ar fi de-a dreptul stupid sã aºtept ca proasta sau ar trebui sã am QI sub 15....
Nu consider cã este sub deminitatea mea sã fac tot ce pot pentru confortul meu ºi a familiei fãrã sã plãtesc!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 18:28

De la: Tycu, la data 2010-04-23 16:52:55

Pai atunci scuza-ma domnita dar poza din avatar e facuta in timp ce erai matale la scoala generala,??? cred !!!! Ca eu am aproape 40 dar arat ca unul de peste 50, si cu experienta tot asa arat, bine inteles !!!!!!!!!

Neah..Ticu, poza este din 2008...la 37 de ani nu poþi spune cã eram adolescentã...E o chestie geneticã...whatever, mulþumesc!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

310 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 18:42

MIGRENE

Pasesc prin ani
drumul spinos al vietii
si-l infasor
beteala cu beteala,
avand ca scop
finala socoteala
ce o gandii
in anii tineretii

ENKI 2010

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 08:53

De la: Dorulet, la data 2010-04-23 18:28:25

Neah..Ticu, poza este din 2008...la 37 de ani nu poþi spune cã eram adolescentã...E o chestie geneticã...whatever, mulþumesc!

Bine domnita, e adevarat,sunt persoane care arata fizionomic mult sub varsta reala!!!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 15:16

Cumpar Vouchere pt.programul Rabla -0745030882.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 13:43

De la: diavolita_40, la data 2010-04-24 15:16:20Cumpar Vouchere pt.programul Rabla -0745030882.

cumpara

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 14:32

Esti frumoasa foc!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:20

LA ASA AVATAR

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:00

De la: Victor2009, la data 2010-04-26 14:32:30

Esti frumoasa foc!

Adevarul arata ca e foarte frumoasa, dar interior ? ca observ ca nu vrea sa recunoasca autoritatea barbateasca in familie si societate ,asta pana intampina o nevoie sa vezi cum il cauta pe barbat pentru ajutor !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:04

of,of, ce va mai zaharisiti p-aici

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:08

De la: Tycu, la data 2010-04-26 17:00:29

Esti frumoasa foc!

Adevarul arata ca e foarte frumoasa, dar interior ? ca observ ca nu vrea sa recunoasca autoritatea barbateasca in familie si societate ,asta pana intampina o nevoie sa vezi cum il cauta pe barbat pentru ajutor !!!

victor prea puneti pret pe barbatie...
barbatie in sus barbatie in jos ......
tu crezi ca noi femeile nu sintem capabile de nimic,fara ajutorul vostru?
sinteti asa de naivi cum nu va puteti inchipui....
fara noi nu a-ti fi existat sa emiteti atitea teorii !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:14

JUST!

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:15

adevaru-i ca un ciine mut... musca pe la spate

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:17

nu toti ciinii musca unii doar se gudura...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:09

De la: Merry, la data 2010-04-26 17:08:04
De la: Tycu, la data 2010-04-26 17:00:29

Esti frumoasa foc!

victor prea puneti pret pe barbatie...
barbatie in sus barbatie in jos ......
tu crezi ca noi femeile nu sintem capabile de nimic,fara ajutorul vostru?
sinteti asa de naivi cum nu va puteti inchipui....
fara noi nu a-ti fi existat sa emiteti atitea teorii !!!

Sunt capabile si femeile dar la serviciu in meseria lor , dar acasa si in societate , in afara de mamica , bucatarie si pentru placerile sexuale ale barbatului, la ce sunt capabile ? ca fara gandirea barbateasca e mai greu !!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:21

De la: Tycu, la data 2010-04-27 09:09:08
Sunt capabile si femeile dar la serviciu in meseria lor , dar acasa si in societate , in afara de mamica , bucatarie si pentru placerile sexuale ale barbatului, la ce sunt capabile ? ca fara gandirea barbateasca e mai greu !!!!

Tycule, te spun lu' mama ta!
Punem pariu ca daca ti-ar citi randurile ti-ar invineti fundul, la toti cei 50 ani ai tai?

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:37

De la: Thelma_, la data 2010-04-27 09:21:12

Punem pariu ca daca ti-ar citi randurile ti-ar invineti fundul, la toti cei 50 ani ai tai?

ckiar la toti

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:39

De la: 9am045616, la data 2010-04-27 09:37:01

ckiar la toti

De la primul pana la ultimul...

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:49

Tie de ce iti plac barbatii

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:54

De la: 9am045616, la data 2010-04-27 09:49:15Tie de ce iti plac barbatii

probabil pentru ca nu e lesbiana
da' tie de ce iti place slana?

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:58

Imi plac... cu exceptia a 2 subspecii: homo sapiens badaranus si homo sapiens misoginus

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 10:02

De la: Thelma_, la data 2010-04-27 09:58:09

Imi plac... cu exceptia a 2 subspecii: homo sapiens badaranus si homo sapiens misoginus

cred ca l-am inteles tarziu.
a vrut sa intrebe de ce iti plac barbatii si nu de el

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 10:07

De la: pik_nik, la data 2010-04-27 10:02:55

cred ca l-am inteles tarziu.
a vrut sa intrebe de ce iti plac barbatii si nu de el

tocmai i-am raspuns...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 10:20

de ce
nu care

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 13:50

Dar homo sapiens grosolungos ati displace?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 14:05

Sa nu ma spui ca ma bate cu cureaua. Da , ai zis bine la cei peste 50 ani ai mei pe care ii am in gandire , in cap , in cum vad viata !!Talica bre cred ca ai 11-12 ani !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 14:13

De la: Victor2009, la data 2010-04-27 13:50:03

Ia descrie subspecia...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 16:22

De la: Thelma_, la data 2010-04-27 14:13:43
De la: Victor2009, la data 2010-04-27 13:50:03

Ia descrie subspecia...

vorbeste de pinochio

Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: