back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

romanii vor sa traiasca bine in romania ? vor cu adevarat ?

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

mumia3

2 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 22:21

Sa fim seriosi "romani" toti o tragem pt noi nimeni nu vrea binele altuia ...furam nu pot sa zic furati....romanii asa au fost asa vor fi ...sa luam un ex.italya cum crezi ca sa ridicat ?....ma furi am pistol ti.e frica ! furam? ...nu furam ca asta ne inpusca pe vremea veche nu era lege era respect legea nu a fost pana nu a aparut " capo dei capi " va recomand filmul ....e o istorie nu e un film cu julieta...revenim...eu imi faceam legea imi aparam propietatea pe cand in romania era domnul militian si facea teroare ..sincer eu stiu de la oameni batrani nu acuz...dar cred ca e adevarul mam nascut cand a murit un retardat revolutia 1989 romanul va trai bine si fara voi mancatori de bani ...multi seau ales tara ....ati perdut mumia3@yahoo.com

Raporteaza abuz de limbaj
9am183708

22 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:37

AS VREAVSA TRAIM BINE dar pacat ca nu santem lasati sa traim bine.la noi traiest bine daca lucri in alte tara,daca lucri aicea in rom ,nai nimic,nu te ajuta nimeni,supravetuest zi-zi.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROMANII VOR SA TRAIASCA BINE IN ROMANIA ? VOR CU ADEVARAT ?
Mergi la: